Ålesund sentrum

BUD MOTTATT Pen 3-roms selveier i velholdt gård - 3 m takhøyde, vestvendt balkong, 2 bad, fjernvarme. Utsikt

Kongens gate 30 , 6002 Ålesund

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Marianne Stenseth
Marianne Stenseth Eiendomsmegler MNEF / Partner

NABOLAGSPROFIL

42%

eier sin egen bolig

76%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

76%

har bolig mellom 60-120 kvm

89%

av boligene er eldre enn 20 år

21%

er gift

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 65 m²
Bruksareal 68 m²
Bruttoareal 75 m²
Tomt 464 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 1
Soverom 2
Etasje 2
Byggeår 1906
Gårdsnummer 201
Bruksnummer 415
Energimerking G
FINN.no 212615551
Sist endret 27.04.2021 09:49
Prisantydning 2 690 000
Totalpris 2 766 242
Ligningsverdi 515 628,-

Beregnet totalkostnad

2 690 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 67 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 690 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 76 242,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 766 242,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Aursnes & Partners v/Marianne Stenseth ønsker velkommen til en pen 3-roms leilighet i 2. etasje, beliggende i Kongens gate 30. Boligen ligger i et eldre murbygg like ved enden av gågata og nærområdet består i hovedsak av bygårder med boliger, hotel og forretningsvirksomhet. Leiligheten ligger veldig sentralt i Ålesund sentrum og det er kort vei til alle sentrumsfunksjoner og kollektivtransport.
En lys og romslig leilighet med veldig god takhøyde som gir en fantastisk romfølelse. Takhøyder er på tilfeldige steder oppmålt til stue 3,02 meter, soverom 3,02 meter, bod 3,02 meter og kjøkken 2,74 meter.
Det er en god planløsning med blant annet utgang fra stue til sørvestvendt balkong, bad i tilknytning til gang og bad nr. 2 i direkte tilknytning til hovedsoverommet.
Praktisk kjøkken med klassiske fronter hvor det er godt med skap- og benkeplass. Laminert benkeplate, integrert oppvaskmaskin og benkebelysning under overskap.
Leiligheten har to bad. Det ene badet med tilknytning til gangen er innredet med dusjkabinett fra 2017, toalett og vegghengt baderomsinnredning fra 2017. Badet med direkte tilknytning til hovedsoverommet er innredet med badekar, toalett og vegghengt baderomsinnredning fra 2017.
Boligen har blant annet rør-i-rør system, fjernvarme og elektrisk anlegg med automatsikringer.

Innhold

2. etasje:
P-rom: Stue, kjøkken, 2 soverom og 2 bad.
S-rom: Bod.

Standard

Pen 3-roms leilighet med utgang fra stue til sørvestvendt balkong på ca 2,6 m2.
Overflater:
Gulvflater belagt med parkett. Veggflater med malt glassfiberstrie. Himlingsflater med slette, malte overflater. Profilerte, malte innerdører. Skyvedørsgarderobe i gang og på soverom nordøst.
Bad nordøst:
Bad fra 2006 med fliser på gulv og vegger. Slett, malt himling med innfelte downlights.
Badekar med dusjvegg av glass. Ett-greps dusjarmatur fra Oras med slange og hånddusj.
Vegghengt servantinnredning fra 2017, med slette skuffefronter. Heldekkende servant med ett-greps servantarmatur fra Oras. Overskap med speildører og overhengende belysning.
Gulvstående toalett fra Porsgrund. Vaskemaskin fra Electrolux. Varmesløyfe i gulv. Mekanisk avtrekk.
Bad nord:
Bad fra 2006 med fliser på gulv og vegger. Slett, malt himling.
Dusjkabinett fra 2017, med vegger og dører i glass. Ett-greps dusjarmatur fra Grohe med slange og hånddusj. Gulvstående toalett fra Porsgrund.
Vegghengt servantinnredning fra 2017, med glatte skuffefronter. Heldekkende servant med ett-greps servantarmatur fra Oras. Vegghengt speil og overhengende belysning.
Mekanisk avtrekk. Varmesløyfe i gulv. Stoppekran i himling.
Kjøkken:
Kjøkken med parkett på gulv og malt glassfiberstrie. Malt, slett himling. Kjøkkeninnredning med malte fronter.
Benkeskap med integrert oppvaskmaskin og komfyr fra Bosch. Laminerte benkeplater med nedfelt benkebeslag i rustfritt stål og ett-greps kjøkkenarmatur fra Oras.
Frittstående kjøl/fryseskap fra Siemens. Overskap med integrert ventilator fra Villavent med styring for avtrekk på bad. Benkebelysning under overskap.
Tekniske/sanitær installasjoner:
- Vannrør av typen "rør i rørsystem", fra 2006.
- Avløpsrør i plast.
- Fordeler for rør i rørsystemer og stoppekran, plassert i himlinger på badene.
- Ventilasjon med mekanisk avtrekk fra badene med styring av avtrekk via ventilator på kjøkken. Tilførsel av luft via vindusventiler.
- Leiligheten er oppvarmet med radiatorer og varmesløyfer i badgulv, tilkoblet felles sentralvarmeanlegg.
- Fordelerskap for vannbåren varme, plassert i soveromsvegg og på bod.
- Leiligheten er tilknyttet felles varmtvann.
- Sikringsskap med automatsikringer og kursfortegnelse. Utført el-tilsyn 2021.
- 2 røykvarslere tilkoblet felles varslingssystem i bygning. Brannslange i benkeskap på kjøkken.
For mer informasjon se boligsalsrapport vedlagt i salgsoppgaven.

Beliggenhet

3-roms selveierleilighet beliggende i 2. etasje i bygård i Kongens gate 30 i Ålesund sentrum. Nærområdet består av tilsvarende bygårder med boliger, hotel og forretningsvirksomhet.
Leiligheten har en meget sentral beliggenhet med gangavstand til dagligevarebutikker, servicefasiliteter og offentlig kommunikasjon like i nærheten. Tross den sentrale beliggenheten, oppleves området som rolig.
I nærområdet finnes blant annet søndagsåpen butikk, treningssenter, bensinstasjon, kino, byparken og et bredt utvalg av restauranter og caféer i tillegg til fasiliteter som frisør, apotek, vinmonopol, solstudio, legesenter, og ellers kjøpesenter/gater med et rikt utvalg av butikker og gode shoppingmuligheter. Det er også kort vei til flotte turområder, blant annet trappene opp til fjellstua med utsikt over hele byen samt andre traseer på Akslafjellet.
Ålesund rutebilstasjon ligger ca. 650 m unna og det er ca. 100 m til Ålesund hurtigbaåtkai Skateflukaia (nærmeste busstopp finner man også her). Ellers ca. 19 minutter kjøretur til Ålesund Lufthavn Vigra.
For ytterligere informasjon om området se nabolagsprofil vedlagt i salgsoppgaven.

Felleskostnader

3 865 pr. mnd. Inkluderer fjernvarme, kommunale avgifter, felles byggforsikring, strøm i fellesareal og forretningsførsel.

Løpende kostnader

Faste løpende kostnader er fellesutgifter pr. mnd. * 12. (kr. 3.865,- * 12) Kr. 46.380.- pr. år basert på dagens felleskostnader.
Utgifter til eget strømforbruk, innboforsikring og eiendomsskatt  vil komme i tillegg.

Andel formue

5 179

Sameie

Sameiet Kongens Gate 30/Storgata 33 består av totalt 12 boligseksjoner + 1 næringsseksjon.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Styreleder opplyser at det er ingen store planer for vedlikehold utover vanlig vedlikehold av fjernvarme, brannalarmer, brannsentral mm. i Kongens gate 30.
Storgata 33 fikk pusset opp fasaden mot storgata i fjor høst og det neste som må gjøres her er nytt tak innen 5 år, dette er ikke planlagt og styreleder kan derfor ikke si noe om det vil slå ut på felleskostnadene.
Nytt tak i storgata 33 vil dekkes av 12 leiligheter + næringslokale + mulig tilskudd, så styreleder tror p.d.d at det ikke vil bli veldig store endringer i felleskostnadene.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Det foreligger ingen sikringsordning.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

IF Skadeforsikring Polisenummer: 709368

Regnskap

Regnskapet for 2020 viser et årsresultat på kr. 13 415,- som er overført til egenkapital.
Sameiets egenkapital pr. 31.12.20 er kr. 57 780,-.
Det er budsjettert med et årsresultat på kr. 0,- for 2021.

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene følger vedlagt i salgsoppgaven.

Husdyrhold

Dyrehold er tillatt så lenge dette ikke på en urimelig eller unødvendig måte er til skade eller ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 65 kvm, Bruksareal: 68 kvm, Bruttoareal: 75 kvm
2. etasje:
Bruksareal: 68 m².
Primærrom: 65 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue, kjøkken, 2 soverom og 2 bad.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Leiligheten ligger i enden av gågata. Det vil bli skiltet med Aursnes & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 464 kvm, Eierform: Eiet tomt
Felles tomt for sameiet. Fellesområder opparbeidet med bakgård, felles sykkelbod/oppbevaringsbod i 1. etasje, støpt fortau.

Garasje / Parkering

Parkering i gate etter gjeldende regler.

Byggemåte

Bygård over 5 etasje og kjeller, samt forretningslokale i 1. etasje. Gulv mot grunn av betong. Grunnmurer og yttervegger av ålesundsmur med utvendig murpuss og maling. Skillende dekker av betong.
Saltakskonstruksjon av tre utvendig tekket med skifer (taket er ikke besiktiget). Skorsteinen er fra årstall 1906. Det er en teglsteinspipe.
Leiligheten har Swedoor formpresset entredør i brannklasse B-30 og lydklasse dB-35. Balkongdør og vinduer med 2-lags glass fra 1999.
Leiligheten er oppvarmet med vannbåren varme fra sentralvarmeanlegg via radiatorer og gulvsløyfer.
Adkomst via felles trappeoppgang med callinganlegg.
Utgang fra stue til sørvestvendt balkong på ca 2,6 m2. Balkongen er en utkraget betongkonstruksjon med sluk, og har rekkverk av smijern.
Følgende har TG2 i boligsalgsrapporten:
Bad nordøst - Overflater vegger
Bad nordøst - Membran, tettesjikt og sluk (i gulv og vegger) ink. rørgjennomføringer.
Bad nordøst - Fallforhold (gulv)
Bad nord - Overflater vegger
Bad nord - Membran, tettesjikt og sluk (i gulv og vegger) ink. rørgjennomføringer.
Bad nord - Fallforhold (gulv)
Kjøkken - Overflater gulv
Skorsteiner inne i boligen
Etasjeskiller - Skjevhetsmåling
Vinduer
Opplysninger fra egenerklæringsskjema:
På badet er det i 2016/2017 utført følgende arbeid av faglærte: nye baderomsinnredninger, nytt dusjkabinett, ny dusjvegg og flyttet vaskemaskin. I 2018 ble deler i klosett byttet.
Det er ikke ildsted i leiligheten og fyringsforbud i bygget.
Det er observert skjeggkre i boligen, i andre boliger og i fellesareal. Nylig gjennomførte Nokas skadedyrkontroll skadedyrbekjempelse, med svært god effekt.
I 2018 var det en lekkasje mellom terrasse i 5.etg og bad 4.etg som er utbedret. Arbeidet blei utført av Langvas AS. Taket i Storgata 33 må utbedres på sikt.
Fasaden i Kongens gate 30 ble malt i 2018. Storgata 33 i 2020.
Eltilsynet gjennomførte eltilsyn i 2021, ingen merknader.
For mer informasjon se boligsalsrapport vedlagt i salgsoppgaven.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for eiendommen datert 05.06.1906 og for gjennoppbygging etter brann datert 17.12.2003.

Barnehage / skole i området

Barnehager i området:
Midtbyen barnehage (1-5 år) 0.4 km
Storhaugen barnehage (3-5 år) 1.4 km
Klipra barnehage (1-6 år) 1.4 km
Skoler i området:
Steinerskolen i Ålesund (1-10 kl.) 0.6 km
Aspøy skole (1-7 kl.) 1.2 km
Volsdalen skole (1-7 kl.) 2.1 km
Kolvikbakken ungdomsskole (8-10.) 3.6 km
Skarbøvik ungdomsskole (8-10 kl.) 3.7 km
Ålesund videregående skole 0.9 km
Akademiet Heltberg Toppidrettsgymnas 1.0 km

Adgang til utleie

Det er kun en bruksenhet. Boligen kan fritt leies ut.

Oppvarming

Vannbåren varme fra sentralvarmeanlegg via radiatorer og gulvsløyfer.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter G
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Inngår i felleskostnadene.

Eiendomsskatt

Det er i Ålesund kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2020 fordelt på 2 terminer. Eiendomsskatten utgjør 2 promille av beregningsgrunnlaget og var i fjor ca. kr 2 886,-. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig. For å finne beregningsgrunnlaget vennligst se Ålesund kommunes hjemmeside.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 515 628 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 856 262 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Bevaringsverdig

Boligen er registrert i SEFRAK-registerert. Det vil si bygninger (i hovedsak eldre enn år 1900) som er registrert som kulturminne i det såkalte SEFRAK-registeret, men som ikke er fredet etter Kulturminneloven. I enkelte kommuner og fylker (f.eks. Finnmark) er grensen for registrering satt lenger inn på 1900-tallet. Utover det som er nevnt under 'formål' knytter det seg ingen spesielle restriksjoner til det at en bygning er SEFRAK-registrert. Mange av dem vil likevel kunne ha lokal eller regional verneverdi, og det vil som regel være lurt å kontakte regional kulturminne-myndighet også i de tilfellene der bygningen ikke er formelt meldepliktig.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Ingen kjente.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Ålesund kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Offentligrettslig pålegg

Ingen kjente.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til marianne@aursnespartners.no eller SMS: 90 59 88 08 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 1 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Kongens gate 30, 6002, Ålesund, Gnr. 201 bnr. 415 snr. 3 orgnr. 992116234 i Ålesund kommune

Eier

Emilie Birgitte Stang

Oppdragsnummer

79-21-0020

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Aursnes & Partners Eiendomsmegling Ålesund sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.