Vegårshei

Praktfull fritidsbolig under oppføring - byggetillatelse gitt - utsikt - høy standard - 132 m2 BRA

Vegårsvassveien 159 , 4985 Vegårshei

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Terje Rindal
Terje Rindal Partner / Daglig leder / Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
Magnus Nordli
Magnus Nordli Eiendomsmeglerfullmektig

NABOLAGSPROFIL

79%

eier sin egen bolig

50%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

61%

har bolig på over 120 kvm

49%

er gift

25%

har høyskoleutdanning

Type / Eierform Hytte / Selveier
Bruksareal 132 m²
Tomt 3 105 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 2
Soverom 2
Byggeår 2022
Gårdsnummer 25
Bruksnummer 75
FINN.no 238177679
Sist endret 06.09.2023 09:15
Prisantydning 4 560 000,-
Totalpris 4 563 739,-

Beregnet totalkostnad

4 560 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 2 370,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 95 000,-)) -------------------------------------------------------- 3 739,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 563 739,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Velkommen til Vegårsvassveien 159! En lekker fritidsbolig med et moderne uttrykk. Fritidsboligen er planlagt med bebygd areal lik 127 kvm (BYA), og et bruksareal lik 132 kvm (BRA). Bruksareal er fordelt med 45 kvm i underetasje, og 28 kvm BRA i 1. etasje, samt bod og overbygd terrasseareal. Videre vil boligen bestå av en entré, et bad, et kjøkken, en stue og to soverom. Byggetillattelse er gitt.

Fritidsboligen vil ha et moderne uttrykk, og vil bli levert med følgende:
- Kvik kjøkken med fine Prato Black. Hvitevarer fra Siemens.
- Et moderne bad med 60x60 fliser
- 1-stavs eikegulv fra Boen.
- Nord impregnert kledning

Hvorfor kjøpe nybygg?
- Boligen er i forskriftsmessig stand med 5 års reklamasjonsfrist
- Det er svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid
- Lave omkostninger da dokumentavgiften kun er av tomteverdi

Det legges også opp til at prosjektet med rammetillatelse er til salgs. Man kjøper da tomten med rammetillatelse for kr. 2 500 000,- og besørger selv bygging.

Innhold

Fritidsboligen er planlagt med bebygd areal lik 127 kvm (BYA), og et bruksareal lik 132 kvm (BRA). Bruksareal er fordelt med 45 kvm i underetasje, og 28 kvm BRA i 1. etasje, samt bod og overbygd terrasseareal. Bygningen oppføres i flukt med det skrånende terrenget og vurderes derav ikke til å være en bygning med flere etasjer, men å ha flere nivåer i terrenget.

Beliggenhet

Eiendommen ligger meget fint med nærhet til Vegårsvasselva og Vegårsvatn, i et eldre etablert hytteområde med spredt hyttebebyggelse. Det er et meget koselig og fredelig område med en fantastisk natur. Fritidstomt nær skogsbilveien med noe utsikt ned til Vegårsvasselva. Det er gode bær- og soppområder og tar du en båttur på vannet ser du ofte fisken vaker. Langs vannet ved fellesområdene er det flere bademuligheter, fra ulike fjellknauser. I tillegg har man også "badefjellet" ved parkeringsplassen, hvor solen skinner til sent på kveld. Det er også fine padleforhold på Vegårsvatn. Ønsker man flere aktiviteter er det blant annet ca. 15 minutter til Myra (Vegårshei Sentrum) med bil. Vinterstid kan det være is på Vegårsvatn og oppkjørte skiløyper og alpinanlegg på Myra. På Myra finner man også diverse butikker som dagligvare og byggvarehandel, bank og kommuneadministrasjon. Fra Myra går det veier i tre retninger mot E18, med omtrent lik avstand til både Kragerø, Risør og Tvedestrand.

Formuesverdi

.
Fastsettes normalt av Skatteetaten i etterkant av at man har overtatt eiendommen. Ta kontakt med ditt lokale ligningskontor i forbindelse med innlevering av selvangivelsen.

Det er eiendomsskatt i Vegårshei kommune. Det er per d.d. ikke eiendomsskatt for eiendommen da eiendommen ikke taksert per d.d.

Boligens areal

Bebygd areal lik 127 kvm (BYA)
Bruksareal: 132 kvm
Bruksareal er fordelt med 45 kvm i underetasje, og 28 kvm BRA i 1. etasje, samt bod og overbygd terrasseareal

Vei/Vann/Avløp

Vann og avløp ikke tilknyttet. Privat vei.

Fritidsboligen planlegges i første omgang uten innlagt vann og avløp. Før det eventuelt legges inn vann og avløp må det søkes om og gis utslippstillatelse etter gjeldense regleverk.

Garantier

Selger er etter Bustadoppføringslova §12 pliktig til å stille garanti på 3 % av kjøpesummen i byggetiden og 5 % av kjøpesummen i 5 år etter overlevering. Til det er dokumentert at det foreligger garanti i samsvar med paragrafen her, har forbrukeren rett til å holde tilbake alt vederlag. Overføring av innbetalt beløp til selger er avhengig av selgers garantistillelse i.h.t. Bustadoppføringslova § 47.

Endringsarbeider

Endringsarbeid kan kun kreves for en verdi av inntil 15 % av kjøpesummen. Eventuelle tilvalg faktureres direkte fra entreprenør. Det vil utarbeides egen tilvalgsliste med priser. Muligheter for tilvalg vil være avhengig av hvor langt man er kommet i byggeprosessen

Bustadoppføringslova

Bustadoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.
Selger er etter Bustadoppføringslova § 12 pliktig til å stille garanti på 3 % av kjøpesummen i byggetiden og 5 % av kjøpesummen i 5 år etter overlevering. Til det er dokumentert at det foreligger garanti i samsvar med paragrafen her, har forbrukeren rett til å holde tilbake alt vederlag. Overføring av innbetalt beløp til selger er avhengig av selgers garantistillelse i.h.t. Bustadoppføringslova § 47

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 95 19 51 35 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Adresse og matrikkel

Vegårsvassveien 159, 4985, Vegårshei, Gnr. 25 bnr. 75 i Vegårshei kommune

Oppdragsnummer

71-21-0171

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners Lørenskog sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.