#FJELLHAMAR TORG

Moderne 4-roms i bygg fra 2019 | To balkonger | Garasje m/lader | V.v & fyring inkl. | Rett ved togstasjonen!

Haneborgveien 95 , 1463 Fjellhamar

VISNINGER

12. juli søndag kl. 15:00-16:00

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Marius Wang.
Marius Wang. Avdelingsleder / Eiendomsmegler MNEF
Dilan Mousa
Dilan Mousa Eiendomsmeglerfullmektig

NABOLAGSPROFIL

76%

eier sin egen bolig

95%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

44%

har bolig på over 120 kvm

88%

av boligene er eldre enn 20 år

35%

er barnefamilier

Type Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 133 m²
Bruksareal 139 m²
Bruttoareal 152 m²
Tomt 9 666 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 1
Soverom 3
Byggeår 2019
Gårdsnummer 107
Bruksnummer 1131
Energimerking B
FINN.no 182573397
Sist endret 10.07.2020 14:02
Prisantydning 7 650 000
Totalpris 7 850 070
Ligningsverdi 1 704 877,-

Beregnet totalkostnad

7 650 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 191 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 650 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 200 070,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 7 850 070,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Oppdragsnummer

72-20-0020

Adresse og matrikkel

Haneborgveien 95, 1463, Fjellhamar, Gnr. 107 bnr. 1131 snr. 88 orgnr. 924290595 i Lørenskog kommune
Sameiebrøk: 150/16155

Eier

Fatih Surbehan Emine Sahin-surbehan

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Årvoll sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

BRA/PROM

139 / 133 m²

Antall soverom

3

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Leilighet

Byggeår

2019

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter B

Energiforbruk

Stipiulert energiforbruk er ca. 350 kwh pr. mnd.
Med et estimat på kr. 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr. 4.200,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Tomt

Areal: 9 666 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten er fellesareal. Tomten er blant annet opparbeidet med gressplen, busker og diverse beplantning. (Sameiet er under etablering).
Felles sykkelbod i kjeller.

Beliggenhet

Fjellhamar Torg er helt supert for deg som liker å være aktiv.  Her er det nærhet til Fotball, håndball, ishockey, dans, svømming, musikk, bowling og golf - for å nevne noen få. Det er i tillegg nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, gode servicetilbud og rekreasjonsområder. Du finner også dagligvare, café, blomsterbutikk, legesenter, apotek og restaurant på Torget.
En av verdens største innendørsarenaer for skisport "SNØ" er bygget ved Lørenskog stasjon. Her finnes en arena med perfekte forhold for langrenn, alpint og freeski. I forbindelse med utbyggingen er det også planlagt konferansehotell, butikker, serveringssteder, skiservice og leiligheter.
Fra Vallerud kan du ta deg ut i lysløypenett mot Mariholtet, og fra Sørlihavna går det lysløype mot Losby. Østmarka byr i tillegg på flere bade-/fiskevann og flott turstier og lysløyper.
Fra Fjellhamar stasjon er det hyppige avganger mot Oslo Bussterminal og Lillestrøm. Med bil tar det ca. 5 min til Lørenskog sentrum, 9 min til Strømmen Storsenter, 6 min til Lillestrøm, 16 min til Oslo S og 30 min til Oslo lufthavn. Det er også kort vei til Coop mega, post i butikk, café og apotek. Ytterligere servicetilbud finnes på Strømmen Storsenter som er et av Norges største kjøpesentre med over 200 butikker. Triaden og Metro ligger også i nærområdet.

Entré

Entréen gir et pent førsteinntrykk av denne moderne 4-roms leiligheten. Her er det god plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko i skyvedørsgarderobe. Dørtelefon med åpner er plassert på vegg.

Stue

Stuen er holdt lys med en kontrastvegg og dens utforming gjør den enkel å innrede med både spisebord og sofagruppe. Gulvflatene er belagt med pen parkett og de store vinduene sørger for naturlig lys inn til rommet.

Kjøkken

Boligen har et lekkert kjøkken fra HTH med delvis åpen løsning mot stuen. Innredningen har hvite, slette fronter og laminat benkeplate med nedfelt oppvaskkum. Over kjøkkenbenken er det både belysning og stikkontakter. Videre er kjøkkenet utstyrt med integrert ventilator med sentralt avtrekk og hvitevarer som induksjonstopp, komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap.

Bad

Pent, flislagt bad med fliser på vegger og gulv. Baderomsinnredningen består av dobbel servant med skuffeseksjon under, speil med belysning over, vegghengt toalett og dusjhjørne med innfellbare glassdører. I tillegg er det opplegg for vaskemaskin, gulvvarme og downlights i himling.
Det foreligger Våtromsbevis på badet som innebærer at man får dekket reparasjon av selve badet ved en plutselig skade som følge av utett våtrom. Dekningen gjelder i 4 år med forbehold om at man tegner boligkjøperpakken til IF. Se vedlagt våtromsbevis i boligrapporten.
Hovedsoverommet er tilknyttet eget, flislagt bad med gulvvarme og downlights i himling. Innredningen består av servant med skuffeseksjon under, speil med belysning over, vegghengt toalett og badekar for ekstra nytelse og velvære.

Balkong

Fra stuen er det utgang til en romslig, sørvendt balkong på ca. 13 kvm. Den gode størrelsen gjør den enkel å innrede med både sittegruppe og grill. Pent utsyn mot fellesarealene.

Soverom

Boligen har tre gode soverom. Hovedsoverommet er romslig med god plass til dobbeltseng og er tilknyttet eget bad, walk-in closet og en luftebalkong på ca. 1,6 kvm. God lagringsplass i stort garderobeskap. De to andre soverommene er også av god størrelse og har blant annet plass til seng, nattbord, skrivepult o.l. Det følger med garderobeskap på begge rom. Alle soverommene er i tillegg adskilt fra de sosiale sonene, hvilket er meget praktisk med tanke på støy.

Felleskostnader

6.529,- pr. mnd. Inkluderer: Drift og vedlikehold, fjernvarme, kabel-tv/bredbånd (grunnpakke), garasje, vaktmestertjenester, renhold av fellesarealer m.m.
Herav:
Fellesutgifter akonto kr. 4.500,-
Fjernvarme akonto kr. 1.500,-
Tv/bredbånd kr. 379,-
Parkering kr. 150,-
Alle tall ifht. felleskostnader er foreløpige.

Etasje 2 etasje

Garasje / Parkering

Med boligen følger garasjeplass i felles garasjeanlegg med el-billader. Garasjeplassen betales gjennom felleskostnadene hver måned.
Dersom det er behov er det mulig å leie flere garasje/parkeringsplasser.
Sameiet har også gjesteparkering.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 704 877 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 6 137 556 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

Boligbygg over 5 etasjer samt kjeller/ underetasje. Grunnmur, bærekonstruksjon hovedsakelig i betong, enkelte vegger med stålsøyler og dragere. Tilnærmet flat takkonstruksjonen tekket med takpapp/membran (ikke besiktiget). Yttervegger består i hovedsak av bindingsverkvegger av tre. Kledning er i hovedsak teglstein. Leiligheten har entrédør med brannklasse B30 og lydklasse 44dB. Vinduer fra byggeår med to og tre-lags glass og karmer/rammer av tre. Balkongdører fra byggeår med to og tre-lags glass og karmer/rammer av tre.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert, 28.08.2019 for eiendommen.

Boligens areal

Primærrom: 133 kvm, Bruksareal: 139 kvm, Bruttoareal: 152 kvm
2. etasje:
Bruksareal: 139 kvm.
Primærrom: 133 kvm. Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, to bad, tre soverom, stue/spisestue og kjøkken.
Sekundærrom: 6 kvm. Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod og teknisk rom.
I tillegg disponerer leiligheten en bod i kjeller på ca. 5 kvm (nr. 77).
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adgang til utleie

Utleie skal varsles til styret slik at man har kontroll på hvem som bor i Sameiet til enhver tid, dette av sikkerhetsmessige hensyn. Den enkelte seksjon, samt fellesarealene kan bare nyttes i samsvar med formålet, og må ikke nyttes slik at det er til unødig eller urimelig ulempe for de øvrige seksjonene.
Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt iht. eierseksjonsloven §24. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn.

Oppvarming

Leiligheten er tilknyttet felles varmtvann og oppvarming. Fjernvarme til radiatorer og gulvvarme på badene.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig, forretning og parkering etter reguleringsplan "019 Fjellhamar sentrum vest", datert 29.05.2007 sist revidert 26.06.2014.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert åtte servitutter/heftelser som følger eiendommen. Disse omhandler blant annet bestemmelser om vedlikehold av vei/generende virksomhet (1923), elektriske kraftlinjer (1930), vei (1953), ansvar for ventilasjonskanaler (1958), rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m. (1966), bestemmelse om å rive/fjerne bygg når bygningsrådet forlanger det (1968), vedlikehold av anlegg/ledninger (2019) og adkomstrett (2019).
Gjelder denne registerenheten med flere. Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter overnevnte heftelser, servitutter og andelens fellesgjeld.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Lørenskog kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Sameie

Sameiet består av 145 seksjoner.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Gjensidige forsikring Polisenummer: 88881609

Husdyrhold

Eier plikter å påse at husdyr ikke sjenerer andre beboere.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger ikke handelen: lamper i stue og over spisebordet, vaskemaskin, fryseboks, mikrobølgeovn og gardinstenger.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til mw@schalapartners.no eller SMS: 46 82 88 87 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.
Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Eierseksjonsloven

Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt % av salgssummen . I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, tilrettelegging kr ,-, internettannonsering kr. 14.990,-. For visninger er det avtalt kr. 2.500,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.
Ansvarlig megler:
Marius Wang