#LILLE TØYEN

En arealsmart 2-roms leilighet | Flott utsikt & solfylt balkong | Heis og IN-ordning | Gode kollektivmuligheter

Dronning Ingrids plass 1 , 0576 Oslo

VISNINGER

19. september søndag kl. 15:45-16:30

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Marius Wang
Marius Wang Avdelingsleder / Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

81%

eier sin egen bolig

100%

av eiendommene har pris over 5 mill

60%

har bolig mellom 60-120 kvm

98%

av boligene er eldre enn 20 år

35%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Borettslag
Primærrom 34 m²
Bruksareal 34 m²
Bruttoareal 37 m²
Tomt 2 368 m² / Fellestomt
Soverom 1
Etasje 3
Byggeår 1969
Gårdsnummer 128
Bruksnummer 125
Energimerking G
FINN.no 231163126
Sist endret 17.09.2021 11:25
Prisantydning 2 650 000
Totalpris 3 445 009
Ligningsverdi 706 983,-

Beregnet totalkostnad

2 650 000,- (Prisantydning) 787 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 437 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 8 009,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 445 009,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Leilighet beliggende i byggets 3.etasje. Adkomst via felles trappegang med heis. Oppgangen har callinganlegg. Leiligheten består av entré, bad, stue/kjøkken og rom benyttet som soverom.

Entré

Porttelefon og godt med skapplass. Det er ellers god plass til skoskap, kommode, knagger eller annen oppbevaring.

Stue

En lys og hyggelig stue med god plass til sittegruppe og spisebord. Utgang via doble dører til balkong med gode sol og utsikts forhold.

Kjøkken

Delvis åpen kjøkkenløsning. IKEA kjøkkeninnredning med slette fronter fra ukjent årstall. Benkeplate av tre. Nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål med ett-greps armatur fra Oras. Plater av metall på vegg samt benkeskapsbelysning og stikkontakt over kjøkkenbenk. Integrert kjøleskap med fryser fra Indesit. Stekeovn med keramisk platetopp fra IKEA. Ventilator med kullfilter plassert i overskap. Oppgradering i 2020: Montert ny ventilator.

Bad fra 2005

Baderom oppgradert omkring 2005 (verifisert via årstall på hjelpesluk i dusjsone). Hovedsluk av støpejern. Flislagt gulv med varme og flislagte vegger. Nedsenket himling med downlights. Vegghengt servant med ett-greps armatur. Speil og belysning med stikkontakt på vegg over servant. Dusj på gulv. Dusjarmatur tilkoblet hånddusj. Gulvstående toalett. Skap på vegg over toalett. Naturlig avtrekksventil på vegg.

Balkong

Utgang fra stue/kjøkken til sydvest-vendt balkong på ca. 2,5 m2. Balkongen er belagt med støpt dekke og har rekkverk av glass og metall. Rekkverkshøyden er målt til ca. 93 cm. Det er i følge husordensreglene ikke tillatt med grill. Det er felles grillplass utenfor blokken.

Soverom

Et lite soverom/alkove med plass til seng, knagger på vegger samt skap over seng. Leiligheten var opprinnelig en 1-roms. Utgang til balkong via soverom.

Kjekt å vite:

Leiligheten har naturlig oppdriftsventilasjon med tilluftsventiler i vindu på kjøkken kombinert med avtrekk via felles
avtrekkskanal på bad.
Takhøyder er målt på tilfeldig valgte steder i boligen. Det er målt ca. 2,25 meter takhøyde i bad og ca. 2,42 meter i øvrige rom.
Sikringsskap med automatsikringer og måler plassert i felles gang. Hovedsikring er på 25A. Leiligheten har delvis åpent og delvis skjult elektrisk anlegg.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et sentralt og attraktivt boligområde mellom Lille Tøyen og Kampen Park. Her bor du i  skjermede og rolige omgivelser, men samtidig med kort vei til blant annet Carl Berner, Grünerløkka og ca. 15-20 min til sentrum. Her er det nærhet til handlegater, shoppingsentre, restauranter og uteliv, og kollektivtilbud.
Dagligvarehandel kan gjøres ved Rema 1000 og Kiwi ved Hasle Skole. For ytterligere servicetilbud kan Hasle Torg by på butikker som vinmonopol, bakeri, apotek, treningssenter og Coop Mega-butikk. Av søndagsåpne butikker er det kort vei til Joker ved St.Jørgens vei eller Joker ved Tidemannsbyen, samt Rema 1000 på Ensjø.
En tur i nærområdet bringer deg gjennom et mangfold av bydelens særpregede grønne lunger og parker som Botanisk Hage, Middelalderparken, Tøyenparken med "Øyafestivalen", Ola Narr, og ikke minst Akerselva en liten spasertur unna, der gang- og sykkelvei fører helt opp til Maridalsvannet. For de som setter pris på turer i skog og mark er dette en ypperlig beliggenhet da turveien i Lodalen også er i nærhet. Gode treningstilbud og idrettsfasiliteter som f.eks. Tøyenbadet, SATS/Elixia, Actic Tøyen, Fresh Fitness, diverse fotballbaner, m.m. For de som setter pris på litt andre aktivitetstilbud finner du også Naturhistorisk museum rett ved leiligheten.
En liten spasertur til Bjørvika finner du sommerrestauranten Sukkerbiten - med sin flotte utsikt mot Oslofjorden og stemningsfulle atmosfære. Her kan du også besøke operahuset, eller ta en tur ut til den nye badeplassen på Sørenga. Maeemo med sine tre stjerner i Michelin-guiden, finner du i Schweigaardsgate 15. Det er også kort vei til Ekeberg hvor du kan ta en tur i den flotte Ekebergparken eller besøke  Ekebergrestauranten som har kanskje Oslos beste utsikt.
Gode kommunikasjonsmuligheter. Holdeplasser for både buss og T-bane er i nærheten av leiligheten med hyppige avganger. Ca. 5 min til Tøyen T-banestasjon hvor alle banene går, og ca. 10 min til Ensjø T-banestasjon. 20, 21 og 60 bussen går også like ved leiligheten. Videre er det gangavstand til Tøyen togstasjon som er en holdeplass på Gjøvikbanen med avgang/ankomst på lokaltogene.

Felleskostnader

6 584.
Inkluderer: Renter og avdrag fellesgjeld, varmtvann, ordinær drift og vedlikehold, renovasjon og kommunaleavgifter, vaktmester, trappevask og  internett.
Det gjøres oppmerksom på at felleskostnader vil variere over tid, og justeres i hovedsak 1-2 ganger pr. år i forhold til borettslagets faktiske kostnader. 
Telia er leverandør av Internett

Andel fellesgjeld

787 000

Andel formue

18 711

Fellesgjeld / lånevilkår

Lånenummer:  HABA03-83987187568
Type lån: Annuitet
Restsaldo borettslag: 33.590.249,-
Restsaldo andel: 786.695 pr 01.08.2021
Restløpetid: 16 år 3 md
Terminer pr år: 12
Rente: 1,55% flytende pr 01.08.21
Borettslaget har lagt til rette for individuell nedbetaling av fellesgjeld (IN-ordning). Dette gir andelseierne anledning til å nedbetale sin del av fellesgjelden. Man kan også nedbetale deler av fellesgjelden. Konferer megler dersom dere har spørsmål rundt dette.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Ja / Ja

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 706 983 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 545 140 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Boligens areal

Primærrom: 34 kvm, Bruksareal: 34 kvm, Bruttoareal: 37 kvm
3. etasje:
Bruksareal: 34 m².
Primærrom: 34 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, bad, stue/kjøkken og rom benyttet som soverom.
Leiligheten disponerer i tillegg en bod (merket nr. 1) oppmålt til ca. 1,6 m2 i U01 i en sidebygning.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.
Det bygges vedsiden av borettslaget så om man kommer med bil kan det være få plasser. Alternativt kan man parkere i gatene ovenfor borettslaget.

Tomt

Areal: 2 368 kvm, Eierform: Fellestomt
Borettslaget består av 60 andeler. Felles tomt for borettslaget opparbeidet med blant annet asfaltert område, parkeringsplasser, gressplen, trær, prydbusker og diverse beplantning. Sykkelparkering og sittegruppe.

Garasje / Parkering

Borettslaget har 10 parkeringsplasser som leies ut etter ventelister. Plassene koster 300,- kr pr mnd.

Byggemåte

Bolibygg over 10 etasjer samt underetasje. Bygningen har støpt gulv mot grunn. Grunnmur, bærende vegger og skillende dekker i hovedsak av betong-/murkonstruksjoner. Utvendige fasader kledd med teglstein. Tilnærmet flat takkonstruksjon utvendig tekket med papp/membran. Leiligheten har slett entrédør fra Daloc med brannklasse B30, lydklasse 40dB og kikkehull. Balkongdør med karmer/rammer av tre og to-lags glass fra 2010. Tofløyet balkongdør og vindu med karmer rammer av tre utvendig beslått med metall og tre-lags glass fra 2016.
*TG 2 helhetsvurdering er valgt grunnet rommets alder og
enkelte avvik.
*TG 2 kjøkken grunnet rommets alder og enkelte avvik. Armatur er koblet motsatt vei med kaldt- og varmtvann.
For ytterligere informasjon om byggemåte henvises det til vedlagte takst utarbeidet av Knut Johnsen i Anticimex, datert 06.09.2021

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest/midlertidig datert 07.04.1974 for eiendommen. Adressen var tidligere Kåre Røddes plass 1.

Adgang til utleie

Det er ikke tillatt å leie ut eller overlate bruken av boligen til andre uten styrets samtykke og
godkjennelse av leietaker. Søknadsskjema for utleie/bruksoverlating fås ved henvendelse
til OBOS Eiendomsforvaltning AS.
I henhold til Lov om borettslag § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opp til tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene.
Andelseier som selv bor i boligen, kan overlate bruken av deler av boligen til andre. I tillegg kan andelseier overlate bruken av hele boligen til andre opp til 30 døgn i løpet av året.

Oppvarming

Elektrisitet via panelovner. Varme i gulv på bad.

Energiforbruk

Stipiulert energiforbruk er ca. 4.000 kwh.
Med et estimat på kr. 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr. 4.000,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.
Det bor pt 2 stykker i husstanden.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G
For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til S-4945 med tilhørende bestemmelser datert 05.04.1974. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.
Rundt blokken bygges det og utvides. Gjelder: Institusjon (sykehjem/omsorgsboliger) Felt A og  institusjon/barnehage Felt B og C
Det bygges i Dronning Ingrids hage like ved, og ved det nye Tøyenbadet, som er om lag 500 m fra bygningen i luftlinje.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

En servitutt kan være en rettighet eller forpliktelse for borettslaget. Den kan være positiv eller negativ.
Utover andelens fellesgjeld vil boligen overtas fri for pengeheftelser.
Det er tinglyst 11 servitutter på eiendommen. Disse omhandler:
Kommunens rett til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen,  vei og adkomstrettigheter.
Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Borettslag

Borettslag: Lille Tøyen Borettslag, Orgnr: 986088482
Borettslaget består av 60 andelsleiligheter.
Lille Tøyen Borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer
986088482, og ligger i bydel Grünerløkka i Oslo kommune med følgende adresse:
Dronning Ingrids plass 1-5, 0576 Oslo
Gårds- og bruksnummer : 128 125
Vibbo
Du kan finne informasjon om boligselskapet og ditt boforhold ved å logge deg inn på
Vibbo.no. Her finner du oversikt over din bolig, felleskostnader og annen nyttig informasjon.
I tillegg er det en enkel kanal for å kunne kommunisere med styret.

Forkjøpsrett

Det praktiseres ikke fokjøpsrett i borettslaget.

Nei

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Styret bestilte i 2019 en brannteknisk tilstandsanalyse. Den kom på vårparten 2020 og gir boretslaget et godt grunnlag for vurdering av ytterligere brannsikringstiltak. Utfra dette har styret bestilt Firesafe AS til å utføre en rekke punkter fra rapporten:
- Revet og bygd opp igjen gipsvegg i vaskeriet, slik at den nå er brannklassifisert
- Branntettet rørføringer i kjeller
- Ny ståldør fra inngangsparti til vaskeri
- Ny dør til bøttekott i kjeller
- Montert røyktetningslister på alle ståldører i blokka
- Kontrollert og trykktestet alle brannslanger i alle etasjer
- Montert markeringslys over dører i bodanlegget
- Flyttet detektor i teknisk rom lengre inn i rommet for å unngå feilutløsing
- Utarbeidet oversiktsplan over bygget til brannvesenet
I året som kommer vil vi sørge for bedre skilting av rømningsveier og brannslukningsutstyr.
Av andre saker kan nevnes:
- Reforhandlet bredbåndsavtale - se egen sak på generalforsamlingen
- Baderomsprosjekt - se egen sak på generalforsamlingen
- Forsterket innbruddssikringen på ytterdøren
- Utredet sykkelskur - se egen sak på generalforsamlingen
- Utredet lademuligheter - se egen sak på generalforsamlingen
- Nye nedløpsrør på alle balkonger
- Maling av tak og vegger i alle korridorer, trappeløp og nytt epoxygulv i vaskeri
- Omfattende rydding i bodanlegg og bøttekott
- Sykkelrydding
- Rengjort bodanlegg
Kommende vedlikehold:
- Drenering av området bak blokka
- Reparasjon av kantstein ved søppelnedkastet
- Utbedring av råteskader og annet på støyskjerm
- Rydde skråningen mot Økernveien. For å forhindre ny fremvekst av ugress legges
fiberduk og rullestein.
- Utsiftning av sluk på bad/rør (nedstemt på generalforsamling)

Husdyrhold

Beboere kan holde dyr dersom gode grunner taler for det, og dyreholdet ikke er til ulempe for de øvrige brukere av eiendommen. Eventuelt dyrehold skal alltid forhåndsgodkjennes av styret. Det må ikke legges ut mat til fugler og dyr.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Kjøleskap/fryser medfølger.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til mw@schalapartners.no eller SMS: 46 82 88 87 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.
Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.  Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne. Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

Adresse og matrikkel

Dronning Ingrids plass 1, 0576, Oslo, Gnr. 128 bnr. 125, andelsnr. 301 i Lille Tøyen Borettslag med orgnr. 986088482 i Oslo kommune

Eier

Eirik Wixøe Svela

Oppdragsnummer

72-21-0045

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger tilstandsrapport og egenerklæringsskjema selger, . Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners Årvoll sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.