#TONSENHAGEN

Lekker 3-roms toppleilighet I Balkong med ettermiddagssol I Mulig å kjøpe garasjeplass I Bad og kjøkken fra 2017

Anna Rogstads vei 27 , 0592 Oslo

BE OM SALGSSUM
Marius Wang
Marius Wang Avdelingsleder / Eiendomsmegler MNEF
Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 67 m²
Bruksareal 67 m²
Bruttoareal 73 m²
Tomt 8 808 m² / Eiet tomt
Soverom 2
Etasje 4
Byggeår 1957
Gårdsnummer 85
Bruksnummer 140
Energimerking F
FINN.no 213540033
Sist endret 15.04.2021 15:59
Prisantydning 4 750 000
Totalpris 4 941 339
Ligningsverdi 1 030 900,-

Beregnet totalkostnad

4 750 000,- (Prisantydning) 53 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 4 803 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 129 320,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 138 339,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 941 339,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Entré

Innbydende og romslig entre med god plass til oppbevaring av yttertøy og sko. Dørcallingsystem med portåpner.
Pent og praktisk vinylgulv.

Stue

Lys og romslig stue med lysmalte overflater. Sparklet og malt i 2017. Rommet har gode vindusflater som gir  en god romfølelse med en gang du trer inn i rommet. Plass til stor salong og spisesestue, samt øvrig interiør. Fra stuen er det utgang til vestvendt, solrik og usjenert balkong med hyggelig utsyn.

IKEA-Kjøkken fra 2017

Delikat kjøkken. Kjøkkeninnredning med slette fronter og integrerte hvitevarer. Overskap med belysning under og ventilator med kullfilter. Laminert benkeplate med nedsenket oppvaskkum med Grohe ett-greps armatur samt induksjon koketopp. Fliser over benkeplate og dobbel stikkontakt under overskap. Innebygget mikrobølgeovn, komfyr og oppvaskmaskin. Integrert kjøleskap med fryser. Malt overflate i himling. Radiator med varmtvann er montert på vegg, under vindu. Komfyrvakt er montert.

Nytt bad i 2017

Badet ble i 2017 rehabilitert av fagfolk.  Flislagt gulv med varme og flislagte vegger. Innredning med høyglans skuffefronter og servant med Tapwell ett-greps armatur. Vegghengt speilskap med integrert belysning og stikkontakt på vegg. Vegghengt toalett med Geberit innebygget sisterne. Dusjhjørne med leddede innfellbare dører og Vikingbad ett-greps armatur med regnfallsdusj/hånddusj. Opplegg for vaskemaskin og stikkontakt på vegg. Malt overflate i himling med downlights.

Balkong med gode solforhold

Overbygget vestvendt balkong med markise. I Mars/April har selger sola omtrent fra 14 til 18. Sommersesongen har man sol fra fra 12 til 20. Til info så forsvinner sola av og til bak de høye blokkene når sola står lavt på himmelen. Plastfliser på gulv.
Ellers god plass til grill.

Soverom 1 og 2

Romslig hovedsoverom med god plass til dobbeltseng med tilhørende møblement. Stort garderobeskap medfølger. Man har morgensola fra øst inn på hovedsoverommet.
Soverom II:
Soverom egner seg godt som barnerom, gjesterom eller kontor. Tilhørende garderobeskap.

Kjekt å vite:

- Gulvflater med laminat, gulvbelegg i entre. Malte overflater på vegger. Malte overflater i himlinger.
- Takhøyder er på tilfeldige steder oppmålt til: Entre, 2,49 m. Stue, soverom A, B 2,50 m. Kjøkken 2,51 m. Baderom 2,32 m.
- Leiligheten har røykvarsler tilkoblet sentralt brannvarslingsanlegg og brannslukningsapparat.

Beliggenhet

Meget attraktiv beliggenhet i populært og barnevennlig sameie på Tonsenhagen. Området er kjent som et tilbaktrukket og skjermet område med Lillomarka som nærmeste nabo. Området er aktivt med flere typer idrettslag. Det finnes gode turmuligheter alle årstider.
For selger har de fineste turmålene vært: Årvollåsen og Glassberget (15 min å gå, utsikt over Oslo, typisk sted å grille og henge opp hengekøya.  På grusvei/ski/sykkel til Lilloseter (6,5 km), Sinober (på ski, 10 km)  og Linderudkollen (2,5 km), men andre turmål er selvfølgelig også Grefsenkollen (2.5-3 km avhengig av hvor man går), Trollvann (3 km).
Boligen sokner til Tonsenhagen skole, som kun ligger 200 meter unna. For øvrig ligger også Årvoll skole, Linderud skole og Bjerke videregående i nærområdet
Nærmeste barnehager i gangavstand er Kolåsbakken, Sandbakken, Tonsenhagen og etter det kommer (nye og store) Kilden, Sletta og Skauen.
Av treningssentre finner du Sats/Elixia på Linderud senter og Fitness 24 Seven på Bjerke senter.
På Årvoll senter gjør mange den daglige handelen hvor du har bl.a Rema 1000, oss, din lokale eiendomsmegler Schala & Partners, apotek, café, frisør og tannlege. Litt lenger unna har du Linderud senter, med sine 47 butikker og Vinmonopol, ligger ca. 5 min kjøring unna. Videre er det er ca. 10 min kjøring til Storo Storsenter, som har et rikholdig utvalg av forretninger, spisesteder m.m., og det er kort vei ned til sentrum.
Fra boligen er det kort vei (ca. 3 min gange) til offentlig kommunikasjon ved Tonsenhagen skole. Her er det
hyppige bussavganger til sentrum, med bussrutene 31, 25 og 60, hvorav 31-bussen går hele døgnet. Nærmeste
T-banestasjon finner du for øvrig på Linderud.
Dette er en perfekt leilighet for den som vil bo sentralt, og samtidig bo i naturskjønne og fredelige omgivelser ved Lillomarka!
Ny sykkel og gangsti langs trondheimsveien.

Felleskostnader

4 078.
Varmtvann og fyring via fjernvarme (a konto), trappevask, kabel-TV/bredbånd (Get grunnpakke), forsikring på bygget, kommunale avgifter, forretningsførsel, nedbetaling av fellesgjeld m.m.
Oppvarming:  1.190,-
Fellesutgifter:  2.772,-
Trappevask:  116,-
Ytterligere differensiering foreligger ikke fra forretningsfører.
TELIA (Get), leverer tv og internett gjennom Årvoll kabelnett.
Den enkelte seksjonseier skal forskuddsvis betale et akontobeløp som fastsettes på årsmøtet, eller av styret, for å dekke sin andel av felleskostnadene.  Akontobeløpet kan også dekke avsetning av midler til framtidig vedlikehold, påkostninger eller andre fellestiltak på eiendommen dersom årsmøtet har vedtatt slik avsetning. Midlene skal settes på egen bankkonto. Avsetning til vedlikehold er en felleskostnad og innbetalingene skal følge sameiebrøk.

Andel fellesgjeld

53 000

Andel formue

38 913

Fellesgjeld / lånevilkår

Lånenummer: OBOS01-98207648604
Type lån: Annuitet
Restsaldo fo sameiet: 3.862.070,
Restløpetid: 16 år 9 md
Antall terminer pr år: 12
Flytende rente pr 31.03.21: 3,45%
I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Nei / Nei

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 030 900 pr. 31.12.20 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 711 241 pr. 31.12.20 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Boligens areal

Primærrom: 67 kvm, Bruksareal: 67 kvm, Bruttoareal: 73 kvm
4. etasje:
Bruksareal: 67 m².
Primærrom: 67 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entre, stue, kjøkken, 2 soverom og baderom.
Leiligheten disponerer 2 boder. En bod med skråtak på ca. 9 m2 gulvflate i fellesarealer på loft og en bod på ca. 5 m2 (takhøyde 2,32 m.) i fellesarealer i kjeller.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Barnehage / skole i området

Godt utvalg av skoler og barnehager. Se vår vedlagte nabolagsprofil for mer informasjon.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 8 808 kvm, Eierform: Eiet tomt
Felles tomt for sameiet, opparbeidet med plenarealer, diverse beplantning og prydbusker. Asfalterte internveier og felles sittegrupper.

Garasje / Parkering

Man kan etter avtale kjøpe garasje direkte av selger i felles garasjeanlegg (Rødberget garasjelag) på andre siden av gaten. (med snarvei gjennom skogen)  På plassen er det pt ikke el-bil lader, men mulighet.
Sameiet er i prosess med å inngå avtale om elbilladere for hele laget. ( skal tas opp på generalforsamling)
Ellers beboerparkering rett utenfor (med oblat), ikke faste plasser

Byggemåte

Boligblokk over 4 etasjer samt kjeller og loft, oppført i 1957. Gulvflater i kjeller og etasjeskillere av betong. Yttervegger og bærende konstruksjoner av betong og bindingsverkskonstruksjon, utvendige fasader består av pussede og malte overflater. Takkonstruksjon i saltaksform utvendig tekket med takstein.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger "ekspedisjonsdokument" fra byggeåret. Attesten er datert 05.10.1960. Et ekspedisjonsdokument er forgjengeren til ferdigattest. Dette dokumentet er førstesiden på byggesaken, hvor alle godkjennelser blir stemplet på (oppmålingssjefen, brannsjefen, helseråd, etc). Dette dokumentet kan være (ferdig) attestert, men i noen tilfeller er det bare registrert dato for byggeanmeldelse. Ved eldre bygårder er det som oftest dette dokumentet som vedlegges (attestert eller uattestert) for bekreftelse på at bygningen ble lovlig satt opp. Ekspedisjonsdokument kommer hovedsakelig i bygg som ble bygget på 1800-tallet og frem til rundt 1940-50.

Adgang til utleie

Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 60 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende
Seksjonseieren disponerer over egen seksjon og kan fritt selge, pantsette og leie ut denne med mindre noe annet følger av lov, avtaler eller disse vedtektene.
Sameiets styre skal underrettes skriftlig om alle overdragelser og leieforhold utover det som inngår i (5) ledd.
Det samme gjelder ny seksjonseiers/leietakers navn og kontaktinformasjon. Ved eierskifte betales et eierskiftegebyr

Oppvarming

Oppvarming av leiligheten med radiatorer som er tilknyttet fjernvarme ( Radiator med varmtvann). Elektriske varmekabler på bad.

Energiforbruk

Siste 12 mnd  har selger brukt ca 6200 på strøm (Fjordkraft og Norgesenergi). Normalt i sommerhalvåret har vært 500 kr og i vintermånedene nå rett under 800 kr. Dette er inkludert nettleie. Selger bruker i snitt mellom 300 og 450 kWh i måneden.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter F
For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til S-612 datert 08.11.1955 med tilhørende bestemmelser. Utskrift datert 03.04.21  For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

En servitutt er en rettighet eller forpliktelse for borettslaget/ eiendommen. Den kan være positiv eller negativ.
I sameiet så er det kun registert 2 servitutter som omhandler gamle bestemmelser som  avståelse av grunn og bestemmelse om gjerde.
Kommunen har også rett til å vedlikeholde vann vei og kloakk på sameiets eiendom.
1957/4412-1/105  Bestemmelse om veg  
1959/11409-1/105  Best. om vann/kloakkledn.
Sameiet har også en tilleggsikkerhet for f.eks manglende betaling av felleskostnader.
1984/26571-2/105  Erklæring/avtale  
PANTERETT UTEN OPPTRINNSRETT TIL SAMEIET
MED PRIORITET ETTER 90% AV LÅNETAKST

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Sameie

Sameiet består av 80 boligseksjoner på eiendommen gnr. 85, bnr. 140 i Oslo kommune
Sameiet Tonsenhagen 18 er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med
organisasjonsnummer 975437159, og ligger i bydel Bjerke i Oslo kommune med følgende adresse:
Anna Rogstadsvei 25, 27, 29
Anna Rogstadsvei 31, 33, 35
Anna Rogstadsvei 37, 39
Anna Rogstadsvei 47, 49
Sameiet har egen hjemmeside:
Hjemmeside: https://tonsenhagen18.wordpress.com/
Sameiet Tonsenhagen 18 eier 8,404 % av selskapet "Fellesstyret for boligsameiene på Tonsenhagen/Rødberget" og har solidaransvar for forpliktelsen i dette selskapet. «Fellesstyret for boligsameiene på Tonsenhagen/Rødberget» eies av 21 ulike sameier i området. Formålet til selskapet er hovedsakelig drift og vedlikehold av fellesarealer, vaskerier og tidligere fyrhus, samt organisering av vaktmestertjenestene
Selskapet eier aksjer i Årvoll Kabelnett AS . Denne investeringen er regnskapsført etter kostmetoden, dvs. at de er bokført til opprinnelig kjøpspris. Antall aksjer: 80 Pålydende: kr 175 Balanseført verdi: kr. 14.000,-
Vask/vaskeri
Nærmeste fellesvaskeri er ved AR 37. Nøkkel kan kjøpes for kr. 100,- hos Driftsleder som er å treffe i Velhuset.
Trapper og inngangsparti vaskes en gang i uken. Beboere som skitner til i forbindelse med lufting av hund i dårlig vær, flytting, oppussing eller annet, skal gjøre rent etter seg. Rengjøring av kjeller, loft, gang og andre innvendige fellesarealer gjøres minimum en gang i året, som regel i forbindelse med dugnaden om våren.
Ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner. Dette gjelder tilsvarende hvis et erverv av en boligseksjon eller av aksjer eller andeler i et selskap fører til at flere enn to av boligseksjonene eies av noen som har slik tilknytning til hverandre, som beskrevet i eierseksjonslovens § 23.

Regnskap

Årets resultat  (2020) på kr 869 867 fremkommer i resultatregnskapet og foreslås overført til egenkapital. Eventuelt avdrag på langsiktig gjeld (lån) er ikke tatt hensyn til.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

2018: Felles brannvarslingsanlegg og branndører ble montert.
2011: Fasadene ble malt.
2010: Nye inngangsdørører og nytt dørrcallinganlegg/nøkkelsystem.
2009: Snøfangere satt opp på tak.
2005/2006: Utskifting avalle tak, samt reparering avdiverse piper, takrenner mm.
2004: Samtlige oppganger pusset opp og malt.
2003: Rømningsstiger montert.
1995: Stigledninger og øvrig ytre elektrisk anlegg oppgradert.
1989: Fasaderehabilitering med etterisolering og utskifting av vinduer og skifte av
balkongkledning.

Husdyrhold

Det er tillatt å ha kjæledyr i sameiet. Dersom de sjenerer andre beboere eller er til sjenanse på annen måte, vil de på styrets anmodning bli fjernet. Båndtvangen for hunder skal overholdes. Hundemøkk skal plukkes opp av eier og tas med hjem. Det er ikke tillatt å legge ut mat til dyr, da dette kan trekke til seg rotter, etc.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Alle fastmonterte lamper følger med, samt integrerte hvitevarer, vaskemaskin og tørketrommel.
Medfølger ikke: Fastmonterte hyllene i gang/på soverom.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til mw@schalapartners.no eller SMS: 46 82 88 87 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale, dog tidligst etter at styrets godkjennelse er gitt

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.
Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Eierseksjonsloven

Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Adresse og matrikkel

Anna Rogstads vei 27, 0592, Oslo, Gnr. 85 bnr. 140 snr. 22 orgnr. 975437159 i Oslo kommune

Eier

Åse Manengen

Oppdragsnummer

72-21-0015

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det  tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Årvoll sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.