Åsestranda

BUD MOTTATT! Arkitekttegnet enebolig m/ nydelig utsikt og solrik tomt. Boligen ligger sjønært, i attraktivt boligområde.

Strandavegen 8 , 6017 Ålesund

BE OM SALGSSUM
Marianne Stenseth
Marianne Stenseth Eiendomsmegler MNEF / Partner

NABOLAGSPROFIL

79%

eier sin egen bolig

19%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

62%

har bolig på over 120 kvm

70%

av boligene er eldre enn 20 år

38%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 216 m²
Bruksareal 233 m²
Tomt 1 203 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 1
Soverom 4
Byggeår 1958
Gårdsnummer 50
Bruksnummer 348
FINN.no 193440964
Sist endret 14.10.2020 11:59
Prisantydning 6 950 000
Totalpris 7 161 492
Ligningsverdi 1 032 494,-

Beregnet totalkostnad

6 950 000,- (Prisantydning) Omkostninger 14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 195 500,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 211 492,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 7 161 492,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendomsskatt

Det er i Ålesund kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2020 fordelt på 3 terminer. Eiendomsskatten utgjør 2 promille av beregningsgrunnlaget og vil i år bli ca. kr 5 780,-. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig. For å finne beregningsgrunnlaget vennligst se Ålesund kommunes hjemmeside.

Beskrivelse

Aursnes & Partners v/Marianne Stenseth har gleden av å presentere en arkitekttegnet enebolig med karakter og spennende planløsning. Boligen ligger sydvendt i stille og rolige omgivelser ved Åsestranda. Her vil man ha nærhet til blant annet dagligvarebutikk, barnehage og nye Hatlane skole. Eiendommen er plassert nesten helt i enden av en blindvei og det er minimal gjennomgangstrafikk. Det er også fine turområder like i nærheten, som f.eks Hatlaåsen og kyststi.
Eiendommen har kombinerte tre og flislagte terrasser mot syd/sydvest på ca. 60 kvm totalt og treterrasse på terreng som er ca. 17 kvm. Her er det fantastisk utsikt mot Sunnmørsalpane og Åsefjorden/Borgundfjorden. Meget gode solforhold med kveldssol til ca. kl. 21-22 på terasse mot vest og på terasse mot øst er det morgensol, fra kl. 9-10 og hele dagen
 
Boligen er betydelig oppgradert både innvendig og utvendig i senere år. Gjennomgående smarte og pene løsninger, samt lyst og luftig med god takhøyde.
Etasjeskille i betong gjør huset svært støydempet innvendig mellom etasjene. Koselig vindusalkove med sittebenk i allrommet.
Romslig ungdomsrom med plass til dobbeltseng, sofa, TV-løsning, etc. Gjennomtenkte og plassbygde oppbevaringsløsninger i alle rom.
Nytt kjøkken fra HTH i 2014 med Corestone benkeplater, 80 cm induksjonstopp, takavtrekk, integrert stekeovn, Quooker vannkran med uttrekk og kokende vann (ny i 2020).
Stue har eikeparkett, integrert belysning med sentralt styringssystem og fjernstyring. TV-løsning integrert i vegg og 3 bokskap integrert i vegg, samt flere integrerte oppbevaringsløsninger.
Elegant bad i hovedetasjen med 90x90 cm fliser, stor dusj med inngang fra to sider, Corian vaskeservant og mye oppbevaringsplass.
Stor tomt og et fantastisk opparbeidet uteområde hvor det er lagt ned mye arbeid. På eiendommen er det også dobbelgarasje med ny fjernstyrt garasjeport fra 2018.
Eier er interiør og hagedesigner og har flere smarte løsninger og prosjekter ferdig planlagt både innendørs og utendørs. Alt er allerede tegnet opp i 3D. Tegninger og planer kan leveres til nye eiere for inspirasjon.
Boligen har blant annet rør-i-rør system, varmtvannstank fra 2014, gasspeis på terrasse, peis på stue, varmepumpe og innlagt fiber.
To parkeringsplasser i garasje og parkering for ca. 4 biler ellers på eiendommen.

Innhold

1. etasje:
P-rom: Bad, hall m/trapp, 2 soverom og wc.
S-rom: Bod/gang, verksted og bod.
2. etasje:
P-rom: Bad, gang, stue/kjøkken, vaskerom og 2 soverom.
Det er også dobbelgarasje på eiendommen.

Standard

Flott enebolig med en gjennomgående pen standard. Eiendommen er betydelig oppgradert i senere år, både innvendig og ute. Kombinerte tre og flislagte terrasser mot syd/sydvest på ca. 60 kvm totalt og treterrasse på terreng som er ca. 17 kvm.
Overflater:
Hovedetasje er oppusset i 2016. Den har parkett på gulv, malte vegger og tak. Underetasje har fliser og laminat på gulv, gulvvarme i hall og ene soverom. Malte vegger, noe malte panelte vegger. Malte betongtak og spiler i tak i hall. En god del plassbygde skap/innredning etc. Malte glatte innvendige dører.
Tretrapp fra byggeår med tette trinn. Håndrekke på vegg. Trappa er oppusset med ny parkett i trinn etc.
Bad i hovedetasjen:
Badet er bygd nytt i 2014. Det har malte veggflater på 3 vegger og flislagte vegger med store flis i våtsonen. Malte innvendige tak med spotter. Badet har flislagt gulv med gulvvarme.
Innredning med nedfelt servant, vegghengt wc og stor åpen dusjnisje. Påvist avrenning fra innebygd sisterne.
Mekanisk avtrekk med ventilasjonskanal ut over tak.
Vaskerom:
Vaskerom er fra 2014. Det har har malte vegger og tak, samt vinyl på gulv.
Godt med innredning fra 2014 med glatte hvite fronter og laminat benkeplate. Skyllekar i innredning, opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.
Mekanisk avtrekk med ventilasjonskanal ut over tak/vegg.
Kjøkken:
Kjøkkeninnredning fra 2014. Den har hvite glatte fronter og corian benkeplate. Integrerte hvitevarer, kjøleskap, komfyr, oppvaskmaskin og stor induksjonstopp. Cooker på varmevann, enhet montert på vaskerom. Kjøkkenventilator er montert over komfyr med ventilasjonskanal ut over vegg.
Bad i underetasjen:
Bad er opprinnelig et dusjrom i tilknytting til tidligere badstu, som nå er enkelt tatt inn i badet. Det har flislagt gulv med gulvvarme i den opprinnelige delen og malt tregulv i tidligere badstudel. Badet har malte tapetserte og malte panelte vegger. Dusjnisje med skyvefelt og servant.
Toalettrom:
WC rom i underetasjen er oppusset i ca. 2017. Det har flislagt gulv med gulvvarme, malte veggflater, vegghengt wc og servant.
Naturlig avtrekk med ventilasjonskanal ut over tak/vegg.
Tekniske/sanitær installasjoner:
- Murt peis med innsats fra 2014, hevedør.
- Rør-i-rør system i hovedetg, hovedskap på vaskerom og ett mindre samleskap på soverom.
- Det er i skap på vaskerom tilrettelagt for røropplegg til bad i underetasje.
- Avløpsrør innvendig i stor grad i plast fra 2014.
- Stoppekran og vannmåler i luke i underetasje.
- Ca. 200 l varmtvannstank fra 2014.
- Gasspeis på terrasse.
- Huset har periodisk avtrekk fra våtrom og kjøkken, samt tilluft gjennom vindusventiler og veggventiler.
- Varmepumpe luft til luft fra ca 2014. Montert i trapperom.
- El-anlegget er en god del oppgradert i 2014. Det har nye automatsikringer i el-skap etc, utført av El-24 AS med samsvarserklæringer.
- Ny måler i 2018.
- Fiber.
For ytterligere informasjon se tilstandsrapport vedlagt i salgsoppgaven.

Beliggenhet

Enebolig beliggende på fantastisk utsiktstomt ved Åsestranda, ca. 9 km øst for Ålesund Sentrum. Nærområdet består i hovedsak av frittliggende eneboliger og noen flermansboliger. Herfra er det kort avstand til Åse sjukehus, skole, barnehage, dagligvarebutikk og offentlig kommunikasjon.
Fra boligen er det ca. 3-4 km til Amfi Moa med et bredt utvalg av butikker, samt apotek, vinmonopol, spisesteder m.m. På Moa er det også blant annet kinosenter, svømmehall og treningssenter. Det er også nærhet til flotte turområder på steder som Hatlaåsen og Lerstadvatnet, samt fine bademuligheter ved Geileberget og Sandingane. Det er også umiddelbar nærhet til flott tursti langs sjøen like nedenfor boligen.
Gode trenings- og aktivitetstilbud like i nærheten som f.eks Ratvika stadion, Moa CrossFit, Buldrehallen, Ålesund Tennisklubb, Family Sports Club Moa og Moa Golfsenter.
Nærmeste bussholdeplass er ca. 200m unna. Herfra går det flere ulike linjer med hyppige avganger. Det tar ca. 22 minutter med bil til Ålesund Lufthavn, Vigra.
For ytterligere informasjon se nabolagsprofil vedlagt i salgsoppgaven.

Tomt

Areal: 1 203 kvm, Eierform: Eiet tomt
Eiendommen ligger i svakt skrånende terreng. Den er pent opparbeidet med asfalt, plen, bedd, hellelagt platt, treterrasse, flaggstang etc. Frittliggende garasje.

Garasje / Parkering

Parkering i dobbelgarasje og på eiendommen.

Barnehage / skole i området

Barnehager i området:
Lerstad barnehage (0-5 år) 1.3 km
Lykkeliten barnehage (0-6 år) 1.6 km
Åsestranda barnehage (0-5 år) 1.6 km
Skoler i området:
Lerstad skole (1-7 kl.) 1.3 km
Hatlane skole (1-7 kl.) 1.4 km
Spjelkavik ungdomsskole (8-10 kl.) 4.5 km
Kolvikbakken ungdomsskole (8-10 kl.) 5.5 km
Blindheim ungdomsskole (8-10 kl.) 7.2 km
Fagerlia videregående skole 4.9 km
Borgund vidaregåande skole 4.5 km

Forsikring

Gjensidige Polisenummer: 78872652

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 1958

Antall soverom

4

Byggeår

1958

Byggemåte

Grunnmur og etasjeskiller av betong.
Bygget er oppført i en bindingsverkkonstruksjon som var vanlig på byggetidspunktet. Det er opplyst om at tidligere eier foretok etterisolering i ca. 2008
Fasader er kledd med liggende bordkledning utført gjennom tidligere eier ca. 2008.
Takkonstruksjon i tre fra byggeår. Sperrekonstruksjon med mønt himling i store deler av hovedetg, mot vest er det et mindre kryploft med adkomst via lita luke og stige.
Stålpipe fra 2014. Eldre mursteinspipe er utkoblet.
Taktekking er papptekking, ukjent alder, men antagelig tidlig på 2000-tallet. Renner/nedløp/beslag er i metall fra antagelig tidlig 2000-tallet.
2-lags glass i malte trevinduer fra i hovedsak 2008, noen få fra litt tidligere. 3 nyere overlysvindu samt 3 andre vinduer fra ca. 2014. Malte trevinduer. I verksted og carport i underetg er 4 stk eldre trevinduer med enkle glass.
Malt balkongdør fra soverom, antagelig fra rundt 2000, 2-lags glass. Malt balkongdør fra kjøkken, 2-lags glass fra ca. 2006. Malt skyvebalkongdør i tre fra ca. 2008, 2-lags glass. Malt hovedytterdør fra 2014.
Kombinerte tre og flislagte terrasser mot syd/sydvest. Ca. 60 kvm totalt, flislagt del er overbygd. Tretrapp ned til hage. Gasspeis. Treterrasse på terreng på ca 17 kvm.
Underetasje ligger i stor grad over bakkenivå. Den har utformede trevegger i den innrede delen.
Det er et kryperom i nordvestre del av kjeller og det er påvist synlig fjell. Treulittplater på betongmur. Det er betongdekke i tak. Det lagres endel treverk/papp etc. Disse har ikke noe fuktskader.
Garasje er oppført i lettklinkerblokker, støpt gulv, takkonstruksjon i tre tekket med metallplater. Stor leddport i metall med portåpner.
I hovedetasjen/2. etasje er bad utvidet inn i et tidligere soverom, og et annet soverom utvidet ut i gang på tegning. "Tørk" på tegning er tatt inn i vaskerom.
I underetasjen/1. etasje er tidligere garasje omgjort til soverom. Hall er utvidet, dette er byggemeldt med nye fasadetegninger. Det er videre etablert et bad i "salong" som ikke fremgår av tegningene.
Følgende rom/etasjer oppfyller ikke kravene til rømningsvei, dagslysflate eller takhøyde i henhold til dagens forskriftskrav? (NS 3600 tabell C.1 rad 13):
Takhøyde 1. etasje: vaskerom har under 2,20 m.
Følgende punkt har TG2 i tilstandsrapport:
Wc-rom - Ventilasjon
Wc-rom - Sanitærutstyr og innredning
Enebolig - Ildsteder og skorsteiner inne i huset
Tekniske anlegg - Avløp og vannrør
Radon - Radonmåling ikke foretatt
Enebolig - Vinduer
Yttertak - Tekking (undertak, lekter og yttertekking)
Yttertak - Skorsteiner over tak
Balkonger, terrasser, veranda, trapper og lignende - Rekkverk og noe synlig armering
Grunnmur, fundamenter - Drenering og fuktsikring
Mur, terreng, stikkledninger, tanker og frittstående byggverk - Vann og avløp (stikkledninger)
Følgende punkt har TG3 i tilstandsrapport:
Bad i 1. etasje - Oppsummering
Innvendige trapper - Rekkverk
For ytterligere informasjon se tilstandsrapport vedlagt i salgsoppgaven.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for garasje datert 11.01.1985.
Etter gjennomgang av Plan- og bygningsmyndighetenes saksmappe kan vi ikke se at det forefinnes bekreftelse på ferdigattest eller brukstillatelse på oppføring av eiendommen. Eiendommen er brukt til boligformål siden byggeår og det foreligger bygningsanmeldelse datert 09.04.1958 og byggegodkjente tegninger datert 17.04.1958.

Boligens areal

Primærrom: 216 kvm, Bruksareal: 233 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 87 m².
Primærrom: 70 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Bad, hall m/trapp, 2 soverom og wc.
2. etasje:
Bruksareal: 146 m².
Primærrom: 146 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Bad, gang, stue/kjøkken, vaskerom og 2 soverom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Det er kun en bruksenhet. Boligen kan fritt leies ut.

Oppvarming

Varmepumpe og peisovn, samt elektrisk oppvarming med varmekabler i gulv og panelovner.

Energimerking

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Strøm: kr.  2-3000 pr. mnd inkl nettleie.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.
TV/Internett: kr. 999 pr mnd, inkl Get TV-pakke og 500/500 fiberbasert internett

Kommunale avgifter

Kr. 15 709 pr. år Kommunale avgifter vil variere noe fra år til år.

Løpende kostnader

Medlem av veilag
Kontaktperson: Bjørnar Helland
Inkludert er brøyting og avsetning til vedlikehold.
Kostnad: kr. 3000,- pr år.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 032 494 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 716 979 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Boligen ligger like vest for Hatlaåstunellen, nedover mot sjøen ved Åsestranda. Det vil bli skiltet med Aursnes & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Ingen kjente.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Bestemmelse om gjerde  
Dagboknr: 1958/300667-3/58 
Tinglyst: 05.03.1958 
 
Bestemmelse om veg
Dagboknr: 1958/300667-4/58   
Tinglyst: 05.03.1958 
 
Bestemmelse om veg  
Dagboknr: 1971/830-1/58 
Tinglyst: 19.02.1971 
Rettighetshaver:Knr:1507 Gnr:50 Bnr:745  
Rettighetshaver:Knr:1507 Gnr:50 Bnr:746  
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei/vann/avløp

Privat vei. Offentlig vann og avløp i henhold til informasjon fra Ålesund kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Offentligrettslig pålegg

Ingen kjente.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til marianne@aursnespartners.no eller SMS: 90 59 88 08 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.