#St. Hanshaugen / Pilestredet Park

Nydelig nyere supersentral 2-roms selveier | Vestv. balkong | Lave felleskostnader | Høy standard | Hvitevarer følger

Bidenkaps gate 1B , 0165 Oslo

BE OM SALGSSUM
Adrianna Bialkowska
Adrianna Bialkowska Eiendomsmeglerfullmektig
Terje Rindal
Terje Rindal Daglig leder / Fagansvarlig / Partner / Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

59%

eier sin egen bolig

6%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

55%

har bolig mellom 60-120 kvm

76%

av boligene er eldre enn 20 år

18%

er gift

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 37 m²
Bruksareal 37 m²
Bruttoareal 41 m²
Tomt 522 m² / Fellestomt
Oppholdsrom 1
Soverom 1
Etasje 3
Byggeår 2007
Gårdsnummer 208
Bruksnummer 57
Energimerking D
FINN.no 220936583
Sist endret 14.06.2021 16:17
Prisantydning 3 890 000
Totalpris 4 009 785
Ligningsverdi 970 565,-

Beregnet totalkostnad

3 890 000,- (Prisantydning) 1 996,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 891 996,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 108 770,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 117 789,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 009 785,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Velkommen til Bidenkaps gate 1B - En herlig 2-roms selveier i nydelige Wessel Atrium. Fantastisk og urban beliggenhet på St. Hanshaugen ved Pilestredet Park med alt av fasiliteter i umiddelbar nærhet. Leiligheten ligger fint til i 3. etasje med heis og vender i sin helhet inn mot rolig og hyggelig bakgård.
Boligen består av en lys entré som gir et hyggelig førsteinntrykk med plass til en oppbevaringsløsning. Stue med plass til sofa med tilhørende møblement og spisebord. Fra stuen er det utgang til solrik og vestvendt balkong som vender inn mot bakgård. Praktisk og tidløst kjøkken ligger i delvis åpen og sosial løsning med stuen. Romslig og lyst soverom og flislagt bad.
Leiligheten har gjennomgående eikeparkett som nylig er slipt (2021). Veggene ble malt i 2017 - her kan man flytte rett inn!

Innhold

3. etasje: Entré, bad, stue/kjøkken og soverom. Balkong.
Egen kjellerbod.
Sykkelparkering i garasjen.

Entré

Velkommen inn! Lys og romslig entré som gir et hyggelig førsteinntrykk. God plass til en oppbevaringsløsning. Leiligheten har gjennomgående eikeparkett som nylig er slipt (2021) og lyse vegger som ble malt i 2017.

Stue

Lys stue med god plass til sofa med tilhørende møblement og et spisebord. Fra stuen er det utgang til vestvendt balkong på ca. 4 kvm.

Kjøkken

Kjøkkenet ligger i en delvis åpen og sosial løsning med stuen. Tidløs Svea kjøkkeninnredning fra byggeår utført med hvite slette fronter. Benkeplate av laminat og nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål. Videre er kjøkkenet utstyrt med fliser og stikkontakt på vegg samt benkeskapsbelysning over kjøkkenbenk. Integrert kjøleskap med fryser og oppvaskmaskin.

Bad

Flislagt baderom fra byggeår med varme i gulv. Vegghengt servantskap i slett utførelse og ovenpåliggende servant med ett-greps armatur. Speil og belysning med stikkontakt på vegg over servant. Videre er badet utstyrt med dusjsone med skyvedør av glass og metall, dusjarmatur tilkoblet hånddusj, vegghengt toalett samt opplegg for vaskemaskin. Downlights i himling.

Balkong

Fra stuen er det utgang til solrik og vestvendt balkong på ca. 4 kvm som vender inn mot hyggelig og rolig bakgård. Plass til bord med 2 stoler og planter.

Soverom

Leilighetens soverom er romslig med god plass til en dobbeltseng, 2 nattbord og garderobeløsning. Praktiske skyvedører på hver sin side av sengen.

Beliggenhet

Leiligheten har en fantastisk, urban beliggenhet på St. Hanshaugen ved Pilestredet Park med alt av fasiliteter i umiddelbar nærhet.
Kort vei til alt av butikker, offentlig kommunikasjon og spisesteder. Flere matvare butikker rett nede i gaten gjør hverdagen enkel. På St. Olavs plass er det flere hyggelige kaffebarer og restauranter som bla. Populære Tekehtopa med uteservering og Babylon. Området er spennende og fylt av historie, kunst, parkområder og noen av Oslo sine beste spise- og utesteder!
Gåavstand til naboområdene som bla. Majorstuen, Nasjonalteateret, Grünerløkka, Vulkan, Bislett og Sentrum samt Youngstorget. Oslos paradegate, Karl Johan, med alt av sine fasiliteter er ca. 5 minutters gange fra boligen. Wessels gate ligger i nærhet til Universitet, Høyskolen, Arkitekthøyskolen, Kunsthøyskolen og Tannlegehøyskolen. På busstoppet St. Olavs plass går det buss til Lysaker, Bærum and Asker. 37-bussen er en døgnrute og går fra Nordahl Bruns gate. Denne tar deg til Handelshøyskolen BI på ca. 17 minutter. 33- bussen tar deg enkelt til både Filipstad - Ellingsrudåsen T. På Hobergsplass finner du trikkelinjene 11,17 og 18.
Bysykkelstativ i nærheten. Ellers meget god tilgang til offentlig kommunikasjon. Nationaltheateret med tog og flytog, kun en kort spasertur unna. Leiligheten har en meget god plassering mellom "øst og vest" med umiddelbar tilgang på alle byens fasiliteter. For den treningsglade er det flere treningssenter i området som Sentrum squash and fitness, SIO Athletica centrum,  Treningshuset, EVO Oscargate, SATS Bislett, Bislett stadion og Bislett badet m.m.
Flotte rekreasjonsområder som for eksempel flotte St. Hanshaugen park ca. fem minutters gange fra leiligheten. Akerselva med sin spennende historie er kun noen minutters gange fra boligen. Her finner du turstier som tar deg nordover til nyutviklede Nydalen og videre til Maridalsvannet og Nordmarka. Elven tar deg sørover mot sentrum og Barcode i Bjørvika. Om du ønsker gåavstand til alt du trenger i hverdagen, men likevel en tilbaketrukket beliggenhet, er dette stedet for deg!

Felleskostnader

2 119 pr. mnd.
Felleskostnadene er fordelt slik:
Kabel-tv og internett kr. 409,-
A-konto oppvarming kr 167,-
Fellesutgifter (felles forsikring, kommunale avgifter, drift og vedlikehold, forretningsførsel, m.m.) kr. 2.119,-
Vann og varme avregnes årlig, men innbetaling skjer månedlig sammen med øvrige fellesutgifter basert på historisk forbruk og budsjetterte markedspriser. TV/Internett belastes månedlig basert på sameiets fellesavtale, mens utvidelser betales av den enkelte sameier direkte

Løpende kostnader

I tillegg til de månedlige felleskostnadene må kjøper beregne andre løpende kostnader som strøm, innboforsikring og abonnement for tv og internett utover det som inkluderer i felleskostnadene.
Selger opplyser om et årlig strømforbruk på ca. 1.531,65 kWh (fra 24.05.20-24.05.21).
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Andel fellesgjeld

1 996

Andel formue

16 072

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 970 565 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 494 033 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Boligens areal

Primærrom: 37 kvm, Bruksareal: 37 kvm, Bruttoareal: 41 kvm
3. etasje:
Bruksareal: 37 m².
Primærrom: 37 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, bad, stue/kjøkken og soverom.
En egen kjellerbod (merket nr B32) oppmålt til ca. 8,5 m².
Takhøyder er målt på tilfeldig valgte steder i boligen. Det er målt ca. 2,21 meter takhøyde i bad. Ca. 2,25 meter i entré og ca. 2,43 meter i øvrige rom.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 02.06.2021 utført av Knut Johnsen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Tomt

Areal: 522 kvm, Eierform: Fellestomt
Felles tomt for sameiet. Med tilgang til bakgård opparbeidet med blant annet steinlagte gangstier, gressplen, trær, prydbusker og diverse beplantning. Lekeomeråde og sittegrupper.

Garasje / Parkering

Mulighet for både leie og kjøp ved ledige plasser i Wessel Parkeringssameie. Det er ikke etablert elbil-lader. Parkeringssameiet sin hjemmeside er: https://wesselparkering.no/info_pages
Ellers er området er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr. 5 400,- i året. Beboerparkering for elbiler koster kr. 900,-. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/

Byggemåte

Boligbygg over 6 etasjer og underetasje. Bygningen har støpt gulv mot grunn. Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker i hovedsak av betong og stål. Utvendige fasader i pusset og malt mur. Tilnærmet flat takkonstruksjon utvendig tekket med papp/membran. Leiligheten har slett entrédør fra Swedoor med brannklasse B30, lydklasse 40dB og kikkehull. Balkongdør og vinduer med to-lags glass fra byggeår.

Ferdigattest / brukstillatelse

Følgende foreligger, og kan fås ved henvendelse til megler:
- Bidenkaps gate 1 A - B - Oppføring av nybygg med næringslokaler og bolig - Datert 2008.

Oppvarming

Oppvarming med vannbåren varme til radiatorer tilknyttet felles varmesentral. Elektrisk gulvvarme i bad. Leiligheten er tilknyttet felles varmtvann.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter D

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for bolig. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Boligen overdras fri for pengeheftelser.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.
På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter:
Dagboknr. 830983-1/200 Tinglyst: 16.10.2007
Erklæring/avtale  
Bestemmelse om atkomstvei.
Dagboknr. 830983-5/200 Tinglyst: 16.10.2007 
Erklæring/avtale  
Bestemmelse om gjensidig bruk av grunn for reparasjon og vedlikehold.
Dagboknr. 831143-1/200 Tinglyst:16.10.2007
Erklæring/avtale  
Bestemmelse om bruk av gårdsrom.
Bestemmelse om parkering
Bestemmelse om ledninger.
Bestemmelse om adkomst.
Med flere bestemmelser
Alle servituttene vil følge eiendommen og kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.
Rettigheter på 0301-208/457
Rettigheter i eiendomsrett
Dagboknr. 555010-1/200 Tinglyst: 07.07.2008 
Erklæring/avtale  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:57 Snr:1 m.fl.
Bestemmelse om bruk av gårdsrom
Bestemmelse om ubebygget areal ikke blir brukt til parkering
Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler
Med flere bestemmelser
fra Oslo kommune ved direktøren for Eiendoms- og byfornyelsesetaten
Rettigheter på 0301-208/460/0/1-15
Rettigheter i eiendomsrett
Dagboknr. 535198-1/200 Tinglyst: 16.07.2010
Erklæring/avtale
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:57 Snr:1 m.fl.
Gjelder etablering av pumpekum samt adkomst for drift og vedlikehold
Med flere bestemmelser

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Sameie

Sameie: Sameiet Wessel Atrium, Orgnr: 992023384
Solibo AS er forretningsfører for sameiet.
Sameiet består av 38 seksjoner med 37 boliger og 1 næringsseksjon.
Hjemmesiden til sameiet er: https://wesselatrium.lettstyrt.no
Det er ingen krav til styregodkjennelse. Kun eierskiftemelding til orientering.
Fellesområdet mellom Wessel Atrium og Wessel Studio (atriet) eies av et sameie som består av borettslaget Wessel Studio og Sameiet Wessel Atrium.
Vedlikeholdsplan:
Sameiet har i samarbeid med Solibo utarbeidet en vedlikeholdsplan (26.10.2020). Rapporten er et resultat av en arbeidsøkt styret har hatt sammen med Solibo hvor man har vurdert boligselskapets langsiktige vedlikeholdsbehov og prioritert hva som bør settes på handlingsplanen for dette styreåret. Vedlikeholdsplanen er ikke å betrakte som en fasit på hva som vil treffe av kostnader, men ment som et styringsverktøy for å kunne gjøre bedre kvalifiserte vurderinger av selskapets økonomiske utvikling. Man må likefullt gjøre løpende vurderinger av byggets tilstand og revurdere prioriteringer av vedlikeholdet, og det er ikke til å unngå at det med jevne mellomrom dukker opp prekære vedlikeholdsbehov som ingen kunne forutse. Det står videre beskrevet at modellen slik den fremgår over er satt opp med dagens nivå på felleskostnader for hele perioden. Med det man kjenner til av vedlikeholdsbehov pr dags dato lagt til grunn er det ikke behov for økning av felleskostnader utover årlig KPI-justering for å imøtekomme normal prisøkning på varer og tjenester. Det er ikke behov for låneopptak for å finansiere vedlikeholdet i kommende periode. Det ser også ut til at det ikke er behov for låneopptak i det hele tatt i kommende 10 årsperiode. Styret har informert om at for 2021 er det utbedring av håndløpere på verandaer og videre arbeid med å fornye porttelefonløsning som var på planen. Ved interesse kan vedlikeholdsplanen fås ved henvendelse til megler.

Forsikring

Gjensidige Forsikring Polisenummer: 82550244

Regnskap

Inntekter: Driftsinntekter i 2020 var til sammen kr 1 464 712.
Kostnader: Driftskostnadene i 2020 var til sammen kr 1 288 308.
Resultat: Årets resultat på kr 189 725 slik det fremkommer i resultatregnskapet foreslås overført til egenkapital.
Disponible midler: Disponible midler viser sameiets likviditet og var pr. 31.12.2020 kr 688 327. Dette er en økning på kr 189 726 fra i fjor. De disponible midler bør til enhver tid være positive som en forutsetning for videre drift.

Husdyrhold

Husdyrhold krever skriftlig tillatelse fra styret ihht. til husordensreglene.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
- Integrerte hvitevarer på kjøkken: kombiskap (fra 2017), komfyr, platetopp (begge fra 2007) og ny oppvaskmaskin (2021) medfølger.
- Lamellgardiner foran vinduet i stuen og rullgardin på soverommet medfølger.
- Vaskemaskin (ca. fra 2013) kan kjøpes etter avtale.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til tr@schalapartners.no eller SMS: 95 19 51 35 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Meglers uavhengighet

Det opplyses om at megler har relasjon til oppdragsgiver, men relasjonen er ikke i strid med god meglerskikk.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.
Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Eierseksjonsloven

Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Bidenkaps gate 1B, 0165, Oslo, Gnr. 208 bnr. 57 snr. 22 orgnr. 992023384 i Oslo kommune

Eier

Hege M Kolshus Hansen

Oppdragsnummer

71-21-0104

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd. Kalbakken sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.