#FJELLHAMAR

Innholdsrik & stor enebolig | Solrikt | Dobbelgarasje | Godkjent utleieleil. i sokkeletasje | Mulighet for praktikantdel

Østagløttveien 22 , 1464 Fjellhamar

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Magnus Nordli
Magnus Nordli Eiendomsmeglerfullmektig
Jannik Holm
Jannik Holm Eiendomsmeglerfullmektig

NABOLAGSPROFIL

81%

eier sin egen bolig

1%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

71%

har bolig på over 120 kvm

82%

av boligene er eldre enn 20 år

41%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 222 m²
Bruksareal 222 m²
Bruttoareal 244 m²
Tomt 811 m² / Eiet tomt
Soverom 4
Byggeår 1989
Gårdsnummer 107
Bruksnummer 2169
Energimerking E
FINN.no 220916685
Sist endret 04.06.2021 20:25
Prisantydning 10 000 000
Totalpris 10 264 019
Ligningsverdi 1 791 232,-

Beregnet totalkostnad

10 000 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 250 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 10 000 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 264 019,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 10 264 019,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Velkommen til Østagløttveien 22! En flott og innholdsrik enebolig over 2 plan med sokkeletasje. Boligen har en flott og usjenert beliggenhet i enden av en blindvei. Svært barnevennlig og attraktivt boområde med nærhet til skoler, et rikt fritidstilbud og marka.
Kort fortalt:
•Stor enebolig over 2 plan med sokkeletasje
•Solrik tomt
•Romslige uteplasser med fin utsikt
•Usjenert og flott beliggenhet
•Dobbelgarasje og biloppstillingsplass på gårdsplass
•Svært barnevennlig og attraktivt boområde
•Umiddelbar nærhet til marka og lysløype
•Godkjent utleieleilighet i sokkeletasje
•Mulighet for praktikantdel med egen inngang, eget hybelkjøkken og bad
•5 min kjøring til SNØ (verdens største innendørs skiarena)
•15 min kjøring til Losby Golf
•10 min gange til togstasjon
•15 min gange til Strømmen Storsenter

Innhold

Underetasje: Bad, vaskerom, entré, stue/kjøkken, innredet rom, 2 ganger, 2 soverom, gang/hall.
1. etasje: Bad, wc, kjøkken, stue, spisestue, soverom.
2. etasje: 2 soverom, loftstue.
Garasje.

Oppgraderinger

Følgende oppgraderinger er ifølge eier utført i den senere tid:
- 2021: Ny baderomsinnredning i underetasje. Nye klosetter i hele boligen.
- 2020: Bygget terrasse. Helsparklet og malt vegger i 1. etasje.
- 2018/2019: Malt kledning. Ny kjøkkeninnredning i utleiedel. Nytt gulv i utleiedel.
- 2017: Nytt dusjkabinett i utleiedel.
- 2015: Lagt flis på flis og ny baderomsinnredning i bad i 1. etg. Ny varmtvannsbereder i utleiedel.

Stue / spisestue

Stuen med spisestuen er romslig og lys med god plass til sofa med tilhørende møblement og et større spisebord. De store vindusflatene slipper inn godt med naturlig lys. Stuen har en plassbygget vedinnsats og peisovn med glassdører med ildfast plate som varmer godt på kaldere dager. Fra stuen er det utgang til boligens vestvendte og romslige terrasse.

Kjøkken

Romslig og delvis separat kjøkken i nærhet til stue og spisestue. Norema heltre kjøkkeninnredning med profilerte fronter fra 1989. Innredningen har i senere tid blitt pusset opp i moderne farger og håndtak. Videre er kjøkkenet utstyrt med belysning under overskap og fliser på vegg over benkeskap. Benkeplate med nedfelt kum i rustfritt stål. Ventilator med avtrekk gjennom yttervegg og opplegg for oppvaskmaskin. Induksjonstopp, stekeovn og kjøleskap er integrert i innredningen.

Bad

Flislagt og pent bad som ligger praktisk til ved hovedsoverommet. Utstyrt med heltre benkeplate, speil og belysning over servant, dusjkabinett og 2 servanter. Badet ble oppgradert i 2015 med nye fliser og ny innredning.
Separat wc med tilgang fra badet. Utstyrt med klosett og opplegg for vaskemaskin.

Badet i underetasjen ligger i praktisk tilknytning til entreen. Baderomsinnredning med benkeskap utført med glatte fronter. Videre er badet utstyrt med speil og belysning over servant, dusjkabinett, servant i helstøpt plate og klosett. Badet er oppgradert med ny innredning fra 2021.
Ved siden av badet er boligens vaskerom plassert.

Soverom

Hovedsoverommet er romslig og er malt i en innbydende farge. God plass til dobbeltseng, 2 nattbord og en garderobeløsning samt en kommode. Fra soverommet er det utgang til balkong på 3,6 kvm.

Soverommene i 2. etasje er av god størrelse med god plass til seng, nattbord, oppbevaringsløsning og en pult. Perfekt som barnerom, kontor eller gjesterom etter behov. For ekstra oppbevaringsmuligheter har loftsetasjen kneloft.

Underetasjen har et lyst og romslig soverom med god plass til seng, nattbord og en oppbevaringsløsning. Perfekt til barnerom, gjesterom eller kontor etter behov.

Loftsstue

2. etasje består av en loftstue og 2 fine soverom i hver sin ende av etasjen. Loftstuen er lys og romslig med god plass til sofa med tilhørende møblement.

Underetasje

Underetasjen til hoveddelen har 2 innganger til boligen - en gang/hall og en sideinngang. Mulighet for praktikantdel med egen inngang, eget hybelkjøkken og bad, i tillegg til utleieleiligheten. Gangen er romslig og lys og gir et hyggelig førsteinntrykk. Gulvet er utført med praktiske fliser og varme i gulv. Det er montert et garderobeskap for oppbevaring.

Hybel

Boligen har en godkjent hybelleilighet i underetasjen. Hybelleiligheten består av en lys og hyggelig entré, stue og kjøkken i åpen løsning, et romslig soverom, et innredet rom og bad.

Beliggenhet

Boligen har en fantastisk beliggenhet på Fjellhamar i Lørenskog kommune. Her er det nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, gode servicetilbud og rekreasjonsområder.
Umiddelbar nærhet til lysløype med flott turterreng. Man kan også ta turen til Losby besøksgård og kafé, hvor de besøkende kan oppleve ulike husdyr på nært hold. Losby Golfklubb har et meget flott golfanlegg med bl.a. 9- og 18-hulls golfbane, og ligger en kort kjøretur fra boligen. Det er et godt utbygd nett av gang/sykkelveier i Lørenskog og omegn, og et aktivt idrettsmiljø med anlegg innen de fleste grener. Det er blant annet flere ballplasser, ishall, flerbrukshall, svømmehall og tennisbane med mer. På Lørenskog Hus finner du kino, søndagsåpent bibliotek, aktivitetshus for ungdom, scener, kafé, bar, restaurant, musikk- og kulturskole, kunstsalg/galleri m.m.
I området ved Lørenskog stasjon er det en ny bydel med aktiviteter tilpasset alle. Her finner du verdens råeste helårsarena for snø opplevelser - SNØ som ligger kun en 10 minutters kjøretur fra eiendommen.. Parken har blant annet fire alpine nedfarter, stolheis og blåpark med Big jump, samt langrennsspor på rundt 2 km og et fantastisk lekeområde. Anlegget skal være åpent hver dag, hele året, alltid ny preppet, alltid gøy! I 2021 åpner Thon Hotel Snø, tilknyttet helårsarena med ski-inn/ski-out rett fra hotellet.
Fra boligen er det gangavstand til Coop Mega og Kiwi på Fjellhamar. Ytterligere servicetilbud finnes på Strømmen Storsenter som er et av Norges største kjøpesentre med over 200 butikker, og kun 10 minutters kjøretur fra boligen. Triaden, Lørenskog Storsenter og Metro ligger i nærområdet, med et rikt og variert utvalg av servicetilbud og fasiliteter. Triaden er under utbygging, og det er planlagt bygging av nye boliger, trampoline- og aktivitetssenter, idrettshall og parkeringshus med park.
Fra Strømmen stasjon er det hyppige avganger mot Oslo og Lillestrøm. Med bil tar det ca. 10 min til Lørenskog sentrum, ca. 10 min til Strømmen Storsenter, under 15 min til Lillestrøm, ca. 25 min til Oslo S og ca. 36 min til Oslo lufthavn.

Tomt

Areal: 811 kvm, Eierform: Eiet tomt

Areal: 811 kvm, Eierform: Eiet tomt
Pent opparbeidet tomtegrunn med gruset adkomst, plenarealer og beplantning.

Løpende kostnader

I tillegg til de kommunale avgiftene må kjøper beregne andre løpende kostnader som strøm, innboforsikring og abonnement for tv og internett.
Selger opplyser om et årlig strømforbruk på ca. kr 15.000,- + utleiedel som har egen strømmåler.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 24 737 pr. år
I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. De kommunale avgiftene faktureres månedlig.
Kommunen kjenner ikke samlet gebyr for en eiendom for et år før året er omme. Tjenestene vil normalt ha en prisøkning hvert år, samt at forbruk på ulike tjenester kan variere fra år til år.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 791 232 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 6 448 434 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Boligens areal

Primærrom: 222 kvm, Bruksareal: 222 kvm, Bruttoareal: 244 kvm
U . etasje:
Bruksareal: 96 m².
Primærrom: 96 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Bad, vaskerom, entré, stue/kjøkken, innredet rom, 2 ganger, 2 soverom, gang/hall.
Ifølge de originale tegningene er "gang" til hoveddel opprinnelig en bod. Det kreves vanligvis godkjenning fra kommunen ved bruksendring fra tilleggsdel (bod) til hoveddel (gang). Det er ikke kjent at en slik endring har blitt søkt om. Kjøper overtar ansvar, risiko og konsekvenser ved eventuell søknad og godkjennelse.
1. etasje:
Bruksareal: 82 m².
Primærrom: 82 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Bad, wc, kjøkken, stue, spisestue, soverom.
2. etasje:
Bruksareal: 44 m².
Primærrom: 44 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: 2 soverom, loftstue.
2. etasje er ikke måleverdig i sin helhet på grunn av lav takhøyde ihht. retningslinjer for arealmåling NS 3940. Ifølge de originale tegningene av 2. etasje, er de 2 soverommene "disponible rom."
Garasje:
Sekundærrom: 36 m².
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 01.06.2021 utført av Håvard Müller-Sørenssen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Garasje / Parkering

Dobbel garasje med automatiske porter. Strøm og belysning er installert.
I tillegg er det biloppstillingsplass på gårdsplass.

Byggemåte

Underetasje med grunnmur i betong. Øvrige etasjer med yttervegger i bindingsverk, kledd med malt trepanel. Saltak i trekonstruksjon, tekket med takstein. Garasje med dekke i betong. Yttervegger i bindingsverk, kledd med malt trepanel. Saltak i trekonstruksjon, tekket med takstein.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen ifølge kommunen.

Adgang til utleie

Boligen har en godkjent hybelleilighet i sokkeletasje. Selger opplyser om at leietaker har flyttet ut, og opplyser videre om at forventet leieinntekt er ca. kr 12.000,- per måned. Hybelleiligheten har egen strømmåler og opplegg for internett er kablet frem til leiligheten.

Oppvarming

Boligen har elektrisk oppvarming. Varmekabler i hele underetasje med unntak av yttergang til bakdør. Plassbygget vedinnsats og peisovn med glassdører med ildfast plate i stue.
Varmvannsbereder på ca. 120 liter, ny fra ca. 2015, ifølge eier, innkasset i bad i utleiedel. Varmvannsbereder på ca. 170 liter, fra byggeår, innkasset i vaskerom.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boliger. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Boligen overdras fri for pengeheftelser.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.
På eiendommen er det tinglyst 1 servitutt:
Dagboknr. 13918-1/8 Tinglyst: 25.10.1991
Bestemmelse om disposisjonsrett av veigrunn for Lørenskog Kommune fra Kildeveien til snuplasser ved nr.12 B og 24
Ca.245 m.M.fl.best.
Alle servituttene vil følge eiendommen og kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Vei/vann/avløp

Offentlig vann og avløp, via privat stikkledning. Offentlig vei.

Forsikring

Codan

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Integrert komfyr, platetopp, kjøleskap og oppvaskmaskin medfølger.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til tr@schalapartners.no eller SMS: 95 19 51 35 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.
Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Pantet følger av "Lov om pant" og skal ikke tinglyses. 
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere opplysninger om disse.

Adresse og matrikkel

Østagløttveien 22, 1464, Fjellhamar, Gnr. 107 bnr. 2169 i Lørenskog kommune

Eier

Arild Harrang Lund Inger Rastad-lund

Oppdragsnummer

71-21-0108

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd. Kalbakken sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.