#Gjerdrum

Lekker, oppgradert enebolig i med nydelig utsikt | Alt nytt | Stor tomt | 5 min med bil til Ask & Kløfta (Ullensaker)

Gjerivegen 111 , 2022 Gjerdrum

VISNINGER

26. mars søndag kl. 14:45-15:30

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Joachim Rybka
Joachim Rybka Partner / Eiendomsmeglerfullmektig
Jannik Holm
Jannik Holm Eiendomsmeglerfullmektig

NABOLAGSPROFIL

67%

eier sin egen bolig

79%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

67%

har bolig på over 120 kvm

33%

er barnefamilier

41%

er gift

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 239 m²
Bruksareal 239 m²
Tomt 1 298 m² / Eiet tomt
Soverom 5
Byggeår 1954
Gårdsnummer 13
Bruksnummer 18
Energimerking B
FINN.no 277503940
Sist endret 20.03.2023 11:03
Prisantydning 7 250 000,-
Totalpris 7 447 269,-

Beregnet totalkostnad

7 250 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 181 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 250 000,-)) 14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 197 269,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 7 447 269,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Lekker enebolig ombygd i 2017 på Gjerdrum beliggende i flotte landlige omgivelser med fin utsikt og en stor tomt med gode solforhold. Boligen har høy standard med nye vinduer, varme i alle gulv, varmepumpe og balansert ventilasjon som holder strømforbruket lavt. Så fort du kommer inn døren merker du at boligen er pusset opp med fokus på høy kvalitet. Nesten alle rom har Philips Hue lamper importert fra utlandet som styres ved hjelp av app og kan dimmes. I hele boligen er det høykvalitets lydtette dører. I underetasjen er det bygget en sokkelleilighet der nåværende eier har fått kr. 12.000,- per måned eks. strøm. Denne er ikke byggemeldt og bruksendringen er ikke registrert.

Boligen har en flott beliggenhet på en bakketopp med fin utsikt fra alle rom, kun 5 min unna både Kløfta og Ask.

Kort oppsummert:
•Alt nytt i 2017
•5 soverom og 3 bad
•Varmepumpe og balansert ventilasjon
•Eksklusive materialvalg
•Fibernett
•IG for stor garasje foreligger
•Stor tomt med gode solforhold
•Busstopp rett ved boligen
•Kun 5 min med bil til Kløfta togstasjon

Innhold

Enebolig over 2 etasjer samt kjeller og loft.
Kjelleretasjen består av rom benyttet som entré, gang, stue, kjøkken, bad og 2 soverom.
Det gjøres oppmerksom på at bruksendringen i underetasjen ikke er søkt om og derfor ikke godkjent.
1.etasjen består av entré, gang, stue, spisestue, kjøkken, bad og 2 soverom.
2.etasjen består av gang, bad og 3 soverom.

Utstyr

Gulvflater belagt med laminat og fliser. Malte vegg og himlingsflater med taklamper. Profilerte innerdører. Oppgraderinger: Boligen ble renovert i
2017.
Sikringsskap med automatsikringer er plassert i gang 2. etasje. boligen har skjult elektrisk anlegg. Boligen er oppvarmet med elektrisitet.
Oppgraderinger: Nytt elektrisk anlegg i 2017/18.
Leiligheten har røykvarslere fra 2017 og brannslukningsapparat i skum fra 2011.
Boligen har entrédør med Yale-doormanlås fra 2017. Terrassedører og vinduer med karmer av pvc og tre-lags glass fra 2017.

Entré

Entreen er flislagt med store tidsriktige fliser og det er gulvvarme. I tillegg er det er stort innebygd garderobeskap med sepildører med rikelig med plass til oppbevaring av yttertøy og sko. På veggen er det veggmonterte knagger til yttertøy. Fra entreen er det adgang til bad og det største soverommet i 1. etasje.

Stue

Stuen er svært romslig med flere sosiale soner og vindusflater som slipper inn rikelig med natulrig lys og gir deg fint utsyn over nærområdet. Her finner du også varmepumpen, som sammen med varmefolien i gulvet sørger for god, energieffektiv oppvarming.  Planløsningen gjør at stuen er svært enkel å innrede med en perfekt sofakrok i den ene enden og en utmerket plass til spisebord foran ved den åpne kjøkkenløsningen.

Utgang fra spisestue til inntrukket terrasse på ca 10 m2. Terrassen er belagt med banemembran. Rekkverkshøyden er oppmålt til 0,89-0,91 meter.

Kjøkken

Kjøkkenet er nytt fra 2017 med intgrerte hvitevarer og et innebygd dobbeltkjøleskap.

Kjøkken - Kjeller
Kjøkkenløsning fra 2017/2018. Kjøkkeninnredning med glatte fronter. Benkeplate av stein. Underlimt oppvaskkum tilkoblet ett-greps armatur.
Laminerte plater over benkeplaten. Stikkontakter under overskap. Frittstående kjøleskap med fryser. Integrert stekeovn. Nedsenket induksjonstopp.
Ventilator i overskap. Vannrør av plast og forkrommede vannrør på vegg fra 2017/18 og kobber fra ukjent årstall. Synlige avløpsrør av plast.
Varmtvannsbereder på 188 liter fra 2016.
TG 2:
Fordelerskap har åpninger/utettheter til omsluttende veggkonstruksjon samt mangler mulighet for sikker avrenning til sluk (hensikten er å unngå følgeskade ved en eventuell lekkasje fra systemet). Avrenningsmulighet/sikkring anbefales etableret.
Vannrør av kobber er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.
Det er ikke kursoversikt for rør-i-rør system. Anbefales etablert.

Kjøkken - 1.etasje
Kjøkkenløsning fra 2017/2018. Kjøkkeninnredning med høyglans fronter. Benkeplate av laminat. Nedsenket oppvaskkum tilkoblet ett-greps armatur.
Limte metallfliser over benkeplaten. Overbelysning og stikkontakter under overskap. Frittstående kjøleskap og fryser. Integrert oppvaskmaskin og
stekeovn. Nedsenket induksjonstopp. Ventilator i overskap med avtrekk ut av bygget. Vannrør av typen rør-i rør system. Synlige avløpsrør av plast.
Det er montert komfyrvakt på platetopp.

Bad

Bad - Kjeller
Baderom fra 2017/2018. Flislagt gulv med varme og flislagte. Malt himlingsflate med taklampe. Vegghengt servantskap med ovenpåliggende servant
tilkoblet ett-greps armatur. Vegghengt speilskap. Gulvstående toalett. Dusjhjørne med glassvegg og armatur tilkoblet hånddusj. Vannrør av typen rør
-i rør system. Synlige avløpsrør av plast. Avtreksventil på vegg.
TG 2:
Det er observert riss/sprekk på en veggflis ved dør og ett hjørne samt stedvis riss/sprekker i flisfuger mot himling. Skader anbefales utbedret.
Det er observert manglende flisfug ved dør. Utbedring anbefales. Det er observert manglende elastisk flisfug i overgang gulv/vegg/hinling samt i
hjørner. Anbefaler oppfølging med jevnlig ettersyn.
Sluket er plassert for tett mot hjørne, noe som medfører til at slukmansjett ikke er montert iht monteringsanvisning.

Bad - 1.etasje
Baderom fra 2017/2018. Flislagt gulv med varme og flislagte. Malt himlingsflate med downlights. Vegghengt servantskap med ovenpåliggende
servant tilkoblet ett-greps armatur. Vegghengt speil og høyskap. Vegghengt toalett tilkoblet sisternekasse. Dusjhjørne med innfellbare glassdører og
armatur tilkoblet hånddusj og regndusj. Vannrør av typen rør-i rør system. Synlige avløpsrør av plast.
TG2:
Drenering fra innbygget sisterne er ikke registrert.
Sluket er plassert for tett mot hjørne, noe som medfører til at slukmansjett ikke er montert iht monteringsanvisning.

Bad - 2.etasje
Baderom fra 2017/2018. Flislagt gulv med varme og flislagte. Malt himlingsflate med downlights. Vegghengt servantskap med ovenpåliggende
servant tilkoblet ett-greps armatur. Vegghengt speilskap og høyskap. Vegghengt toalett tilkoblet sisternekasse. Frittstående badekar med armatur
tilkoblet hånddusj. Vannrør av typen rør-i rør system. Synlige avløpsrør av plast. Avtreksventil i himling.
TG 2:
Det er ikke kursoversikt for rør-i-rør-system i fordelerskapet. Kursoversikt anbefales etablert.
Drenering fra innebygget sisterne er ikke registrert.
Dørens plassering nær våtsone er uegnet. Fare for fukt i konstruksjon.
Sluket er plassert for tett mot hjørne, noe som medfører til at slukmansjett ikke er montert iht monteringsanvisning.
Lokalfall i dusjsonen er mindre enn hva som ideelt anbefales.

Hage

Arealet rundt boligen er svært fint med en stor flat tomt opparbeidet med div busker og gressplen. Størrelsen og utformingen på tomta gjør at du enkelt kan skape dine egne sosiale soner eller sette opp trampoline eller bassseng til de minste eller. Det er gode solforhold på tomta hele året takket være den gode beliggenheten over terrenget i nærområdet.

Uteareal

Foran boligen er det en gruslagt biloppstillingsplass med plass til opp til 8 biler i følge eier. Nedefor bilopstillingsplassen er det lagt opp til oppføring av en stor garasje. Igangsettingstillatelse er innhentet og kan fåes av megler.

Soverom

Boligen har 5 gode soverom. 2 av soverommene ligger i bligens 1. etasje og er begge av god størrelse. Fra hovedsoverommet i 1. etasje er det utgang direkte ut i hagen. Det andre soverommet i 1. etasje ligger inntil stuen og er er perfekt barnerom/kontor. I boligens 3 etasje finner du 3 soverom.
Alle soverommene har fin utsikt fra vinduene og varme i gulvene.

Sokkelleilighet

Sokkelleiligheten i underetasjen er bygget i 2017 av nåværende eier. Leiligheten har god standard med fine slette flater og store tidsriktige fliser på alle gulv bortsett fra rommene som benyttes som soverom. Kjøkkenet er romslig med pene tidsriktige fronter, bekeplate i stein og kvalitetshvitevarer. Sokkelleiligheten har vært leid ut for kr. 12.000,- per måned ekskludert strøm.
Sokkelleiligheten er oppført av nåværende eier. Den er ikke byggemeldt og bruksendringen er ikke godkjent,

Beliggenhet

Frittliggende enebolig beliggende i et landlig område i Gjerdrum kommune. Det er ca. 5 km til kommunesenteret Ask med barnehager, barneskole, ungdomsskole, buss, butikker, caféer, legesenter, 9-hulls golfbane, treningssenter, legesenter, marka m/lysløyper, bade-/fiskevann, Kniplia
alpinanlegg, idrettsanlegg, Gjerdrum fritidspark, m.m.

Kløfta ligger også kun 5 min unna med bil og kan by på flere fasiliteter og har gode pendlermuligheter med bl.a hyppige avganger med tog til både Lillestrøm/ Oslo og Gardermoen. Samtidig finner du Bakke barneskole, Vesong ungdomsskole, barnehager og idrettsplass.
Gangavstand til Kløfta stasjon som har gode kommunikasjonsmuligheter til Oslo, Jessheim og Lillestrøm med tog og buss. 
Gjerdrum er en kommune med fokus på barn/oppvekst/friluftsliv og man kan finne mer informasjon på kommunens hjemmesider. I tillegg har Gjerderum en svært sentral beliggenhet med kort vei til E6 for rask transport på strekningen Oslo/Gardermoen og videre veiforbindelser til hele det sentrale østlandsområdet

Nærområdet kan by på flotte rekreasjonsmuligheter. Kort vei til Romeriksåsen med sitt løypenett og fine turstier er et populært område sommer som vinter. Kniplia Alpinanlegg ligger kun en kort kjøretur unna. Det tar ca 8 minutter å kjøre til Kløfta, 13 minutter til Jessheim, ca 17 minutter til Gardermoen flyplass, 20 minutter til Lillestrøm og 30 minutter til Oslo.

Tomt

Areal: 1298 kvm. Eierform: Eiet tomt

Tomten er opparbeidet plenarealer, trær og gruslagt innkjørsel med biloppstillingsplasser og planert område med mulighet for etablering av garasje.
Areal: 1 298 kvm, Eierform: Eiet tomt

Løpende kostnader

I tillegg til de kommunale avgiftene må kjøper beregne andre løpende kostnader som renovasjonsgebyr, strøm, husforsikring, innboforsikring og abonnement for tv og internett.

Kommunale avgifter

Kr. 9 400 pr. år Kommunale avgifter inkluderer: Feiegebyr, Geb.branntilsyn, Renovasjon Husholdning, Slamtømming Pr M3, Ab Slamtømming

Prognosen for inneværende år er på totalt kr. 9.528,-. Hittil i år har det blitt fakturert kr. 7.146,- per 29.09.2022.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 214 129 pr. 31.12.20 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 370 864 pr. 31.12.20 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 95% for sekundærboliger (alle andre boliger). For næringseiendom gjelder andre regler. For utfyllende informasjon om regelverket og unntak vises til skattelovens § 4-10 og Skatteetaten.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2:
Bad - Kjeller
- Overflater vegger
- Membran, tettesjikt og overgang til sluk.

Bad - 1.etasje
- Sanitærutstyr / innredning
- Membran, tettesjikt og overgang til sluk.

Bad - 2.etasje
- Sanitærutstyr / innredning
- Membran, tettesjikt og overgang til sluk.
- Overflater vegger
- Fallforhold gulv

Kjøkken - Kjeller
- Vannrør

Øvrige rom
- Overflater vegger

Rom under terreng (kjeller, underetasje, sokkeletasje)
- Overflater vegger
- Konstruksjoner (tilfarergulv, himling og vegger).

Loft - uinnredet / råloft
- Konstruksjonsoppbygging

Innvendige trapper
- Innvendige trapper

Etasjeskiller
- Skjevhetsmåling

Tekniske anlegg, VVS anlegg (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom)
- Ventilasjon
- Hovedstoppekran
- Avløpsrør. (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom)

Yttertak
- Takgjennomføringer
- Inspeksjonsmulighet

Drenering
- Fuktmerker / -symptomer i kjeller/underetg. Ink. eventuell krypekjeller og plate på mark

Stikkledninger og tanker
- Vann- og avløpsledninger (ink. stikkledninger)

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:

-Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom?
Ja, kun faglært. Alle badene ble renovert i 2017 av Allsidig håndverk i 2017.

-Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp?
Ja, kun faglært. Nye rør og nytt avløp i 2017.

-Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i underetasje/kjeller?
Ja. En gang så vi kondensat i kjelleren i et soverom i hjørne før 1 år siden, men etter vi luftet det fuk tigheten ble borte.

-Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe, f. eks dårlig trekk, sprekker, pålegg etter tilsyn, fyringsforbud eller lignende?
Nei, Pipen er omgjort til ventilasjon.

-Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade?
Ja, både av faglært og ufaglært/egeninnsats. Ny terrasse, ny tak, isolerte vegger, ny fasade, ny panel ble laget av eier i 2017

-Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
Ja, kun faglært. Smart hus elektro AS utførte arbeid. Nye varmekabler og varmefolje i hele huset i gulvet, ny varmepumpe, ny belysning, nye ledninger, nye stikkontakter, nye koblingsbokser, sikringer og sikringsskapet.

-Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av det elektriske anlegget (i henhold til forskrift om lavspenningsanlegg)?
Ja, for hele huset.

-Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
Bortsett fra ventilasjon.

-Har du ladeanlegg/ladeboks for el-bil i dag?
Men mulig å bruke lader for ny sikringsskap ute er klar for bruk

-Hvis ja, er rommene som benyttes til ovennevnte godkjent til beboelse (rom til varig opphold) av bygningsmyndighetene?
Det er innredet hybel nede men mangler godkjenning fra myndighetene.

-Kjenner du til om det er innredet/bruksendret/bygget ut kjeller eller loft eller andre deler av boligen? Hvis nei, gå til punkt 22.
Innredet kjeller som har blitt til en hybel, løft er renovert og kan brukes som ryddig oppbevaringsrom.

-Kjenner du til manglende brukstillatelse eller ferdigattest?
Ikke som vi vet om

-Kjenner du til andre forhold av betydning som kan være relevant for kjøper å vite om (f.eks. rasfare, tinglyste forhold eller private avtaler)?
Vi anbefaler å forbedre ventilasjon i kjelleren. Det er ventilasjon der, men dette kan forberedes

-Tilleggskommentar:
Bolig er totalt renovert utvendig og innvendig i 2017.

Boligens areal

Primærrom: 239 kvm, Bruksareal: 239 kvm

U . etasje/kjeller:
Bruksareal: 71 m².
Primærrom: 71 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Rom benyttet som entré, gang, stue, kjøkken, bad og 2 soverom.
Det gjøres oppmerksom på at bruksendringen i underetasjen ikke er søkt om og derfor ikke godkjent.

1. etasje:
Bruksareal: 105 m².
Primærrom: 105 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, gang, stue, kjøkken, bad og 2 soverom.

2. etasje:
Bruksareal: 63 m².
Primærrom: 63 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, bad og 3 soverom.

Kommentarer til areal:
Deler av loftsetasjen er ikke måleverdig areal grunnet lav takhøyde under skråtak. Bruken av rommet, på befaringstidspunktet, avgjør om rommet defineres som P - Rom eller S - Rom. Se mer utfyllende i rapportens premisser om areal.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at det ikke er søkt om/godkjent innredning av kjeller og det er heller ikke tatt stilling til om dette lar seg gjøre.
Etasjen er av den grunn ikke godkjent til varig opphold. Arealene er medtatt i rapporten etter dagens bruk. Det er fremvist dokumentasjon vedrørende tillatelse til oppføring av en garasje på tomten. Dette forholdet er ikke videre vurdert under befaringstidspunktet.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Garasje / Parkering

Parkering på egen gårdsplass med plass til opptil 8 biler i følge eier.

Tillatelse til oppføring av garasje på tomten foreligger. Tillatelsen gjelder BRA 104 m², møne 6,6m,  gesims 4,58m. Tillatelsen ble gitt 26.05.2021 og arbeidet må være påbegynt innen tre - 3 - år fra dispensasjonen er gitt, ellers faller dispensasjonen bort.

Byggemåte

Enebolig beliggende i Gjerdrum kommune. Boligen har eiet tomt. Tomten er opparbeidet plenarealer, trær og gruslagt innkjørsel med biloppstillingsplasser og planert område med mulighet for etablering av garasje (IG foreligger).

Boligen er oppført med støpt gulv mot grunn og grunnmur av betongkonstruksjon. Bærende konstruksjoner og skillende dekker bestående av betong
og trekonstruksjoner. Yttervegger av bindingsverk utvendig kledd med panel. Yttertak i saltaksform utvendig tekket med takstein. Boligen har
entrédør med Yale-doormanlås fra 2017. Terrassedører og vinduer med karmer av pvc og tre-lags glass fra 2017.

Ferdigattest / brukstillatelse

Boligen har status tatt i bruk hos kommunen, regisrtert 10.03.2006.
Det er innhentet byggetillatelse for tilbygg datert 03.07.1968.
Det foreligger igangsettingstillatelse for garasje på eiendommen.
Det gjøres oppmerksom på at bruksendringen fra garasje, boder og vaskerom i underetasjen ikke er søkt om og derfor ikke godkjent.

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse iflg. kommunen. I henhold til plan- og bygningsloven § 21-10 (5) utstedes det ikke lengre ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1/1-98. Dette innebærer at byggverkene lovlig kan brukes og omsettes uten at det foreligger ferdigattest. Det betyr imidlertid ikke at ulovlige bygde tiltak blir lovlige.

Nåværende eier har byttet vinduer og dette er ikke søkt om.

Adgang til utleie

For utleie av deler av boligen kan det medføre krav om godkjennelse iht. plan- og bygningsloven om varig oppholdsrom. I tillegg kan det medføre søknadsplikt overfor plan- og bygningsmyndighetene for selvstendig boenhet. Selger har ikke søkt om slike godkjennelser og bærer ingen risiko/ansvar for at slike godkjennelser gis.

Boligen kan fritt leies ut utover dette. Kjøper oppfordres til å gjøre seg kjent med skattereglene for utleie av bolig samt reglene for skattefritak ved gevinst ved salg av bolig ved utleie. Nåværende eierer har leid ut sokkelleiligheten i underetasjen til kr. 12.000,- eks. strøm.

Oppvarming

Bolien har oppvarming med elektrisitet, kombinert med varmepumpe og gulvvarme. Boligen har balansert ventilasjon.

Energiforbruk

Eier opplyser at energifortbruket i 2021 var 31.971 kWh.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til LNFR. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Offentlige planer

Kommuneplan 2012-2024

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

1955/100200-1/8  Bestemmelse om veg  
14.01.1955 
Vegvesenets betingelser vedtatt

Vei/vann/avløp

Eiendommen har privat vann og avløp med privat septiktank.
Vannleverandøren er Gimilvann og fakturaen for 2. halvår 2022 var på kr. 1.656,-. Faktura for vann kan variere

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris. Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, renteforsikring, flytteforsikring og boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 98 03 91 50 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre undersøkelser av kjøpers egenkapital og eventuelt andre forhold knyttet til kjøper. Den delen av kjøpesummen som er egenkapital skal innbetales fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Pantet følger av "Lov om pant" og skal ikke tinglyses. 

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, ta kontakt med megler.

Adresse og matrikkel

Gjerivegen 111, 2022, Gjerdrum, Gnr. 13 bnr. 18 i Gjerdrum kommune

Oppdragsnummer

72-22-0064

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners Årvoll sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.