#Minnesund

Flott hytte i enden av en privat blindvei - Innlagt vann og strøm - Flott utsikt og sol hele dagen - Fantastisk hage

Sæterdalsgutua 44 , 2092 Minnesund

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Adrianna Bialkowska
Adrianna Bialkowska Eiendomsmeglerfullmektig
Joachim Rybka
Joachim Rybka Eiendomsmeglerfullmektig

NABOLAGSPROFIL

87%

eier sin egen bolig

50%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

59%

har bolig på over 120 kvm

38%

er barnefamilier

34%

er gift

Type / Eierform Fritidseiendom / Selveier
Primærrom 89 m²
Bruksareal 97 m²
Bruttoareal 107 m²
Tomt 676 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 1
Soverom 2
Byggeår 1966
Gårdsnummer 217
Bruksnummer 37
Energimerking G
FINN.no 221071778
Sist endret 14.06.2021 19:57
Prisantydning 1 400 000
Totalpris 1 446 269
Ligningsverdi 139 510,-

Beregnet totalkostnad

1 400 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 35 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 400 000,-)) 9 900,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 46 269,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 1 446 269,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Fritidsbolig over to etasjeplan med henholdsvis kjeller og 1. etasje. God planløsning med fine fellesområder, svært gode lagringsplass muligheter på hytta ,og i uthusene på tomta. Bad med dusj og vannklosett ,og kjøkken fra 2016. I tillegg er det store vindusflater som har svært fint utsyn og slipper inn rikelig med naturlig lys og eget vaskerom i kjelleren. Stor terrasse på ca. 25 m² med svært fin utsikt og veldig gode solforhold.
Hytten har en flott beliggenhet med svært kort vei til Vorma, og rett nedenfor hytta ligger Julsruddalsevja som er en fin bortgjemt plass som svært få har tilgang til. Den har også en stor flat hage flott opparbeidet med diverse frukttrær, bærbusker og fine prydbysker og stauder. Her ligger du flott til i enden av en privat blindvei, omgitt av fuglesang, fin natur, og skog med tyttebær og blåbær og rikt dyreliv.

Innhold

Kjeller:
Bad, vaskerom, to ganger, innredet rom og bod.
1. etasje:
Entré, gang, kjøkken, stue og to soverom.
Annet:
- Utebod på ca. 5 m².
- Utebod på ca. 12 m².

Entré

Hytten har en romslig entré med god plass til yttertøy og sko. Entréen har store vinduer med flott utsikt over den fint opparbeidede hagen og Vorma.

Stue

Stor stue med god plass til en god sofagruppe der familien kan samles ved den koselige peisen. Stuen har store vindusflater som gir godt lysinnslipp, og fint utsyn over de naturskjønne omgivelsene. Hytten har en god planløsning med flere naturlige soner, og god plass til en romslig spisegruppe rett utenfor kjøkkenet.

Kjøkken

Pent nyere kjøkken med profilerte fronter fra 2016. Her er det god lagrings og benkeplass, og rett ved kjøkkenet er det perfekt plass til en spisegruppe der hele familien kan samles til et godt måltid. Heltre benkeplate med nedfelt kum i rustfritt stål, og ventilator med avtrekk gjennom yttervegg.

Soverom

Soverommene ligger fint til rett ved kjøkkenet og har plass til dobbeltseng eller køyeseng. På et av soverommene er det innebygd overskap med god lagringsplass. Rommene er malt i fine tidsriktige farger, og har begge vinduer med fint utsyn.
Soverommene oppfyller ikke dagens størrelseskrav til soverom på 15 kubikkmeter. Et av soverommene er 14 m³ og soverommet med innebygd overskap er på 12,3 m³.

Bad

Baderomsinnredning bestående av benkeskap med glatte fronter i høyglans utførelse, og veggskap med speilfronter. Dusj på gulv, servant og klosett. Det er montert friskluftventil på yttervegger.

Vaskerom

Praktisk vaskerom i kjeller fra byggeåret. Her får du god plass til oppbevaring av yttertøy, samt opplegg for vaskemaskin som gir anledning til å vaske tøy.

Kjeller

I tillegg til vaskerom og bad, finner du svært god lagringsplass både under trappen, i innebygde skap, og i bod i kjelleren. I enden av kjelleren er det et romslig innredet rom som har blir brukt som kjellerstue av dagens eier. Rommet er svært romslig og kan brukes til mye. Her er det god og behagelig temperatur også på de varmeste sommerdagene.
Rommet kan ikke brukes brukes som soverom grunnet størrelsen på vinduene.

Terrasse

Stor terrasse ved inngangsparti på ca. 25 m². Her får du plass til sittegruppe, spisebord, grill, og annet ønsket utemøblement. Her er det svært gode solforhold med sol til langt ut på kvelden, og fantastisk utsikt over flotte Vorma og den flott beplantede hagen.

Hage

Hagen er stor, og er svært fint opparbeidet og har en perfekt plass for sommeraktiviteter for store og små. Hagen er avlang og flat, og bruksmulighetene er svært mange. Her kan du sette opp et lite basseng for de aller minste, lage slip'n slide, sette opp badminton nett, eller sette opp en trampoline. I tillegg er hagen svært fint opparbeidet med flott beplantning som både ser flott ut og lukter godt. Nåværende eier har brukt mye tid på hagen, og kjøperen av denne hytten får med blant annet pæretrær, hvit og rød rips, bringebær, og hageblåbær, plommetre og søyepletre på kjøpet. I tillegg til de mange blomstrede buskene og staudene.

Beliggenhet

Velkommen til Sæterdalsgutua 44, beliggende i Minnesund, i Eidsvoll kommune. Hytten har en flott beliggenhet med svært kort vei til Vorma og rett nedenfor hytta ligger Julsruddalsevja som er en fin bortgjemt plass som svært få har tilgang til. Hytten har et stor flat hage flott opparbeidet med diverse frukttrær, bærbusker og fine prydbysker og stauder. Her ligger du flott til i enden av en privat blindvei, omgitt av fuglesang, fin natur, og skog med tyttebær og blåbær, rikt dyreliv og en veldig bra kantarellplass som vil blir holdt hemmlig frem til overtakelsen.
Området byr på fantastiske friluftsaktiviteter både på sommer og vinters tid. Om sommeren finner du flotte turmuligheten i skog og langs vannet. Minneåsen tilbyr variert turterreng for de turglade. På vinteren finner du gode skiløyper, skianlegg på Hurdal og akemuligheter.
På Minnesund finner du blant annet Mjøssamlingene, sjøfartsmuseum for Mjøsa med blant annet verksted fra 1840-årene. Videre finner vi Mjøstråkk, dette er navnet på den 250 kilometer lange sykkelruta rundt Norges største innsjø, Mjøsa. På to hjul rundt Mjøsa får du oppleve det vakre kulturlandskapet med duvende åkrer og grønne åser på nært hold. I tillegg sykler du forbi mange kjente og ukjente severdigheter som er verdt en stopp. I tillegg er det kort vei til bademuligheter, gode områder for å plukke sopp, og tur-og fiske muligheter.
Bane Nor holder på med utbygging av et nytt dobbelspor til Minnesund ved Vorma. Når de er ferdig med dette vil det komme en fantastisk tursti, Vormtråkk, på det gamle sporet som strekker seg over 8 kilometer og går hele veien til Eidsvoll. Vormtråkk kommer til å bli koblet sammen med Mjøsatråkk og den blir dermet en del av nasjonal sykkelveg som går het opp til Lillehammer. Hytten har en beliggenhet som gjør at adgangen til Vormtråkk blir svært god og nåverende eier anslår at det vil bli en 15 minutters sykkelttur til Eidsvoll. For mer informasjon om dette prosjektet gå inn på https://www.banenor.no/Prosjekter/prosjekter/venjar-langset/.
Men den kommende korte turen til Eidsvoll kan dy blant annet nyte Eidsvoll bygdetun som byr på en rekke historiske opplevelser, friluftscene, dansegulv og grillmuligheter. Eidsvollbygningen er en opplevelse for alle og byr på et idyllisk parkområde, i tillegg til Wergelands hus. Rett i nærheten finner du både galleri Festiviten og Stallgården. Andre steder å besøke i Eidsvoll er blant annet Smaragdgruvene, Mistberget og Hurdalsjøen.

Tomt

Areal: 676 kvm, Eierform: Eiet tomt

Areal: 676 kvm, Eierform: Eiet tomt

Kommunale avgifter

Kr. 4 161,16 pr. år Fakturert i 2020: Renovasjon 891,00 kr Slam 867,00 kr Vann 2 403,16 kr
Prognose for kommunale avgifter 2021: 3 756,36 kr.
Herav:
Avfallsgebyr fritidsbolig
Grunngebyr vann
Målerleie 3/4"
Septikgeb.Fritidsb
Forskudd vanngebyr

Formuesverdi

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 139 510 pr. 31.12.21.
Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).
Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Boligens areal

Primærrom: 89 kvm, Bruksareal: 97 kvm, Bruttoareal: 107 kvm
Kjeller:
Bruksareal: 40 m².
Primærrom: 32 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Bad, vaskerom, to ganger og innredet rom.
Sekundærrom: 8 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod
1. etasje:
Bruksareal: 57 m².
Primærrom: 57 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, gang, kjøkken, stue og to soverom.
Annet:
- Utebod på ca. 5 m².
- Utebod på ca. 12 m².
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 04.06.2021, utført av Taksering Norge. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmydighetene.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt fra Trondheimsvegen i forbindelse med fellesvisninger.

Garasje / Parkering

Parkering på egen tomt.

Byggemåte

Fritidsbolig over to etasjeplan med henholdsvis kjeller og 1. etasje.
Kjeller med grunnmur i betong. Øvrige etasjer med yttervegger i bindingsverk, kledd med malt trepanel. Saltak i trekonstruksjon, tekket med metallplater.
Boligen er oppført i 1966, og den tids byggeskikk ligger til grunn for konstruksjonsmessige forhold. Boligen er godt vedlikeholdt med normal standard.
Følgende oppgraderinger er i følge eier utført i den senere tid:
2016:
Ny kjøkkeninnredning.
Oppgradert elektrisk anlegg.
Ny servant og baderomsinnredning i bad.
Nye vindskier.
2013: Nye takrenner og nedløpsrør.
TG2 Har blitt gitt på følgende punkter:
Gulv på grunn
Drenering
Yttervegger
Taktekking og membraner
Trapper
Ytterdører
Vinduer
Innvendige dører
Piper, feieluker og plassbygde ildsteder
Ledningsnett for sanitærinstallasjoner
Ventilasjon
Varmtvann
Fast inventar
Overflater på innvendige gulv - Bad / Kjeller
Overflater på innvendige vegger - Bad / Kjeller
Ventilasjon - Bad / Kjeller
Overflater på innvendige gulv - Vaskerom / Kjeller
Ventilasjon - Vaskerom / Kjeller

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ikke bruksktillatelse eller ferdigattest på denne eiendommen.
Hytta har status tatt i bruk hos kommunen
Garasjehuset har status tatt i bruk hos kommunen

Adgang til utleie

Hytten kan fritt leies ut. Kjøper oppfordres til å gjøre seg kjent med skattereglene for utleie av fritidsbolig samt reglene for skattefritak ved gevinst ved salg av fritidsbolig ved utleie.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner, supplert med peisovn med glassdær på ildfast plate i stue.

Energiforbruk

Stipiulert energiforbruk er ca. 5571 kwh.
Med et estimat på kr. 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr. 5.571,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til LNFR. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Offentlige planer

Megler har kontaktet kommunen i forbindelse med septiktanken på tomten. Ifølge kommunen vil det i løpet av 3-5 år komme pålegg om å installere minerenseanlegg eller koble seg til offentlig avløp. Interessenter oppfordres til å kontakte kommunen for nærmere informasjon. Det vil i fobindlelse med dette komme en kostnad i forbinderlse med instalasjon og vedlikehold av minirenseanlegget eller avgift til kommunene for avløp.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.
På eiendommen er det tinglyst 1 servitutt:
Doknr. 9308-1/10 tinglyst 13.08.2001: Bestemmelse om adkomstrett. Gjelder denne bestemmelsen med fler.

Vei/vann/avløp

Offentlig vann. Privat septikanlegg. Privat vei

Offentligrettslig pålegg

Megler har kontaktet kommunen i forbindelse med septiktanken på tomten. Ifølge kommunen vil det i løpet av 3-5 år komme pålegg om å installere minerenseanlegg eller koble seg til offentlig avløp. Interessenter oppfordres til å kontakte kommunen for nærmere informasjon.

Forsikring

Fremtind Polisenummer: 00020909293

Tilbehør

Tilbehør som medfølger handelen: Inventarliste kan innhentes hos megler. 
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til tr@schalapartners.no eller SMS: 95 19 51 35 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.
Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Pantet følger av "Lov om pant" og skal ikke tinglyses. 
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere opplysninger om disse.

Adresse og matrikkel

Sæterdalsgutua 44, 2092, Minnesund, Gnr. 217 bnr. 37 i Eidsvoll kommune

Eier

Helena A Bucher Castro

Oppdragsnummer

71-21-0121

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd. Kalbakken sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.