#SINSEN VED TORSHOVDALEN

Lekker 2-roms toppleilighet | Kjøkken 2020 | Nylig overflatebehandlet 2020 | Fyring & varmtvann inkl. | Sentralt!

Knut Alvssons vei 25 , 0574 Oslo

BE OM SALGSSUM

NABOLAGSPROFIL

49%

eier sin egen bolig

9%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

64%

har bolig mellom 60-120 kvm

100%

av boligene er eldre enn 20 år

16%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Borettslag
Primærrom 33 m²
Bruksareal 33 m²
Bruttoareal 37 m²
Tomt 3 004 m² / Fellestomt
Soverom 1
Etasje 4
Byggeår 1936
Gårdsnummer 83
Bruksnummer 144
Energimerking G
FINN.no 220550705
Sist endret 11.06.2021 15:33
Prisantydning 3 100 000
Totalpris 3 213 875

Beregnet totalkostnad

3 100 000,- (Prisantydning) 105 866,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 205 866,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 199,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 8 009,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 213 875,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Velkommen til Knut Alvssons vei 25! En lekker 2-roms toppleilighet med sentral og tilbaketrukket beliggenhet i en rolig sidegate på Sinsen. Leiligheten ligger usjenert og fint til i 4. etasje med flott og grønt utsyn. Nylig overflatebehandlet og nye gulv (2020). Lekkert kjøkken fra 2020. Leiligheten har en god takhøyde på opptil 2,62 meter.
I umiddelbar nærhet finnes fasiliteter som offentlig kommunikasjon, matbutikker, grønne parkområder, treningssentre m.m. Perfekt for de som ønsker å bo rolig og tilbaketrukket, og samtidig sentralt.
Kort fortalt:
•Nylig overflatebehandlet (2020)
•Nytt gulv fra 2020
•Lekkert kjøkken fra 2020
•Stilrene fargevalg og god standard
•Lave felleskostnader
•Usjenert med grønt og herlig utsyn
•Sentral og populær beliggenhet
•Opplegg for vaskemaskin
•Fyring og varmtvann inkl. i felleskostnadene
•Mulighet for leie av p-plass
•Ingen forkjøpsrett

Innhold

4. etasje: Bad, entré, stue/kjøkken, soverom.
Egen bod i kjeller på ca. 4 kvm.
Felles vaskerom og sykkelrom i kjeller.

Entré

Velkommen inn! Lys og romslig entré som gir et hyggelig førsteinntrykk. God plass til å henge fra seg, speil og en skohylle eller annen oppbevaringsløsning. Leiligheten er tilkoblet callinganlegg.

Stue

Lys stue malt i en delikat farge. God plass til sofa med tilhørende møblement og spisebord. De store vindusflatene slipper inn godt med naturlig lys og skaper en fin atmosfære. Fra stuen og soverommet er det flott og grønt utsyn. Lister er festet med "klikk-system" som gjør det veldig enkelt å ta de av om man f.eks. skulle ønske å male.

Kjøkken

Kjøkkenet ligger i en åpen og sosial løsning med stuen - perfekt for å varte opp gjester. Lekkert og praktisk kjøkken fra 2020, og det er godt med oppbevaringsplass. Ikea kjøkkeninnredning utført med glatte fronter. Laminat benkeplate med nedfelt kum i kompositt og glassplater på vegg over benkeskap. Belysning under overskap. Videre er kjøkkenet utstyrt med induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/frys som er integrert i innredningen. Automatisk vannstopper er montert. Det er montert opplegg for vaskemaskin på kjøkkenet. Det er også fellesvaskeri i kjeller.

Bad

Badet ligger praktisk til ved entreen. Flislagt og pent bad med varme i gulv. Utstyrt med dusj med innfellbare dører i herdet glass, servant og veggfestet klosett med innebygget sisterne. Baderomsinnredning med benkeskap med glatte fronter i høyglanset utførelse. Veggskap med speilfront og belysning over servant. Antatt modernisert på 2000-tallet ifølge tidligere salgsoppgave. Sluk, røropplegg, og gulvkonstruksjonen for øvrig er antagelig av eldre dato.

Soverom

Leilighetens soverom er malt i en innbydende farge og er romslig med god plass til en dobbeltseng, garderobeskap og kommode. Garderobeskapet medfølger salget.

Beliggenhet

Knut Alvssons vei 25 har en tilbaketrukket og sentral beliggenhet på Sinsen, og ligger i en rolig og hyggelig sidegate. Fra leiligheten er det kort vei til alt av nødvendige fasiliteter som matbutikker, offentlig kommunikasjon, grønne parkområder, vinmonopol, apotek m.m. Gangavstand til blant annet Carl Berner, Torshov, Grünerløkka, Tøyen, m.m.
Dagligvarebutikker i nærheten er søndagsåpne Bunnpris (ca. 250 meter), Kiwi (ca. 300 meter) og Rema 1000 (ca. 500 meter). Det er også kort gangavstand til Carl Berner Passasjen med bl.a. kafé, vinmonopol, blomsterbutikk, apotek og matbutikk samt nyåpnede Carl Berner Torg med flere spennende forretninger.
Det er mange flotte grøntområder i nærområdet. Torshovdalen ligger rett over veien fra boligen, og har store grøntområder mellom Torshov og Rosenhoff. Her er det mye aktivitet året rundt. Torshovparken ligger også en liten spasertur unna, og er perfekt for grilling, ballspill og late sommerdager. Her finner man lekeplasser, volleyballbane og utvendige treningsfasiliteter. Populære Ola Narr / Tøyenparken er også i nærheten, og her arrangeres Øyafestivalen hvor flere kjente og internasjonale artister opptrer. Botanisk Hage blomstrer flott på vår- og sommerstid. For øvrig er det flotte tur- og rekreasjonsmuligheter langs Akerselva. For den som liker å holde seg aktiv er det et godt utvalg av treningsmuligheter i området med blant annet SATS, Fresh Fitness og Bare Trening.
Det er gangavstand til Rodeløkka med sine sjarmerende trehusbebyggelse og nostalgiske atmosfære. Går du et lite stykke til kommer du til Grünerløkka som er kjent for sine mange hyggelige kafeer, restauranter og utesteder. Noen som er verdt et besøk er blant annet Südøst, Munchies, Bass, Txotx, Delicatessen, Villa Paradiso etc. Det er heller ikke mange minutter til Torshov med alle hyggelige serveringssteder og fasiliteter som finnes her.
Fra leiligheten er det kort vei til Carl Berner som er et av de største knutepunktene for kollektivtrafikk i Oslo, med busser, trikk og t-bane. Busser som 20, 21, 28, 31, 33, 120, 390, 390E, 380. Det er holdeplass for flybuss både på Rosenhoff og Carl Berner. Busslinje 31 går hele døgnet fra sentrum og stopper på Rosenhoff holdeplass, og på nærmeste holdeplass går også trikkelinje 17. Direkte kollektivtransport for studenter til OsloMet, BI Nydalen og UiO. Trikk nummer 17 går fra Rikshospitalet og gjennom bykjernen før den går videre til Carl Berner Plass og avslutter på Grefsen Stasjon. T-bane 5 mellom Vestli og Sognsvann går via "Ringen" og Carl Berners plass. Ring 3 ligger også i umiddelbar nærhet, og tar deg til omkringliggende bydeler og ut av byen, raskt og effektivt.

Felleskostnader

2 154 pr. mnd.
Felleskostnadene inkluderer:
Fellesutgifter (kommunale avgifter, felles forsikring, forretningsførsel, drift og vedlikehold, felles vaskeri, m.m.) kr. 1.134,-
Renter og avdrag felles lån kr 445,-
Fjernvarme a-konto kr. 575,-

Løpende kostnader

I tillegg til de månedlige felleskostnadene må kjøper beregne andre løpende kostnader som strøm, innboforsikring og abonnement for tv og internett utover det som inkluderer i felleskostnadene.
Selger opplyser om at høyeste strømregning per måned har ligget på ca. kr 400,-.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Andel fellesgjeld

105 866 per d.d.

Andel formue

6 935 per d.d.

Fellesgjeld / lånevilkår

Spesifikasjon av fells lån:
Lånenummer: 93805022548, Pareto Bank ASA
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 25.05.2021: 5.4% pa.
Antall terminer til innfrielse: 2
Saldo per 25.05.2021: 7 000 000
Andel av saldo: 105 866
Første termin: 27.05.2020. Lånet innfris i sin helhet: 27.08.2021 - Da skal lånet refinansieres ihht. informasjon fra forretningsfører.

Formuesverdi

Det foreligger ikke formuesverdi på eiendommen.

Boligens areal

Primærrom: 33 kvm, Bruksareal: 33 kvm, Bruttoareal: 37 kvm
4. etasje:
Bruksareal: 33 m².
Primærrom: 33 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Bad, entré, stue/kjøkken, soverom.
Egen bod i kjeller på ca. 4 m².
Himlingshøyde: ca. 2,62 m målt i stue. Ca. 2,56 m målt i soverom.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 27.05.2021 utført av Michael Moe Askautrud. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.
Nåværende eier har etablert et soverom der hvor kjøkken og bod opprinnelig var plassert. Det kreves godkjenning av fra Oslo kommune v/Plan- og Bygningsetaten ved bruksendring fra tilleggsdel (bod) til hoveddel (soverom). Det er ikke kjent at en slik endring har blitt søkt om. Kjøper overtar ansvar, risiko og konsekvenser ved eventuell søknad og godkjennelse.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Tomt

Areal: 3 004 kvm, Eierform: Fellestomt

Garasje / Parkering

Borettslaget har 20 parkeringsplasser som det er mulig å leie. Leie av parkeringsplass er kr. 509,- per måned. Fra 01.07.2021 koster det ca. kr. 530,- per måned. Det er totalt 4 ledige parkeringsplasser ifølge forretningsfører per 31.05.2021.
Området er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr. 5 400,- i året. Beboerparkering for elbiler koster kr. 900,-. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/

Byggemåte

Bygningen har grunnmur i betong. Yttervegger i murverk forblendet med teglstein og murpuss. Yttertak i flatt, oppforet dekke, tekket med papp/folie.

Ferdigattest / brukstillatelse

Følgende foreligger, og kan fås ved henvendelse til megler:
Ferdigattest - Knut Alvssons vei 23 - 31 - Kvartal 14 - Boligblokk - Datert 1937.

Oppvarming

Fjernvarme tilknyttet radiatorer. Varme i baderomsgulv.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter G

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.
Midlertidig forbud mot tiltak, Sinsenterrassen 11-21, saksnr. 201813816 - reguleringssak. Byantikvaren har besluttet at hele området nedlegges midlertidig forbud mot tiltak på bakgrunn av en stadig økende takt av endringstiltak i området. Forbudet har ikke som hensikt å motsette seg rehabiliteringer og mindre tiltak som er i tråd med byantikvarens føringer.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Boligen overdras fri for pengeheftelser.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.
På eiendommen er det tinglyst x servitutt:
Dagboknr. 58018-2/105 Tinglyst: 22.09.1997
Pantsettelseserklæring  
Dagboknr. 2074685-1/200 Tinglyst: 05.02.2020
Pantedokument  
Dagboknr. 2147843-1/200 Tinglyst: 24.02.2020
Felles pantedok bor.innsk  
Alle servituttene vil følge eiendommen og kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Borettslag

Borettslag: Alvsson borettslag, Orgnr: 922938490
Oslo og omegn Boligforvaltning AS (OBF) er borettslaget sin forretningsfører.
Borettslaget består av 48 andeler.
Lynet Internett er leverandør for kabel-tv/bredbåndstjenester i borettslaget. Kjøper må selv betale for eget abonnement.
Ifølge eier har borettslaget fått godkjennelse til å bytte ut balkonger av byantikvaren for 2. til 4. etasje, og forslaget vil bli fremmet for borettslaget ved neste generalforsamling. Innkalling til generalforsamling er foreløpig ikke sendt ut.
Andel i Sameiet Knut Alvssons vei 23-31: Sameiet Knut Alvssons vei 23-31 ivaretar driften av hele gården. Hele gården består av 60 seksjoner, hvordan borettslaget eier 48 av seksjonene. Per 31.12.2019 eide Lantan AS 43 av 48 andeler i borettslaget. 31.05.2021 eier Lantan AS 18 av 48 andeler ifølge forretningsfører, OBF. Styrets leder er også styrets leder i morselskapet Lantan AS. Et styremedlem er også styremedlem der. Begge er indirekte andelshavere i borettslaget gjennom sine holdingselskaper Ulnica AS og Mesna Industrier AS som til sammen eier 100 % av konsernspissen Gaustadbekken AS som igjen eier 100% av morselskapet, Lantan AS.

Forkjøpsrett

Det foreligger ikke forkjøpsrett.

Nei

Forsikring

KLP Skadeforsikring Polisenummer: 13714955

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Hvitevarer på kjøkkenet medfølger, utenom vaskemaskin som ikke medfølger. Tv med tv-feste medfølger ikke. Hyller på vegg i stue medølger ikke. Hattehylle i entré medfølger. Garderobeskap på soverom medfølger etter avtale.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til tr@schalapartners.no eller SMS: 95 19 51 35 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Meglers uavhengighet

Det opplyses om at megler har relasjon til oppdragsgiver, men relasjonen er ikke i strid med god meglerskikk.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.
Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Knut Alvssons vei 25, 0574, Oslo, Gnr. 83 bnr. 144, andelsnr. 39 i Alvsson borettslag med orgnr. 922938490 i Oslo kommune

Eier

Marte Sjøholt Sagen

Oppdragsnummer

71-21-0115

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd. Kalbakken sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.