#GAMLE STOVNER/ HØYBRÅTEN

Vertikaldelt tomannsbolig over 3-plan I Separat inngang til kjeller I Takterrasse på 40 m2 I Panoramautsikt 360 grader

Fjellstuveien 19 C , 0982 Oslo

BE OM SALGSSUM
Marius Wang
Marius Wang Avdelingsleder / Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

82%

eier sin egen bolig

2%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

13%

har bolig mellom 60-120 kvm

83%

av boligene er eldre enn 20 år

36%

er barnefamilier

Type / Eierform Tomannsbolig / Selveier
Primærrom 146 m²
Bruttoareal 159 m²
Soverom 3
Byggeår 2021
Gårdsnummer 102
Bruksnummer 136
Energimerking B
FINN.no 194840692
Sist endret 22.09.2021 12:19
Prisantydning 9 400 000
Totalpris 9 457 619

Beregnet totalkostnad

9 400 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 56 250,- (Dokumentavgift) 199,- (Pantattest kjøper) -------------------------------------------------------- 57 619,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 9 457 619,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Finn.no: Lokalområde #GAMLE STOVNER/ HØYBRÅTEN

Oppdragsnummer

72-20-0021

Adresse og matrikkel

Fjellstuveien 19 C, 0982, Oslo, Gnr. 102 bnr. 136 i Oslo kommune

Eier

MESTERHUS OSLO BYGG AS v. Bjørn Henrik Schem

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det leveransebeskrivelse, foreløpige vedtekter. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners Årvoll sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

BRA/PROM

/ 146 m²

Energiforbruk

Eiendommen er ikke bebodd og selges som nybygg.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Oppvarming

Det leveres varmekabler/matter ifølge romskjema samt panelovner. Huset leveres også med stålpipe samt innfelt peisinnsats av type jupiter i stue/kjøkken.

Beskrivelse

Boligen fremstår som lekker, hvor farve- og materialvalg blir holdt i en moderne og tidløs stil. Planløsningen er særdeles familevennlig. Stor stue og kjøkken på 50 m2 i 2. etasje, 3 soverom, bad, vask og hall i 1. etasje. Takterrasse på 40 m2. Egen parkeringsplass i felles garasjeanlegg. Stor sportsbod på 14 m2 i garasjeanlegg. Garasjeanlegget er på 168 m2
Eiendommen vil bli seksjonert i 4 seksjoner.
Boligen er energimerket B som gir tilgang til Grønt boliglån i banker.

Beliggenhet

Husene har en fin, solrik og barnevennlig beliggenhet i et veletablert og attraktivt boområde på Gamle Stovner. Området består vesentlig av flermannsboliger, villa- og småhusbebyggelse. Boligen ligger sentralt til med kort avstand til de fleste bymessige fasiliteter. Nærhet til skoler, barnehager, butikker, servicetilbud og offentlig kommunikasjon. Området ligger ikke langt unna marka med flotte tur- og rekreasjonsarealer. Tur og sykkelstier, skiløyper etc. Det er også kort vei til fotballbane, ballbinge, lekeplass, idrettshall, skøytebane, svømmehall, hesteridning, alpinanlegg, golfbane, tennisanlegg og treningssenter m.m.
Området byr på flotte muligheter til å dyrke friluftsliv og nyte den flotte naturen. Lysløypa er en av flere populære turveier, både sommer og vinter. På Liastua kan man slappe av med kaffe og vafler, eller kjøre slalåm i det familievennlige alpinanlegget like ved, eller ake sammen med barna i skråningen ved Liastua. Om sommeren er det mange som går tur etter den såkalte Oldtidsveien over Gjelleråsen. Nær toppunktet kan du se enkelte gravrøyser tett opptil veifaret, som kanskje har vært i bruk helt ned i bronsealderen. På nordsiden finner du rester av en skanse som ble bygd her i 1716 da kong Karl XII gjorde sitt første innfall i Norge, men her ble svenskene stoppet av groruddølene.
Høybråten og Stovner IL har et godt idrettstilbud innenfor fotball, håndball, basketball, langrenn, friidrett, alpint, innebandy, orientering og turn. Rommensletta ligger ved Haugenstua og byr på en enorm idrettspark med flere fotballbaner, cricketbane, skøytebane, lekeplass og skulpturpark. I tillegg har området flerbrukshall, samt golfbane med treningsgreen, golfkro, proshop og klubblokaler.
Gåavstand til t-bane på Stovnersenter og tog på Lørenskog.

1.etasje

Etasjen består av: Entré, 3 soverom, bad.

Entré

Downlights i hall. God plass til skap, knagger, skoskap etc. Skap fra drømmekjøkken. Fliser på gulv med varme.

3 soverom i samme etasje

Boligen har 3 soverom i 1.etasje. Alle rom er av god størrelse.  Rommene er smart adskilt fra sosiale soner. Garderobeskap levert av drømmekjøkken. Parkett på gulv. Fargevalg og materialvalg vitner om kvalitet og god håndverksmessig utførelse. Rommene er tidsriktige med god funksjonalitet. 2 av soverommene har utgang til terrasse og hage via skyvedør.

Bad

Lekkert bad i 1.etasje. Downlights i himling og varme i gulv. Baderomsinnredning med bredde 100 cm, 1 nedfellbar servant, speil og underskap i modell Less is more (Farge grønngrå)

2.etasje

Etasjen består av: Stue med åpen kjøkkenløsning, wc-rom, trapp opp til takterrasse.

Stue med åpen kjøkkenløsning

En flott etasje med mye lys og gode vindusflater. Åpen løsning mellom kjøkken og stue.
Innfelt peisinnsats av type jupiter i stue/kjøkken. Downlights i himling. Trapp opp til takterrasse.

Wc-rom

Meget praktisk ekstra wc-rom. Vegghengt klosett. Armatur er fra Oras safira. Det er forøvrig toalett i alle etasjer.

Drømmekjøkken

Et flott og tidsriktig kjøkken levert av Drømmekjøkken. Kjøkkeninnredning i type Solid Kulør, malt østersbeige med laminat benkeplate. AEG induksjonstopp, stekeovn, mikrobølgeovnm oppvaskmaskin og AEG kjøl og fryseskap. Boligen har avtrekk ut med Crystal ventilator. Downlights i himling.
Meget praktisk ekstra wc-rom. Vegghengt klosett. Armatur er fra Oras safira

Takterrasse

En råflott takterrase med 360 graders panoramautsikt med sol fra morgen til kveld.

Kjekt å vite:

Det installeres seriekoblede røykvarslere. Det monteres frostfri tappekran utvendig. Trådløse ringeklokker.

Underetasje med egen inngang

Etasjen består av: Trimrom, hobbyrom, bad, teknisk rom og bod.
Boligen har en flott underetasje med egen inngang, eget bad og opplegg for installering av kjøkken. Rommene er formelt registert som hobbyrom og trimrom. Alle rom har vinduer og god takhøyde.  Gode funksjonelle arealer.

Estimerte felleskostnader

.
Felleskostnader dekker honorar til styret i sameiet, forretningsførsel, felles bygningsforsikring, fellesstrøm, vedlikeholdsfond og lignende, betales forholdsmessig av den enkelte eier. Endelige felleskostnader vil bli satt opp av forretningsfører/sameiets styre ved overtagelse. I tillegg vil det påløpe andre løpende kostnader som for eksempel strømforbruk i den enkelte leilighet, innboforsikring, kommunale avgifter osv.
Kommunale avgifter er ikke fastsatt ennå da boligene ikke er bygget og seksjonert. #Feil!Object variable or With block variable not set!¤ fastsetter endelige kommunale avgifter (inkl. eiendomsskatt) og det tas derfor forbehold om dette.
Kommunale avgifter faktureres direkte til enhver kjøper fra #Feil!Object variable or With block variable not set!¤
Boligene leveres klargjort med tv- og bredbånd signaler fra Alt i boks.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger)..
Fastsettes normalt av Skatt Øst i etterkant av at man har overtatt leiligheten. Ta kontakt med ditt lokale ligningskontor i forbindelse med innlevering av selvangivelsen.
Formuesverdi er ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter ny beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt «primærbolig» (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller «sekundærbolig» (alle andre boliger man måtte eie). Formuesverdien for primærboliger vil utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil formuesverdien utgjøre 40% av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. Se http:/www.skatteetaten.no for nærmere informasjon..
Fastsettes normalt av Skatt Øst i etterkant av at man har overtatt boligen. Ta kontakt med ditt lokale ligningskontor i forbindelse med innlevering av selvangivelsen.

Boligens areal

Primærrom: 146 kvm, Bruttoareal: 159 kvm
Bruksareal: 159 m².
Primærrom: 146 m².
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Reguleringsplan / reguleringsbestemmelser

Området er regulert til boligformål. Huset bak nybyggene skal på sikt rives. Her vil det komme nytt hus.

Vei/Vann/Avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet. Privat vei internt i sameiet.

Garantier

Selger er etter Bustadoppføringslova §12 pliktig til å stille garanti på 3 % av kjøpesummen i byggetiden og 5 % av kjøpesummen i 5 år etter overlevering. Til det er dokumentert at det foreligger garanti i samsvar med paragrafen her, har forbrukeren rett til å holde tilbake alt vederlag. Overføring av innbetalt beløp til selger er avhengig av selgers garantistillelse i.h.t. Bustadoppføringslova § 47.

Betalingsbetingelser

10% betales dvs 940 000 til Schala & Partners klientkonto ( se kjøpekontrakt) når sikkerhet er stil fra selger.
Rest av kontraktssum skal innbetales senest 3 dager før overtagelse.
Selger må stille sikkerhet med 3% av avtalt beløp under byggeperioden og 5 % av avtalt beløp i 5 år etter overtagelsen.
Endringer/tilvalg kan diskuteres med utbygger.
Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra utbygger. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til megler og opplysninger innhentet fra kommun og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Endringsarbeider

Det er ikke mulig å gjøre endringer på fasade og plantegninger. Tilvalg må konfereres med megler/utbygger.  Muligheter for tilvalg vil være avhengig av hvor langt man er kommet i byggeprosessen

Bustadoppføringslova

Bustadoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.
Selger er etter Bustadoppføringslova § 12 pliktig til å stille garanti på 3 % av kjøpesummen i byggetiden og 5 % av kjøpesummen i 5 år etter overlevering. Til det er dokumentert at det foreligger garanti i samsvar med paragrafen her, har forbrukeren rett til å holde tilbake alt vederlag. Overføring av innbetalt beløp til selger er avhengig av selgers garantistillelse i.h.t. Bustadoppføringslova § 47

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Garasje / Parkering

Hver boenhet får 1 garasjeplass. Felles parkering for 2 biler utvendig.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til mw@schalapartners.no eller SMS: 46 82 88 87 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.