#SKI/LANGHUS

Flott rekkehus med utsikt | Betydelig oppgradert i 2017 | Balkong, terrasse og hageflekk | Garasje med ladestasjon

Stenfeltskogen 65 , 1405 Langhus

BE OM SALGSSUM
Marius Wang.
Marius Wang. Avdelingsleder / Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

92%

eier sin egen bolig

3%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

31%

har bolig på over 120 kvm

96%

av boligene er eldre enn 20 år

44%

er barnefamilier

Type / Eierform Rekkehus / Selveier
Primærrom 102 m²
Bruksareal 102 m²
Bruttoareal 112 m²
Tomt 123 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 2
Soverom 4
Byggeår 1981
Gårdsnummer 123
Bruksnummer 408
Energimerking E
FINN.no 194731323
Sist endret 20.10.2020 15:53
Prisantydning 4 150 000
Totalpris 4 271 519
Ligningsverdi 1 035 470,-

Beregnet totalkostnad

4 150 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 107 500,- (Dokumentavgift) 199,- (Pantattest kjøper) -------------------------------------------------------- 121 519,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 271 519,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Oppdragsnummer

72-20-0046

Adresse og matrikkel

Stenfeltskogen 65, 1405, Langhus, Gnr. 123 bnr. 408 i Nordre Follo kommune
Seksjonen også har andel i:  Gnr:123 Bnr:371.  1/160. Dette er andel av felles garasje.

Eier

Guang Yang Lin Ma

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det tilstandsrapport og egenerklæringsskjema selger. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Årvoll sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Kommunale avgifter

Kr. 14 368 pr. år

BRA/PROM

102 / 102 m²

Antall soverom

4

Eierform

Selveier

Boligtype

Rekkehus

Byggeår

1981

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E
For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Stipiulert energiforbruk er ca. 10.000 kwh.
Med et estimat på kr. 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr. 10.000,- pr. år.
Dette inkluderer ikke forbruket på el-bil lading.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand. Det bor pt. 4 i husstanden.

Tomt

Areal: 123 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten er opparbeidet med asfaltert adkomstvei og diverse beplantning. Området er tilnærmet bilfritt og meget barnevennlig.

Innhold

Rekkehuset over to plan samt råloft.
1.etasje: Entré, bad, kontor, soverom og kjøkken.
2.etasje: Stue, bad og to soverom.
Utgang fra kjøkken til sydvest-vendt terrasse på ca. 19 kvm, samt utgang fra stue til sydvest-vendt terrasse på ca. 5 kvm. Utgang fra soverom 2 til nordøst-vendt balkong på ca. 1 kvm.
Utvendig sportsbod på ca. 4 kvm.

Beliggenhet

Rekkehuset ligger i et landlig og sentralt boligområde på Stenfeltskogen, ved Langhus i Ski kommune. Området har nærhet til skoler, barnehager og offentlig kommunikasjon, samt få minutters kjøring både til Oppegård og Vevelstad stasjon hvor det tar ca. 25 min med tog til Oslo. Fra eiendommen er det kort vei til Langhus nærsenter og Ski sentrum der Ski Storsenter har 145 butikker, restauranter, kino, bibliotek, bowling og legesenter. Langhusområdet er perfekt for fritidsaktivitet, utendørs som innendørs. Fornøyelsesparken Tusenfryd ligger også en kort kjøretur unna. Det er flere aktive idrettslag og mange andre organisasjoner i nærområdet.
Det er kort vei til lekeplass, flott idrettsanlegg med fotballbaner, skøytebane, golfbane, idrettshall og svømmehall. Det er nærhet til tennisanlegg, ridesenter, treningssenter og ikke minst badeplass på Breivoll med deilige sandstrender. Tussetjern byr også på fine bademuligheter og har grillplass. Eiendommen har også nærhet til flotte tur- og friluftsområder, for eksempel Nøstvedtmarka som ligger nordvest for Ski sentrum og byr på et stort nett av turstier og veier. I tillegg er det kort vei til Sørmarka med skiløyper, skistuer og akebakker om vinteren, samt terrengsykkelstier, fiskevann og kanomuligheter om sommeren.

Entré

Entré med god plass til oppbevaring. Fliser på gulv. Tilhørende garderobeskap.

Stue i 2.etg

Lys og romslig stue med god plass til sittegruppe. Utgang fra stue til sydvest-vendt terrasse på ca. 5 kvm. Gode sol og utsiktsforhold.

Kjøkken

Et lekkert og moderne kjøkken fra 2017. En fin sosialsone. God plass til kjøkkenbord, samt annen møblering. Selve kjøkkenet har godt med skap og benkeplass. Kjøkkeninnredning fra Norema med glatte fronter og laminert benkeplate. Underlimt oppvaskkum i kompositt med ett-greps armatur. Flislagt mellom benkeplate og overskap med stikkontakter på vegg, samt overskapslys. Integrert oppvaskmaskin fra AEG og stekeovn fra Bosch med nedfelt induksjons topp fra Iglo. Montert komfyrvakt. Frittstående side-by-side kjøl/frys. Fritthengende ventilator tilkoblet avtrekkskanal. Vannrør av typen rør-i-rør system. Montert watergard. Synlige avløpsrør av plast. Gulvflater belagt med laminat med gulvvarme. Vegger og himlingsflater i glatte malte flater. Luft-til-luft varmepumpe fra LG plassert på kjøkken.

Bad

Nytt pent bad fra 2017. Flislagt gulv med gulvvarme og flislagte vegger. Himlingsflater i glatte malte flater med downlights. Vegghengt innredning med heldekkende servant og ett-greps armatur fra FM Mattsson. Overskap med speildører på vegg med overlys over servant. Dusjnisje med buede glassdører med regnfallsdusj og ett-greps armatur fra Hansgrohe. Vegghengt toalett fra Villeroy & Boch med innebygget sisterne fra Geberit. Opplegg for vaskemaskin. Høiax varmtvannsbereder på ca. 282 L. Vannrør av typen rør-i-rør system. Synlige avløpsrør av plast. Avtrekksventil i himling.

Terrasse

Utgang fra kjøkken til sydvest-vendt terrasse på ca. 19 kvm. Stikkontakter og belysning på vegg. Montert markise. Skjermet terrasse med gode solforhold.

Bad 2 med adkomst fra soverom

Baderom fra 2012. Flislagt gulv med gulvvarme og flislagte vegger. Himlingsflater i glatte malte flater. Vegghengt innredning med heldekkende servant og ett-greps armatur fra Oras. Speil på vegg med overlys og stikkontakt over servant. Dusjnisje med buede glassdører med ett-greps armatur fra FM Mattsson. Vegghengt toalett fra Porsgrund med innebygget sisterne fra Geberit. Vannrør av kobber. Synlige avløpsrør av plast. Avtrekksventil i himling.

Soverom

Soverom 1 i 1.etg
Meget romslig soverom med god plass til dobbeltseng, kommode, pult eller annen oppbevaring. Soverom 2 er vegg i vegg. Praktisk dersom man f.eks. har små barn. Det finnes ytterligere 2 soverom i 2.etasje.
Soverom 2 i 1.etg
Brukes i dag som kontor, men har god plass til garderobe, seng, pult eller annen ønsket møblering.
Soverom 3 i 2.etg
Adkomst via luke med nedfellbar trapp på soverom. God størrelse på rommet.
Soverom 4 i 2.etg
Utgang fra soverom til nordøst-vendt balkong på ca. 1 kvm. Dette rommet var opprinnelig to boder. Dette er det minste soverommet, men er stort nok til å fungere som et normalt soverom.

Felleskostnader

1.667,- pr. mnd.
Fast sum som betales til grendelaget for diverse vedlikehold. Summen dekker asfaltering, styrehonorar, vedlikehold av grendehus, generelt vedlikehold av fellesareal inne på feltet.
Viken fiber er leverandør av kabel-Tv og internett (Altibox).

Garasje / Parkering

Det er parkering i privat garasje i rekke (2,65x5,49 meter). Det er montert ladestasjon til EL-bil og elbillader. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser samt tilhørende gjesteparkering.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 035 470 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 727 629 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Barnehage / skole i området

Se vår vedlagte nabolagsprofil for mer utdypende informasjon.

Byggemåte

Rekkehus fra 1981. Gulv på grunn av betong. Yttervegger av bindingsverkskonstruksjon utvendig kledd med liggende kledning. Etasjeskillere av trekonstruksjoner. Takkonstruksjonen utført i pulttaksform utvendig tekket med papp/membran(besiktiget fra bakkeplan). Profilert entrédør av tre med glassfelt og elektronisk lås fra Yale. Balkongdører med karmer av tre og to-lags glass fra 1979. Vinduer med karmer av tre og to-lags glass fra 1979.
* Bad 2 fra 2012. Det registreres bomlyd i enkelte gulvfliser, noe som indikerer manglende vedheft mellom flis og underlag.
* Panel er stedvis råteskadet, og utbedringer er nødvendig. Dette gjelder spesielt vegg mot sydvest.
* Vinduer og balkongdør begynner å bli eldre. Det nærmer seg utskiftning.
* Drenering har fått tilstandsgrad 2 grunnet alder
For ytterligere informasjon om byggemåte henvises det til vedlagte takst utarbeidet av Anticimex, datert 08.10.2020

Ferdigattest / brukstillatelse

Ferdigattest er utstedet for eiendommen den 13.10.1983.
Barnerom i 2.etg var opprinnelig 2 boder. Dette rommet oppfyller krav til varig opphold, men er ikke søkt bruksendret.

Boligens areal

Primærrom: 102 kvm, Bruksareal: 102 kvm, Bruttoareal: 112 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 51 kvm.
Primærrom: 51 kvm. Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, bad, kontor/soverom, hovedsoverom og kjøkken.
2. etasje:
Bruksareal: 51 kvm.
Primærrom: 51 kvm. Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue, bad og to soverom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Boligen eller deler av boligen kan fritt leies ut.
Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt iht. eierseksjonsloven §24. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Boligen kan fritt leies ut utover dette.

Oppvarming

Boligen er elektrisk oppvarmet kombinert med luft-til-luft varmepumpe. Varme i gulv på begge bad samt kjøkken.

Løpende kostnader

Spesifikasjon over løpende kostnader:
Man er pliktig til å ha installert vannmåler når man er koblet på offentlig nettverk. Gebyrene beregnes etter forbruk. Faktura datoer er 20.02-20.05-20.08-20.11 og man betaler på forskudd. Selger ligger i dag på ca. avsatt beløp som tilsvarer de kommunale avgiftene.

Adkomst

Bil: Følg E6 til avkjøring Langhus og følg Langhusveien 300 meter. Sving opp Stenfeltbakken og følg veien 200 meter. Sving deretter til høyre inn Stenfeltskogen og følg skilting.
Offentlig kommunikasjon: Gå inn på www.ruter.no for nærmere informasjon om tog- og bussavganger.
Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Området er regulert til følgende formål: Området P2.
Dato: 21.11.88
-byggeområde for boliger, frittliggende småhusbebyggelse
-byggeområde for boliger, sammenhengende småhusbebyggelse
-byggeområde for offentlig bebyggelse, skole og barnehage
-offentlig trafikkområder
-friområder
-fellesområder
For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.
Det skal etableres ny sykkel og gangsti langs oppegårdveien, men dette vil ikke påvirke bruken av eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

En servitutt er en rettighet eller forpliktelse for eiendommen. Den kan være positiv eller negativ.
I dette tilfellet er det kun tinglyst en rett for kommunen til å vedlikeholde vann, vei eller kloakk dersom kommunen trenger dette.
Servitutten vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter overnevnte heftelser/servitutter.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Nordre Follo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Kjekt å vite:

Boligen er tilknyttet Stenfeltskogen Grendelag.
http://stenfeltskogen.ning.com/
Grendelaget har eget grendehus som kan leies til sosiale tilstelninger. Grendelaget består av 50 boenheter innerst i Stenfeltskogen. Har ansvaret for fellesområder, brøyting, kabeltv-anlegg og grendehus.
- Avtrekk på bad styres via sensor på bad 1 og bryterpanel på vegg utenfor bad 2.
- Sikringsskap med skru-/automatsikringer plassert i entré. Hovedsikringens kapasitet er 50 A. Boligen har skjult elektrisk anlegg.
- Boligen har røykvarslere og håndholdt brannslukkingsapparat.
Grendelaget vurderer å bruke OBOS som forretningsfører fremover. Det jobbes også med nytt garasjeanlegg. Det ble informert om at kostnadsramme på prosjektet er rundt 2.5 mill. Dette tilsvarer en kostnad på ca 50.000,- pr hus. Hvordan finansiering skal løses er ikke klart.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger ikke handelen: Gardiner, garderobeskap (rosa og hvitt) på barnerom i 1. etasje, vaskemakin, tørketrommel og kjøleskap med fryser.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til mw@schalapartners.no eller SMS: 46 82 88 87 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.
Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 2 G.
Dette er en sikkerhet kommunen har for f.eks. feieravgift eller kommunale avgifter.