Valderøya

Bud mottatt! Rekkehus med flott utsikt og gode solforhold i populært boligområde - Stor terrasse, balkong og carport

Grytolmarka 25 , 6050 Valderøya

BE OM SALGSSUM
Vegard Lianes
Vegard Lianes Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

NABOLAGSPROFIL

82%

eier sin egen bolig

34%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

55%

har bolig på over 120 kvm

47%

av boligene er nyere enn 20 år

35%

er barnefamilier

Type / Eierform Rekkehus / Eierseksjon
Primærrom 104 m²
Bruksareal 106 m²
Bruttoareal 120 m²
Tomt 48 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 2
Soverom 3
Byggeår 2014
Gårdsnummer 185
Bruksnummer 388
Energimerking C
FINN.no 202898940
Sist endret 22.01.2021 12:40
Prisantydning 2 900 000
Totalpris 2 981 492
Ligningsverdi 820 450,-

Beregnet totalkostnad

2 900 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 72 500,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 81 492,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 981 492,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Aursnes & Partners v/Vegard Lianes har gleden av å presentere et rekkehus over to plan i et populært boligområde, beliggende i rolige og barnevennlige omgivelser på Valderøya i Giske kommune. Her vil man ha gåavstand til blant annet barnehage, skoler, butikk og badestrand.
Eiendommen har stor terrasse, balkong og meget gode solforhold, samt flott utsikt mot fjord og fjell. På sommeren er det sol fra morgen til kveld. Det er terrasse/balkong på hver side av rekkehuset, og solen kan dermed nytes hele dagen på sommeren.
Boligen går over to plan og har en gjennomgående god standard. Den har en god planløsning med 3 soverom i 2. etasje med nær tilknyttning til bad. Det er utgang fra ene soverommet til balkong i 2. etasje, samt utgang fra stue til stor terrasse på ca. 22 kvm i 1. etasje. Terrassen er skjermet fra nabo med levegg.
Kjøkken er lyst og pent og har godt med skap- og benkplass. Hvit kjøkkeninnredning med pene glatte flater, integrerte hvitevarer som komfyr, platetopp og oppvaskmaskin. Kjøkken er i delvis åpen løsning med stue. Kjøkken/stue har pene fargevalg samt store vindusflater som gir rikelig med naturlig dagslys. Stuen er romslig og har flere møbleringsmuligheter.
Bad i 1. etasje ligger i tilknyttning til gang og er flislagt med varme i gulv og er innredet med baderomsinnredning med servant, dusj med dusjvegger og wc. Det er også varme i gulvet i gang/entré.
I 2. etasje ligger boligens 3 soverom, samt loftstue. Bad i 2. etasje er flislagt med varme i gulv og er innredet med baderomsinnredning med servant, dusj med dusjvegger og wc. Hovedsoverom og loftstue har veldig god takhøyde som gir en fantastisk romfølelse.
Boligen har blant annet balansert ventilasjonsanlegg, sentralstøvsuger, rør-i-rør system, vedovn, el-bil lader og innlagt fiber.
Gode lagringsmuligheter med vaskerom i tilknytning til kjøkken, kott under trappen og sportsbod ved inngangspartiet.
En parkeringsplass i carport og en biloppstillingsplass.
Boligen er en del av et veldrevet sameie med god økonomi. Det er felles lekeplass for sameiet mellom de to husrekkene.

Innhold

1. etasje:
P-rom: Bad, vaskerom, entré/gang, stue/spisestue og kjøkken.
S-rom: Kott.
2. etasje:
P-rom: Bad, stue m/ trapp og 3 soverom.
Seksjonen disponer også bod/carport ved inngangspartiet.

Standard

Rekkehus over to plan med en gjennomgående god standard. Boligen har romslig sydvendt terrasse på ca. 22 kvm.
Overflater:
Innvendige gulv har overflater av parketter og med fliser. Innvendige vegger har overflater av malte prosjektpaneler. Noen av veggene er overmalt i senere tid. Innvendige himlinger har overflater av hvite himlingsplater.
Innerdører som hvite fyllingsdører. Innvendige trapp med beisede trinn og med hvite vanger og rekkverk tretrapper. Det er montert skyvedørsgarderobe på hovedsoverommet.
Bad i 1. etasje:
Bad/ wc med fliser på gulvet og med fliser på veggene. Det er varme i gulvet på rommet. Rommet er utstyrt med baderomsinnredning med servant, dusj med dusjvegger og wc. Det er mekanisk avtrekk fra rommet.
Bad i 2. etasje:
Bad/ wc med fliser på gulvet og med fliser på veggene. Det er varme i gulvet på rommet. Rommet er utstyrt med baderomsinnredning med servant, dusj med dusjvegger og wc.
Vaskerom:
Vaskerom med fliser på gulvet og med kantflis, på veggene er det malte mdf plater. Rommet er utstyrt med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.
Kjøkken:
Kjøkkeninnredning med hvite fronter. Overskapene er foret til taket. Laminat benkeplate. Innredningen er utstyrt med integrert oppvaskmaskin, integrert komfyr og med platetopp. Det er ventilator over platetoppen.
Tekniske/sanitær installasjoner:
- Vedovn.
- Vannrør, (rør i rør) system fra byggeår.
- Avløpsrør av plast.
- Varmtvannstank på ca. 200 liter fra byggeår.
- Det er montert balansert ventilasjon i boligen. Aggregatet er plassert i sportsboden.
- Skjult lagt el-opplegg fra byggeår. Sikringsskap med automatsikringer.
- Det er i senere tid montert el-bil lader i carporten.
- Det er montert sentralstøvsuger i boligen. Motorenheten for støvsugeren er plassert i sportsboden.
For mer informasjon se tilstandsrapport vedlagt i salgsoppgaven.

Beliggenhet

Boligen har en flott og sentral beliggenhet ved Valderhaugstranda på Valderøya i Giske kommune. Området oppleves som rolig og barnevennlig med gode utsikt- og solforhold. Eiendommen er beliggende i et område som består av for det meste frittliggende eneboliger og konsentrert boligbebyggelse.
Fra boligen er det gangavstand til skoler og barnehager, idrettshall, dagligvarebutikk og offentlig kommunikasjon. Nærmeste dagligvarebutikk er Bunnpris og ligger ca. 5 minutters gange fra boligen. Valderhaugstrand er nærmeste busstopp og ligger like ved, herfra går blant annet linje 671 og 672. Til Valderøya hurtigbåtkai/småbåtshavn er det bare 300 m. Det tar ca. 12 minutter å kjøre til Ålesund sentrum og ca. 10 minutter til Ålesund lufthavn, Vigra.
Området kan også by på flotte tur og rekreasjonsmuligheter, både på fjell og ved sjø. Det er badestrand like i nærheten. I tillegg til allsidige fasiliteter for både trening og idrett. Giske kommune har idrettslag og organisasjoner innen en rekke aktiviteter som blant annet golf, hestesportsklubb, fotball, motorsport og seiling for å nevne noen.
For mer informasjon om området se nabolagsprofil vedlagt i salgsoppgaven.

Tomt

Areal: 48 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten er relativt flat, er opparbeidet med asfaltert tilkomstvei og biloppstillingsplass. Det er bygget terrasse foran boligen, hagegjerde mot fylkesveien, noe plen og beplantning, mot vest er det opparbeidet en felles lekeplass. Gjesteparkering mot vest. Seksjonen har 1/10 andel i felles tomt for sameiet.

Garasje / Parkering

En parkeringsplass i carport og en biloppstillingsplass. På fellesområdet er det flere parkeringsplasser som kan benyttes av besøkende.

Barnehage / skole i området

Barnehager i området:
Myra barnehage (0-5 år) 0.5 km
Daggry barnehage (0-5 år) 1 km
Skjong barnehage (0-6 år) 1.6 km
Skoler i området:
Valderøy barneskule (1-7 kl.) 1.3 km
Valderøy ungdomsskule (8-10 kl.) 0.8 km
Ålesund videregående skole 12.1 km
Ålesund vgs. - Volsdalsberga 12.7 km

Felleskostnader

1 400 pr. mnd. Inkluderer kabel-TV/internett, husforsikring, sparing, drift og vedlikehold, forretningsførsel og diverse honorarer.

Sameie

Emiltunet Boligsameie er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer
914152887 og sameiet består av 10 seksjoner.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Det foreligger ingen sikringsordning.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Nemi Polisenummer: 3320499

Regnskap

Årsregnskap 2019:
Inntekter
Driftsinntekter i 2019 var til sammen kr 168 000. Dette er i samsvar med budsjetterte inntekter.
Kostnader
Driftskostnadene i 2019 var til sammen kr 128 584.
Dette er kr 22 916 lavere enn budsjettert og skyldes i hovedsak lavere kostnader for drift og veldikehold.
Resultat
Årets resultat på kr 40 585 fremkommer i resultatregnskapet og foreslås overført til egenkapital. Eventuelt avdrag på langsiktig gjeld (lån) er ikke tatt hensyn til.
Kommentarer til sameiets arbeidskapital pr. 31.12.2019.
Arbeidskapitalen fremkommer i balansen ved å trekke kortsiktig gjeld fra omløpsmidler og viser sameiets likviditet. Arbeidskapitalen pr. 31.12.2019 var kr 298 606. Dette anses som en god likviditetsreserve for sameiet på kort sikt.
For 2020 var det budsjettert med et årsresultat på kr 14 500, faktisk resultat pr. desember 2020 er kr 33 980.
For 2021 er det budsjettert med et årsresultat på kr 12 800.

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene følger som vedlegg.

Husdyrhold

Husdyrhold er tillatt.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligtype, eierform og byggeår

Rekkehus (Eierseksjon), byggeår: 2014

Antall soverom

3

Byggeår

2014

Byggemåte

Fundamenter av ringmursystem med betong på antatt faste og drenerende masser.
Utifra byggeår antas det her å være benyttet perforert plastrør i grøfter med singel til drenering.
Yttervegger i bindingsverkkonstruksjon med trefiberplater med papp, utvendige fasader har liggende og stående bordkledning i malt utførelse. Noen felter med fasadeplater.
Vinduer med 2 lags isolerglass/energiglass fra byggeår.
Ytterdøren er profilert hvitmalt dør med glass. Døren til sportsboden er en tett hvit dør.
Balkongdørene er tredører med glass.
Pulttak med sperrekonstruksjon av sperrer av tre.
Folietekke med takrenner av metall fra byggeår. Takutstikk av rettkantbord og panel i malt utførelse.
Utvendig er det platt av tre med dekke av terrassebord ved inngangen til boligen.
Stor terrasse, ca 22 m2 i trekonstruksjon med dekke av terrassebord. Rekkverk i trekonstruksjon. Terrassen har tilkomst via balkongdør på stuen.
Balkong med tilkomst via balkongdør fra soverom på loftet, denne balkongen er bygget på deler av carport taket. Balkongen er bygget i trekonstruksjon, har toppdekke av terrassebord og rekkverk av tre.
Pipe som stålpipe fra byggeår.
Gulv av finstøp/ betongplate, isolert mot grunn. Det er etasjeskille av trebjelkelag mellom 1. etasjen og 2. etasjen.
Carport og bod er bygget i trekonstruksjon. Tett bod med låsbar dør ved inngangen. Taket på bod/ carport danner delvis balkong over. Dekket i carporten er med asfalt dekke.
Følgende punkt har TG2 i tilstandsraport:
Gulvoverflater - Gang
Sitat fra egenerklæringsskjema:
"Det har vært observert sølvkre. La ut feller. 6 mnd siden sist observasjon."
For mer informasjon se tilstandsrapport vedlagt i salgsoppgaven.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for rekkehus datert 02.09.2015.

Boligens areal

Primærrom: 104 kvm, Bruksareal: 106 kvm, Bruttoareal: 120 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 53 m².
Primærrom: 51 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Bad, vaskerom, entré/gang, stue/spisestue og kjøkken.
2. etasje:
Bruksareal: 53 m².
Primærrom: 53 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Bad, stue m/ trapp og 3 soverom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Det er kun en bruksenhet. Boligen kan fritt leies ut.

Oppvarming

Huset har vedovn og elektrisk varmeapparat som oppvarmingskilder. Det sentraliserte ventilasjonsanlegget kan innstilles på grader, og gir mer en nok varme gjennom hele året.
Varmekabler i gulv på begge bad og i gangen.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Strømregningen ligger på rundt 1000 kr i mnd for en familie på 5.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 9 893 pr. år Kommunale avgifter vil variere noe fra år til år.

Eiendomsskatt

Det er i Giske kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2020. Eiendomsskatten utgjør 3 promille av beregningsgrunnlaget og var i år kr. 6.890,-. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig.

Løpende kostnader

Faste løpende kostnader er fellesutgifter pr. mnd. * 12. (kr. 1.400,- * 12) Kr. 16.800.- pr. år basert på dagens felleskostnader.
Utgifter til eget strømforbruk, innboforsikring og kommunale avgifter/eiendomsskatt  vil komme i tillegg.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 820 450 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 953 621 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Eiendommen ligger ca. 200 m sørvest for Bunnpris Valderøy. Det vil bli skiltet med Aursnes & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Ingen kjente.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Andel i realsameie
Opprettelse av realsameie 
Dagboknr: 2015/62041-1/200  
Tinglyst: 22.01.2015 
Denne matrikkelenhet har andel i: 
Knr:1532 Gnr:185 Bnr:135  1/10 
Bestemmelse om parkering
Dagboknr: 2014/1113242-1/200   
Tinglyst: 17.12.2014 
Rettighetshaver:Knr:1532 Gnr:185 Bnr:171  
Gjelder denne registerenheten med flere
Seksjonering  
Dagboknr: 2014/715844-1/200 
Tinglyst: 27.08.2014 
Opprettet seksjoner:
Snr: 7
Formål: Bolig
Tillegsdel: Bygning og grunn
Sameiebrøk: 189/2407
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 1 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Privat vei. Offentlig vann og avløp i henhold til informasjon fra Giske kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Offentligrettslig pålegg

Ingen kjente.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til arild@aursnespartners.no eller SMS: 90 70 85 96 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Eier

Hanne Igland Gaute Hjellbakk Pettersen

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.