#HAUGEN

Lekker og innholdsrik 2-roms | Kjøkkenøy | Kontor | Balkong | Garasjeplass | Elbil-lader* | Heis | Populært boligområde

Maria Dehlis vei 57 , 1084 Oslo

BE OM SALGSSUM
Alexander Vu Tran
Alexander Vu Tran Partner / Eiendomsmegler
Adrianna Bialkowska
Adrianna Bialkowska Eiendomsmeglerfullmektig

NABOLAGSPROFIL

81%

eier sin egen bolig

66%

har bolig mellom 60-120 kvm

99%

av boligene er eldre enn 20 år

29%

er barnefamilier

34%

er gift

Type / Eierform Leilighet / Borettslag
Primærrom 58 m²
Bruksareal 58 m²
Bruttoareal 63 m²
Tomt 28 358 m² / Fellestomt
Oppholdsrom 2
Soverom 1
Etasje 6
Byggeår 1976
Gårdsnummer 103
Bruksnummer 25
Energimerking E
FINN.no 214498064
Sist endret 02.05.2021 11:01
Prisantydning 2 750 000
Totalpris 2 989 253
Ligningsverdi 777 324,-

Beregnet totalkostnad

2 750 000,- (Prisantydning) 223 750,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 973 750,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 199,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 7 494,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett) -------------------------------------------------------- 15 503,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 989 253,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Velkommen til Maria Dehlis vei 57!
Innbydende og lekker 2-roms leilighet i de øverste etasjene på Haugenstua. Vestvendt balkong på 11 m² med svært gode solforhold og utsikt. Heisadkomst til lukket garasjekjeller med egen elbillader. Store vindusflater. Leiligheten er nymalt og er  godt vedlikeholdt med noe mindre bruktslitasjer. God planløsning med 1 soverom, åpen stue/kjøkkenløsning med kjøkkenøy med barløsning, kontor, samt bad med inngang fra både entré og soverom.  Boligen ligger i et populært og barnevennlig område. Umiddelbar nærhet til offentlig transport. Kun få minutter til tog og buss som fører deg raskt til byen.
  
God planløsning med mulighet for hjemmekontor Kjøkkenøy med sitteplass Vestvendt solrik balkong med utsikt Populært og veletablert boligområde Umiddelbar nærhet til tog og buss Garajeplass Elbil-lader (kan medfølges etter nærmere avtale)

Innhold

6. etasje:
Entré, bad, stue, kjøkken, soverom, kontor og bad.
Annet:
-Vestvendt balkong med utsikt
-Garasjeplass med el-bil lader i lukket garasjekjeller.
-Sportsbod i kjeller.

Entré

Innbyende og romslig entré malt i tidsriktig farge tilknyttet nytt porttelefon fra 2020. Entréen har plass til hvilebenk, garderobeskap og knagger. Fra entréen er det inngang til kontorrom på 3 kvm. Rommet kan eventuelt benyttes som garderoberom eller oppbevaringsrom.

Stue

Lys og romslig åpen stue/kjøkken i moderne stil med store vindusflater som gir gode lysforhold og luftig atmosfære. Her er det plass til stor sofa, bord, tv-seksjon og annet ønsket møblement. Det er også plass til egen spiseplass med utsikt. Fra stuen er det utgang til en vestvendt balkong på 11 kvm, som en naturlig forlengelse av stuen.

Åpen kjøkken

Moderne og praktisk kjøkken med kjøkkenøy i åpen løsning mot stue. Kjøkkeninnredning med glatte fronter i matt sort utførelse, og benkeplater av tre. Her har du plass til barstoler, hvor du kan la gjestene dine nyte maten, mens du kokkelerer. Videre er det nedfelt rustfri oppvaskkum med ett-greps armatur, og overskap med vitrinedører, samt belysning under overskap. Det er lagt fliser mellom benkeskap og overskap i mørk grå farge. Integrerte hvitevarer bestående av kjøleskap med frysedel, oppvaskmaskin, mikroovn, og komfyr fra Beha. Keramisk platetopp og vegghengt ventilator. På deler av kjøkkenveggen er det malt med magnetisk maling slik at kan du praktisk kan henge opp dine huskelister, notater, minner etc.

Bad

Pent bad med enkelte oppgraderinger fra varierende årstall. Badet har fliser på gulv med gulvvarme, vegger med belegg og malte slette flater. Videre inneholder badet vegghengt skap med benkeplate, ovenpåliggende servant med ett-greps armatur, speil, overlys, veggskap, dusjkabinett med regn- og hånddusj, og gulvmontert toalett. Det er opplegg for vaskemaskin under benk.

Balkong

Fra stuen er det utgang til vestvendt balkong på 11 kvm. Svært gode solforhold med sol til utover kvelden. Balkongen er belagt med terrasseheller og har montert i front. Her er det god plass til utemøbler, beplantning og grill.

Soverom

Stort og pent soverom malt i tidsriktige farger. God plass til stor seng, nattbord, og garderobeskap. Soverommet har store vindusflater som gir rommet gode lysforhold, og luftig atmosfære. Soverommet har også direkte inngang til badet.

Beliggenhet

Leiligheten har attraktiv og barnevennlig beliggenhet på Haugenstua med nærhet til offentlig kommunikasjon, barnehager, skoler og en rekke utvalg av servicetilbud. Området byr på et godt utvalg av kollektivtransport med blant annet Haugenstua togstasjon i umiddelbar nærhet og Haugenstua bussholdeplass ca. 8 minutter unna. Med særdeles kort vei til togstasjonen er du plutselig i Oslo sentrum på kun 12 minutter!
Det er kort avstand til Stig barneskole, Smedstua barneskole, Haugen barne- og ungdoms skole og Granstangen ungdomsskole. Område har også et godt utvalg av barnehager.
Det finnes et bredt utvalg med servicetilbud, dagligvarebutikker som Kiwi, Rema 1000 og Ugur i nærheten, samt Stovner senter med 87 butikker kun en kort kjøretur unna.
For den aktive er det gode rekreasjonsmuligheter like utenfor døren. Med ca. 5 min kjøretur unna er Populære SNØ, et helårs arena for snøopplevelser, som tilbyr langrennsløype, alpinløype, isklatring og snowboardpark. I tillegg har området golfbane, kunstgressbane, ridesenter, friidrettsbane, idrettshall, slalåmbakke og treningssenter. Boligen ligger tett mot marka med et bredt utvalg av turveier, fiskevann og lysløyper med gode turmuligheter sommer som vinter.

Felleskostnader

4 251 pr. mnd. og inkluderer: drift og vedlikehold, varmtvann, forretningsførsel, felles forsikring, kommunale avgifter, nedbetaling av fellesgjeld m.m.
Det gjøres oppmerksom på at felleskostnader vil variere over tid, og justeres i hovedsak 1-2 ganger pr. år i forhold til borettslagets faktiske kostnader. Felleskostnadene ble sist justert opp 3% i januar 2021.

Løpende kostnader

Strøm, innboforsikring og eventuelt alarm abonnement kommer i tillegg.

Fellesgjeld / lånevilkår

Andel fellesgjeld for denne leiligheten utgjør kr. 223 750,- pr. 01.03.21
Andel fellesformue for denne leiligheten utgjør kr. 33 919,- pr. 31.12.20
Borettslagets lån utgjør totalt kr 70.717.241 ,- pr. 06.04.2021 og lånevilkårene er:
Lånenr.: 2HAND1-94927024661
Total Restbeløp: 61.752.804,-
Andel Restbeløp: 195.406,-
Kapitalkostnader: 692,-
Type: Annuitet
Rest løpetid: 29 år og 1 mnd.
Termin pr. år: 12
Type rente: Flytende
Rente: 1.50%
Lånenr.: 2HAND2-94927025013
Total Restbeløp: 8.964.437 ,-
Andel Restbeløp: 28.344  ,-
Kapitalkostnader: 100,-
Type: Annuitet
Rest løpetid: 29 år og 3 mnd.
Termin pr. år: 12
Type rente: Flytende
Rente: 1.50%

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 777 324 pr. 31.12.20 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 798 365 pr. 31.12.20 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Boligens areal

Primærrom: 58 kvm, Bruksareal: 58 kvm, Bruttoareal: 63 kvm
6. etasje:
Bruksareal: 58 m².
Primærrom: 58 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, bad, stue, kjøkken, kontor og soverom.
Annet:
-Garasjeplass med el-bil lader i kjeller.
-Sportsbod i kjeller på ca. 5 m².
Opprinnelig bod på ca. 3 m² er benyttet som kontor og derfor medregnet som primærareal grunnet dagens bruk.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 07.04.2021, utført av Anticimex. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Tomt

Areal: 28 358 kvm, Eierform: Fellestomt
Fellesområde opparbeidet med blant annet steinbelagte internstier, sittebenker, lekeapparater, plenarealer, busker, trær og annen beplantning.

Garasje / Parkering

Det medfølger en garasjeplass for én bil i lukket garasjekjeller med direkte heisadkomst. Det er pr. d.d. montert elbil-lader som kan medfølges etter nærmere avtale med selger.
For de som trenger flere parkeringsplasser har leier borettslaget ut både garasjeplass og parkeringsplasser ute, gitt at det er flere ledige plasser. Ellers er det flere gjesteparkeringer for borettslaget.

Byggemåte

Boligbygg over 8 etasjer samt underetasje og kjeller. Bygningen har støpt gulv mot grunn, grunnmur, bærende vegger og skillende dekker i hovedsak av betong-/murkonstruksjoner. Utvendige fasader er forblendet med teglstein, trekledning og plater. Tilnærmet flat takkonstruksjon tekket med papp/membran. Leiligheten har finéert entrédør med brannklasse B30 fra byggeår. Balkongdør og vinduer med karmer/rammer av tre utvendig kledd med metall. Nordan balkongdør og vinduer med to-lags glass fra 2005 i stue. Vinduer med tre-lags glass fra 1994 på soverom.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 31.01.81  for eiendommen.
Det foreligger ferdigattest datert 10.02.1978 for ventilasjonsanlegg.
Det foreligger ferdigattest datert 22.12.2011 for fasadeendring.
Det foreligge ferdigattest datert 20.01.2016 for innglassing av balkong.
Det foreligger ferdigattest datert 29.12.2020 for endring/reparasjon av bygningstekniske installasjoner.

Adgang til utleie

I henhold til Lov om borettslag § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opptil tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene. Andelseier som selv bor i boligen, kan overlate bruken av deler av boligen til andre. I tillegg kan andelseier overlate bruken av hele boligen til andre opptil 30 døgn i løpet av året.

Oppvarming

Leiligheten har elektrisk oppvarming ellers også tilknyttet felles varmtvann i borettslaget. Det er gulvvarme på bad.

Energiforbruk

Stipulert energiforbruk er ca. 6.400 kwh.
Med et estimat på kr. 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr. 6.400,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål iht. reguleringsplan med tilhørende reguleringsbestemmelser "S-1899". For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Utover andel fellesgjeld overdras boligen fri for pengeheftelser.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.
På eiendommen er det tinglyst 2 servitutter:
Doknr. 7526-1/105 tinglyst 24.04.1975: Bestemmelser om trafostasjon/kiosk.
Doknr. 14492-1/105 tinglyst 16.07.1986: Bestemmelser om anlegg og vedlikehold av ledninger mv. Med flere bestemmelser.
Alle servituttene vil følge eiendommen . Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Borettslag

Nedre haugen Borettslag, Orgnr.: 951554588 består av 261 andelsleiligheter. Borettslaget har adresse Maria Dehlis vei 57.
Forretningsfører er Obos Eiendomsforvaltning AS.
Borettslagets revisor er Pricewaterhousecoopers AS.
Borettslaget er tilknyttet Furuset Vaktmestersentral.
Forsikret hos Gjensidige Forsikring med polisenummer 78930026.
Telia og Lynet er borettslagets leverandør av TV- og bredbåndstjenester.
Borettslaget har egen hjemmeside: www.nhbl.no
Planlagte større og vedlikeholdsarbeid fremover:
-Ombygging av fellesarealer til leiligheter MD45, MD55A, MD57
-Bytte garasjeportene i alle plan.
-Bytte varmepumpe i MD 51
-Utskifting av ledningsnett fram til hovedsikring i borettslag.
-Fellesbrannvarslingsanlegg
-Styret vurderer å bytte brønner for å øke avfallskapasitet.
Større vedlikehold og rehabiliteringer siste 10 år:
2018-2019: Oppussing av tre lokaler/nye andeler.
2016 - 2016: Utredning av kalde yttervegger og rørrehabilitering.
2014: Malt oppganger, reparasjon av garasje, fornyet kledning, rengjøring av bunnledning.
2013: Oppgraderinger av utomhus.
2012: Etablering av nedgravde avfallsbrønner.
2011: Installering av ITV-overvåking i garasje.

Forkjøpsrett

Borettslaget og boligbyggelagets medlemmer har 20 dagers forkjøpsrett. Denne boligen er utlyst parallelt, slik at fristen for å melde sin interesse om forkjøp til OBOS går ut 15.04.21.

Husdyrhold

Dyrehold er tillatt iht. borettslagets husordensregler.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Alt av integrerte hvitevarer skal være igjen. Veggfeste for TVen skal være igjen.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til avt@schalapartners.no eller SMS: 47 38 28 05 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.
Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Maria Dehlis vei 57, 1084, Oslo, Gnr. 103 bnr. 25, andelsnr. 203 i Nedre Haugen Borettslag med orgnr. 951554588 i Oslo kommune

Eier

Thuy Thanh Thi Mang

Oppdragsnummer

71-21-0077

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd. Kalbakken sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.