#VEITVET

Pen og gjennomgående 3-roms med balkong | Flott utsikt | Moderniseringsbehov | Peis | kort vei til offentlig transport

Hubroveien 6E , 0595 Oslo

VISNINGER

9. august søndag kl. 13:30-14:15

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Marius Wang.
Marius Wang. Avdelingsleder / Eiendomsmegler MNEF
Dilan Mousa
Dilan Mousa Eiendomsmeglerfullmektig

NABOLAGSPROFIL

84%

eier sin egen bolig

95%

har bolig mellom 60-120 kvm

100%

av boligene er eldre enn 20 år

33%

er barnefamilier

31%

er gift

Type Leilighet / Borettslag
Primærrom 70 m²
Bruksareal 70 m²
Bruttoareal 77 m²
Tomt 18 309 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 1
Soverom 2
Byggeår 1958
Gårdsnummer 89
Bruksnummer 22
FINN.no 185350413
Sist endret 05.08.2020 15:38
Prisantydning 3 490 000
Totalpris 3 508 072
Ligningsverdi 1 008 443,-

Beregnet totalkostnad

3 490 000,- (Prisantydning) 10 262,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 500 262,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 7 810,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 508 072,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Oppdragsnummer

72-20-0010

Adresse og matrikkel

Hubroveien 6E, 0595, Oslo, Gnr. 89 bnr. 22, andelsnr. 178 i Hubroveien borettslag med orgnr. 848739812 i Oslo kommune

Eier

Shiv Kumar Sharma Jiwan Jyoti Sharma Sharma Ashwarya

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Årvoll sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Forkjøpsrett

Nei.

BRA/PROM

70 / 70 m²

Antall soverom

2

Eierform

Borettslag

Boligtype

Leilighet

Byggeår

1958

Energiforbruk

Nåværende eier bruker ca. 8.000,- i året på strøm og nettleie.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Tomt

Areal: 18 309 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten er fellesareal. Fellesarealer er opparbeidet med asfalterte adkomstveier, gressplen, trær, diverse beplantning, sittegrupper og lekeplasser.
Grunneier, Opplysningsvesenets Fond. Total festeavgift for hele borettslaget for 2020 kr 197.000,-. Festeavgiften betjenes gjennom betaling av felleskostnader og reguleres hvert 20. år. Neste gang i 2022. Festekontrakten ble inngått i 1952 og utløper i 2052.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et populært og barnevennlig boligområde på Veitvet i Oslo kommune, med nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. I forbindelse med Veitvet skole er det en stor kunstgressbane, samt Veitvethallen med håndballbane. Ny flerbrukshall stod ferdig i 2015. Det er ca. 6 min gange til Veitvetparken som framstår som en idyllisk møteplass tilrettelagt for grilling, sandvolleyball, tennisbane, flott lekeareal og en scene mot Veitvet kulturhus. Turveier innover i Lillomarka ligger også i gangavstand fra boligen. Her er det flere vann med bade- og fiskemuligheter.
Dagligvarehandelen kan gjøres ved Kiwi og Rema 1000 som ligger på Veitvet senter. Her finnes også bl.a. lege, tannlege, apotek og frisør, samt Norges største bowlinghall. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Linderud senter ca. 60 butikker og et stort utvalg innen helse og velvære. Senteret fremstår som moderne og attraktiv og ligger kun noen minutters gange fra Veitvet.
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, T-bane og flybuss, hvorav nærmeste holdeplass er Veitvet T- Bane som ligger 7. min fra boligen. Det er ca. 9 minutter til bussholdeplass hvor det går buss til og fra sentrum hele døgnet.
Eiendommen har gangavstand til Veitvet barne- og ungdomsskole. Nye Veitvet skole åpnet høsten 2015. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, bl.a. Bjerke Videregående, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Entré

Det er en hyggelig entre med laminat og fliser som møter deg når du kommer inn i boligen. Her kan du sette fra deg sko og henge fra deg yttertøy i garderobeskap.

Stue

En lys og pen stue med gode vindusflater som slipper inn mye lys. Plass til både sittegruppe og spisebord. Peis og downlights med dim. Skyvedør ut til balkong på ca. 13 kvm med flott utsikt.  Gulvflatene er belagt med laminat, ellers lysmalte overflater.

Kjøkken

Atlas kjøkken fra 2008. Innredningen har glatte fronter og laminert benkeplate med nedfelt oppvaskkum. Mellom benkeplaten og overskap er det fliser og benkebelysning. Varmtvannsbereder fra ca. 2003 er plasser i kjøkkenbenk. Videre er kjøkkenet utstyrt med oppvaskmaskin, stekeovn, nedfelt induksjons topp, mikrobølgeovn og frittstående kjøleskap med fryser. Fritthengende ventilator med kullfilter over kokesonen.

Bad

Flislagt bad fra 2002 med gulvvarme. Innredningen er plassbygget med nedfelt servant, speil på vegg, vegghengt toalett og dusjnisje. Opplegg for vaskemaskin. En kjøper bør påberegne å gjøre tiltak på bad. Se Boligrapport fra takstmann.

Balkong

Fra stuen er det utgang til en sydøstvendt balkong på ca. 13 kvm. Den romslige størrelsen gjør den enkel å møblere med utemøbler og grill. Fra balkongen kan du nyte den flotte utsikten. Belysning er montert.

Soverom

Boligen har to soverom. Rommene er av god størrelse med plass til dobbeltseng, pult skap eller annen oppbevaring. Hovedsoverommet har et stort og praktisk garderobeskap.

Felleskostnader

2.700,- pr. mnd. Inkluderer: Drift og vedlikehold, kabel-TV og internett (grunnpakke), trappevask, vaktmestertjenester, kommunale avgifter, forsikring av bygget og betjening av andel fellesgjeld.
Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av kabel-tv og internett. (Grunnpakke inkludert i husleien). TV dekoder medfølger boligen.

Etasje 2 etasje

Garasje / Parkering

Borettslaget har garasje- og utvendige parkeringsplasser for utleie etter ansiennitetsprinsippet. Ved salg medfølger ikke rett til parkering. Interesse må meldes vaktmester. Godt med gjesteparkering (må ha parkeringskort i rute). For øvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser for området.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 008 443 pr. 31.12.19
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 630 394 pr. 31.12.19
Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).
Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

Boligbygg over fire etasjer samt u.etasje og kjeller. Gulv på grunn av betong. Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker i hovedsak av betong med utfyllende bindingsverk av trekonstruksjoner. Fasader forblendet med fasadeplater og liggende kledning. Tilnærmet flat takkonstruksjonen utvendig tekket med papp/membran (ikke besiktiget).

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 06.02.1961 for eiendommen.
Borettslaget holder på med å omregulere tidligere lokale for barnehage til bolig. Søknad er inne hos plan- og bygningsetaten.

Boligens areal

Primærrom: 70 kvm, Bruksareal: 70 kvm, Bruttoareal: 77 kvm
2. etasje:
Bruksareal: 70 kvm.
Primærrom: 70 kvm. Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, bad, 2 soverom, stue og kjøkken.
I tillegg disponerer boligen to kjellerboder.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adgang til utleie

Andelseieren kan leie ut boligen i inntil 30 døgn i løpet av året uten styrets samtykke. Videre kan ikke andelseier overlate bruken av boligen til andre  uten godkjenning fra styret. Med samtykke kan andelseier overlate bruken av boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burrettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslags vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Oppvarming

Leiligheten er elektrisk oppvarmet kombinert med vedovn.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert en servitutt/heftelse på grunnboken til borettslaget. Disse omhandler blant annet bestemmelser om festekontrakt med vilkår (1962).
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter overnevnte heftelser, servitutter og andelens fellesgjeld.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Borettslag

Borettslaget ble stiftet den 9. desember 1957 og har 184 leiligheter i grønne omgivelser på Veitvet i Oslo.

Fellesgjeld / lånevilkår

Andel formue pr. 31.12.2019: kr. 5.362,-
Andel fellesgjeld pr. 31.12.2019: 10.264,-
Borettslaget har 1 lån i Handelsbanken med følgende betingelser:
Lånenummer: 8398.71.56751
Annuitetslån med restsaldo kr. 1.516.946 pr. 08.04.2020
innfrielsesdato 30.03.2021. Rente 2,72% flytende.

Andel fellesgjeld

10 262

Andel formue

5 362

Forsikring

Gjensidige NOR Polisenummer: 60282412

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Det er ikke noen større vedlikeholdsprosjekter på gang i borettslaget per nå, ifølge styreleder.
Kommunene har tidligere leid lokale til barnehage i borettslaget. De har avsluttet leieforholdet og styret jobber med ombygging av barnehage til boligformål. Omreguleringsprosessen er i gang hos kommunen.

Husdyrhold

Beboere må søke styret om lov til å holde hund eller katt.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.
 

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til mw@schalapartners.no eller SMS: 46 82 88 87 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.
Ved eierskifte må erververen godkjennes av styret. Styregodkjenning kan ikke nektes dersom det ikke er saklig grunn for det.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.
Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 36.000,- av salgssummen inkludert evt fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, tilrettelegging kr 15.000,-,markedspakke kr. 14.990,-. For visninger er det avtalt kr. 2.500,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.
Ansvarlig megler:
Marius Wang