#Lierstrand

Lys og gjennomgående 4-roms | Oppussingsobjekt | Stor, solrik balkong med super utsikt | 3 soverom | Sentralt og rolig

Frydenlund 24B , 3414 Lierstranda

BE OM SALGSSUM
Adrianna Bialkowska
Adrianna Bialkowska Eiendomsmeglerfullmektig

NABOLAGSPROFIL

86%

eier sin egen bolig

30%

har bolig mellom 60-120 kvm

55%

av boligene er eldre enn 20 år

29%

er barnefamilier

33%

er gift

Type / Eierform Leilighet / Borettslag
Primærrom 99 m²
Bruksareal 99 m²
Bruttoareal 105 m²
Tomt 16 620 m² / Fellestomt
Soverom 3
Etasje 3
Byggeår 1974
Gårdsnummer 18
Bruksnummer 93
Energimerking E
FINN.no 218131625
Sist endret 14.06.2021 12:31
Prisantydning 2 850 000
Totalpris 3 092 807
Ligningsverdi 760 385,-

Beregnet totalkostnad

2 850 000,- (Prisantydning) 227 048,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 077 048,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 7 450,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett) 199,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 300,- (Medlemsskap BRL) -------------------------------------------------------- 15 759,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 092 807,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Velkommen til Frydenlund 24B! Dette er en stor og romslig 4-roms oppussingsobjekt. God planløsning med store rom og gode vindusflater. Leiligheten har en stor og solrik balkong med fantastisk utsikt mot Drammensfjorden.  Her bor du rolig og usjenert til på Frydenlund. Samtidig er det kort vei til sentrum.
Leiligheten ligger i et sentralt og attraktivt boligområde, med gode kollektivmuligheter.
Kort om boligen:
Romslig stue med stor og solrik balkong Bad skal pusses opp i regi av borettslaget Stort kjøkken med god skap- og benkeplass 3 soverom av god størrelse Vaskerom/matbod Romslig entré med garderobeplass Store og grønne fellesområder Garasje og biloppstillingsmuligheter* uteplasser pt ledig

Innhold

3. etasje:
Entré,  gang, stue, kjøkken, vaskerom, bad, og tre soverom.
Annet:
- Felles sykkelbod i kjeller.

Entré

Romslig entré med gulvflater av laminat, og calling anlegg. Her har du naturlig plass til en kommode/skohylle og rikelig med plass til knagger for å henge av deg yttertøy. I tillegg finner du et plassbygget garderobeskap som sørger for gode oppbevaringsløsninger.

Stue

Leiligheten har en lys og romslig stue med store vindusflater. Disse gir leiligheten gode innvendige lysforhold, og en luftig atmosfære. Her har du plass til stor sofagruppe, bord, tv-seksjon, spisebord, og annet ønsket møblement. Her kan du møblere etter eget ønske.

Kjøkken

Kjøkkenet ligger i en delvis åpen løsning med stuen, og er fra 2006. Kjøkkeninnredningen består av profilerte fronter, laminert benkeplate med nedfelt oppvaskkum i stål med ett-greps blandebatteri, og nedfelt kjeramisktopp i benkeplate. Videre er det nisje for kjøleskap og vaskemaskin. Mellom benkeplate og overskap er det lagt fliser, samt integrert avtrekksvifte i overskap.
Følgende har fått TG:
Overflate gulv: Gulvet bærer preg av alder/slitasje. Stedvis gliper i gulv.

Bad

Eldre bad fra ukjent årstall, oppgradert bad med fliser på gulv fra 2000- 2008. Baderoms innredningen består av profilerte profilerte fronter, nedfelt servant med ett-greps blandebatteri, og benkeplate av stein. Videre er det gulvmotert toalett, dusjkabinett med to-greps blandebatteri og  hånddusj, samt innfelte downlights i himling.
Følgende punkter har fått TG 2:
Ventilasjon: Ventilasjonsspalte dør/terskel er ikke etablert. Fører til redusert avtrekkseffekt når døren er lukket.
Det har blitt vedtatt 07.10.2020 at baderommene skal pusses opp i regi av borettslaget. Det er enda ikke fastsatt starttidspunkt for oppussingen men styret regner med at det blir etter sommerferien. Ved rehabilitering skal det legges opp lsik at den enkelte beboer selv kan være med å sette sitt personlige preg på badet.

Balkong

Fra stuen er det utgang til sydvest vendt balkong på ca. 13 m². Her har du god plass til utemøblement, grill og beplantning, så du fint kan invitere venner over. I tillegg får du en super utsikt mot Drammensfjorden!

Vaskerom

Leiligheten disponerer vaskerom/ matbod hvor du har plass til ekstra oppbevaring. Her vil det bli lagt nytt gulv i ihht rehabilitering av våtrom.

Soverom

Leiligheten har tre soverom hvorav alle er av god størrelse. Det er store vindusflater som slipper inn naturlig med lys på rommene. Alle rommene er  svært romslige, og har plass til dobbeltseng, nattbord, garderobeskap, og annet ønsket møblement.

Beliggenhet

Velkommen til Frydenlund 24 som ligger i et attraktivt og barnevennlig område. Her er det kort avstand til dagligvarebutikker, skoler og offentlig transport. I tillegg er det noen få minutters kjøring til Drammen sentrum med alle fasiliteter og enkel adkomst til E-18. I Drammen finner man alt av service tilbud som f.eks. kino, teater, kaféer, restauranter, kjøpesentre etc. Ellers er det gangavstand til søndagsåpen Kiwi og Rema 1000. Høvik skole (1-10 klasse) ligger ca. 1,2 km unna boligen og Lier videregående ligger ca. 0,9 km fra boligen.
Nærområdet tilbyr større idrettsforeninger og aktivitetstilbud. Det er idrettsanlegg med svømmehall på Stoppen. Ellers er det gode turmuligheter ved Drammenselven og den populære elvepromenaden som byr på grønne områder, sandvolleyball bane, bade- og fiskemuligheter og trivelige kaféer og restauranter. I tillegg er det fine rekreasjonsmuligheter innover i Finnemarka.
Nærmeste holdestopp er Frydenlund med linje 63, 73, 79, 81, 85, 88. Ellers er det kort vei til Drammen buss- og togstasjon, samt Lierbyen bussterminal. Her er det enkelt å ta seg videre til Oslo med hyppige avganger.

Felleskostnader

4 360 pr. mnd.
og inkluderer grunnpakke kabel-tv og internett, nedbetaling av lån, trappevask, drift av borettslaget, felles byggforsikring, kom. avg. m.m.
Herav:
Driftskostnader: 3.491,-
Renter: 278,-
Avdrag 591,-
Det er blitt vedtatt at baderom skal pusses opp i regi av borettslaget i løpet av 2021. Dette vil gi en økning på felleskostnadene på ca. 1900 kr. Dette inkluderer grunnpakke + tilleggspakke 4. Dette inneholder ny baderomsinnredning, nye dører, og fliser på vaskerom.
Medlemskontigent i boligbyggelaget på 300,- betales månedelig.
Det gjøres oppmerksom på at felleskostnader vil variere over tid, og justeres i hovedsak 1-2 ganger pr. år i forhold til borettslagets faktiske kostnader.

Løpende kostnader

Strøm, innboforsikring og eventuelt alarm abonnement kommer i tillegg.

Fellesgjeld / lånevilkår

Andel fellesgjeld for denne leiligheten utgjør kr. 227 048,- pr. 28.04.21
Andel fellesformue for denne leiligheten utgjør kr. 127 704,- pr. 31.12.20
Borettslagets lån utgjør totalt kr 16 944 000,- pr. 28.04.2020 og lånevilkårene er:
Lånenr.: DNB-12123029737
Total Restbeløp: 3.067.416, -
Andel Restbeløp: 41.103,-
Type: Annuitet
Rest løpetid: 85 terminer.
Termin pr. år: 4
Type rente: Flytende
Rente: 1.8%
Lånenr.: DNB-12123029737
Total Restbeløp: 13.876.585,-
Andel Restbeløp: 185.945,-
Type: Annuitet
Rest løpetid: 86 terminer.
Termin pr. år: 4
Type rente: Flytende
Rente: 1.8%

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Borettslaget er sikret mot tap av felleskostnader i Klare Finans AS, Boligbyggelagenes Finansieringsforetak AS. Borettslaget er, etter gjeldende bestemmelser fastsatt av finansieringsselskapet, sikret mot tap som følge av at en andelseier unnlater å betale sine felleskostnader. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1. desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.
Ingen IN-ordning.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 760 385 pr. 31.12.20 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 737 385 pr. 31.12.20 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Boligens areal

Primærrom: 99 kvm, Bruksareal: 99 kvm, Bruttoareal: 105 kvm
3. etasje:
Bruksareal: 99 m².
Primærrom: 99 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré,  gang, stue, kjøkken, vaskerom, bad, og tre soverom.
Annet:
- Felles sykkelbod i kjeller.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 30.04.2021, utført av Anticimex. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 16 620 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten er fellesareal. Stor og opparbeidet tomt med plen, diverse busker og lekeapparater for de minste.

Garasje / Parkering

Det er biloppstillingsplasser på borettslagets felles tomt som er gratis. Eller er det mulig å sette seg på venteliste for garasjeplass med eller uten el-lader. Det koster kr. 500,- pr. mnd. for å leie en garasjeplass, samt et engangsgebyr til forretningsfører. Det er pr idag 2 på venteliste for garasjeplass.
Ellers gateparkering etter stedets gjeldende bestemmelser.

Byggemåte

Boligblokk over 4 etasjer samt kjeller. Bygget er oppført med støpt gulv mot grunn. Grunnmur og bærende konstruksjoner i betongkonstruksjon. Etasjeskillere i betong. Yttervegger i betong med utvendige fasader med steinplater. Yttertaket er flatt og tekket med papp/folie. Vinduer og balkongdør i 3-lags glass. Slett entredør med brann og lydklasse B30 - 35dB.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 22.11.1974 for eiendommen. For mer informasjon kontakt megler.

Adgang til utleie

I henhold til Lov om borettslag § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opptil tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene. Framleie må godkjennes av styret.
Andelseier som selv bor i boligen, kan overlate bruken av deler av boligen til andre. I tillegg kan andelseier overlate bruken av hele boligen til andre opptil 30 døgn i løpet av året.

Oppvarming

Leiligheten er elektrisk oppvarmet. Det er montert varmtvannsbereder på 198 liter. Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Energiforbruk

Selger har ikke informert om forbruk på strøm, men tilsvarende bolig har brukt stipulert energiforbruk er ca. 11.176 kwh.
Med et estimat på kr. 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr. 11.176,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål ihht reguleringsplan  FRYDENLUND II "504-901-16". For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Utover andel fellesgjeld overdras boligen fri for pengeheftelser.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.
På eiendommen er det tinglyst 3 servitutter:
Doknr. 401664-2/90 tinglyst 20.04.1971: Bestemmelse vedrørende ledningsanlegg.
Doknr. 401269-1/90 tinglyst 19.02.1981: Best. vedrørende utleie av tilfluktsrom.
Dok.nr. 2666-1/90 tinglyst 17.05.2003: Bestemmelse om jordskifterett. Gjelder denne bestemmelsen med flere.
Alle servituttene vil følge eiendommen . Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra kommunen. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Borettslag

Borettslag: Frydenlund borettslag, Orgnr: 948274892
Frydenlund Borettslag, org.nr. 948 274 892, består av 90 andelsleiligheter.
Styreleder er Ann-Elin Wemberg.
Forretningsfører er USBL.
Revisor er KPMG.
Forsikret i IF skadeforsikring NUF, polisenummer; SP560929.
Hjemmeside: https://www.frydenlundbrl.no

Forkjøpsrett

Borettslaget og boligbyggelagets medlemmer har 20 dagers forkjøpsrett. Meldefrist på forkjøpsrett er fredag 14.05.2021 kl. 10.00.

Forsikring

IF Skadeforsikring NUF Polisenummer: SP560929

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Det er planer om rehabilitering  av bad og vaskerom samt utskiftning av rør. Styret håper på å starte opp prosjektet i 2021 og arbeidet vil bli finansiert via låneopptak. Dersom hele lånerammen på prosjektet tas ut på 39.000.000, vil andelens fellesgjeld øke med omtrent 530.000,- dersom  man bruker tidligere fordelingsnøkkel av gjeld. Ifølge forvalter kan prosjektet også bli billigere. Felleskostnadene vil også øke. Se mer info under punktet felleskostander.
Utført arbeid:
- Nye vinduer og balkongdører i 2017.
- Malt sidevegger på terrasser.
- Bygget to boder i kjeller 22.
- Utvidet parkeringsplassen.
- Reforhandlet ny tv avtale.
- Forprosjekt rør på bad.
Generelt vedlikehold må påregnes.

Husdyrhold

Husdyrhold er ifølge husordensreglene ikke tillatt.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.
Følgende medfølger ikke salget: Kjøleskap.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til mw@schalapartners.no eller SMS: 46 82 88 87 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale, dog tidligst etter at forkjøpsrett er avklart og styrets godkjennelse er gitt

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. 
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.
Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

Adresse og matrikkel

Frydenlund 24B, 3414, Lierstranda, Gnr. 18 bnr. 93, andelsnr. 63 i Frydenlund borettslag med orgnr. 948274892 i Lier kommune

Eier

Quang Van Nguyen

Oppdragsnummer

72-21-0026

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Årvoll sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.