#CARL BERNER

Moderne 4-roms fra 2018 m/ garasje | Solrik balkong | Heis | Fjernvarme & internett inkl.| Felles takterrasse

Sinsenveien 3C , 0565 Oslo

VISNINGER

20. september søndag kl. 15:45-16:45

21. september mandag kl. 18:45-19:45

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Marius Wang.
Marius Wang. Avdelingsleder / Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

61%

eier sin egen bolig

96%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

42%

har bolig mellom 60-120 kvm

63%

av boligene er nyere enn 20 år

15%

er barnefamilier

Type Leilighet / Borettslag
Primærrom 83 m²
Bruksareal 83 m²
Bruttoareal 91 m²
Tomt 3 880 m² / Fellestomt
Oppholdsrom 1
Soverom 3
Byggeår 2018
Gårdsnummer 126
Bruksnummer 4
Energimerking C
FINN.no 182019654
Sist endret 14.09.2020 15:01
Prisantydning 6 325 000
Totalpris 6 334 474
Ligningsverdi 5 812 884,-

Beregnet totalkostnad

6 325 000,- (Prisantydning) Omkostninger 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 199,- (Pantattest kjøper) 1 465,- (Eierskiftegebyr garasje) 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 9 474,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 334 474,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Oppdragsnummer

72-20-0004

Adresse og matrikkel

Sinsenveien 3C, 0565, Oslo, Gnr. 126 bnr. 4 snr. 51, andelsnr. 40 i Sinsenveien 3 borettslag med orgnr. 917968608 i Oslo kommune

Eier

Daniel A Czekajlo Kevin Andre Okyere Melhus

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Årvoll sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Forkjøpsrett

Det er ikke forkjøpsrett for andelseierne i borettslaget.

BRA/PROM

83 / 83 m²

Antall soverom

3

Eierform

Borettslag
 

Boligtype

Leilighet

Byggeår

2018

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C

Energiforbruk

Stipiulert energiforbruk er ca. 300 kwh pr. mnd.
Med et estimat på kr. 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr. 3.600,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Tomt

Areal: 3 880 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten er fellesareal. Tomten er opparbeidet med fellesarealer med beplantning, sittegrupper, lekestativer og sandkasser.

Beliggenhet

Området rundt leiligheten er i positiv utvikling med Carl Berner Torg under oppføring, noe som vil føre til at nye og spennende forretninger og caféer etablerer seg i området.
Herfra er det kort vei til alt byen har å by på, med noe for enhver smak. Gangavstand til Torshov, Løren og Tøyen med sine populære gatecafeer, restauranter, Tøyenbadet og nisjeforretninger. Et lite steinkast unna ligger idylliske Rosenhoff med kolonihage og trehusbebyggelse. Rodeløkka med sin idylliske småhusbebyggelse gjør turen ned til Løkka ekstra hyggelig, enten det er på sykkel eller til fots. Det er også kort vei til Sentrum med sitt brede tilbud av service, shopping og underholdning.
Det er også gangavstand til Grünerløkka. Grünerløkka er kanskje den mest stemningsfulle bydelen i Oslo, og kan by på en rekke spennende kaféer og restauranter, samt et pulserende uteliv. Servicetilbud, butikker, kino, treningssentre, alt er i nærmiljøet. Blant noen av restauranter i området som er verdt et besøk finner vi: Villa Paradisio, The Nighthawk Diner, Aku Aku, Südøst, Delicatessen, Parkteateret og mange flere. Rett på andre siden av Akerselva finner man også Vulkanområdet, med den populære Mathallen med et spennende utvalg av unike råvarer og flere spisesteder.
For de som ønsker å ta det med ro, finnes flotte parker i nærheten. Ola Narr, Botanisk Hage, Torshovdalen, Sofienbergparken og Tøyenparken er alle innen kort rekkevidde. På Rosenhoff serverer de dessuten nydelige vafler i kolonihagen på søndager. Ønsker du en lengre tur, er det koselige stier langs Akerselva fra byen og til Maridalen.
For de mer sporty kan man i tillegg til en joggetur i parken benytte seg av de mange treningssentrene rett i nærheten. Her finnes både SATS-senter, Bare trening, Tøyenbadet og Fresh Fitness i gangavstand. For den sosiale holdes Øyafestivalen og X-games arrangement rett i nærheten.
Meget godt tilbud av offentlig transport i nærområdet. Fra Carl Berner kommer man seg raskt og enkelt rundt i hele sentrum. T-banelinjen "Ringen" tar deg til BI Nydalen på 3 stopp og til UIO Blindern på 6 stopp. Busslinje 20, 21, 28, 31 og 57 og flybuss går i umiddelbar nærhet. Trikk nr. 17 går også fra Carl Berners plass. Se www.ruter.no for mer info.

Entré

Entréen er et hyggelig møte med denne lekre leiligheten. Gangen er lys og det ervgodt med oppbevaringsplass i garderobeskap. Det er forøvrig rom for f.eks. kommode i gangen. Dørtelefon med åpner plassert på vegg.

Stue

Stuen er lysmalt med en kontrastvegg i tidsriktig farge. Veggen er malt i 2020 og gulvflatene er belagt med pen tre-stavs parkett. Stuens utforming gjør den enkel å innrede med både sofagruppe og spisestue, og den åpne løsningen mot kjøkkenet gjør dette til et sosialt oppholdsrom.

Kjøkken

Et praktisk og pent Arens kjøkken. Kjøkkenet har grå, glatte fronter og laminat benkeplate med rustfri servant. Ventilator med
komfyrvakt er montert over kokesonen. Videre eR kjøkkenet utstyrt med integrert komfyr, platetopp, kjøleskap, fryser og oppvaskmaskin. Water-guard montert i skap under oppvaskkum. Åpen løsning mellom kjøkken og stue

Bad

Lekkert, flislagt bad fra 2018 med gulvvarme og downlights i himling. Baderomsinnredningen består av servant med skuffeseksjon under, speilskap med integrert belysning, veghengt toalett og dusjhjørne med innfellbare glassdører og regnfallsdusj. I hjørnet er det opplegg for vaskemaskin.
Leiligheten har i tillegg et separat toalett. Meget praktisk når man har gjester eller en større familie. Toalettrommet er innredet med servant med skuffeseksjon under, speilskap med integrtert belysning og vegghengt toalett. Fliser på gulv og vegger, samt gulvvarme.

Balkong

Fra stuen er det utgang til en nordvestvendt balkong på 6 kvm. Balkongen har trelemmer på gulv som er nye i 2020.
Borettslaget har i tillegg en felles takterrasse med en rå utsikt over Oslo. Her ser du blant annet mot Plaza, Oslofjorden og Holmenkollen.

Soverom

Boligen har tre gode soverom. Alle soverommene har plass til både dobbeltseng og nattbord. På hovedsoverommet er det i tillegg rom for f.eks. hjemmekontor. Garderobeløsning følger med på alle soverommene.

Felleskostnader

4.068,- pr. mnd. Drift og vedlikehold, kommunal avgifter, fjernvarme, eiendomsskatt, internett, garasjeplass, renhold av fellesarealer, vaktmestertjenester, vakthold m.m.
Herav:
Felleskostnader kr. 3.365,-
Internett (NextGenTel) kr. 303,-
Tilleggsytselse
Garasjeplass kr. 400,-
4 ganger årlig betales eiendomsskatten gjennom fellekostnadene.
Eiendomsskatt i 2020 utgjør kr. 218,- (pr. forfall)
Eiendomsskatten kreves inn fire ganger årlig, og følger terminene til kommunale avgifter (mars, mai, august og oktober).
Bystyret i Oslo har vedtatt å innføre og skrive ut eiendomsskatt. Det er eier av eiendommen som mottar varsel og krav om betaling. Dvs. borettslaget v/styret og det er opp til borettslaget å identifisere og kreve inn eiendomsskatt fra de andeler dette vil gjelde på vegne av Oslo kommune.
Felleskostnader økte med 8% 01.01.2020. Det er ikke planlagt økning av felleskostnader ut 2020.

Etasje 3 etasje

Garasje / Parkering

Det følger garasjeplass i Pengeskapsgabrikken parkeringshus merket med nr. 11. Garasjen er registrert på Gnr. 126 Bnr. 180 seksjon nr. 1 og blir tinglyst med en ideel andel 1/49. Felleskostnader pr. mnd utgjør i dag kr. 400,- og betales gjennom felleskostnadene.
Selger har leid ut garasjeplassen for kr. 800,- pr. mnd.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 5 812 884 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 614 690 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

Stort frittliggende boligbygg på 5 etasjer fra 2018. Grunnmur i støpt betong. Veggkonstruksjon oppført i stål, mur og betongkonstruksjoner med leilighetskillende vegger og dekker i armert betong. Fasader i pusset og malt mur. Vinduer med isolerglass, karm og ramme i tre. Vinduene er fra byggeår. Brann ( B30) og lydklassifisert (dB 40) entrèdør. Balkongdør med isolerglass, karm og ramme i tre. Dørene er fra byggeår. Flatt yttertak antatt tekket med papp/membran. Takstmannen har ikke inspisert yttertaket.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for oppføring av to boligbygg med felles underjordisk parkering, samt næringsbygg, datert 16.12.2019.

Boligens areal

Primærrom: 83 kvm, Bruksareal: 83 kvm, Bruttoareal: 91 kvm
3. etasje:
Bruksareal: 83 kvm.
Primærrom: 83 kvm. Følgende rom er oppgitt som primærrom: Bad, entré, gang, stue/kjøkken, wc og 3 soverom.
I tillegg disponerer du en bod i kjeller merket med "BC301" på ca. 5 kvm.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.
 

Adgang til utleie

Andelseieren kan leie ut boligen i inntil 30 døgn i løpet av året uten styrets samtykke. Videre kan ikke andelseier overlate bruken av boligen til andre uten godkjenning fra styret. Med samtykke kan andelseier overlate bruken av boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burrettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslags vedtekter og konferer megler ved spørsmål.
Andelseier som selv bor i boligen, kan overlate bruken av deler av boligen til andre. I tillegg kan andelseier overlate bruken av hele boligen til andre opp til 30 døgn i løpet av året.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med vannbåren gulvvarme i alle rom. Elektriske varmekabler på bad og WC.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Bevaringsverdig

Nei.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål, forretning og kontor etter bestemmelsene S-4888, datert 06.04.2016.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert nitten servitutter/heftelser som følger eiendommen. Disse omhandler blant annet bestemmelser vei (1941), byggeforbud på nærmere angitt avstand (1946), vann- og kloakkledninger (1949, 1959, 1971), garasje/parkering (1966), skjønn (1972), midlertidig dispensasjon fra Bygningsloven vedr.bruksendring (1999), bebyggelsen (2004), adkomstrett (2018), bruksrett til uteoppholdsareal (2018), gjensidig rett til bruk av nødvendig grunn for reparasjon og vedlikehold av bygning/anlegg (2018), vannledning (2018), kloakkledning (2018), bestemmelse om varsel ved utførelse av tiltak på sykkelvei (2018), adkomstrett (2018) og bruksrett (2018).
Gjelder denne registerenheten med flere. Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter overnevnte heftelser, servitutter og andelens fellesgjeld.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Borettslag

Borettslaget består av 51 andelsleiligheter. Sinsenveien 3 Borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 917968608. Regnskap- og forvaltning er i henhold til kontrakt utført av OBOS Eiendomsforvaltning AS.
Autorisert regnskapsfører (oppdragsansvarlig) er Egil Havre, regnskapssjef i OBOS. Borettslagets revisor er BDO AS.

Fellesgjeld / lånevilkår

Selskapet har ikke lån.

Andel formue

12 610 pr. 31.12.2019.

Forsikring

Tryg Forsikring Polisenummer: 6708333

Husdyrhold

7. Dyrehold.
7.1 Det er tillatt å holde hund i borettslaget. Forutsetningen er at det undertegnes en kontrakt om hunde- hold før hunden "flytter" inn i borettslaget.
7.2 Det er ikke tillatt å holde mer enn to hunder i hver leilighet. Det må alltid skrives en kontrakt på hver hund og kontrakten godkjennes av styret.
7.3 Det er tillatt å holde katt i borettslaget. Forutsetningen er at det undertegnes en kontrakt om kattehold før katten "flytter" inn i borettslaget. Katten må alltid gå i bånd.
7.4 Det er ikke tillatt å holde mer enn to katter i hver leilighet. Det skal alltid skrives en kontrakt på hver katt, og kontrakten godkjennes av styret
7.5 Alt annet dyrehold er ikke tillatt, foruten om godkjenning av styret.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til mw@schalapartners.no eller SMS: 46 82 88 87 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.
Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.