#LILLESTRØM

Flott og romslig 3-roms | Solrik og herlig balkong | Egen garasjeplass | 3 boder | Umiddelbar nærhet til sentrum!

Alexander Kiellands gate 4A , 2000 Lillestrøm

BE OM SALGSSUM
Alexander Vu Tran
Alexander Vu Tran Partner / Eiendomsmegler
Jannik Holm
Jannik Holm Eiendomsmeglerfullmektig

NABOLAGSPROFIL

78%

eier sin egen bolig

3%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

38%

har bolig på over 120 kvm

75%

av boligene er eldre enn 20 år

25%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Borettslag
Primærrom 65 m²
Bruksareal 65 m²
Bruttoareal 72 m²
Tomt 2 800 m² / Eiet tomt
Soverom 2
Etasje 2
Byggeår 1949
Gårdsnummer 81
Bruksnummer 1267
Energimerking F
FINN.no 220963266
Sist endret 15.06.2021 14:15
Prisantydning 3 950 000
Totalpris 3 989 611
Ligningsverdi 856 685,-

Beregnet totalkostnad

3 950 000,- (Prisantydning) 24 108,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 974 108,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 199,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 7 494,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett) -------------------------------------------------------- 15 503,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 989 611,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Velkommen til Alexander Kiellands gate 4A - En flott og romslig 3-roms med solrik og herlig balkong. Leiligheten har en attraktiv og sentral beliggenhet i Lillestrøm med umiddelbar nærhet til sentrum! Gode muligheter for off. komm. med buss og tog.
Leiligheten har en god planløsning og ligger fint til i 2. etasje og består av en lys og romslig entré med skyvedørsgarderobe som gir et hyggelig førsteinntrykk. Romslig stue med god plass til sofa med tilhørende møblement og spisebord. Fra stuen er det utgang til leilighetens solrike balkong med god plass til bord med stoler, planter og grill. Balkongen ligger usjenert til, og med grønt og herlig utsyn. Videre har boligen et separat kjøkken fra 2017 med god skap- og benkeplass, 2 fine soverom og flislagt bad. 3 egne boder. Egen garasjeplass medfølger!

Innhold

2. etasje: Entré, stue, kjøkken, bad og 2 soverom.
Egen garasjeplass.
2 egne kjeller boder og 1 egen loftsbod.

Entré

Velkommen inn! Lys og romslig entré som gir et hyggelig førsteinntrykk. Entreen har en skyvedørsgarderobe med god plass til oppbevaring. For ekstra oppbevaring har leiligheten 3 egne boder.

Stue

Lys og romslig stue med god plass til sofa med tilhørende møblement og spisebord. I 2017 ble alle flatene i leiligheten pusset opp. Vindusflatene slipper inn godt med naturlig lys. Fra stuen er det utgang til boligens solrike og herlige balkong.

Kjøkken

Separat og romslig kjøkken. Kjøkkenet har godt med skap- og benkeplass. Flott Luna kjøkkeninnredning fra 2017. Kjøkkeninnredning med profilerte fronter. Benkeplate av laminat og nedfelt oppvaskkum av rustfritt stål med ett-greps armatur. Videre er kjøkkenet utstyrt med fliser på vegg over kjøkkenbenk, benkeskapsbelysning og stikkontakter over benkeplate. Integrerte hvitevarer som nedfelt induksjonstopp, komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser fra Bosch. Vegghengt ventilator med kullfilter.

Bad

Pent og flislagt bad med varme i gulv fra ca. 2006. Vegghengt servantskap i slett utførelse, ovenpåliggende servant med ett-greps armatur og speil med belysning over servant. Videre er badet utstyrt med dusjsone med innfellbare dører i glass, dusjarmatur tilkoblet hånddusj og regndusj. Vegghengt toalett. Det er montert opplegg for vaskemaskin. Downlights i himling.

Balkong

Utgang fra stue til solrik og sydøstvendt balkong på ca. 6,5 kvm fra stue. God plass til bord med stoler, planter og grill. Balkongen ligger fint til og har grønt og herlig utsyn.

Soverom

Hovedsoverommet er romslig og innbydende med god plass til en dobbeltseng, 2 nattbord og garderobeløsning. Det er montert et flott garderobeskap som har rikelig med oppbevaringsmuligheter.
Soverom II har god plass til en seng og en garderobeløsning, og er perfekt til gjesterom, barnerom eller kontor etter behov. Det er også montert garderobeskap på dette soverommet.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et attraktivt og meget sentralt til i Lillestrøm, med umiddelbar nærhet til offentlig kommunikasjon og byens fasiliteter. På kulturfronten står Lillestrøm for store nysatsinger og kan by på et fristende utvalg innenfor uteliv, shopping og små spesialbutikker. Her ligger en av Norges mest moderne kinoer, samt et flott kulturhus som setter opp populære revyer, teaterforestillinger og konserter.
Nebbursvollen Friluftsbad ligger like utenfor sentrum og er et populært badested med tre bassenger, vannsklier, grøntområder og kiosk. Ellers er det nærhet til tur- og rekreasjonsområder ved Øyeren og rundt Nitelva, noe som gir gode rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter. I tillegg har Syklistenes Landsforeningen kåret Lillestrøm til landets beste sykkelby to år på rad.
Det er også kort vei til Sørum gård med mange koselige aktiviteter innenfor ridning og stell av dyr. Det er ca. 10 min gange til Åråsen stadion, hvor nærområdet tilbyr flere fotballbaner, friidrettsbane og idrettshall. Besøk gjerne Lillestrøm Golfklubb. Om vinteren legges det kunstis på torget til glede for alle. Du vil også finne et mylder av turstier, løyper og herlige naturperler i nærliggende områder.
Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Coop Prix, Kiwi, Rema 1000 og Meny. Coop Obs Hypermarked er også et populært handlested i kommunen. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Lillestrøm Torv kjøpesenter, samt de øvrige handlegatene i Lillestrøm sentrum et rikt og variert utvalg av butikker. Det er også kort vei til Strømmen Storsenter, landets mest innholdsrike kjøpesenter.
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste holdeplass er St. Magnus plass som ligger i 2 min gange fra boligen. Fra døren med buss og tog til Oslo S er det en reisevei på ca. 20 min. Hurtigtog/flytog fra Lillestrøm til Oslo S/Oslo lufthavn har en reisetid på ca. 12 min.
Fra eiendommen er det gangavstand til Volla barneskole, Kjellervolla ungdomsskole, samt både Skedsmo og Lillestrøm videregående skole. Det finnes også flere videregående skoler i nærliggende områder, blant annet Rælingen, Mailand og Strømmen videregående. Høyskolen i Oslo og Akershus har beliggenhet på Kjeller. Det er også et bredt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Felleskostnader

3 911 pr. mnd.
Felleskostnadene inkluderer: kabel-tv, internett, trappevask, snørydding, hagearbeid, drift og vedlikehold, felles forsikring, kommunale kostnader, forretningsførsel og kapitalkostnader.
I tillegg til de månedlige felleskostnadene påløper det kostnad for sin andel av strøm til garasjelaget.

Løpende kostnader

I tillegg til de månedlige felleskostnadene må kjøper beregne andre løpende kostnader som strøm, innboforsikring og abonnement for tv og internett utover det som inkluderer i felleskostnadene.
Selger opplyser om et årlig strømforbruk på et gjennomsnitt på ca. 8.889 kWh per år i perioden 2018-2020.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Andel fellesgjeld

24 108 per d.d.

Andel formue

30 530 per d.d.

Fellesgjeld / lånevilkår

Spesifikasjon av lån:
Lånenummer: 62018167757, Nordea Bank ABP
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 27.05.2021: 1.9% pa.
Antall terminer til innfrielse: 10
Saldo per 27.05.2021: 1 157 219
Andel av saldo: 24 109
Første termin/første avdrag: 30.09.2018 (siste termin 30.09.2023)

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 856 685 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 084 066 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Boligens areal

Primærrom: 65 kvm, Bruksareal: 65 kvm, Bruttoareal: 72 kvm
2. etasje:
Bruksareal: 65 m².
Primærrom: 65 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, stue, kjøkken, bad og 2 soverom.
Kjellerboder er oppmålt til 4,6 m² og 2,3 m². Loftsbod oppmålt til 11,7 m² i gulvflate. Deler av loftsbod er ikke måleverdig grunnet skråtak og lav takhøyde.
Takhøyder er på tilfeldige plasser oppmålt til: 2,50 meter i stue og soverom 2. 2,49 meter i kjøkken og soverom 1. 2,48 meter i entré. 2,24 meter i bad.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 03.06.2021 utført av Anticimex AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Tomt

Areal: 2 800 kvm, Eierform: Eiet tomt
Felles tomt opparbeidet med blant annet: Asfaltert adkomst, gressplen, prydbusker og diverse beplantning.

Garasje / Parkering

2 parkeringsplasser medfølger, hvorav 1 garasjeplass og 1 biloppstillingsplass.
Borettslaget har 4 elbil ladere til disposisjon for beboere.

Byggemåte

Boligbygg over 3 etasjer samt kjeller og loft. Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker av betong. Utvendige fasader forblendet med teglstein og panel. Yttertak av saltaksform utvendig tekket med takstein/takplater (taket er ikke besiktiget). Leiligheten har slett entrédør med kikkehull, brannklasse B30 og lydklasse 35dB. Balkongdør og vinduer med rammer/karmer av tre, og tre-lags glass fra 2011 til 2015.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger en innflyttingstillatelse datert 02.07.1948.

Adgang til utleie

I henhold til Lov om borettslag § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opp til tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene. Se for øvrig borettslagets vedtekter for utfyllende bestemmelser.
Andelseier som selv bor i boligen, kan overlate bruken av deler av boligen til andre. I tillegg kan andelseier overlate bruken av hele boligen til andre opp til 30 døgn i løpet av året.

Oppvarming

Oppvarming med elektrisitet. Varmtvannsbereder på ca. 101 liter fra 2017 er plassert i skyvedørsgarderobe i entré.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F

Regulering

Eiendommen ligger i kommuneplanen til "Boligbebyggelse, nåværende." Boligen ligger i et bestemmelsesområde i kommuneplanen, det står i kommuneplanen: "§ 9-1 Bestemmelsesområder for miljøkvalitet, estetikk, natur, landskap og grønnstruktur (plan- og bygningsloven § 11-9.6) Bestemmelsesområder [6_1 til [6_12. Innenfor disse områdene skal alle nye tiltak bidra til å videreføre eksisterende bebyggelsesstruktur. Med bebyggelsesstruktur menes her hvordan bygningene er plassert på eiendommen i forhold til veien." Lillestrøm sentrum er i utvikling og omkringliggende eiendommer kan videreutvikles. Konf. megler for å se kopi av reg.kart og bestemmelser m.m.
For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Boligen overdras fri for pengeheftelser.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.
På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter:
Dagboknr. 104712-1/8 Tinglyst: 08.10.1949
Erklæring/avtale  
Bestemmelse om trafostasjon/kiosk
 
Dagboknr. 1511-1/8 Tinglyst: 03.02.1995
Fellesobl. for bor.innsk.  
Dagboknr. 8230-1/8 Tinglyst: 14.06.1996 
** Prioritetsbestemmelse  
Dagboknr. 724753-1/200 Tinglyst: 29.08.2014
Pantedokument  
Alle servituttene vil følge eiendommen og kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Borettslag

Borettslag: Hagebyen borettslag 1, Orgnr: 956698243
Forretningsfører er BORI BBL.
Borettslaget består av 48 andelsboliger.
Telia er leverandør av kabel-tv/bredbåndstjenester til borettslaget.
Ved eierskifte må kjøper godkjennes av borettslaget for at ervervet skal bli gyldig overfor borettslaget.
Borettslaget har bl.a. utført følgende vedlikehold i løpet av det siste året:
- Utebenker er pusset opp, og det er kjøpt inn 2 nye piknikbord.
- Satt inn nye låser på utgangsdører, samt fellesdører.
- Balkongtakene ble malt våren 2020
- Parkeringsområdet er utvidet med 4 nye plasser.
- Det er satt opp 4 felles ladeplasser for el-biler.
- Utredning av brannvern-oppgradering i fellesarealer. (Oppstart i 2020)
- Det er kjøpt inn et digitalt HMS systemet for borettslaget.
- Det er byttet ledninger pa vvb i fellesvaskerier.
- Utarbeidelse av ny vedlikeholdsplan.
- Utarbeidelse av plan for oppgradering brannsikkerhetstiltak.
Borettslaget har følgende planer for vedlikehold:
- Prioritet 1: Oppgradere ledelys, utgangsmarkering og slokkeutstyr i fellesarealer.
- Prioritet 2. Sette inn branndører i fellesarealer.

Forkjøpsrett

Borettslaget og boligbyggelagets forkjøpsrett. Denne boligen er utlyst parallelt, slik at fristen for å melde interesse om forkjøp er 08.06.2021, kl. 14.00.

Ja

Forsikring

Fremtind Forsikring AS Polisenummer: 21149833/4

Regnskap

Regnskapet for 2020 viser et driftsresultat på kr 453 308,-, og et positivt årsresultat på kr 418.262,-.
Disponible midler, dvs. likviditet til disposisjon etter avdrag/låneopptak, utgjorde per 31.12.2020 kr 1.463.242,-.

Husdyrhold

Det er tillatt å holde hund og/eller katt sa sant det er enighet om dette blant de andre beboerne i vedkommendes oppgang ihht. husordensreglene.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
- Hvitevarer på kjøkken medfølger.
- Lampe over spisebord medfølger.
- Vaskemaskin og tørketrommel medfølger ikke.
- Alle løse møbler/kommoder etc. utenom garderobeskap på begge soverom vil ikke medfølge.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til avt@schalapartners.no eller SMS: 47 38 28 05 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.
Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Alexander Kiellands gate 4A, 2000, Lillestrøm, Gnr. 81 bnr. 1267, andelsnr. 17 i Hagebyen borettslag 1 med orgnr. 956698243 i Lillestrøm kommune

Eier

Anne Katrine Reed Brian Jeffrey Reed

Oppdragsnummer

71-21-0118

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd. Kalbakken sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.