#Etterstad

Gjennomgående 3-roms leilighet med vestvendt balkong på ca. 8 kvm - Usjenert - 3 boder - Mulighet for parkeringsplass

Etterstadsletta 81A , 0660 Oslo

VISNINGER

18. oktober mandag kl. 17:00-18:00

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Joachim Rybka
Joachim Rybka Eiendomsmeglerfullmektig

NABOLAGSPROFIL

92%

eier sin egen bolig

100%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

24%

har bolig mellom 60-120 kvm

94%

av boligene er eldre enn 20 år

29%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Borettslag
Primærrom 64 m²
Bruksareal 64 m²
Bruttoareal 71 m²
Tomt 48 687 m² / Fellestomt
Soverom 2
Etasje 3
Byggeår 1951
Gårdsnummer 237
Bruksnummer 18
Energimerking G
FINN.no 234943346
Sist endret 13.10.2021 15:03
Prisantydning 4 600 000
Totalpris 4 673 003
Fellesutgifter 3 293,-

Beregnet totalkostnad

4 600 000,- (Prisantydning) 57 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 4 657 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 7 494,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett) 500,- (Medlemsskap BRL) 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 16 003,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 673 003,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Svært attraktiv 3-roms leilighet i god drevet borettslag med romslig vestvendt balkong og god gjennomgående planløsning. Leiligheten ligger svært fint og usjenert til, med fint utsyn og gode solforhold. God planløsning med romslig separat kjøkken, stor luftig stue med gode lysforhold og en svært koselig peis og 2 store soverom. Bad med gulvvarme og oppkobling for vaskemaskin. Leiligheten holder en god standard med nyere vinduer og nye sikringer. I tillegg ble gulvet byttet og veggene helsparklet og malt i 2018.
Leiligheten ligger i et koselig og barnevennlig område med kort vei til kollektiv trafikk, matbutikker, flotte turområder og flere lekeplasser. Det er god plass mellom blokkene, med flott beplantning, sittegrupper og frukttrær og bærbusker. I tillegg er det kort vei til Alnaelven, som med sinne flotte turstier og fin natur er en perfekt plass for en koselig søndagstur med familien.

Innhold

3. etasje: Entré, bad, kjøkken, stue, to soverom, vestvendt balkong på ca. 8,5 kvm.
I tillegg disponerer leiligheten to kjellerboder på ca. 5,2 m2 og 7,7 m2, og en loftsbod med gulvareal på ca. 8,4 kvm.

Entré

Pen og romslig entré med malt i en fin lys farge med veggmontrerte knagger for yttertøy. Fra entreen er det adgang til badet, kjøkkenet og et av soverommene.

Stue

Stuen er på ca. 20 kvm og er enkel å innrede med god plass til både sofa og spisegruppe. De store vinduene slipper inn rikelig med naturlig lys og gir deg fint utsyn over grøntområdene i nabolaget. Fra stuen er det utgang til den vestvendte balkongen med svært gode solforhold på ca. 8,5 kvm, gjennom en dobbeltdør. I stuen finner du også en koselig peis som gir god varme og skaper en fantastisk atmosfære.

Kjøkken

Leiligheten har separat kjøkken med svært god benke og lagringsplass, og fra vinduet har du det samme koselige utsynet som fra stuen. Kjøkkenet er pent og tidsriktig, malt i en pen dus farge som går veldig fint sammen med de lyse gulve og den hvite blanke kjøkkeninnredningen. Glassplate på veggen bak platetopp og vask for enkel rengjøring. Det er lys og stikkontakter under overskapene.

Bad

Badet med flislagte vegger og gulv, og varmekabler i gulvet. God lagringsplass i veggmonterte i flere veggmonterte skap.

Soverom

Hovedsoverommet er stort med god plass til en stor dobbeltseng og nattbord. Vinduene vender mot øst, slik at temperaturen er behagelig selv på de varme sommerdagene. Fra vinduet er det pent, uforstyrret utsyn som gir en god romfølelse.

Soverom 2

Det andre soverommet ligger vegg i vegg med hovedsoverommet og er et perfekt barnerom eller hjemmekontor. Dette soverommet vender også mot øst, og har en størrelse som gjør at det er enkelt å innrede både som barnerom eller hjemmekontor.

Beliggenhet

Eiendommen har en meget sentral og populær beliggenhet, men likevel tilbaketrukket i grønne og rolige omgivelser på idylliske Etterstad.
I nærmiljøet finner du Vålerenga kirke, Vålerenga park og Alnaelva. Det er kort gangavstand til skoler, barnehager og kollektivtrafikk. Det er også kort vei til lekeplass, fotballbane, skøytebane, idrettshall, treningssenter, svømmehall og badeplass med mer.
Området har et svært godt kollektivtilbud i umiddelbar nærhet med gåavstand til flere holdeplasser. Det kort vei til Helsfyr med elle T-banens linjer og et stort antall lokale busser, samt flybuss til Gardermoen og SL-busser. T-banen bruker kun 7 minutter fra Helsfyr til sentrum. Buss nr. 37 passerer kun 200 meter fra leiligheten med hyppige avganger døgnet rundt. Tog fra Bryn stasjon, og Taxi-holdeplass ved Helsfyr.
Videre er det flotte turområder i området med Vålerengaparken, Kampen Park, og Middelalderparken som gir gode rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter. Alnaelva har en idyllisk tursti langs elvebredden mot sentrum eller mot Lillomarka hvor man har utallige turmuligheter både sommer og vinter.
Mot Helsfyr er Valle Hovin og Valhall Arena som er kjent for sine allsidige idrettsanlegg og store konsertarrangementer. Området byr også på flere treningsstudioer som SATS Elixia på Kampen og i Bjørvika, Fresh Fitness på Grønland og Ensjø, Jordal Idrettspark, fotballbaner og Tøyenbadet med både utendørs og innendørs svømmebasseng i gangavstand. Jordal Amfi nærmer seg ferdigstilt. Det nye ishockeyanlegget stiller med 5 500 sitteplasser! Idrettsparken blir et flott tilskudd til nabolaget.
Umiddelbar nærhet til offentlig kommunikasjon, skoler i alle trinn, flere barnehager, matbutikker som Kiwi, Coop Prix og Rema 1000. Ny Rema 1000 ved Brynseng T-bane - et meget praktisk handlested etter arbeidstid. Som alternativ holder også Rema 1000 Ensjø søndagsåpent. Nærmeste handlesenter er Fyrstikktorget og Bryn senter med de fleste servicetilbud og fasiliteter. Nærområdet kan friste med flere kulinariske og kulturelle kvalitetsopplevelser, eksempelvis Smia kunstgalleri med uteservering og mulighet for en helaften inne i restauranten der 3-retterne er legendariske. Ta gjerne en tur også til Kampen Bistro for god mat, jazzmusikk eller en lunsj på terrassen, eller opplev stemningen på Vålerenga Vertshus under fotballkampene.

Felleskostnader

3 293 pr. mnd.

Felleskostnader etter avdragsfri periode

Lånet nr. OBOS01-98207890294 er per dags dato avdragsfritt. Første avdrag starter å løpe 30.07.24.
Estimert endring i felleskosnader etter avdragsfri periode er en økning på kr. 66,- per mnd.

Andel fellesgjeld

57 000

Andel formue

17 328

Fellesgjeld / lånevilkår

Lånenummer: HUS301-11431809
Type:Annunitetslån
Restsaldo: kr. 4.688.851,-
Restløpetid: 3år, 3 mnd.
Terminer per år: 4
Rente: 0,74%, flytende
Andel av saldo: kr. 16.193,-
Lånenummer: OBBK01-98207679674
Type: Annunitetslån
Restsaldo: kr. 4.182.838,-
Restløpetid: 2år, 8 mnd.
Terminer per år: 12
Rente: 1,65%, flytende.
Andel av saldo: kr. 14.448,-
Lånenummer: OBOS01-98207890294
Type: Annunitetslån
Restsaldo: kr. 7.500.000,-
Restløpetid: 29 år, 4 mnd.
Terminer per år: 12
Rente: 1,65%, flytende
Andel av saldo: kr. 25.902,-
Avdragsfrihet t.o.m.: 01.06.2024
Kapitalkostnader i forbindelse med fellesgjeld: kr. 928,- per mnd.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.
Borettslaget har ikke IN-ordning

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 089 507 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 922 226 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Boligens areal

Primærrom: 64 kvm, Bruksareal: 64 kvm, Bruttoareal: 71 kvm
3. etasje:
Bruksareal: 64 m².
Primærrom: 64 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, bad, kjøkken, stue og to soverom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli satt opp skilt før visning.

Tomt

Areal: 48 687 kvm, Eierform: Fellestomt

Garasje / Parkering

Borettslaget har 65 parkeringsplasser og to garasjeplasser til leie. Styret fordeler parkeringsplassene etter egen venteliste. Leiekostnader/administrasjonskostnader belastes etter gjeldende satser. Det er ifølge styret ingen på venteliste på parkeringsplassene per. 07.10.2021.
Gjesteparkering registrerer beboere selv elektronisk på gjest.p-service.no.
Ellers parkering etter områdets bestemmelser.

Byggemåte

Boligbygg over 3 etasjer samt kjeller og loft. Betongplate mot grunn. Grunnmur, bærende konstruksjoner og etasjeskiller av mur/betong. Yttervegger
forblendet med teglstein. Valmet tak i trekonstruksjon utvendig tekket med takstein
Liste over oppgraderinger de siste årene:
2020:
- Skorsteinsrehabilitering Alle 82 skorsteiner har blitt rehabilitert innvendig. Alle OPAK avvik ble samtidig kontrollert og kvittert ut som ok.
- OPAK-kartlegging OPAK var inne i alle leiligheter og kartla avvik.Rapport ble laget pr leilighet og sendt ut.
2019:
-Byttet vannfilter i blokker, nå gjenstår det 2 blokker
-  Filmet alle skorsteinsløp
- Norsk brannvern på befaring Kontroll av slukkerutstyr og sjekk om alle har tilstrekkelig med røykvarslere
- Nytt elektronisk system på fellesvaskeriet
- Boning i alle trappeoppganger
- Ventilrens i alle leiligheter
2018:
- Nye ladeplasser elbiler
- Vindusutskifting for enkelte andelseiere
- Rørspyling i alle leiligheter
- Ventilrens i alle leiligheter
- Nye takvinduer
2016:
- Oppgradering av uteområder
- Opprusting av veier og parkeringsplasser, inngangspartier, uteplasser, grøntområder og nytt avfallsanlegg.
2015:
- Butikklokalene renovert
- Lekeplass fornyet
- Nytt brannvarslingssystem installert
2014:
- Ny gressklipper
2013:
- Nye låser til blokkenes inngangsdører, kjellerdører og loftsdører.
- Flere grantrær, hagtorn og døde trær fjernet.
- Forprosjekt uteområder, vurdering av
avløpsrør og drenering
2012 - 2013:
- Flere mindre partier asfaltert
2011:
- Ny reguleringsplan for adkomstveier
2011 - 2012:
- Piper på taket rehabilitert
2010:
- Lagt duk/jord på skråninger påparkeringsplasser
- Nytt lekeapparat på lekeplassen
- Inspeksjonsrunde i regi av brannvesen
Følgende punkter har fått TG2:
Bad - Overflater vegger, grunnet bomlyd i enkelte fliser.  Membran, tettesjikt og sluk (i gulv og vegger) ink. rørgjennomføringer grunnet alder. Fallforhold (gulv), grunnet mindre enn anbefalt fall mot sluk.
Kjøkken - Innredning, grunnet noe oppsvulming på kjøkkenbenken.
Øvrige rom - Innerdører grunnet alder/slitasje.

Ferdigattest / brukstillatelse

Ekspedisjonsdokument datert 03.06.1948 har blitt innhentet.

Adgang til utleie

I henhold til Lov om borettslag § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opp til tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene.

Oppvarming

Oppvarming med elektrisitet og vedfyring.

Energiforbruk

Energiforbruket for 2020 var på 13.511 kWh, med en samlet kostnad på kr. 10.398,- i følge eier.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger etter bestemmelsene i S-1852 av 12.04.1973. (Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015, sak 262 (kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn)). For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Boligen overdras fri for pengeheftelser med unntak av heftelser i forbindelse med fellesgjeld.
Det er registrert følgende servitutter som følger eiendommen og kjøpers bank får prioritet etter disse:
2010/1009304-1/200  Best. om adkomstrett  
21.12.2010 
Adkomst for allmennheten over d.e. til park/friområde på gnr. 237 bnr. 2.
Kan ikke slettes uten samtykke
fra Oslo kommune
2018/701271-1/200  Bestemmelse om gjerde  
26.04.2018 21:00 
Rettighetshaver:OSLO KOMMUNE  
Org.nr: 958935420
2018/701271-2/200  Erklæring/avtale  
26.04.2018 21:00 
Rettighetshaver:ELVIA AS  
Org.nr: 980489698
Rettighetshaver:OSLO KOMMUNE  
Org.nr: 958935420
Rett til å legge og ha liggende ledninger, kummer og lignende i eller over den ubebygde del av eiendommen
Bestemmelse om adkomstrett for vedlikehold

Vei/vann/avløp

Offentlig.

Borettslag

Borettslag: Etterstad Sør Borettslaget, Orgnr: 950151315

Forkjøpsrett

Borettslaget har forkjøpsrett, denne blir paralellavklart.

Ja/ Nei

Forsikring

Protector Polisenummer: 2281851

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til tr@schalapartners.no eller SMS: 95 19 51 35 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.
Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Etterstadsletta 81A, 0660, Oslo, Gnr. 237 bnr. 18, andelsnr. 193 i Etterstad Sør Borettslaget med orgnr. 950151315 i Oslo kommune

Oppdragsnummer

71-21-0173

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners Kalbakken sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.