Ellingsøya

Innbydende og flott enebolig med solrik beliggenhet og praktfull utsikt på Grytebust. Nydelig hage og dobbel garasje.

Grytebustvegen 53 , 6057 Ellingsøy

VISNINGER

18. mai tirsdag kl. 19:00-20:00

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Marianne Stenseth
Marianne Stenseth Eiendomsmegler MNEF / Partner

NABOLAGSPROFIL

84%

eier sin egen bolig

44%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

66%

har bolig på over 120 kvm

20%

av boligene er nyere enn 20 år

32%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 283 m²
Bruksareal 297 m²
Bruttoareal 325 m²
Tomt 2 315 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 3
Soverom 6
Byggeår 1988
Gårdsnummer 150
Bruksnummer 64
Energimerking D
FINN.no 201166536
Sist endret 07.05.2021 15:58
Prisantydning 7 990 000
Totalpris 8 205 742
Ligningsverdi 1 257 295,-

Beregnet totalkostnad

7 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 199 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 990 000,-)) 14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 215 742,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 8 205 742,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Aursnes & Partners v/Marianne Stenseth har gleden av å presentere en unik og flott enebolig med karakter og spennende planløsning. Boligen ligger vendt mot sydvest i stille og rolige omgivelser ved Grytebustvegen. Her vil man ha nærhet til blant annet sjø og fine turområder på fjellet.
Eiendommen har en stor tomt som er veldig pent opparbeidet med markbetong lagt i adkomsten til boligen på alle gang og kjørearealer på øst- og nordsiden. Det er stor dobbel garasje på nordsiden. På sørsiden av eiendommen er det støpte kanter mot godt vedlikeholdte utearealer med hage og diverse beplantning. Unik og flott hage som har fått priser i hagemagasiner. Vedfyrt badestamp på nordøstsiden.
Stort og innholdsrikt hus med spennende løsninger. Boligen er betydelig oppgradert og ombygget innvendig i perioden 2006-2011. Gjennomgående romslige og gode rom.
Stor kjøkkeninnredning med kirsebærfronter og integrerte Miele hvitevarer med unntak av platetopp fra Siemens. Takhøye skap og benkeplate som steinplater. Det er godt med skap- og benkeplass. Det er også kjøkkenøy med ekstra bred benkeplate og integrert komfyr med keramisk platetopp.
Boligen har blant annet rør-i-rør system, varmtvannstank tilkoblet varmeanlegg, peisovner og varmepumper.
To parkeringsplasser i garasje og parkering for flere biler ellers på eiendommen.

Innhold

1.etasje:
P-rom: Vindfang, gang med garderobe, bad, grovkjøkken, kjøkken , stue 1, stue 2 og kontor.
U.etasje:
P-rom: Stue, gang 1, bad 1, kjøkken, bad 2, gang 2, trapperom og 4 soverom.
S-rom: Vaskerom/teknisk rom.
Det er også dobbelgarasje og utebod med terrasse på eiendommen.

Standard

Enebolig fra 1988 med 1 etasje og underetasje og kryploft over. Boligen er vesentlig endret/tilbygget og ombygget i perioden fra 2006- 2011.
Overflater:
Det er i hovedsak parkett og laminat på gulvene. Fliser i badene. Våtromsbelegg i teknisk rom. Overflater vegger er malt strie/tapeter/malt trepanel. I underetasje mye malt trepanel.
Himlinger er hvite plater/hvitmalt/malt trepanel. Innfelte spotter i de fleste himlinger i 1 etasje.
Innerdører er hvitmalte nye dører/furu heltredører. Tofløyet sprossedør mellom stuer og mellom stue og gang.
Garderober er nye 1 m skap med malte skapdører i garderobe tilknyttet gang. Skyvedørsgarderobe med speildører i ene soverom og i gang ved hovedsoverom underetasje.
Tretrapp fra byggeår er malt trapp med tette stusstrinn og rekkverk indre vange. Malt tretrapp med tette stusstrinn fra 2006 i tilbygget del med rekkverk i indre vange og håndlist på vegg.
Bad i 1.etasje:
Bad med fliser på gulv og vegger, oppgradert i 2003. Utstyrt med wc, bidet, boblebadekar, svart baderomsskap med nedfelt servant. Mekanisk avtrekk.
Bad 1 i u.etasje:
Bad er oppusset i 2003 med fliser på gulv og baderomsplater på vegger. Badet er utstyrt med wc, hvit baderomsinnredning og dusjkabinett. Golvvarme. Mekanisk avtrekk.
Bad 2 i u.etasje:
Bad i tilbygget del fra 2006 med fliser på gulv og vegger unntatt yttervegg som er malt mur. Badet er utstyrt med dusjkabinett, wc og baderomsinnredning med kirsebær fronter og helstøpt servant/plate over underskap. Ekstra vegghengt skap. Golvvarme. Mekanisk vifte på vegg og ekstra veggventil.
Kjøkken:
Kjøkkeninnredning er en stor innredning med kirsebærfronter og integrerte Miele hvitevarer unntatt platetopp er Siemens. Takhøye skap. Benkeplate er steinplater. Kjøkkenøy med ekstra bred benkeplate og integrert komfyr med keramisk platetopp. Fritthengende hette med ventilator. Fliser på vegg over kjøkkenbenk. Hele rommet er utvidet ved at ene soverom er fjernet til fordel for stor spiseplass. Eabrlert peis i kjøkken tilkoblet stålpipe.
Kjøkken i u.etasje:
Kjøkken i underetg. med krisebær fronter og takhøye skap fra 2006. Laminat benkeplate. Kjøkkenventilator. Flisplater på vegg mellom overskap og underskap. Etablert benkeplate med spiseplass.
Grovkjøkken:
Grovkjøkken i opprinnelig vaskerom med parkett på gulv. Malt strie på vegger. Innredning med hvit front og oppvaskbenk. Montert benkeplate og hyller på vegg mot nord.
Vaskerom/teknisk rom:
Vaskerom kombinert med teknisk rom med våtromsbelegg med oppbrett fra byggeår. Utstyrt med diverse skap og innredning. Malte vegger. Ventil i vegg.
Garasje:
Garasje oppført med støpt såle/ringmur Yttervegger i bindingsverk med liggende kledning.
Takstoler i valmtakkonstruksjon med golv og bodplass i midten. Stedbygget trapp i bakkant. 2 leddporter med portåpner. Dør tilsvarende kvalitet. Vinduer.
Innlagt lys og strøm. Bod ca. 5 m2 tilbygget bak garasjen.
Hagestue/utebod:
Utebod oppført i trekonstruksjon yttervegger med liggende klending. Innvenidg malt trepanel. Ett vindu. Malt dør
Takkonstruksjon er tresperrer med ensidig fall - innvendig malt trepanel. Metallplater taktekking.
Skjult konstruksjon med taktro. Overbygget uteplass mot sør med tett vegg mot øst og bærende tresøyle på hjørne sørvest. Treplatting med noen trinn til hageareal sør.
Tekniske/sanitær installasjoner:
- Murt peis på stue og kjøkken.
- Avløpsledninger er plastrør fra byggeår.
- Vannrør er rør-i-rør system fra ca 2010 innvendig i huset.
- 200 l varmtvannstank koblet til varmeanlegg.
- El.anlegg med automatsikringer fra byggeår og det meste av el.anlegget ble oppgradert i 2006.
- Varmepumper.
For ytterligere informasjon se tilstandsrapport vedlagt i salgsoppgaven.

Beliggenhet

Boligeiendom med flott beliggenhet i Grytebustvegen 53, ca. 2-3 km øst for Hovlia og rett nord for Leiteneset på Ellingsøya i Ålesund Kommune. Solrik eiendom med fri utsikt mot Ellingsøyfjorden og havgapet mot sørvest. Nærområdet består av etablert spredt bebyggelse med eneboliger - etablerte boligfelt på Leitneset og Hovlia/Hoffland.
Skoler, barnehage og dagligvare på Hoffland. Kort veg til Ålesund sentrum via undersjøiske tunneller. Barnevennlig og rolig boligområde. Fint turområde i nærormdået og på fjellet bak. Småbåthavn i nærområdet.
Ca. 10 minutters kjøretur til Ålesund sentrum og ca. 19 minutter til Ålesund Lufthavn, Vigra.
For ytterligere informasjon om området se nabolagsprofil vedlagt i salgsoppgaven.

Tomt

Areal: 2 315 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomta er registrert med 2350 m2. Pent opparbeidet eiendom med markbetong lagt i adkomsten til boligen på alle gang og kjørearealer på øst og nordsiden foran hovedinngang. Dobbel garasje på nordsiden. Støpte kanter mot tilstøtende hagearealer. Godt vedlikeholdte utearealer med hage og diverse beplantning på sørsiden. Vedfyrt badestamp på nordøstsiden.
Spesiell hage som har fått priser i hagemagasiner. En del snødekket på befaringsdagen.

Garasje / Parkering

2 parkeringsplasser i garasje og gode parkeringsmuligheter på tomt.

Barnehage / skole i området

Barnehager i området:
Åsemulen barnehage (0-5 år) 0.3 km
Slotsvik barnehage (0-6 år) 0.7 km
Ellingsøy barnehage (0-6 år) 3.4 km
Skoler i området:
Ellingsøy barne- og ungdomskole 3.3 km
Vik skole (1-7 kl.) 4.3 km
Ålesund videregående skole 9.5 km
Ålesund vgs. - Volsdalsberga 9.9 km

Byggemåte

Støpt plate på grunn. Betong grunnmur som utvendig er pusset og overflatebehandlet over planert utenivå. Innvendig utforede vegger mot mur.
Det er isoblokk ferdigisolert mur utvendig pusset innvendig synlig overflatebehandlet med synlig murstruktur i mur tilbygget del vest og sør. Drenering fra byggeår.
Det er liggende kledning fra byggeår. Yttervegger er bindingsverk utvendig liggende bordkledning.
Vinduer er vinduer fra 2005/2006 i tilbygget del 1 etasje sør/vest og i karnapp kjøkken ellers fra byggeår og er trevinduer med isolerglass. Topphengslede vinduer i underetasje.
Ytterdør 1 etasje er nyere svartmalt dør med kodelås. Tofløyet balkongdør mot vest fra 2006. Tofløyet balkongdør fra stue mot øst fra 2006. Tofløyet balkongdør fra kjøkken mot sør fra 2006.
Ytterdør underetasje fra byggeår er malt dør uten glass. Balkongdør fra soverom underetasje sørvest fra 1988. Ytterdør fra bad underetasje bad vest med frostet glass fra 2006.
Takstolkonstruksjon/sperrekonstruksjon er valmtakkonstruksjon med sutakplater. Luke i himling gang med nedtrekkbar stige. Ikke gulv på kryploft.
Taktekking med hollandsk glasert pannestein fra 2010. Takrenner og taknedløp fra ca. 2010. Metallbeslag under vinduer er malte beslag fra alder vinduer.
Veranda i hele fronten av huset og på vestsiden er støpt betongplate på støpte fundamenter med malt tredekke oppå. Verandaen har buede former og med støpte spiler som er hvitmalte. Det er bred støpt trapp til hage midt i front på huset. Støpt trapp til hageareal fra balkong i front.
Dobbel elementpipe pusset og malt innomhus. Heldekkende pipeovertrekk over tak. Murt peis i stue. Stålpipe med murt peis i kjøkken.
Det er trebjelkelag i etasjeskillere
Følgende punkt har TG2 i tilstandsrapport:
- Vinduer fra byggeår
- Bad i 1.etasje
- Bad 1 i u.etasje.
- Bad 2 i u.etasje.
- Vaskerom/teknisk rom
- Luftbehandling, generelt
Sitat fra selgers egenerklæringsskjema:
"Oppdaget for 3 år siden det vi konkluderte med var sølvkre i forbindelse med bad. For å være på den sikre siden med tanke på skjeggkre, ble det satt ut store mengder feller i hele boligen. Ble fanget ca 5-10 av det vi konkluderte med som sølvkre nært bad. Det ble satt ut nye feller i hele boligen for ca 3 mnd. for å dobbeltsjekke at det ikke er noe sølvkre igjen og ingen ting ble fanget i fellene over 3 mnd."
For ytterligere informasjon se tilstandsrapport vedlagt i salgsoppgaven.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse for nybygg datert 11.11.1988.

Boligens areal

Primærrom: 283 kvm, Bruksareal: 297 kvm, Bruttoareal: 325 kvm
U . etasje/kjeller:
Bruksareal: 141 m².
Primærrom: 127 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue, gang 1, bad 1, kjøkken, bad 2, gang 2, trapperom og 4 soverom.
1. etasje:
Bruksareal: 156 m².
Primærrom: 156 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, gang med garderobe, bad, grovkjøkken, kjøkken , stue 1, stue 2 og kontor.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Det er kun en bruksenhet. Boligen kan fritt leies ut.

Oppvarming

Varmeanlegg med varmepumpe luft/vann med enhet plassert i teknisk rom. Gulvvarme i del av begge etasjer ellers radiatorer i stue, kontor og kjøkken i 1 etasje.
Forbruksvann oppvarmes med samme varmepumpe. Utstyr plassert i teknisk rom. Varmepumpe luft til luft i kjøkken og i stue underetasje.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter D
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Eiendomsskatt

Det er i Ålesund kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2020 fordelt på 3 terminer. Eiendomsskatten utgjør 2 promille av beregningsgrunnlaget er i år ca. kr 7.040,-. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig. For å finne beregningsgrunnlaget vennligst se Ålesund kommunes hjemmeside.

Kommunale avgifter

Kr. 6 282,48 pr. år Kommunale avgifter vil variere noe fra år til år.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 257 295 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 526 260 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Eiendommen ligger 2-3 km øst for Hovlia på Ellingsøya. Det vil bli skiltet med Aursnes & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.
Eiendommen er også registrert i Ålesund kommunes analyserapport som utløpsområde for snøskred.

Offentlige planer

Ingen kjente.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Rettigheter på 1507-150/2
Rettigheter i eiendomsrett
Best. om vann/kloakkledn. 
Dagboknr: 1987/4608-2/58  
Tinglyst: 18.06.1987 
Rettighetshaver:Knr:1507 Gnr:150 Bnr:64
Gjelder rett til å knytte til kloakk- og vannledninger.  
Rettigheter på 1507-150/2
Rettigheter i eiendomsrett
Bestemmelse om veg  
Dagboknr: 1987/4609-1/58 
Tinglyst: 18.06.1987 
Rettighetshaver:Knr:1507 Gnr:150 Bnr:64
Gjelder bruksrett for adkomstvei.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei og avløp i henhold til informasjon fra Ålesund kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.
Tilknyttet privat vannverk via privat stikkledning. Årlig avgift kr. 2.500,-.

Offentligrettslig pålegg

Ingen kjente.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til marianne@aursnespartners.no eller SMS: 90 59 88 08 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Eier

Jorunn Lovise Aakre

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.