#GLENNETANGEN/SKIPTVET

Flott hytte fra 2015 med idyllisk beliggenhet | Godt med plass til familie og venner | Solrikt | Utsikt over Glomma!

Glennetangen Terrasse 2 , 1816 Skiptvet

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Jannik Holm
Jannik Holm Eiendomsmeglerfullmektig

NABOLAGSPROFIL

79%

eier sin egen bolig

25%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

65%

har bolig på over 120 kvm

33%

er barnefamilier

35%

er gift

Type / Eierform Hytte / Selveier
Primærrom 74 m²
Bruksareal 74 m²
Bruttoareal 81 m²
Tomt 931 m² / Eiet tomt
Soverom 2
Byggeår 2015
Gårdsnummer 14
Bruksnummer 63
FINN.no 221211804
Sist endret 08.06.2021 07:24
Prisantydning 1 975 000
Totalpris 2 035 639

Beregnet totalkostnad

1 975 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 49 370,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 975 000,-)) 9 900,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 60 639,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 035 639,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Her får du den gode følelsen av avkobling og frihet som man gjerne ønsker når man skal på hytta. Hytten har 2 store terrasser. Fra stuen er det utgang til stor terrasse med nydelig utsikt mot Glomma. Det er gode fiskemuligheter i Glomma og flotte turområder i umiddelbar nærhet.
Glennetangen Terrasse er 1 t og 20 min kjøring fra Oslo og er en oase for rekreasjon og hygge. Kort vei til Skiptvedt sentrum med dagligvare og andre servicetilbud. Ca. 40-50 min kjøring til Svenskegrensen med Norby kjøpesenter.
•Idyllisk hytte
•Nydelig utsikt mot Glomma
•Solrikt
•2 soverom og 2 stuer, samt 2 innredede rom på loftet
•Generøs takhøyde (4,26 m. i stuen)
•2 terrasser på 22 m² og 62 m²
•Gode oppbevaringsmuligheter

Innhold

1. etasje: Entré, bad, 2 soverom og stue med åpen kjøkkenløsning.
I tillegg har boligen et loft med 2 rom som benyttes som soverom, kneloft og loftstue.
Bod med utvendig adkomst på ca. 4 kvm.
2 terrasser. Nordøstvendt terrasse på ca. 22 kvm og sydvendt terrasse som strekker seg fra øst-vest på ca. 62 kvm.

Entré

Velkommen inn! Lys og romslig entré som gir et hyggelig førsteinntrykk med plass til en oppbevaringsløsning. Fra entré er det trapp opp til loftstue.

Stue

Romslig og lys stue med gode møbleringsmuligheter. Godt med plass til sofa med tilhørende møblement og et spisebord. Den gode takhøyden på opptil 4,26 meter med de store vindusflatene slipper inn godt med naturlig lys og skaper en fin atmosfære. Fra stuen er det utgang til boligens terrasse på ca. 22 kvm.

Kjøkken

Kjøkkenet ligger i en åpen og sosial løsning med stuen. Kjøkkeninnredning fra byggeår utført med glatte fronter og laminert benkeplate og med nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål med ett-greps armatur. Stikkontakter på vegg samt belysning over benkeplate. Videre er kjøkkenet utstyrt med integrert stekeovn med nedfelt induksjons topp. Frittstående kjøleskap med fryser fra Bosch og fritthengende ventilator.

Bad

Lyst og pent bad fra byggeår praktisk plassert i tilknytning til entré. Flislagt gulv med gulvvarme og flislagte vegger. Utstyrt med vegghengt innredning med heldekkende servant og ett-greps armatur med stikkontakt over servant. Dusjkabinett med buede glassdører med ett-greps armatur og vegghengt toalett med innebygget sisterne.
Fallforhold (gulv) er gitt Tg3 grunnet fra hjørne i nord mot dør er det 12 mm motfall på gulv.

Terrasse

Hytten har 2 romslige terrasser. Fra stuen er det utgang til nordøstvendt terrasse på ca. 22 kvm med flott utsyn. Utstyrt med stikkontakter og belysning på vegg.
Solrik og sydvendt terrasse som strekker seg fra øst-vest på ca. 62 kvm.

Soverom

Hytten har 2 fine soverom plassert i 1. etasje. Hovedsoverommet har god plass til dobbeltseng og øvrig møblement. Hytten har god plass til familien og venner.
2 rom på loftet benyttet som soverom. De to rommene på loftet er ikke tatt med i boligens primærareal grunnet lav takhøyde.

Loft

Boligen har et romslig loft med gulvflate på 45 kvm. Består av en loftstue og 2 rom som benyttes til soverom samt kneloft for oppbevaring.

Beliggenhet

Hytta ligger i idylliske omgivelser i et godt etablert hyttefelt på Glennetangen i Skiptvet. Eiendommen ligger med umiddelbar tilgang til vannet. Rett utenfor bukten ligger den såkalte Brudeøya, som fikk sitt navn etter et vinterbryllupspar visst nok gikk gjennom isen på vei ut til den lille øya. Det er skogsterreng med flotte turområder i nærheten, altså gode muligheter for et aktivt friluftsliv.
Skiptvet sentrum ligger ca. 11 km. unna. Der kan de tilby ulike forretninger, dagligvarebutikker, blomsterbutikk m.m. Det tar litt over en time å kjøre fra Oslo.
Se nabolagsprofil på neste side for mer informasjon om området.

Tomt

Areal: 931 kvm, Eierform: Eiet tomt

Areal: 931 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomt opparbeidet med singlet gårdsplass med oppstillingsplasser og naturtomt.

Løpende kostnader

I tillegg til kommunale avgifter må kjøper beregne andre løpende kostnader som vel-avgift, strøm, innboforsikring og abonnement for tv og internett.
Kommunale avgifter og gebyrer i Skiptvet for 2021:
Renovasjon - fritidsbolig: kr 2.245,- pr. 100 m3.
Ecobio Norge leverer renseanlegg til hyttene.
-Felles kloakkrenseanlegg og vann er ca. kr. 3.000,- pr. halvår.
Det er pliktig medlemskap i Glennetangen Terrasse Vel.
Servicekostander per. seksjon er ca. kr. 2.500,- årlig.
Selger opplyser om et årlig strømforbruk på ca. 400,- kr. per mnd.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Formuesverdi

Det foreligger ikke ligningsverdi på eiendommen.

Boligens areal

Primærrom: 74 kvm, Bruksareal: 74 kvm, Bruttoareal: 81 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 74 m².
Primærrom: 74 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, bad, 2 soverom og stue med åpen kjøkkenløsning.
Innredet loft er ikke målbart grunnet lav takhøyde, den totale gulvflaten er målt til 45 m².
Bod med utvendig adkomst ved entrédør på ca. 4 m².
Takhøyden er på tilfeldige plasser målt til ca. 2,26 meter på bad. 3,03-4,26 meter i stue/kjøkken. 0,5-1,72 meter på innredet loft og 2,29 meter i øvrige rom.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 03.05.2021 utført av Kenneth Lesteberg. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Garasje / Parkering

Gårdsplass med biloppstillingsplasser.

Byggemåte

Gulv på grunn av betong. Yttervegger i bindingsverk utvendig kledd med liggende kledning. Etasjeskillere av trekonstruksjoner. Yttertak av saltaksform utvendig tekket med metallplater. Boligen har profilert entrédør av tre med glassfelt. Balkongdør i skyvedørsform med karmer av pvc og to-lags glass fra 2010. Vinduer med karmer av pvc og to-lags glass fra 2010. Takvinduer med karmer av pvc og to-lags glass fra ukjent årstall.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 21.01.2021 for eiendommen.

Oppvarming

Boligen er elektrisk oppvarmet kombinert med luft-luft varmepumpe i stue/kjøkken.

Regulering

Eiendommen er regulert til fritidsbebyggelse etter reguleringsplan for Glennetangen, datert 20.09.2005. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Boligen overdras fri for pengeheftelser.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.
På eiendommen er det tinglyst 1 servitutt:
Dagboknr. 940481-1/200 Tinglyst: 07.11.2012 
Rettigheter på andre eiendommer
Rettigheter på 3015-14/3, 3015-14/60
Rettigheter i eiendomsrett
Bestemmelse om veg, rettighetshaver:Knr:3015 Gnr:14 Bnr:62 m.fl.
Gjelder også fremtidige utskilte eiendommer fra gnr. 14 bnr. 62
Med flere bestemmelser

Vei/vann/avløp

Privat vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Skiptvet kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Hvitevarer medfølger.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til tr@schalapartners.no eller SMS: 95 19 51 35 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.
Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Pantet følger av "Lov om pant" og skal ikke tinglyses. 
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere opplysninger om disse.

Adresse og matrikkel

Glennetangen Terrasse 2, 1816, Skiptvet, Gnr. 14 bnr. 63 i Skiptvet kommune

Eier

Jan Ronny Kullebund Eirik Sandberg

Oppdragsnummer

71-21-0099

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd. Kalbakken sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.