#JESSHEIM

Fin leilighet med nyere kjøkken og bad - Garasjeplass - Vestvendt terrasse - Kort vei til sentrum - Disp. rom på 20kvm

Sjøbergvegen 14A , 2066 Jessheim

BE OM SALGSSUM
Joachim Rybka
Joachim Rybka Eiendomsmeglerfullmektig

NABOLAGSPROFIL

82%

eier sin egen bolig

8%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

53%

har bolig på over 120 kvm

15%

av boligene er nyere enn 20 år

33%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Borettslag
Primærrom 43 m²
Bruksareal 63 m²
Bruttoareal 69 m²
Tomt 2 395 m² / Fellestomt
Oppholdsrom 1
Soverom 1
Etasje 1
Byggeår 1970
Gårdsnummer 19
Bruksnummer 54
Energimerking E
FINN.no 225401907
Sist endret 28.07.2021 10:22
Prisantydning 2 400 000
Totalpris 2 408 009
Ligningsverdi 520 862,-

Beregnet totalkostnad

2 400 000,- (Prisantydning) Omkostninger 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 199,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Kartverket) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Kartverket) -------------------------------------------------------- 8 009,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 408 009,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Svært fin 2-roms leilighet med disponibelt rom på 20 kvm i underetasjen, garasje, terrasse med gode solforhold, god planløsning og nyere bad og kjøkken. Leiligheten er gjennomgående med gode lysforhold og god planløsning som sammen med takhøyden gjør at den oppleves som svært åpen og luftig. Utgang til terrasse på 10kvm fra stuen og fra denne kommer du til den fine felles gressplenen. I underetasjen er det et disponibelt rom på 20 kvm som passer perfekt som f.eks. kjellerstue, treningsrom, hjemmekino eller smørebod med en bod på ca. 4 kvm med oppkobling for vaskemaskin.
Leiligheten ligger kort vei fra Jessheim Storsenter, spisesteder, butikker og kollektiv trafikk.

Innhold

1. etasje: Entré, stue, kjøkken, bad og soverom.
Kjeller: Uinnredet kjellerrom, bod og kott.

Entré

Entré med veggmonterte knagger med god plass til yttertøy. Fra entréen har du adgang til stuen kjøkkenet og soverommet.

Stue

Stuen er svært romslig oppleves som luftig og lys med svært god åpen kjøkkenløsning. Den gjennomgående planløsningen sørger for godt lysinnslipp, og flere naturlige soner med plass til alt du trenger. Ved kjøkkenet er det en perfekt spiseplass foran kjøkkenøya, resten av stuen kan brukes som en romslig sosial stue med god plass til venner og familie. Her finner du også utgang til den vestvendte terrassen på ca. 10 kvm, med adgang til god vedlikeholdt felles gressplen.

Kjøkken

Kjøkkenet har utrolig god skap og benkeplass, med fin utforming og en praktisk kjøkkenøy. Det er fine hvite profilerte fronter som passer fint til resten av leiligheten og en fin lys benkeplate. Benkeplassen er svært god og matglade personer har all plassen de trenger for å dyrke interessen sin her. Kjøkkenøya er perfekt en perfekt plass å nyte frokosten, mens solen skinner inn gjennom kjøkkenvinduet, samtidig som den gir deg ekstra lagrings og benkeplass.

Bad

Badet er overflateoppusset i 2013 med flis på flis og ser svært fint og tidsriktig ut. Det har flislagt gulv og vegger, downlights i taket og varme i gulvet. God lagringsplass med vegghengt speilskap og under servantskap.

Terrasse

Leiligheten har er flott vestvendt terrasse med sol fra ettermiddagen og utover hele kvelden på ca. 10 kvm som du har adgang til fra stuen. På denne er det god plass til sittegruppe og grill og en du har adgang til den store fine fellesplenen.

Uteareal

Fellesområder opparbeidet med plenarealer, trær, prydbusker, diverse beplantning, garasjerekke og asfaltert innkjørsel med biloppstillingsplasser.

Soverom

Romslig soverom med plass til dobbeltseng, nattbord og garderobeskap. Veggene er malt i en fin tidsriktig farge og på gulvet er det fin lys laminat. Vinduet vender mot de fine grønne fellesområdene

Disponibelt rom

Leiligheten har et fint og praktisk "bonusrom" i kjelleren, her et det et vindu som som ikke oppfyller størrelseskravene slik at det kan brukes som soverom, men rommet gir deg mange muligheter. Det er på hele 20 kvm og kan brukes som kjellerstue, treningsrom, smørebod eller det du måtte ønske. Her finner du også en bod og i denne, oppkobling for vaskemaskin.

Beliggenhet

Fra leiligheten er det kort gange til Jessheim Storsenter og sentrumsgatene som rommer over 150 butikker og restauranter. Butikkene har et godt tilbud av klesforretninger, matbutikker, interiør, kunst, helse og velvære for alle aldre. I Storgata ligger det flere populære spisesteder, kafeer, barer og utesteder, noe for enhver smak. Byen våkner virkelig til liv om sommeren når Jessheimdagene spraker løs, med flere konserter, boder og utallige aktivitetstilbud. Rett bak Jessheim Storsenter ligger Ullensaker Kulturhus med sine 3 kinosaler. Kulturhuset byr også på konserter, teater, revyer og kunstutstillinger.
Jessheim har en god blanding av natur- og byliv, og fra leiligheten er det god tilgang til tur- og friluftsområder året rundt. Nordbytjernet er et av de flotteste friluftsområdene i Ullensaker og ligger i gangavstand fra leiligheten. Rundt tjernet er det godt tilrettelagt med turstier for små og store. Nordbytjernet har fine badeplasser med strender, volleyballbaner og bade- og fiskebrygger. På vinterstid er det mulighet for å stå på skøyter og ake. Jessheimmarka ligger i nærheten og byr på gode turmuligheter sommer og vinter. For de som heller ønsker å trene på et treningsstudio tilbyr Jessheim flere gode alternativer; Spenst, Fresh Fitness og SATS/Elixia.
Jessheim har Akershus' største videregående skole med over 1300 elever, som ligger i gangavstand fra leiligheten. Nye Jessheim videregående skole stod klar høsten 2017. I tillegg er det et godt tilbud av både barnehager, barneskoler og ungdomsskoler i nærheten. Leiligheten har gangavstand til gode buss- og togforbindelser til bl.a. Oslo,

Felleskostnader

2 000 pr. mnd. Inkluderer blant annet, kommunale avgifter, snømåking, forsikring

Andel fellesgjeld

0,-

Andel formue

0,-

Fellesgjeld / lånevilkår

Borettslaget har per dags dato ingen gjeld.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Nei

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 520 862 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 875 102 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Boligens areal

Primærrom: 43 kvm, Bruksareal: 63 kvm, Bruttoareal: 69 kvm
U . etasje/kjeller:
Bruksareal: 20 m².
Bestående av: Uinnredet kjellerrom, bod og kott.
1. etasje:
Bruksareal: 43 m².
Primærrom: 43  m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, stue, kjøkken, bad og soverom.
Leiligheten disponerer en garasjeplass i felles garasjerekke på 13,5 m² merket med nr 3.
Utgang fra stue til vest-vendt terrasse på 10 m².
Kjelleretasjen og uinnredet kjellerrom er medberegnet i boligens sekundær areal grunnet dagens bruk, denne er ikke godkjent for varig opphold.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli satt opp skilt før visning.

Tomt

Areal: 2 395 kvm, Eierform: Fellestomt

Garasje / Parkering

Leilgheten disponerer en egen garasjeplass i garasjerekke utenfor inngangen. Garasjeplassen er på ca. 13,5 m² og er markert med nr.3.

Byggemåte

Boligbygg over 2 etasjer samt kjeller. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur, bærende
konstruksjoner og skillende dekker av betongkonstruksjoner.
Yttervegger av bindingsverk utvendig kledd med liggende kledning. Tilnærmet flat
takkonstruksjon utvendig tekket med takpapp/membran (taket er
ikke besiktiget).
Leiligheten har Swedoor glatt entrédør i brannklasse B30 og lydklasse 35dB. Terrassedør
med karm av tre, og to-lags glass fra 1994. Vinduer med karmer av tre, og to-lags glass fra byggeår og 1993 samt tre-lags glass fra 1982.
Dobbelkarmet vindu med karm av tre og glassfra byggeår i kjeller. Leiligheten er oppvarmet med elektriske panelovner og gulvvarme på bad. Leiligheten har Oso varmtvannsbereder på ca 120 liter er plassert under kjøkkenbenk.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig bruksrett datert 05.07.1971.
Boligen har status Tatt i bruk hos kommunen.
Det foreligger ikke ferdigattest.

Adgang til utleie

I henhold til Lov om borettslag § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opp til tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene.
Andelseier som selv bor i boligen, kan overlate bruken av deler av boligen til andre. I tillegg kan andelseier overlate bruken av hele boligen til andre opp til 30 døgn i løpet av året.

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med elektriske panelovner og gulvvarme på bad.

Energiforbruk

Eieren byttet strømselskap i mars og har derfor kun tall for energiforbruk fra 01.03.2021.
Forbruket i denne perioden har vært på 2184 kwh
Med et estimat på kr. 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr. 8.736,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan for "Hauganområdet" med bestemmelser stadfestet 01.11.1976. Kommunen opplyser at eiendommen ikke er berørt av flystøysoner i forbindelse med hovedflyplassen. Kommunen opplyser at eiendommen er berørt av veg/jernbanestøy.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Offentlige planer

Eiendommen grenser inntil reguleringsplan for "Del av trondheimsvegen, Jessheim" vedtatt 28.01.2008 og kommunedelplan for "Jessheim" vedtatt 16.06.2014.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.
Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
Bestemmelse om kloakkledning
1969/6372-1/10  Erklæring/avtale  
22.09.1969
1972/658-1/10  Obligasjon  
28.01.1972 
BELØP: NOK 228.000
Panthaver:Andelseierne I Borettslaget  
Lnr: 1522159
1961/2358-1/10  Registrering av grunn  
02.06.1961 
Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:3033 Gnr:19 Bnr:3
1963/1064-1/10  Registrering av grunn  
21.03.1963 
Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr:0235 Gnr:19 Bnr:61
2020/448377-1/200  Omnummerering ved kommuneendring  
01.01.2020 00:00 
 
Servituttene følger eiendommen og kjøpers bank får prioritet etter disse.Eiendommen overleveres fri  for pengeheftelser.

Vei/vann/avløp

Boligen er tilknyttet offentlig vann og avløp. Adkomst fra offentlig vei via privat avkjøring.

Borettslag

Borettslag: Soltun borettslag, Orgnr: 962360947

Forkjøpsrett

Boretsøaget har forkjøpsrett. Denne vil bli avklart innen 20 virkedager etter budaksept

Ja/

Forsikring

Gjensidige Polisenummer: 87825074

Husdyrhold

Hundehold er ikke tillatt i borettslaget

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til tr@schalapartners.no eller SMS: 95 19 51 35 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.
Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Sjøbergvegen 14A, 2066, Jessheim, Gnr. 19 bnr. 54, andelsnr. 2 i Soltun borettslag med orgnr. 962360947 i Ullensaker kommune

Eier

Trine-lise Slåtsveen Magnus Nilssen

Oppdragsnummer

71-21-0112

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners Kalbakken sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.