#LUTVANN

Rålekker 4-roms med stor balkong og fantastisk utsikt | Garasje | Lekkert bad 2020 | Nye flater | Fyring/varmtvann inkl.

Lutvannsveien 12 , 0676 Oslo

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Terje Rindal
Terje Rindal Daglig leder / Fagansvarlig / Partner / Eiendomsmegler
Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 84 m²
Bruksareal 94 m²
Bruttoareal 102 m²
Tomt 27 471 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 1
Soverom 3
Etasje 4
Byggeår 1974
Gårdsnummer 142
Bruksnummer 40
Energimerking G
FINN.no 218941172
Sist endret 14.06.2021 11:51
Prisantydning 4 300 000
Totalpris 4 531 257
Ligningsverdi 957 400,-

Beregnet totalkostnad

4 300 000,- (Prisantydning) 111 968,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 4 411 968,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 110 270,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 4 411 968,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 119 289,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 531 257,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Velkommen til Lutvannsveien 12 - En rålekker 4-roms på populære Lutvann. Attraktiv, sentral og samtidig tilbaketrukket beliggenhet. Nærhet til butikker, skoler, barnehager, offentlig transport og marka.
Boligen ligger fint og fritt til i 4. etasje med fin intern beliggenhet. Leiligheten består av en lys og romslig entré og en stor stue med flere møbleringsmuligheter. Fra stuen er det utgang til solrik og sydvestvendt balkong. Balkongen har en fantastisk utsikt og er innglasset. Kjøkkenet er romslig og i en delvis åpen løsning med stuen. Lekkert bad samt separat toalett pusset opp i 2020. Boligen har 3 fine soverom av god størrelse.
•Rålekker 4-roms
•Bad 2020
•Innglasset balkong med fantastisk utsikt
•Attraktivt og barnevennlig
•Garasje m/ mulighet for elbil-lader
•Marka som nærmeste nabo
•2 boder

Innhold

4. etasje: Bad, wc, 3 soverom, Stue/kjøkken. Innglasset balkong.
2 boder i kjeller på ca. 3 m² og 5 m².
En egen garasjeplass.

Entré

Velkommen inn! Lys og romslig entré som gir et hyggelig førsteinntrykk. God plass til kommode, speil og plass til å henge fra seg. Leiligheten har gjennomgående lys parkett som ble lagt i 2018.

Stue

Romslig og gjennomgående stue som oppleves som lys, og de store vindusflatene slipper inn godt med naturlig lys. Gode møbleringsmuligheter med god plass til en større hjørnesofa med tilhørende møblement og spisebord. Fra stuen er det utgang til boligens balkong.

Kjøkken

Kjøkkenet ligger i en delvis åpen og sosial løsning med stuen - perfekt for å varte opp gjester! Kjøkkenet er romslig og har godt med skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredning med profilerte fronter, plater på vegger over benkeskap og laminat benkeplate med nedfelt kum i rustfritt stål. Videre er kjøkkenet utstyrt med ventilator, induksjonstopp, integrert stekeovn og kjøl/frys og opplegg for oppvaskmaskin. Automatisk vannstopper er montert. Kjøkkenet har blitt oppgradert i 2020 med bl.a. nye hvitevarer (utenom oppvaskmaskin) og ny benkeplate.

Bad

Lekkert flislagt bad pusset opp i 2020. Baderomsinnredning med benkeskap med glatte fronter i høyglanset utførelse. Speil med belysning over servant. Videre er badet utstyrt med innfellbare dører i herdet glass, servant og opplegg for vaskemaskin. Varmekabler i gulv.
Boligen har separat wc - også pusset opp i 2020 i samme stil som baderommet. Baderomsinnredning med benkeskap med glatte fronter og speil over servant. Utstyrt med servant og veggfestet toalett med innebygget sisterne.

Balkong

Fra stuen er det utgang til leilighetens solrike og sydvestvendte balkong på ca. 9 kvm. God plass til utemøblement og planter. Balkongen er innglasset og fungerer som en forlengelse av stuen.

Soverom

Leiligheten har totalt 4 soverom. Hovedsoverommet er romslig med god plass til en dobbeltseng, 2 nattbord og garderobeløsning. Fra hovedsoverommet er det egen dør til leilighetens bad.
Soverom II og III er også av god størrelse med plass til seng og garderobeløsning. Perfekt til gjesterom, barnerom eller kontor etter behov.

Beliggenhet

Attraktiv og barnevennlig beliggenhet på Lutvann i Oslo. Med Marka rett utenfor døren, og med sin sentrale og barnevennlige beliggenhet er dette et populært boområde. Skoler samt et godt tilbud av barnehager i nærheten.
Nærområdet byr på butikker som Kiwi Trosterud og Coop Xtra på Haugerud, samt større kjøpesentre med rikt utvalg av forretninger og servicetilbud som på Tveita, Alnabru og Bryn senter. Forretninger som Mix og Cafe MomentoVivere ligger rett ved Trosterud T-bane.
Området byr på et godt tilbud av offentlig kommunikasjon med både buss og T-bane i gangavstand. Nærmeste T-banestasjon er Trosterud med hyppige avganger, og ligger i kort gange fra boligen. Fra Trosterud er det 17 min til Jernbanetorget. Nærmeste busstopp ligger i umiddelbar nærhet i Lutvannsveien, og det er flere busstopp med et godt tilbud av bussruter i nærheten.
Det finnes to trivsels- og aktivitetssentre i Alna bydel - lokalisert på Haugerud og Furuset. Tveten Gård er en møteplass for folk i alle aldre og kan by på sosialt samvær, teater, dans og sang. Kort avstand til et bredt utvalg av aktiviteter for store og små; idrettshaller, Alnaparken ridesenter, Furuset Forum med håndballbane og ishall, Furuset svømmehall, og Verdensparken med blant annet parkour-anlegg.
Flotte tur- og rekreasjonsmuligheter i Østmarka sommer som vinter; bade- og fiskevann samt turstier på sommeren og lysløyper og skiløyper på vinteren. For den aktive finner du Sats på Hellerud, Haugerud Idrettsforening med fotballbane, Trosterud Fritidsklubb, Actic Furuset med tilgang til svømmehall m.m.

Felleskostnader

5 129 pr. mnd.
Felleskostnadene inkluderer:
Garasje kr. 461,-
Oppvarming kr. 1.058,-
Balkong lån kr. 1.382,-
Fellesutgifter (felles forsikring, tv, fiberkabel, trappevask, forretningsførsel, kommunale avgifter) kr. 2.208,-
Dekoder kr. 20,-

Løpende kostnader

I tillegg til de månedlige felleskostnadene må kjøper beregne andre løpende kostnader som strøm, innboforsikring og abonnement for tv og internett utover det som inkluderer i felleskostnadene.
Selger opplyser om et strømforbruk på ca. 2.300 kWh i 2020.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Andel fellesgjeld

111 968

Andel formue

36 012

Fellesgjeld / lånevilkår

Sameiet sin totale fellesgjeld:
Lånenr.: 2NORDA-60030890208
Type: S
Restsaldo: 25.305.162,
Restløpetid: 17 år 5 md.
Term pr. år: 4
Type rente: Fast
Rente: 9,26%
I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 957 400 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 446 640 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Boligens areal

Primærrom: 84 kvm, Bruksareal: 94 kvm, Bruttoareal: 102 kvm
4. etasje:
Bruksareal: 94 m².
Primærrom: 84 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Bad, wc, 3 soverom, stue/kjøkken.
Sekundærrom: 10 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Innglasset balkong.
2 egne boder i kjeller på ca. 3 m² og 5 m².
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Tomt

Areal: 27 471 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

En garasjeplass i garasjeanlegg i tiknytning til blokkene.
Det er mulighet for å installere elbil-lader etter henvendelse til styret. Kostnader til etablering av ladepunkt, vedlikehold og strøm dekkes av den enkelte seksjonseier.

Byggemåte

Bygningen har grunnmur i betong. Yttervegger i murverk. Yttertak, tekket med papp/folie.

Ferdigattest / brukstillatelse

Følgende foreligger, og kan fås ved henvendelse til megler:
Brukstillatelse - Lutvannsveien 10 - 12 - Blokk G - Boligblokk - Datert 3.8.1973.
Ferdigattest - Lutvannsveien 10 - 12 - Utvidelse og innglassing av balkonger - Blokk G - Datert 24.06.2009.
Ferdigattest - Lutvannsveien 10 - 12 - på henlagt sak - Datert 18.12.2012.

Oppvarming

Fjernvarmeanlegg med forsyning av varmtvann og varme til radiatorer. Varmekabler i baderomsgulv.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter G
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Boligen overdras fri for pengeheftelser.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.
På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter:
Dagboknr. 28909-1/105 Tinglyst: 08.06.1984
Obligasjon  
Dagboknr. 39781-1/105 Tinglyst: 24.06.1987
Erklæring/avtale. Bestemmelse om trafostasjon/kiosk
Alle servituttene vil følge eiendommen og kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Sameie

Sameie: Lutvann Boligsameie, Orgnr: 971284323
- Sameiet består av 226 seksjoner
- Hjemmesiden til sameiet er: www.lutvann.no
- Telenor er sameiets leverandør av TV- og bredbåndstjenester
- Forretningsførselen er utført av OBOS Eiendomsforvaltning AS
- Det er ikke tillatt å grille på balkongene i sameiet
- Lutvann Boligsameie har 2 ansatte vaktmestere
Større planlagt og utført vedlikehold og rehabilitering i sameiet:
- Periode for utført arbeid er ikke avklart: Skifte av paneler under vinduer og nye vannbrett. Ikke estimert kostnader
- Periode for utført arbeid er ikke avklart:  Nye hekker. CA 140 meter. Estimat - Fjerning av gammelt, bortkjøring, ny jord/jordforbedring, nye planter, planting: kr. 410.000,-
- Periode for utført arbeid er ikke avklart: Nye gjerder (ca. 180 meter gjerde).  Ikke estimert kostnader.
- Periode for utført arbeid er ikke avklart: Maling av trappeoppganger, vegger, tak, dørkarmer og kjellergulv
Ikke estimert kostnader
- Periode for utført arbeid er ikke avklart: Reparasjon av støttemur mellom øvre uteparkering og snuplassen i lutvannskroken. Ikke estimert kostnader
- Periode for utført arbeid er ikke avklart: Rengjøring av ventilasjonssystem og sentrale avtrekksvifter. Estimat kr. 225.000,-
- 2021-2022: Nye ringeklokker m/døråpner og ny kabling til leilighetene. Estimat basert på flere innhentede tilbud: 26 oppganger. Kr. 56.000,- pr. oppgang. Totalt: kr. 1.456.000,-
- 2021-2022: Nye postkasser. Estimat basert på flere innhentede tilbud: kr. 460.000,-
- 2021: Rengjøring av avløpsrør og bunnledninger. Bestilt. Venter på lettelser i Covid-restriksjonene for å kunne gjennomføre. Estimat: 250.000,-
- 2020: Reparasjon av lekkasje i varmekursen som går over til Haukåsen IV (under veien)
- 2020: Reparasjon av lekkasje i forbindelsen med slukene på garasjetaket (altså ute på taket). Deler av jobben var en garantisak overfor Drogseth AS. Arbeidet vil fortsette sommer 2021. Kostnad: kr. 150.873,-
- 2019: Reparasjon av hydraulikk på traktoren
- 2019: Reparasjon av lekkasje i forbindelse med slukene på garasjetaket
- 2019: Innbetaling av tilbakeholdt beløp etter kontroll av ferdigstilte restanser - garasjehuset
- 2019: Ferdigstillelse av garasjegulvprosjektet
- 2018: Reparasjon av garasjegulv med katodisk beskyttelse. (Reklamasjonssaken mot Consolvo AS og Protector AS)
- 2017: Installasjon av automatisk styring av returvannsventiler i fyringsanlegget
- 2016: Rengjøring av fasader på alle nordsider av bygningene samt impregnering av gavlveggen ved nr. 24
- 2016: Nytt gjerde på støttemur ved den store parkeringsplassen.
- 2016: Nye røykluker for de siste blokkene, Lutvannsveien 20, 22, 24,26, 28, 36, 38, 40 er montert. Samtlige røykluker er med dette skiftet
- 2015-2016: Rehabilitering fyrhus i samarbeid med Haukåsen IV. Utskiftning av de to kjelene med brennere. Overgang fra fossil olje til bio-olje. Hver kjele er 920 kilowatt
- 2014: Maling av 8 oppganger. Vegger, karmer og kjellergulv
- 2014: Reparere lekkasje fra rustne rør fyringskurs fra Lutvann BS til BS Haukåsen IV
- 2012 - 2013:  Skifte av ekspansjonstank nr. 2 i fyringsanlegget
- 2011 - 2012: Skifte av ekspansjonstank i fyringsanlegget
- 2010: Installasjon av bommer
- 2010 - 2011: Skifte av hovedtavle (strøm) i parkeringshuset
- 2010: Asfaltering av kjøreveier på området og nytt gjerde ved gavl i Lutvannsveien 10
- 2008 - 2009: Rehabilitering balkonger. Utvidelse og innglassing
- 2006: Rehabilitert parkeringshuset. Rehabiliteringen er gjort med katodisk behandling
- 1999: Varmepumper for varmtvann ferdigstilt
Det er ingen krav til styregodkjenning, men salg og utleie av bolig til andre enn fysiske personer skal godkjennes av styret.

Forsikring

If Skadeforsikring Polisenummer: 565717

Regnskap

Inntekter: Driftsinntekter i 2020 var til sammen kr 13 307 210. Andre inntekter vises til note 3 i regnskapet.
Kostnader: Driftskostnadene i 2020 var til sammen kr 7 808 357.
Resultat: Årets resultat på kr 3 261 945 fremkommer i resultatregnskapet og foreslås overført til egenkapital. Eventuelt avdrag på langsiktig gjeld (lån) er ikke tatt hensyn til.
Kommentarer til sameiets arbeidskapital pr. 31.12.2020: Arbeidskapitalen fremkommer i balansen ved å trekke kortsiktig gjeld fra omløpsmidler og viser sameiets likviditet. Arbeidskapitalen pr. 31.12.2020 var kr 7 164 311.

Husdyrhold

Husdyrhold er ifølge husordensreglene tillatt etter orientering om dyrehold til styret.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
- Komfyr, koketopp, oppvaskmaskin og ventilator medfølger.
- Speil som pyntegjenstander medfølger ikke.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til tr@schalapartners.no eller SMS: 95 19 51 35 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.
Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Eierseksjonsloven

Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Lutvannsveien 12, 0676, Oslo, Gnr. 142 bnr. 40 snr. 47 orgnr. 971284323 i Oslo kommune

Eier

Ellen Anita Bergum Asbjørn Engum

Oppdragsnummer

71-21-0075

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd. Kalbakken sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.