#VARDEÅSEN

Flott enebolig over 3 plan | Inngang i U. etg | 4 soverom | 2 bad fra 2018 | Solrik terrasse på 45 kvm | Dobbel garasje.

Snekkerstuveien 8 , 2020 Skedsmokorset

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Terje Rindal
Terje Rindal Daglig leder / Fagansvarlig / Partner / Eiendomsmegler
Jannik Holm
Jannik Holm Eiendomsmeglerfullmektig

NABOLAGSPROFIL

91%

eier sin egen bolig

81%

har bolig på over 120 kvm

85%

av boligene er eldre enn 20 år

55%

er barnefamilier

38%

er gift

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 200 m²
Bruksareal 206 m²
Bruttoareal 234 m²
Tomt 623 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 2
Soverom 4
Byggeår 1992
Gårdsnummer 58
Bruksnummer 146
Energimerking D
FINN.no 220280506
Sist endret 08.06.2021 10:53
Prisantydning 7 500 000
Totalpris 7 701 519
Ligningsverdi 1 622 116,-

Beregnet totalkostnad

7 500 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 187 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 500 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 201 519,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 7 701 519,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Flott enebolig over tre plan som har alt en barnefamilie ønsker seg. Kort vei til barnehager, skoler og offentlig kommunikasjon og nærhet til alt man trenger av servicetilbud. Boligen har solrik terrasse på 45 kvm med nedgang til opparbeidede hage. Parkering på gårdsplass og i frittstående dobbelgarasje.
Boligen er godt velholdt med en god planløsning. Her er det verdt å nevne det flotte kjøkkenet fra Masec og to nyere bad pusset opp i 2018. Innredet kjellerstue med egen inngang. Boligen har pt. totalt 4 soverom hvor hovedsoverommet har luftebalkong, samt at et rom i underetasjen benyttes som et soverom.
-Flott enebolig med god planløsning
-Underetasje med egen inngang
-Dobbelgarasje med lagerhems på 20 kvm
-Solrik terrasse på 45 kvm
-2 nyere bad fra 218
-Kjøkken fra Masec
-Barnevennlig område

Innhold

U. etg.
Trapperom/kontor, baderom, kjellerstue, gang, innredet rom og innvendig bod.
1. etg.
Entre/trapperom, vaskerom, hall/trapperom, kjøkken/spisestue, stue og innvendig bod.
Loft. etg.
Trapperom/gang, baderom og 3 soverom.
Annet:
Boligen har også frittstående dobbel garasjebygning med hems.

Entré

Velkommen inn! Boligen har en lys og romslig entré som gir et hyggelig førsteinntrykk.

Stue

Stuen har store vindusflater som slipper inn godt med naturlig lys. God plass til sofa med tilhørende møblement og spisebord. Peisovn er montert i stuen som varmer godt på kaldere dager. Fra stuen er det utgang til solrik og sydvestvendt terrasse på ca. 45 kvm med trapp til terreng i begge ender, hvorav ca. 13,8 kvm er overbygget. Her kan man nyte solrike dager med familie og venner!

Kjøkken

Kjøkkenet ligger i en delvis åpen løsning med stuen - perfekt for å varte opp gjester! Kjøkkenet har godt med skap- og benkeplass og har en egen kjøkkenøy som vender mot stuen. Tidløs Masec kjøkkeninnredning med profilerte fronter og integrerte hvitevarer. Videre er kjøkkenet utstyrt med overskap med belysning under og fritthengende ventilator tilkoblet avtrekkskanal. Laminert benkeplate med nedsenket kompositt og oppvaskkum med Newform ett-greps armatur samt Siemens bred induksjons koketopp fra 2020. Integrerte hvitevarer som Whirlpool stekeovn i høyskap, Gram oppvaskmaskin fra 2020 og Whirlpool kjøleskap.

Bad

Boligen har 2 lekre bad pusset opp i 2018. Badet i loftsetasjen er utført med flislagt gulv med varme og flislagte vegger. Høyskap og innredning med høyglans fronter og bred servant med 2 ett-greps
armaturer. Videre er badet utstyrt med speil med belysning og stikkontakt på vegg, vegghengt toalett med  innebygget sisterne. Badekar med ett-greps armatur samt hånddusj. Downlights i himling.
Baderommet i u.etasjen er utstyrt med flislagt gulv med varme og flislagte vegger. Høyskap og innredning med høyglans fronter og servant med ett-greps armatur. Videre er badet utstyrt med speil med belysning og dobbel stikkontakt på vegg, vegghengt toalett med innebygget sisterne, dusjhjørne med nedsenket gulv, glassvegg samt skyvedør av glass og ett-greps armatur med dusjhode samt hånddusj. Downlights i himling.
Boligen har et praktisk vaskerom fra byggeår plasser i 1. etasje. Utstyrt med utslagsvask med ettgreps armatur. Dobbel stikkontakt på vegg. Opplegg for vaskemaskin/tørketrommel og dobbel stikkontakt på vegg. Oso varmtvannsbereder fra 2021 på 194 liter er plassert i hjørne av vaskerom.

Terrasse

Romslig og solrik sydvestvendt terrasse på ca. 45 kvm med utgang fra spisestue/stue. God plass til flere sittegrupper, grill og planter. Trapp til terreng i begge ender, hvorav ca. 13,8 kvm er overbygget.
Fra hovedsoverommet er det utgang til solrik og sydvestvendt balkong på ca. 3,5 kvm.  Markise er montert på vegg. Belysning samt stikkontakt på vegg.

Soverom

Boligen har 3 fine soverom plassert i loftsetasjen, samt et innredet rom i kjellerstue. Soverommene er av god størrelse.
Rommet i underetasjen benyttes i dag som et soverom og har godt med plass til en dobbeltseng, 2 nattbord og et garderobeskap.

Kjellerstue

Kjellerstuen er romslig, og benyttes i dag som tv-rom og til kontor. Det er montert en murt peis med Jøtul peisinnsats.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et attraktivt og familievennlig boligområde på Skedsmokorset i Lillestrøm kommune, sentralt plassert midt mellom Oslo sentrum og Oslo Lufthavn. Lillestrøm er Norges niende største kommune og besto tidligere av Sørum, Fet og Skedsmo.
Fra eiendommen er det kort vei til skoler, barnehager og offentlig kommunikasjon. Området har også nærhet til lekeplass, fotballbane, ballbinge, idrettshall, svømmehall, skiløyper, alpinanlegg, skøytebane og treningssenter m.m.
Skedsmo svømmeklubb tilbyr så vel svømmekurs som organisert trening ved Åsenhagen skole. Golf kan du spille på Hauger golfbane eller i Lillestrøm. I Lillestrøm finner du også Nebbursvollen Friluftsbad, med basseng, vannsklier og kiosk med mer.
Eiendommen har også nærhet til flotte tur- og friluftsområder. Det er få minutters tur til Vardefjellet med flott natur. Det er også kort vei til Romeriksåsen som byr på merkede løyper hele året. I Tæruddalen er det lysløype, og ca. 2 km innover den finner du populære Ringnestjerna, to idylliske vann med bade- og fiskemuligheter. Innover i marka finner du flere vann, stier, turhytter med mer, samt oppkjørte skiløyper om vinteren.
Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Meny, Kiwi og Rema 1000. Skedsmo Senter ligger i nærheten, og her finner du det meste du måtte trenge. Senteret har blant annet kafé, restauranter, dagligvare, apotek, vinmonopol, kjedebutikker og koselige nisjebutikker med mer. Det er også kun en kort kjøretur til Lillestrøm sentrum og Strømmen storsenter.
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, og nærmeste busstopp ligger ca. 6 min gange unna boligen. Fra Skedsmokorset bussentral går det busser til Oslo, Lillestrøm, Gardermoen, Nannestad, Sørumsand med mer. Ved å benytte bil tar det ca. 5 min ned til Lillestrøm, 10 min til Strømmen storsenter, 15 min til Oslo og 20 min til Oslo lufthavn, Gardermoen.
Fra eiendommen er det kort gangavstand til Sorknes barnehage (0-5 år) og Vardeåsen Nærmiljøsenter (0-5 år), og det er også kort vei til Åsenhagen barneskole og Tæruddalen ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Løpende kostnader

Strøm, innboforsikring og eventuelt alarm abonnement kommer i tillegg.

Kommunale avgifter

Kr. 26 093,53 pr. år
Dette er prognose kommunale gebyrer fakturert på eiendommen inneværende år.
Kommunale gebyrer er en kombinasjon av forskudd, abonnement og enkeltgebyrer fakturert etter levert tjeneste.
Kommunen kjenner ikke samlet gebyr for en eiendom for et år før året er omme. Tjenestene vil normalt ha en prisøkning hvert år, samt at forbruk på ulike tjenester kan variere fra år til år.
Vannmåler er installert og kommunale avgifter skal gjøre opp mellom selger og kjøper i forbindelse med salget.

Eiendomsskatt

Det er i Lillestrøm kommune vedtatt eiendomsskatt og utgjør kr 5.710,- for år 2021. Eiendomsskatten utgjør 2 promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig. For å finne beregningsgrunnlaget vennligst se kommunes hjemmeside: https://www.lillestrom.kommune.no/skatt-bevilling-og-naring/skatt-avgift-og-gebyrer/eiendomsskatt/om-eiendomsskatt/

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 622 116 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 5 839 618 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Boligens areal

Primærrom: 200 kvm, Bruksareal: 206 kvm, Bruttoareal: 234 kvm
U . etasje/kjeller:
Bruksareal: 69 m².
Primærrom: 73 m².: Trapperom/kontor, baderom, kjellerstue, gang, og innredet rom.
Sekundærrom: 4 m².: Innvendig bod.
1. etasje:
Bruksareal: 80 m².
Primærrom: 78 m².: Entre/trapperom, vaskerom, hall/trapperom, kjøkken/spisestue og stue.
Sekundærrom: 2 m².: Innvendig bod.
Loft etasje:
Bruksareal: 53 m².
Primærrom: 53 m². Trapperom/gang, baderom og 3
soverom.
Annet:
Terrasse er målt på ca. 45 m² og balkong på ca. 3,5 m².
Kommentarer til areal:
Målbare arealer i loftsetasje er målt til 60 centimeter utenfor takhøyder på 1,9 meter. Gulvflater utgjør likevel totalt 54 m². Boligen har også frittstående dobbel garasjebygning på ca. 33,3 m² (5,73 x 5,82 m). Garasje har i tillegg lagerhems på ca. 20 m².
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 15.04.2021 utført av Anticimex AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Tomt

Areal: 623 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten er opparbeidet med plenarealer, diverse beplantning, prydbusker og belegningssteinsbelagte arealer bestående av innkjøring til garasje/gårdsplass samt gangbaner.

Garasje / Parkering

Boligen har frittstående dobbelgarasje. Ellers parkering på gårsplass.

Byggemåte

Boligen ble oppført i 1992. Gulvflater i kjeller av mur og etasjeskillere av tre. Yttervegger og bærende konstruksjoner av grunnmur og bindingsverkskonstruksjon, utvendige fasader er kledd med malt trepanel. Takkonstruksjon av tre i saltaks form med halvvalm, utvendig tekket med betongtakstein fra byggeår.
Følgende punkert er verdt å bemerke seg i tilstandsrapporten:
Bad A
-Ikke anordning slik at eventuelt lekkasjevann kan oppdages tidlig.
-Membran/slukmansjett kan ikke verifiseres innenfor klemring i sluk. Smøremembran er smurt over klemring.
-Høydeforskjell fra topp sluk til topp overflate ved dørterskel er
mindre enn 25 mm.
Bad B:
-Sluket er isolert (grunnet dusjhjørne helt nedtil gulv) og vannsøl/lekkasje fra annet sted i rommet vil ikke komme til avrenning i sluket.
Vaskerom:
-Sluket er plassert for høyt i forhold til gulvet for øvrig, og dette medfører at vann utenfor den nære våtsonen ikke vil kunne nå sluket.
-Baderomsplater har stedvis sprekker i skjøter.
-Gulvoverflatens materiale er aldringspreget. Det ble observert gjennomføringer i gulvbelegg, noe som er uheldig da dette er fungerende membran.
For ytterligere informasjon om byggemåte henvises det til vedlagte takst utarbeidet av Anticimex AS, datert 15.04.21.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert  02.01.92 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Oppvarming

Oppvarming med Panasonic varmepumper fra 2018 og varmekabel på baderom. Det er montert peis i kjellerstue og
peisovn i stue. Oso varmtvannsbereder fra 2021 på 194 L er plassert i hjørne av vaskerom.

Energiforbruk

Stipiulert energiforbruk er ca. 40.000 kwh.
Med et estimat på kr. 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr. 40.000,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter D

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål iht. reguleringsplan for Vardeåsen vedtatt 12.08.1987. Området er en del av kommuneplanens arealdel 2022-2034. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Boligen overdrag fri for pengeheftelser.
På eiendommen er det tinglyst 1 servitutt:
Dagboknr. 12323-2/8 tinglyst 24.09.1991
Rettigheter iflg. skjøte  
Byggefrist innen 2 år, forbud mot overdr. av eiend.før 3 år uten komm. samtykke.
Rett til å legge ledn., forbud mot handelsvirksomhet m.v. Plikt til medlemskap i velforening.
Forøvrig gjelder de klausuler og best. som er inntatt i kjøpekontrakt dat. 9/8 91.
Alle servituttene vil følge eiendommen . Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Lillestrøm kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Forsikring

Sparebank 1 SR Bank Polisenummer: 18578452

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til tr@schalapartners.no eller SMS: 95 19 51 35 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.
Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Pantet følger av "Lov om pant" og skal ikke tinglyses. 
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere opplysninger om disse.

Adresse og matrikkel

Snekkerstuveien 8, 2020, Skedsmokorset, Gnr. 58 bnr. 146 i Lillestrøm kommune

Eier

Chau Giang Thi Dang

Oppdragsnummer

71-21-0072

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd. Kalbakken sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.