#LØRENSKOG

Moderne 3-roms endeleilighet fra 2016 | Solrik & stor terrasse | Garasjeplass m/eget strømuttak | Attraktivt & sentralt

Søster Mathildes gate 27 , 1461 Lørenskog

BE OM SALGSSUM
Jannik Holm
Jannik Holm Eiendomsmeglerfullmektig

NABOLAGSPROFIL

18%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

75%

har bolig mellom 60-120 kvm

94%

av boligene er nyere enn 20 år

33%

er gift

27%

har høyskoleutdanning

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 69 m²
Bruksareal 73 m²
Bruttoareal 81 m²
Tomt 3 445 m² / Eiet tomt
Soverom 2
Etasje 1
Byggeår 2016
Gårdsnummer 101
Bruksnummer 202
Energimerking D
FINN.no 230353806
Sist endret 28.09.2021 17:15
Prisantydning 3 950 000
Totalpris 4 058 519
Ligningsverdi 1 051 141,-

Beregnet totalkostnad

3 950 000,- (Prisantydning) Omkostninger 750,- (Eierskiftegebyr garasje) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 98 750,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 108 519,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 058 519,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

En moderne og herlig 3-roms endeleilighet fra 2016 med en svært sentral og attraktiv beliggenhet i Lørenskog! Området er en del av det nye Lørenskog sentrum, og kan by på et svært godt tilbud for off. transport, butikker, servicetilbud, flotte turmuligheter, barnehager, skoler m.m.
Fokus på bokvalitet med moderne løsninger, lyse og romslige rom med store vinduer og god takhøyde. Leiligheten har en romslig, solrik og skjermet terrasse med direkte tilgang til grøntareal. Her vil du trives!
•Moderne 3-roms fra 2016
•God planløsning
•Solrik og stor terrasse med direkte tilgang til grøntareal
•Gode oppbevaringsmuligheter
•Gjennomgående vannbåren gulvvarme
•Balansert ventilasjon
•Garasjeplass med heisadkomst og eget strømuttak
•Rett ved Triaden kjøpesenter
•Nærhet til off. transport og marka

Innhold

1. etasje: Gang med ytterdør, entré, bod. Bad/wc/vaskerom, to soverom samt kjøkken med spiseplass og stue i åpen løsning. Utgang til overbygd terrasse fra stuen på ca. 16 m².
I tillegg bod på ca. 2,5 m² (BRA) med adkomst fra terrassen og en bod på 2,9 m² ved garasjeplass.
Egen parkeringsplass i kjeller.

Entré

Velkommen inn! Leiligheten har en romslig entré som umiddelbart gir et godt førsteinntrykk av leiligheten som er fra 2016. Entreen er malt i en delikat farge og er har godt med plass til en oppbevaringsløsning, sykkel og plass til å henge fra seg og sette sko. Dørtelefon med video er montert. I tilknytning til entreen ligger en romslig gang med lagringsmulighet i bod bak skyvedørsfront med speil.

Stue

Det første du vil legge merke til er de store vinduene som slipper inn godt med naturlig lys og som skaper en god romfølelse. Her er det bare å "flytte rett inn!" Det eneste du trenger å tenke på er hvordan du ønsker å innrede. Stuen har gode møbleringsmuligheter med god plass til sofa med tilhørende møblement og spisebord i tilknytning til kjøkkenet. Fra stuen er det utgang til romslig og solrik terrasse samt direkte tilgang til grøntarealene rett utenfor.

Kjøkken

Stuen ligger i en åpen og sosial løsning med stuen - perfekt for å varte opp gjester! Praktisk kjøkken med god skapplass. Takhøy innredning med profilerte fronter, laminat benkeplate, fliser over benk, ventilator, komfyrvakt og lekkasjestopper. Utstyrt med integrerte hvitevarer fra Miele som stekeovn, induksjonstopp, oppvaskmaskin og kombiskap (kjøl/frys). Brannslange er montert i oppvaskbenken.

Bad

Delikat og flislagt bad med vannbåren gulvvarme. Badet er romslig og er utstyrt med bl.a. opplegg for vaskemaskin og tørketrommel, dusjhjørne med svingbare skjermvegger, vegghengt toalett, hel nedfelt servant og tidsriktig baderomsinnredning med lys over speil. Her er det hyggelig å starte morgenen.

Terrasse

Herlig og romslig terrasse på ca. 16 kvm med god plass til utemøblement, planter og grill. Terrassen er sydvendt med gode solforhold. Bod på ca. 2,5 kvm med adkomst fra terrassen. Fra terrassen er det direkte tilgang til grøntareal rett utenfor.

Soverom

Leiligheten har to fine og lyse soverom. Hovedsoverommet er romslig med god plass til en dobbeltseng og garderobeløsning. Det er montert to garderobeskap på soverommet.
Soverom 2 har god plass til seng, pult og en oppbevaringsløsning. Det er montert et garderobeskap. Utmerket som gjesterom, barnerom eller kontor etter behov.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et attraktivt og sentralt boligområde på Skårer i Lørenskog kommune. Dette er en del av det nye Lørenskog sentrum, og et område som fortsatt er under utvikling. Fra boligen har du tilgang til "alt" du trenger i hverdagen - som butikker, diverse servicetilbud, spisesteder, barnehager, skoler, lekeplasser, grøntområder, offentlig kommunikasjon og flotte turområder.
Det bygges flere nye leiligheter i området og Lørenskog Storsenter Triaden som er tilknyttet Thon Hotel Triaden er fortiden under modernisering og videre utbygging og utvikling. Kjøpesenteret utvides med ca. 12.500 kvadratmeter mot Skårersletta. Utbyggingen inkluderer en idrettshall på størrelse med to håndballbaner og et nytt parkeringshus med en park over. Parken nede i gaten for boligen skal etter hvert bli en del av den grønne sirkel som gjør at man kan ta seg en joggetur i Skårer i grønne bilfrie omgivelser.
Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på søndagsåpne Joker som ligger rett ved boligen, Coop Extra (500 m.), Rema 1000 (800 m.) - med Apotek 1 rett ved siden av eller Meny på Triaden.(750 m.) . Ønsker du ytterligere servicetilbud er Lørenskog Storsenter Triaden som er under utvikling rett ved (500 m), i tillegg kort vei til Metro og Strømmen Storsenter - sistnevnte med over 200 butikker og tilknyttede virksomheter. Lillestrøm og Oslo sentrum ligger også innen rekkevidde. Sushirestaurant, pizzarestaurant, solstudio og gatekjøkken ligger i Ola Hegerbergs gate - parallellgaten til Søster Mathildes vei.
Det er flere barnehager i området som Berger, Åsheimskog, Skårersletta, Skårungen, Løkenåsen, Solheim, Takt og Tone og Benterud - alle innenfor gangavstand. I tillegg vil Garcchingata barnehage stå ferdig i 2022, og vil bli den nærmeste. Flere barne- og ungdomsskoler i området som Benterud, Rasta, Solheim, Løkenåsen ungdomsskole, Kjenn ungdomsskole og Hammer ungdomsskole. Mailand videregående skole og Lørenskog videregående skole er i området. Universitet OsloMet ligger på Kjeller og har et bredt studietilbud.
Den nærmeste bussholdeplassen er Vallerudveien, ca. 360 meter fra boligen. Fra Vallerudveien kan man også ta bussen direkte til Oslo bussterminal som tar ca. 29 min. Lørenskog bussterminal ligger innenfor gangavstand og er et kollektivt knutepunkt med hyppige avganger mot blant annet Oslo og Lillestrøm. Her er det også sykkelhotell!
I nærheten er det lysløypenett innover i Østmarka med flere bade/fiskevann og flott turterreng. Man kan også ta turen til Losby besøksgård og kafé, hvor de besøkende kan oppleve ulike husdyr på nært hold. Losby Golfklubb har et meget flott golfanlegg med bl.a. 9- og 18-hulls golfbane. Det er et godt utbygd nett av gang/sykkelveier i Lørenskog og omegn, og et aktivt idrettsmiljø med anlegg innen de fleste grener. Det er blant annet flere ballplasser, ishall, flerbrukshall, svømmehall og tennisbane med mer. Lørenskog Hus ligger i sentrum. Her finner du kino, søndagsåpent bibliotek, aktivitetshus for ungdom, scener, kafé, bar, restaurant, musikk- og kulturskole, kunstsalg/galleri m.m.
I området ved Lørenskog stasjon er det en ny bydel med aktiviteter tilpasset alle. Her finner du verdens råeste helårsarena for snø opplevelser - SNØ. Parken har blant annet fire alpine nedfarter, stolheis og blåpark med Big jump, samt langrennsspor på rundt 2 km og et fantastisk lekeområde. Anlegget skal være åpent hver dag, hele året, alltid ny preppet, alltid gøy! I 2021 åpner Thon Hotel Snø, tilknyttet helårsarena med ski-in/ski-out rett fra hotellet.

Felleskostnader

3 356 pr. mnd.
De månedlige felleskostnadene er fordelt slik:
Garasje kr. 103,-
Fjernvarme kr. 928,-
Fellesutgifter (felles forsikring, kommunale avgifter, drift og vedlikehold, vaktmestertjenester, snørydding, plenklipping, forretningsførsel) kr. 2.009,-
TV/bredbånd kr. 316,-
Kostnader til vedlikehold og strøm for garasjeplass dekkes av den enkelte seksjonseier. Strøm betales etter målt forbruk.

Løpende kostnader

I tillegg til de månedlige felleskostnadene må kjøper beregne andre løpende kostnader som strøm, innboforsikring og abonnement for tv og internett utover det som inkluderer i felleskostnadene.
Selger opplyser om et årlig strømforbruk på ca. 3.728 kWh (inkl. strømforbruk for lading av elbil). Selger opplyser om at det årlige strømforbruket var på ca. 2.079 kWh før hun skaffet seg elbil.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Andel formue

5 501

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.
Ingen lån registrert for sameiet per d.d.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 051 141 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 784 107 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Boligens areal

Primærrom: 69 kvm, Bruksareal: 73 kvm, Bruttoareal: 81 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 73 m².
Primærrom: 69 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang med ytterdør, entré, bad/wc/vaskerom, kjøkken med spiseplass, stue med utgang til terrasse, to soverom.
Sekundærrom: 5 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod.
Terrasse på ca. 16 m². Bod på ca. 2,5 m² (BRA) med adkomst fra terrassen. I tillegg bod på ca. 2,9 m² ved garasjen.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 02.06.2021 utført av Pål Rygg. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Tomt

Areal: 3 445 kvm, Eierform: Eiet tomt
Det går asfalterte og hellelagte småveier fra gaten som fører til de ulike bygninger i området. Det dannes gårdsrom/atrium mellom blokkene som er pent opparbeidet med heller, belegningsstein, plen, beplantning lekeapparater og utendørs søppelanlegg. På sørsiden av bygningen er det støttemur mot Dr. Wendtsgate, plen og beplantning.

Garasje / Parkering

En garasjeplass i kjeller medfølger salget (plass nr. 10). Eget strømuttak er montert.

Byggemåte

Moderne høy boligblokk med bærekonstruksjon i betong og mellomliggende vegger av bindingsverk. Grunnmur av betong i kjelleren. Yttervegger over grunnmur av betong, teglforblending, fasadeplater og noe bindingsverk med utvendig liggende panel. 2- og 3-lags isolerglass i vinduer og faste karmer. Stempler i isolerglass viser at disse er produsert i 2015. Flatt tak, antatt tekket med papp/folie. Støpt kjellergulv. Betong elementdekker mellom etasjene.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse på eiendommen:
Søster Mathildes gate 27 - hus 641 - Datert 12.08.2016.

Oppvarming / teknisk

Vannbåren gulvvarme som får varmt vann fra fjernvarme. Det er også varmt forbruksvann fra fjernvarme.
Seksjonen har mekanisk balansert ventilasjon med ventiler for tilluft og avtrekk.
Selger har alarm fra Sector Alarm med ekstra punkter som kan overtas av kjøper.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter D

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for bolig etter reguleringsplan nr. 32-7-05 - bestemmelser for Skårer Vest. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.
Selger kjenner ikke til om det er mottatt nabovarsel vedrørende forhold som berører eiendommen, annet enn at det pågår byggearbeid i nærliggende område.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen. Kjøpers bank får prioritet etter disse. Boligen leveres fri for pengeheftelser.
Tinglyst 07.07.2016
med dagboknr. 623293-1/200
Best. om adkomstrett  
Overført fra: 3029-101/202
Gjelder denne registerenheten med flere
 
Tinglyst 07.07.2016
med dagboknr. 623307-1/200
Erklæring/avtale  
Rett til overvannsledning m.v.
Bestemmelse om adkomstrett
Overført fra: 3029-101/202
Gjelder denne registerenheten med flere
 
Tinglyst 13.03.2020
med dagboknr. 2225303-1/200
Erklæring/avtale  
Bestemmelse om rett til å ha tekniske installasjoner som trekkrør og lysmaster på fellesarealet
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei/vann/avløp

Privat felles adkomst for borettslagene og sameiene i nærområdet fra kommunale veier. Eiendommen har private ledninger fra kommunal vannforsyning. Private stikkledninger til kommunalt avløp.

Sameie

Sameie: Smg 27 Og 29 Sameie, Orgnr: 917994773
Forretningsførselen er utført av OBOS Eiendomsforvaltning AS
Sameiet består av 66 seksjoner.
Telia er leverandør for kabel-tv og bredbånd.
Smg 27 og 29 Sameie har avtale om vaktmestertjeneste med Bygårdsservice AS.
Ingen krav til styregodkjennelse av ny eier.
Kun gassgrill og elektrisk grill er tillatt.

Forsikring

If Skadeforsikring 1250465

Regnskap

Inntekter: Driftsinntekter i 2020 var til sammen kr 2 375 316,-. Dette er kr 44 316,- høyere enn budsjettert, hvorav foreldet krav fra SL-Stenlegging AS er
registrert som andre inntekter utgjør 43 931,-.
Kostnader: Driftskostnadene i 2020 var til sammen kr 2 141 431,-. Dette er kr 183 305,- lavere enn budsjettert og skyldes i hovedsak lavere kostnader for fjernvarme enn budsjettert.
Resultat: Årets resultat på kr 235 614,- fremkommer i resultatregnskapet og foreslås overført til egenkapital. Eventuelt avdrag på langsiktig gjeld (lån) er ikke tatt hensyn til.
Kommentarer til sameiets arbeidskapital pr. 31.12.2020: Arbeidskapitalen fremkommer i balansen ved å trekke kortsiktig gjeld fra omløpsmidler og
viser sameiets likviditet. Arbeidskapitalen pr. 31.12.2020 var kr 327 991,-.

Husdyrhold

Dyrehold er tillatt så lenge dette ikke på en urimelig eller unødvendig måte er til skade eller ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen ifølge vedtektene.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Innebygget kjøleskap fra Miele med no frost og wifi tilkobling medfølger (nytt i august 2021). Stekeovn med dampfunksjon og pyrolyse fra Miele, platetopp med induksjon fra Miele samt oppvaskmaskin fra Miele med utført service juli 2021 medfølger. Lampe i yttergangen og rullegardiner på soverom og kjøkken medfølger. Lavt garderobeksap i yttergang medfølger ikke. Trådhyller i bod samt hyller i bodene medfølger ikke.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til tr@schalapartners.no eller SMS: 95 19 51 35 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.
Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Eierseksjonsloven

Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Adresse og matrikkel

Søster Mathildes gate 27, 1461, Lørenskog, Gnr. 101 bnr. 202 snr. 7 orgnr. 917994773 i Lørenskog kommune

Eier

Elisabeth Andersen

Oppdragsnummer

71-21-0151

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners Kalbakken sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.