#VEITVET

Lys og tiltalende 3-roms | Solrik balkong og flott utsikt | Bad fra 2013 | Ingen forkjøpsrett | Godt med lagringsplass

Hubroveien 6E , 0595 Oslo

VISNINGER

20. september søndag kl. 14:00-15:00

20. september søndag kl. 14:55-15:05

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Marius Wang.
Marius Wang. Avdelingsleder / Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

84%

eier sin egen bolig

95%

har bolig mellom 60-120 kvm

100%

av boligene er eldre enn 20 år

33%

er barnefamilier

30%

er gift

Type Leilighet / Borettslag
Primærrom 67 m²
Bruksareal 83 m²
Bruttoareal 90 m²
Tomt 18 318 m² / Festet fellestomt
Soverom 2
Byggeår 1958
Gårdsnummer 89
Bruksnummer 22
Energimerking G
FINN.no 191513544
Sist endret 18.09.2020 14:43
Prisantydning 3 390 000
Totalpris 3 408 273
Ligningsverdi 976 450,-

Beregnet totalkostnad

3 390 000,- (Prisantydning) 10 264,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 400 264,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 199,- (Pantattest kjøper) 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 8 009,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 408 273,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Oppdragsnummer

72-20-0039

Adresse og matrikkel

Hubroveien 6E, 0595, Oslo, Gnr. 89 bnr. 22, andelsnr. 161 i Hubroveien borettslag med orgnr. 848739812 i Oslo kommune

Eier

Morten Øyen

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det  tilstandsrapport og egenerklæringsskjema selger. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Årvoll sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Forkjøpsrett

Nei

BRA/PROM

83 / 67 m²

Antall soverom

2

Eierform

Borettslag

Boligtype

Leilighet

Byggeår

1958

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G
For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Stipiulert energiforbruk er ca. 7.000 kw for 2019.
Med et estimat på kr. 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr. 7.000,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Garasje / Parkering

Borettslaget har garasje- og utvendige parkeringsplasser for utleie etter ansiennitetsprinsippet. Ved salg medfølger ikke rett til parkering. Interesse må meldes vaktmester. Godt med gjesteparkering (må ha parkeringskort i rute). For øvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser for området.
Beboere får utdelt 4 kort til gjesteparkering. Det er forøvrig godt med gjesteplasser.

Borettslaget har garasje- og utvendige parkeringsplasser for utleie etter ansiennitetsprinsippet. Ved salg medfølger ikke rett til parkering. Interesse må meldes vaktmester. Godt med gjesteparkering (må ha parkeringskort i rute). For øvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser for området.
Beboere får utdelt to kort til gjesteparkering. Det er forøvrig godt med gjesteplasser.

Tomt

Areal: 18 318 kvm, Eierform: Festet fellestomt
Tomten er fellesareal.

Tomten er fellesareal. Fellesarealer er opparbeidet med asfalterte adkomstveier, gressplen, trær, diverse beplantning, sittegrupper og lekeplasser.
Grunneier, Opplysningsvesenets Fond. Total festeavgift for hele borettslaget for 2020 kr 197.000,-. Festeavgiften betjenes gjennom betaling av felleskostnader og reguleres hvert 20. år. Neste gang i 2022. Festekontrakten ble inngått i 1952 og utløper i 2052.!

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Nei / Nei

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et populært og barnevennlig boligområde på Veitvet. Det er kort vei til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. I forbindelse med Veitvet skole er det en stor kunstgressbane, samt Veitvethallen med håndballbane. Ny flerbrukshall stod ferdig i 2015. Det er ca. 6 min gange til Veitvetparken som framstår som en idyllisk møteplass tilrettelagt for grilling, sandvolleyball, tennisbane, flott lekeareal og en scene mot Veitvet kulturhus. Turveier innover i Lillomarka ligger også i gangavstand fra boligen. Her er det flere vann med bade- og fiskemuligheter.
Dagligvarehandelen kan gjøres ved Kiwi og Rema 1000 som ligger på Veitvet senter. Her finnes også bl.a. lege, tannlege, apotek og frisør, samt Norges største bowlinghall. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Linderud senter ca. 60 butikker og et stort utvalg innen helse og velvære. Senteret fremstår som moderne og attraktiv og ligger kun noen minutters gange fra Veitvet.
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, T-bane og flybuss, hvorav nærmeste holdeplass er Veitvet T- Bane som ligger 4. min fra boligen. Det er ca. 5 minutter til bussholdeplass hvor det går buss til og fra sentrum hele døgnet.
Eiendommen har gangavstand til Veitvet barne- og ungdomsskole. Nye Veitvet skole åpnet høsten 2015. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, bl.a. Bjerke Videregående, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Entré

Romslig entré med god plass til jakker og sko. Tilhørende bod med god lagringsplass. I tillegg finns det praktisk innebyggd skap i gangen med skyvedører. Laminat på gulv.

Stue

Stuen har god plass til både sittegruppe og spisebord. Utgang til sydvendt  innglasset balkong via skyvedør. Balkongen er på hele 13 kvm. Det er mulig å installere vedovn i stuen om ny eier ønsker dette.

Kjøkken

Et velholdt IKEA kjøkken fra 2004. Kjøkkenet har god plass til kjøkkenbord. Godt med skapplass og gode arbeidsflater.
Gulvflater belagt med laminat (enkelt å holde rent). Malte slette veggflater. Nedsenket himling med downlights. Benkeplate av treverk. Nedsenket oppvaskkum av rustfritt stål med ett-greps armatur fra Grohe. Fliser og stikkontakter på vegg over kjøkkenbenk. Stekeovn fra
Elektrolux. Microovn fra Whirlpool. Oppvaskmaskin fra Bosch og kjøleskap med frysedel fra Samsung. Ventilator med kullfilter montert under
overskap.

Bad

Et pent flislagt bad fra 2013. Nåværende eier har fått skiftet servant på bad i 2020.  Badet ble da flislagt, bytte av dusj, toalett, montert vifte med fuktsensor, bytte av sluk og helsveiset membran. Vedlikeholdsspyling av avløpsrør på kjøkken og sluk på bad i 2016 av Gravco AS. Kontroll for lekkasje på røropplegg fra vannlås samt kontroll av slukplugg 2016 av Gravco AS.

Balkong

En romslig innglasset  sydventd balkong på 13 kvm med gode sol og utsiktsforhold. Lys er montert på vegg. Skyvedør mellom stue og balkong.

Soverom 1 & 2

Begge rom er av god størrelse. Medfølgende garderobskap på begge soverom.

Kjekt å vite:

- Utbedring av feil/mangler på kjøkken 2015.
- Montert nye stikkontakter begge soverom 2019.
- Kontroll av elektrisk anlegg 2019.
- Skiftet LED-downlights kjøkken og skiftet sikringer i sikringsskap inkl. jordfeilautomater 2020.
- Foreligger samsvarserklæring av arbeid utført i 2015, 2019 og 2020 fra AL Elektro og Storm Elektro.
- Varmtvannsbereder på 116 liter plassert i bod.
- Leiligheten har røykvarslere og brannslukningsapparat .

Felleskostnader

2 700,-
2.700,- pr. mnd. Inkluderer: Drift og vedlikehold, kabel-TV og internett (grunnpakke), renter og avdrag fellesgjeld, trappevask, vaktmestertjenester, kommunale avgifter, forsikring av bygget og betjening av andel fellesgjeld.
Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og internett. (Grunnpakke inkludert i husleien). TV dekoder medfølger boligen.

Etasje

3 etasje
 

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 976 450 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 515 218 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

Boligbygg over 4 etasjer samt underetasje. Støpt plate på mark. Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker i hovedsak av betong og stålkonstruksjoner. Utvendige fasader forblendet med fasadeplater og pussede murkonstruksjoner. Tilnærmet flat takkonstruksjon tekket med papp/membran (taket er ikke besiktiget). Leiligheten har slett entrédør fra Swedoor med brannklasse B30, lydklasse 35dB og kikkehull. Balkongdør og vinduer med to-lags glass fra 2000.
For ytterligere informasjon om byggemåte henvises det til vedlagte takst utarbeidet av  Anticimex.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 06.02.1961 for eiendommen.

Boligens areal

Primærrom: 67 kvm, Bruksareal: 83 kvm, Bruttoareal: 90 kvm
3. etasje:
Bruksareal: 67 m².
Primærrom: 67 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:
Entré/gang, bad, kjøkken, stue og to soverom.
Sekundærrom: 16 m²: Innglasset balkong og bod i leilighet
I tillegg så disponerer boligen to boder i underetasje oppmålt til henholdsvis 1,5 m2 og 3,5 m2.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Andelseieren kan leie ut boligen i inntil 30 døgn i løpet av året uten styrets samtykke. Videre kan ikke andelseier overlate bruken av boligen til andre  uten godkjenning fra styret. Med samtykke kan andelseier overlate bruken av boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burrettslagslova § 5-5.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming via panelerovner. Varme i gulv på bad. Det er mulig å installere vedovn i stue. Uttaket er pt plugget.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

En servitutt kan være en forpliktelse eller rettighet for borettslaget. Den kan være både positiv og negativ.
I dette tilfellet er det kun registert en festekontrakt som regulerer leieforholdet av tomten
Utover andelens fellegjeld overdras eiendommen fri for heftelser.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter overnevnte heftelser, servitutter og andelens fellesgjeld.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Borettslag

Borettslaget ble stiftet den 9. desember 1957 og har 184 leiligheter i grønne omgivelser på Veitvet i Oslo.
Borettslaget har egen hjemmeside: www.hubroveien.com

Fellesgjeld / lånevilkår

Andel formue pr. 31.12.2019: kr. 5.362,-
Andel fellesgjeld pr. 31.12.2019: 10.264,-
Borettslaget har 1 lån i Handelsbanken med følgende betingelser:
Lånenummer: 8398.71.56751
Annuitetslån for hele borettslaget med restsaldo kr. 1.516.946 pr. 08.04.2020
innfrielsesdato 30.03.2021. Rente 2,72% flytende.

Andel fellesgjeld

10 264,- pr 31.12.2019

Andel formue

5 361 pr 31.12.2019

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Det er ikke noen større vedlikeholdsprosjekter på gang i borettslaget per nå, ifølge styreleder.
Borettslaget har forslag/søknad om oppføring av støyvegg langs t-banen (balkongsiden).
Kommunene har tidligere leid lokale til barnehage i borettslaget. De har avsluttet leieforholdet og styret jobber med ombygging av barnehage til boligformål. Omreguleringsprosessen er i gang hos kommunen (Søknad foreløpig avslått)

Husdyrhold

Beboere må søke styret om lov til å holde hund eller katt.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger ikke handelen:
Kjøleskap, skap stue.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til mw@schalapartners.no eller SMS: 46 82 88 87 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.
Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.