Levanger

3 prosjekterte funkisboliger med sjøutsikt & gode solforhold. Romslige uteplasser. Privat dobbelgarasje og flere boder.

Nordengbakkan 21 , 7602 Levanger

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Simen Børseth Fostad
Simen Børseth Fostad Eiendomsmegler
Type / Eierform Enebolig / Borettslag
Primærrom 115 m²
Tomt 2 063 m² / Fellestomt
Soverom 3
Gårdsnummer 6
Bruksnummer 114
FINN.no 224276002
Sist endret 09.03.2022 14:29
Prisantydning 2 390 000 - 2 490 000,-
Totalpris 4 781 132 - 4 981 132,-
Fellesutgifter 9 634 - 9 834,-

Boliger

Bolig Soverom Etg P-rom BRA Prisantydning
1 3 115 m2 118 m2 2 390 000,-
2 3 115 m2 118 m2 2 440 000,-
3 3 115 m2 118 m2 2 490 000,-

Prosjektet/selskapet/eiendommen

Velkommen til Sjøsiden - nye boliger i et godt etablert området. Området er svært barnevennlig med flere lekeplasser i umiddelbar nærhet. Fra boligen er det gangavstand til barnehager og barneskole.

Romslig terrasse fra 24m² - 30 m² som er vendt mot vest
Planløsning over 2 plan i tillegg til garasje.
3 romslige soverom på hhv 8, 11 og 11 m²
Tidsriktig og moderne standard - flytt rett inn!
Store vindusflater og godt med lysinnslipp.
Parkering i romslig og privat dobbelgarasje.
Flere lekeplasser i umiddelbar nærhet.
Kort og trygg vei til barneskole og flere barnehager.
Bod i bakkant av garasje på ca 10 m²
Kjøkken fra Sigdal med integrerte hvitevarer.

Forventet fremdrift

Byggestart ved frafall av forbehold. Byggetid på ca 12-14 mnd.

Adkomst

Enkel adkomst. Se vedlagt kart i salgsoppgave.

Standard

Boligen leveres nøkkelferdig med kvaliteter i henhold til leveransebeskrivelsen. Plantegninger og leilighetstegninger er illustrasjoner, og møblering og innredning kan ikke oppfattes som standard leveranse. Leveransebeskrivelsen i prospektet gjelder foran tegninger, illustrasjoner, brosjyrer og internettopplysninger.

Areal

Arealberegningene er angitt i henhold til målereglene i Norsk Standard Veileder til NS 3940 og retningslinjer for arealmåling.

Beregningene er foretatt av arkitekt/utbygger og er oppmålt etter tegninger, datert XX. Arealene i salgsoppgaven og annet markedsføringsmateriale er oppgitt i bruksareal (BRA) og er å betrakte som et omtrentlig areal.  Størrelse på de enkelte rom kan avvike noe, slik at et rom kan bli større og et annet bli mindre. Det kan oppstå mindre avvik mellom teoretisk og virkelig areal. Bruksarealet (BRA) er arealet innenfor leilighetens omsluttede vegger inkl. eventuell innvendig bodareal. Utvendig bodareal er ikke medregnet. Arealet som er oppgitt på de enkelte rom er rommets netto gulvareal. Man kan derfor ikke summere rommenes nettoarealer og få frem bruksarealet.

Tomt/tomteareal

Eiet tomt på ca. 2063 kvm som skal eies av borettslaget. 

Tomten opparbeides i henhold til vedlagte utomhusplan, med de krav som fremgår av reguleringsbestemmelsene i forhold til opparbeidelse av eventuelle gangstier, lekeplasser og grøntareal. Eksakt tomteareal vil foreligge etter sammenføying/fradeling ved endelig oppmåling utført av kommunen.

Tomten disponeres av seksjonseierne iht. seksjonsbegjæring/sameievedtekter.

Boder

Romslig sportsbod i bakkant av garasje på ca 10 m². I tillegg har man teknisk bod på ca 5 m².

Internett/TV

Bredbånd og TV-uttak med ett uttak for kabel-TV og data/IP-telefoni i stue. Tilknytningsavgift betales av kjøper. Anlegget leveres klart til bruk. Grunnabonnementet betales av beboerne.

Tilvalg

Kjøper har mulighet til å få utført endrings- og tilleggsarbeider etter særskilt avtale.  Alle endrings- eller tilleggsarbeider skal avtales skriftlig mellom partene og i avtalen skal det redegjøre for pris og ev. fristforlengelse som følge av endringene. Kjøperes rett til å få utført endrings- eller tilleggsarbeid er begrenset til 15 % av kjøpesummen.

Kjøper kan endre spesifikasjoner for sin leilighet gjennom prosjektets fastsatte tilvalgsrutiner. Det vil bli utarbeidet en egen tilvalgsbrosjyre som viser hva man kan velge. Det er en forutsetning at endringene er i samsvar med kravene som fremkommer av gjeldende teknisk forskrift.

Partene kan kreve justering av det avtalte vederlag i henhold til bustadoppføringslovas regler om endringer og tilleggsarbeid, jf. bustadoppføringslova. § 9 og § 42. Selger kan kreve tilleggsvederlag for nødvendige kostnader som kommer av forhold på kjøpers side.