#LEKKER LEILIGHET I ÅRVOLLSKOGEN

Delikat 2-roms selveier I Vestvendt balkong I Garasjeplass med heisadkomst I Kjøkken fra 2017

Årvollveien 58 H , 0590 Oslo

BE OM SALGSSUM
Lindy Helgesen
Lindy Helgesen Eiendomsmeglerfullmektig
Marius Wang
Marius Wang Avdelingsleder / Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

91%

eier sin egen bolig

66%

av eiendommene har pris over 5 mill

64%

har bolig mellom 60-120 kvm

48%

av boligene er nyere enn 20 år

38%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 49 m²
Bruksareal 49 m²
Bruttoareal 54 m²
Soverom 1
Byggeår 2005
Gårdsnummer 86
Bruksnummer 996
Energimerking E
FINN.no 231092094
Sist endret 16.09.2021 13:01
Prisantydning 3 950 000
Totalpris 4 061 589
Ligningsverdi 926 812,-

Beregnet totalkostnad

3 950 000,- (Prisantydning) 3 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 953 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 98 820,- (Dokumentavgift) 750,- (Eierskiftegebyr garasje) -------------------------------------------------------- 108 589,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 061 589,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Entré

Porttelefon. Praktisk garderobenisje ved inngangsparti. God plass til garderobeskap, knagger skoskap eller annen oppbevaring. Fordelerskap med stoppekraner for rør i rør system er montert i garderobenisje i entre, på vegg mot baderom.

Stue

Stuen er elegant og innbydende med god plass til både sofaløsning og spisebord. Ved inngangspartiet er det porttelefon og en praktisk garderobenisje for å rydde unna sko og tøy. Rommet har parkettgulv og vegger holdt i en tidsriktig farge. Stuen har delvis åpen kjøkkenløsning, samt utgang til balkong og gode vindusflater som sørger for rikelig med naturlig lys.

Pent IKEA-kjøkken fra 2017

Åpen stue og kjøkken løsning. Kjøkenet har godt med skap og benkeplass. Kjøkkenet ble sist pusset opp i 2017 med en lys og lekker innredning som har hvite, glatte fronter. Benkeplaten er i laminat og har nedfelt oppvaskkum. Under overskapene er det montert led-belysning og mellom skapene er det flislagt med store, stilige fliser i hvitt og en frisk grønnfarge. Videre har kjøkkenet integrert koketopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kombinert kjøl/frys. Det er montert ventilator i overkant av kokesonen. Mekanisk avtrekk.

Bad

Boligen har et lyst og delikat flislagt bad flislagt med behagelig gulvvarme. Det er utstyrt med et
gulvmontert toalett, dusjhjørne med innfellbare, buede glassdører. Baderomsinnredningen består av benkeseksjon med skuffer og heldekkende servant, samt speilskap med lysarmatur. På badet er det opplegg for vaskemaskin. Mekanisk avtrekk.
Det ble nylig byttet blandebatteri dusj samt byttet deler/pakninger våtromsskap. Arbeidet ble utført av Rørleggermester Torstein Solli AS

Balkong

Utgang fra spisestue/stue og soverom til vestvendt balkong på ca. 7,4 m2. Dobbel stikkontakt på vegg.
Gode solforhold i sommerhalvåret.

Soverom

Leiligheten har et lyst og romslig soverom med tilhørende skyvedørsgarderobe. Soverommet har parkett på gulv og  utgang til balkongen. Det er ikke noe innsyn inn i leiligheten.

Kjekt å vite:

Leiligheten har vært utleid for 14000 kr/måned, uten garasje.  Garasjen har vært utleid separat for 1000 kr/måned. Tidligere leietager kan være interessert i å leie videre, hvis kjøper ønsker å leie ut. Kontakt kan formidles.
Heis fra garasjeanlegg til leilighetsplan.
Gulvflater med eikeparkett. Malte overflater fra 2021 på vegger. Malte overflater fra 2021 i himlinger av betongelementer.
Takhøyder er på tilfeldige steder oppmålt til: Entre, spisestue, stue og soverom 2,42 m. Kjøkken 2,43 m. Baderom 2,19 m.
Røykvarsler tilkoblet sentralt brannvarslingsanlegg er montert i himling.
Sikringsskap er plassert i entre, på vegg mot kjøkken.
Leiligheten har naturligt ventilasjon og mekanisk avtrekk fra baderom og fra kjøkken.

Beliggenhet

Meget attraktiv beliggenhet i populært og barnevennlig sameie på Årvoll. Området er kjent som et tilbaketrukket og skjermet område for barna, med Lillomarka som nærmeste nabo. Her har du flotte turmuligheter alle årstider. Skiene kan du ta på deg rett utenfor døra og gå rett opp ut i skogen.  Oslo Skisenter (Grefsenkleiva) er rett ved med mange flotte turstier inn til Sinober, Lilloseter, Linderudkollen, Trollvann +++. Av treningssentre finner du Sats/Elixia på Linderud senter og Fitness 24 Seven på Bjerke senter. Noen få hundre meter fra boligen finnes idylliske Isdammen, som er blitt et samlingssted for mange barnefamilier i området. Her er det fiskevann, grillmuligheter og hinderløyper for de minste. Hytta ved Isdammen kan leies for en billig penge og benyttes ofte til barnebursdager osv. Det er ca 2,5 km gange til Grefsenkollen, Linderudkollen og Trollvannstua, og det er fine turveier inn til sportshyttene enten du sykler, løper, går på ski eller triller barnevogn.
På Årvoll senter gjør mange den daglige handelen hvor du har bl.a Rema 1000, oss, din lokale eiendomsmegler Schala & Partners, apotek, café, frisør og tannlege. Litt lenger unna har du Linderud senter, med sine 47 butikker og Vinmonopol, ligger ca. 5 min kjøring unna. Videre er det ca. 10 min kjøring til Storo Storsenter, som har et rikholdig utvalg av forretninger, spisesteder m.m., og det er kort vei ned til sentrum.
Det er kort gangavstand til Årvoll barnehage, Kilden barnehage, Årvollskogen barnehage, Årvoll barne- og ungdomsskole, samt Årvoll kunstgressbane. Årvoll gård ligger like ved og har en hyggelig café, samt keramiker med utsalg. Her arrangeres det jevnlige kulturarrangementer, og du kan også leie de flotte festlokalene til både store og små anledninger. Det er gode bussforbindelser i Årvollveien, rett ved blokka, med hyppige avganger til sentrum (hvert 6.min på dag-/kveldstid
Ny sykkel og gangsti langs trondheimsveien.

Felleskostnader

1 860.,-
Felleskostnadene inkluderer: Kabel-TV, varmtvann, felles forsikring, kommunale avgifter, vaktmestertjeneste, trappevask, forretningsførsel, drift og vedlikehold samt renter og avdrag fellesgjeld.
Telenor T-We & Internett samt at Lynet Internett kan tilby fiber
Garasje og leie av bod kommer i tillegg til ordinære felleskostnader. Garasjeanlegget er et eget sameiet derfor denne oppstillingen.
Garasje 397 kroner og bod 31 kroner= 428 kroner i tillegg til ordinære felleskostnader.
Felleskostnadene ble sist justert med 8% fra 1.1.2021

Andel fellesgjeld

3 000

Andel formue

2 168

Fellesgjeld / lånevilkår

Lånenummer: OBOS01-98207868671
Type lån: Annuitet
Restsaldo sameie: 179.843,-
Restsaldo seksjon: 655,-
Restløpetid: 11 mnd
12 terminer pr år.
Rente pr d.d: Flyt 3,75%
Lånenummer: OBOS02-98207949086
Type lån: Annuitet
Restsaldo sameie: 493.181,-
Restsaldo seksjon: 1.821,-
Restløpetid: 9 år og 11 mnd
12 terminer pr år.
Rente pr d.d): Flyt 3,85%
I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Eiendomsskatt

Det er i Oslo kommune vedtatt eiendomsskatt. Eiendomsskatten utgjør 3 promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig. For å finne beregningsgrunnlaget vennligst se Oslo kommunes hjemmeside: http://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/eiendomsskatt/
Det var i 2020 ingen eiendomsskatt på boligen.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Nei / Nei sameiet har ingen stor langsiktig gjeld.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 926 812 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 336 521 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Boligens areal

Primærrom: 49 kvm, Bruksareal: 49 kvm, Bruttoareal: 54 kvm
3. etasje:
Bruksareal: 49 m².
Primærrom:  49 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entre, baderom, kjøkken, spisestue/stue og soverom
Leiligheten disponerer 1 garasjeplass (nr 89) i felles lukket garasjeanlegg og 1 bod. Bod nr 89 på ca. 5,7 m2 (takhøyde 3,02 m) i fellesarealer i forbindelse med garasjeplass.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Barnehage / skole i området

Se vår vedlagte nabolagsprofil for mer utdypende informasjon. Egen prioritert barnehage i sameiet.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger. Gjesteparkering finnes bak blokkene med innkjøring til venstre.

Tomt

Eierform: Eiet tomt
Felles tomt som er eiet av sameiet. I tillegg disponerer sameierne i Årvollskogen et praktfullt, bilfritt og meget barnevennlig parkområde utenfor blokkene. Flott sted og vokse opp med skjermet internområde og kort vei til natur

Garasje / Parkering

Leiligheten selges med en garasjeplass i oppvarmet garasjeanlegg rett under blokkene. Heis ned til garasjeanlegget. Mulig å installere lader til el-bil (konferer styret) Gode gjesteparkeringsmuligheter på tomt i tilknytning til sameiet. For øvrig gateparkering etter områdets bestemmelser.
Garasjesameiet er et eget sameie med ideell andel 20/7050 av gnr 386 bnr 1 i Oslo.
Dersom man ikke har bil kan plassen leies ut eller selges internt i sameiene Årvollskogen I, II og III. Garasjeeiere har fått tildelt 2 kort.

Byggemåte

Boligbygg over 4 etasjer samt kjeller. Bygningen har støpt gulv mot grunn. Grunnmur og bærende vegger av betong/murkonstruksjoner. Etasjeskillere av betong. Yttervegger av fasadeplater og liggende panel. Tilnærmet flat takkonstruksjon tekket med membran/takpapp (taket er ikke besiktiget). Dører og vinduer fra byggeår. Swedoor glatt entredør med brannklasse EI30 og lydklasse 40db samt kikkehull. Balkongdør og vinduer med karmer av tre og to-lags glass.
*Det ble observert riss/sprekker på 4 veggfliser i dusjhjørne. Riss/sprekker i flisfuger i dusjhjørne, mellom nederste og andre flisrad under armatur. Overflater gulv Riss/sprekk ble observert på 1 gulvflis i dusjhjørne.
For ytterligere informasjon om byggemåte henvises det til vedlagte takst utarbeidet av Pål Einar Sommeling  i Anticimex, datert 23.08.2021

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse fra 2006 samt ferdigattest fra 2011.

Adgang til utleie

Boligen eller deler av boligen kan leies ut. Sameiets styre skal underrettes skriftlig om alle overdragelser og leieforhold. Det samme gjelder ny seksjonseiers/leietakers navn og kontaktinformasjon.
Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt iht. eierseksjonsloven §24. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Boligen kan fritt leies ut utover dette.

Oppvarming

Boligen er elektrisk oppvarming med panelovner. Varme i gulv på bad. Varmtvann er inkludert i felleskostadene.

Energiforbruk

Stipiulert energiforbruk er ca. 4.000 kwh.
Med et estimat på kr. 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr. 4.000,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E
Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C
For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til S-3936 med tilhørende bestemmelser datert 06.11.2002. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.
I området er ridesentertomten mellom Åvrollskogen og Grefsenkleiva ønsket omregulert til boligformål av eier.
Trygge barnehager bygger nå rett bak bygget. Den skal være ferdigstilt august/september 2021.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

En servitutt er en rettighet eller forpliktelse for sameiet. Den kan være positiv eller negativ.
Det er i dette sameiet kun tinglyst bestemmelser om bruk av fellesareal og garasjer samt seksjoneringen som viser hva som følger med den enkelte leilighet. Oslo kommune har også en rett til å anlegge/ vedlikeholde vann, vei og kloakk dersom dette skulle være nødvendig.
Utover andel fellesgjeld vil leiligheten overdras fri for pengeheftelser.
I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet. Interne veier i sameiet driftes og vedlikeholdes i fellesskap av sameiet og sameiene rundt.

Sameie

Sameie: Årvollskogen Boligsameie I, Orgnr: 988683248
Sameiet består av 147 seksjoner.
Årvollskogen Boligsameie I er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 988683248, og ligger i bydel Nordre Aker i Oslo kommune med følgende adresse:
Årvollveien 54 A-X
Årvollveien 56 A-X
Årvollveien 58 A-V
Sameiet har egen hjemmeside www.arvollskogen.no med mye nyttig og viktig informasjon.
• Nøkler, postkasseskilt og skilt til ringetablå kan bestilles via sameiets web-side.
• Postadresse til Årvollskogen SE Garasjeanlegg er arvollskogengarasje@styrerommet.net
• 14 dager styregodkjennelse til arvollskogen1@styrerommet.net og tonebekk@online.no

Husdyrhold

Kjæledyr må ikke være til sjenanse for naboer. Lufting av kjæledyr skal bare skje utenfor bo-området/parken, og det pålegges enhver eier av dyr å rydde opp etter dyret. Kjæledyr må ikke gå løse på bo-området eller i oppgangene.
Selger har katt og andre beboere i sameiet har hund.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Integrerte hvitevarer fra 2017 på kjøkken medfølger. Eldre vaskemaskin på bad. Denne kan medfølge hvis kjøper ønsker det.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til mw@schalapartners.no eller SMS: 46 82 88 87 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.
Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Eierseksjonsloven

Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Adresse og matrikkel

Årvollveien 58 H, 0590, Oslo, Gnr. 86 bnr. 996 snr. 89 orgnr. 988683248 i Oslo kommune

Eier

Nikina AS

Oppdragsnummer

72-21-0041

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger tilstandsrapport og  egenerklæringsskjema selger. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners Årvoll sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.