Oppdal

Stølen - Innholdsrik fritidsbolig med Ski-in/Ski-out - 2 stuer - 9 sengeplasser - Hems - Garasje - 2 terrasser - Utsikt

Gardåvegen 109 , 7340 Oppdal

BE OM SALGSSUM
Torben Olden
Torben Olden Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

78%

eier sin egen bolig

88%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

76%

har bolig på over 120 kvm

55%

av boligene er eldre enn 20 år

37%

er barnefamilier

Type / Eierform Fritidseiendom / Selveier
Primærrom 125 m²
Bruksareal 129 m²
Bruttoareal 142 m²
Oppholdsrom 2
Soverom 3
Byggeår 2002
Gårdsnummer 294
Bruksnummer 26
Energimerking D
FINN.no 198844572
Sist endret 01.12.2020 21:41
Prisantydning 3 890 000
Totalpris 3 995 690
Ligningsverdi 788 896,-

Beregnet totalkostnad

3 890 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 91 870,- (Dokumentavgift) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 105 690,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 995 690,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Olden & Partners v/ Torben Olden ønsker velkommen til Gardåvegen 109, en flott fritidsbolig over tre plan, med garasje i tilknytning boligen. Fritidsboligen har en svært innholdsrik og smart planløsning. Her er det bl.a. utgang på begge sider av huset, slik at en enkelt kan ta på seg skiskoene inne, uten å gå gjennom hovedinngangen og boligen. Nydelig utsikt fra boligen og 2 terrasser. Skianlegg og langrennsløype rett utenfor.
NOEN KVALITETER VED EIENDOMMEN :
- Svært Innholdsrik hytte/fritidsbolig over tre plan med 3 soverom
- Gode solforhold
- Nærhet til skianlegg og langrennsløype
- Brøyting på veg og parkering om vinter, samt plenklipp om sommer inkludert i Gardåvegen Veglag
- Vedovn i stue i første og andre etasje
- Gjesteparkering like i nærheten
- Barnevennlig område
- Innlagt fiber

Innhold

Kjeller: Gang, 2 soverom, bad og 3 boder (1 bod benyttes i dag som soverom, 1 bod er tilrettelagt for innredning av badstu).
1. Etasje: Trapperom, kjøkken, spiseplass og stue i åpen løsning.
2. Etasje: Loftstue og soverom.
Hems.

Standard

Bad - Kjeller
Baderom fra 2002. Flislagt gulv med varme. Flislagte vegger. Trepanel i himling. Servantskap med profilerte fronter og ovenpåliggende servant med ett greps armatur fra Nordic. Vegghengt speil mellom overskap med overbelysning og stikkontakter. Dusjhjørne med skyvbare dører fra Duscholux. Dusjarmatur med ett greps armatur. Badekar fra Wonderspa. Gulvstående toalett fra gustavsberg. Opplegg for vaskemaskin.
Synlige avløpsrør i plast og synlige vannrør i forkrommet kobber.
Mekanisk avtrekk.
Kjøkken - 1. etasje
Kjøkkeninnredning fra 2002 i åpen løsning mot stue og spiseplass. Innredning med profilerte fronter. Benkeplate i laminert utførelse med ovenpålimt oppvaskkum i rustfritt stål med ett-greps armatur fra Ikea. Flis/stein mellom benkeplate og overskap. Lysarmatur med stikkontakt under overskap. Ventilator ut av bygget. Platetopp og komfyr fra Ikea. Integrert oppvaskmaskin. Synlige vannrør i plastbelagt kobber og avløpsrør av plast. Gulvflater belagt med parkett. Vegger i malt panel. Malt panel i himlingen med lampepunkt.
Øvrige rom :
Gulvflater med parkett, laminat og fliser i entré. Veggflater med malt trepanel og mdf panel. Himlingsflater med malt panel.
Kjeller : Gulvflater med parkett og fliser. Vegg og himlimgsflater med trepanel. Profilerte innerdører.
Toalett : Toalettrom fra 2002. Våtromsplater på vegg. Belegg på gulv. Malt panel i himling med avtrekksventil. Servantskap med ovenpåliggende servant med ett greps armatur fra Oras. Vegghengt speilskap med belysning. Stikkontakt på vegg. Vegghengt toalett med sisterne fra Vitra.

Beliggenhet

Boligen ligger fint plassert i et etablert hyttefelt i Stølen. Panorama over Oppdal. Fine solforhold fra 2 terrasser. Fra Trondheim er det kun 1 time og 45 minutter med bil eller tog.
Oppdal er som skapt for varierte aktiviteter og rekreasjon både sommer og vinter, med ulike terreng som fjell, daler og elver. Dette er en ypperlig mulighet til å realisere hyttedrømmen i et av landets mest attraktive fritidsbolig-områder.

Tomt

Eierform: Festet tomt, Utløpsår feste: 2072, Festeavgift: 592, Se informasjon vedlagt i eget skriv fra bortfester.
Punktfestet tomt opparbeidet med markterrasse gressplen og noe beplantning. Innkjørsel til inngangsparti og garasje.

Garasje / Parkering

Parkering i garasje tilknyttet boligen.

Felleskostnader

2 000 pr. år. Gardåvegen veglag, inkluderer brøyting på vinter av veg og parkeringsplass og klipping av gress om sommeren. Prisen er et estimat og reguleres alt etter behov.

Forsikring

SMN Polisenummer: 19770806

Boligtype, eierform og byggeår

Fritidseiendom (Selveier), byggeår: 2002

Antall soverom

3

Byggeår

2002

Byggemåte

Fritidsbolig over tre plan samt garasje i tilknytning til boligen. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur av mur/betongkonstruksjon utvendig pusset. Etasjeskiller i boligen av trekonstruksjoner. Veggkonstruksjon med bindingsverk av treverk med utvendig liggende trekledning. Saltak i trekonstruksjon utvendig tekket med trepanel fra byggeår. Renner
og nedløp av metall. Boligen har entrédører fra byggeår. Vinduer med karmer/rammer av tre. Profilert terrassedør med glassfelt i lav brystning fra stue til sydvendt terrasse.

Ferdigattest / brukstillatelse

Ferdigattest utstedt 16.06.2015. Det gjøres oppmerksom på at denne gjelder opprinnelig bebyggelse og at det ikke finnes midlertidig brukstillatelse på senere utbygginger og moderniseringer. Det anbefales at ny eier av eiendommen tar kontakt med Oppdal kommune for å gjøre avtale om befaring for å se at alle vilkår er til stede for å få utstedt ferdigattest.

Boligens areal

Primærrom: 125 kvm, Bruksareal: 129 kvm, Bruttoareal: 142 kvm
U . etasje/kjeller:
Bruksareal: 50m².
Primærrom: 46 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Bad, soverom og gang
1. etasje:
Bruksareal: 47 m².
Primærrom: 47 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue, Toalett, entré/vindfang og kjøkken.
2. etasje:
Bruksareal: 32 m².
Primærrom: 32 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:  Loftstue og soverom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Oppvarming med elektrisitet, vedfyrt peisovn i spisestuen i første etasje og loftstuen i andre etasje. Det elektriske anlegget er montert som skjult og åpen anlegg.
Natursteinsbelagt Pipe fra 2002. Peisovn fra andersen i 1. Etasje. Peisovn fra Scan i 2. Etasje.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D
Se vedlagte energiattest. Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 7 030 pr. år Kommunale avgifter for 2020 (vann, avløp og eiendomsskatt) kr 7030 Renovasjon for 2020 kr 1311,25

Løpende kostnader

Kr. 2 000 pr. år. Gardåvegen veglag, inkluderer brøyting på vinter av veg og parkeringsplass og klipping av gress om sommeren. Prisen er et estimat og reguleres alt etter behov.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 788 896 pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Fra E6 mot Oppdal sentrum, ta av til høyre mot Stølen. Kjør opp til Gamle Kongevei og videre opp til skianleggets parkeringsplasser. Kjør forbi disse og ta til venstre. Følg veien med første sving til høyre og etter dette en brå sving til venstre. Hytta ligger da som nr. 2 på venstre hånd. Følg skilting fra Olden & Partners Eiendomsmegling ved annonsert visning.

Regulering

Området er regulert for bolig/fritidsformål. Reguleringsplan med bestemmelser vedlagt i salgsoppgave.
For nærmere informasjon, ta kontakt med Oppdal kommune på telefon 72 40 10 00.

Offentlige planer

Oppdal Kommune informerer at et område nord for eiendommen er regulert til fritidseiendommer, slik at det i fremtiden kan bli ny bebyggelse i området. For ytterligere informasjon, ta kontakt med Oppdal kommune på telefon 72 40 10 00.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

0/903486-1/64 HJEMMEL TIL EIENDOMSRETT
 
Vederlag: NOK 0
KJØPER:OPPDAL KOMMUNE
Org.nr: 964983003
Gjelder denne registerenheten med flere
2000/1597-21/64 HJEMMEL TIL FESTERETT
29.03.2000
Vederlag: NOK 0
KJØPER:GENRE AS
Org.nr: 946408476
Opprettet festenivå pga feilaktig ikke overført festekontrakt fra hovedbølet. Rettet etter tingl §18. 25.01.2016 EN
HEFTELSER
2000/1597-4/64FESTEKONTRAKT - VILKÅR
29.03.2000
FESTETID: 80 år
ÅRLIG FESTEAVGIFT: NOK 5.000
Pant for forfalt festeavgift
Med flere bestemmelser
Opprettet festenivå iforbindelse med feilaktig ikke overført festekontrakt fra hovedbølet. Rettet etter tingl §18. 25.01.2016 EN
GJELDER FESTE
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE
2002/51-2/64FESTEKONTRAKT - VILKÅR
04.01.2002
FESTETID: 70 år
ÅRLIG FESTEAVGIFT: NOK 500
Bestemmelser om regulering av leien
Bestemmelser om forlengelse
Pant for forfalt festeavgift
Med flere bestemmelser
GJELDER FESTE
Pengeheftelser i framfesterett
2002/51-2/64FESTEKONTRAKT - VILKÅR
04.01.2002
FESTETID: 70 år
ÅRLIG FESTEAVGIFT: NOK 500
Bestemmelser om regulering av leien
Bestemmelser om forlengelse
Pant for forfalt festeavgift
Med flere bestemmelser
GJELDER FRAMFESTE
2016/846893-1/200PANTEDOKUMENT
19.09.2016
BELØP: NOK 3.000.000
PANTHAVER:SPAREBANK 1 SMN
Org.nr: 937901003
Uomsettelig
GJELDER FRAMFESTE
ELEKTRONISK INNSENDT

Vei/vann/avløp

Offentlig veg. Offentlig vann og kloakk, via private stikkledninger.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til torben@oldenpartners.no eller SMS: 93 47 71 77 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Det gjøres oppmerksom på at soverom med utgang til terrasse i kjeller er byggemeldt som bod på byggetegningene til kommunen. Det er flere mindre avvik innvendig med hensyn til hva som er byggesøkt kommunen, og det foreligger ikke ferdigattest for disse tiltakene. Det anbefales at ny eier tar kontakt med Oppdal kommune for en befaring og mulighet for ferdigattest.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.