Alta

GAKORI:Rekkehusleilighet over to plan m/tidsmessig preg, parkering ved inngang, solrike uteplasser.

Svaneveien 78D , 9512 Alta

BE OM SALGSSUM
Daniel André Adamsen
Daniel André Adamsen Daglig leder / Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
Robert Baardsen
Robert Baardsen Saksbehandler / Medieprodusent
Type Rekkehus / Borettslag
Primærrom 101 m²
Bruksareal 108 m²
Bruttoareal 120 m²
Tomt 6 903 m² / Fellestomt
Soverom 3
Byggeår 1977
Gårdsnummer 26
Bruksnummer 166
Energimerking F
FINN.no 184742597
Sist endret 01.08.2020 12:29
Prisantydning 3 100 000
Totalpris 3 575 876
Ligningsverdi 744 710,-

Beregnet totalkostnad

3 100 000,- (Prisantydning) 467 894,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 567 894,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 7 982,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 575 876,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Svaneveien 78 D er en lys og pen andelsleilighet i enden av rekkehus, med praktisk planløsning over to plan. Her bor man utpreget barnevennlig ved kanten av flotte rekreasjonsområder, få meter fra Gakori barneskole. Gode sol- og utsiktsforhold kan nytes på to vestvendte uteplasser, og det er parkeringsplass for to biler utenfor inngangspartiet.
Innvendig er leiligheten betydelig oppusset i nyere tid, og fremstår med et tidsmessig preg. Her finnes et velutstyrt kjøkken med barløsning og integrerte hvitevarer, en lys stue med plass for spisebord, et moderne bad med dusjkabinett, separat toalettrom og separat vaskerom/wc. Videre finnes det det tre soverom med plass for garderobeløsning, og lagringsplass i to innvendige boder, hvorav en som per i dag fungerer som et ekstra soverom.
Kort fortalt
- Pen endeleilighet i over to plan.
- Betydelig oppgradert i nyere tid.
- Parkering utenfor inngangsparti.
- Romslig terrasse utenfor stuen.
- Fin utsikt til nærmiljø og natur.
- Overbygd platting ved inngang.
- Gode solforhold på uteplassene.
- Nyere kjøkken med barløsning.
- Integrerte hvitevarer på kjøkken.
- Lys stue med god møbelplass.
- Moderne bad med dusjkabinett.
- Separat toalettrom og vaskerom/wc.
- Tre soverom med plass for skap.
- Innvendig bod innredet til soverom.
- Lagringsplass i bod under trapp.

Innhold

Sokkeletasje: Entré/gang/trapperom, bad, toalettrom, vaskerom, 2 soverom og 2 boder. 
1. etasje: Stue/kjøkken og soverom.

Standard

Entré
Det er adkomst via overbygd terrasseplatting. Den lyse entreen gir et godt førsteinntrykk av leiligheten og er likt øvrige rom overflateoppgradert i senere år. Det er lagt grått gulvbelegg ved inngangsdøren og laminatgulv for øvrig. Veggene er malt i hvitt og en mild gråtone. I direkte tilknyting er det lagringsplass i to boder, hvorav den ene fungerer som et ekstra soverom. Opp til første etasje leder en hvitmalt tretrapp.
Stue
I første etasje er det skapt en god, sosial arena med stue og kjøkken i åpen, gjennomgående løsning. Hit er det fint lysinnslipp vinduer og glassdør mot den vestvendte terrassen, og fra vindu over benk på kjøkkenet. Stuevinduene ivaretar også utsikten. Rommet har parkettgulv, vegger med tapet og panelplater i en mild gråtone, samt god plass for sofaløsning med tilhørende møblement og spisebord. Til pipeløp er det koblet en klassisk vedovn.
Kjøkken
Kjøkkenet er designet i en hendig U-form, og har spiseplass ved barløsning mot stuen. Her er det god skap- og benkeplass. Den nyere, takhøye innredningen har lyse profilfronter, vitrineskap, gråspettete laminatbenkeplater, og nedfelt vaske- og skyllekum.
Mellom over- og underskap er det montert belysning og grå flisplater, og i himling er det integrert downlight. Videre har kjøkkenet integrert stekeovn, keramisk topp, kombinert kjøl/frys, oppvaskmaskin og ventilator. Rommet har parkettgulv.
Bad/wc/vaskerom
Leiligheten har bad, toalettrom og vaskerom/wc i sokkeletasjen, alle i direkte tilknytning til entreen. Baderommet har lysegrå gulvfliser, lyse veggfliser og mønstret flisbord langs brystning. Videre har badet elektrisk avtrekksvifte, firedørs speilskap med overlys, heldekkende servant på romslig, hvitt servantmøblement, og et matchende høyskap. I tillegg finnes det dusjkabinett med vegger og skyvedør i glass.
Vaskerom
Det praktiske vaskerommet har hvitmalt betonggulv, hvitmalt, pusset mur og hvitmalte plater på veggene, og sluk. Videre finnes det veggmontert toalett, skyllekar i stål, samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.
Soverom og garderobe
Leiligheten har tre lyse og innbydende soverom, to i sokkeletasjen og ett i første etasjen. I tilknytning til entreen finnes det en innvendig bod med vindu, som per i dag fungerer som et ekstra soverom. Alle soverommene har plass for garderobeløsning. For øvrig er det lagringsplass i bod under trapp opp til første etasje.

Beliggenhet

Leiligheten ligger skjermet mot et populært friluftsområde, i et rolig, barnevennlig og meget populært boligområde i Gakori, på vestsiden av Alta. Det er ca. 3,7 km til Alta sentrum hvor du finner moderne badeland, bowlinghall, kunnskapspark, kino og bibliotek, samt flere treningssentre og idrettshaller.
Nordlysbadet har konkurransebasseng, grotte, klatrevegg, barnebasseng og velværeavdeling med badstuer, iskulp og stamp m.m. I tillegg har Alta konsertsaler og kunstgalleri.
Stedet byr på vakker natur med gode muligheter for bl.a. jakt, fiske, og friluftsliv. Det er flere fine turmål i området, for eksempel opp til utkikkspunktet på Skoddevarre, en av toppene som er med i Alta 10-toppers.
Sommerstid er Gakorivannet et populært badested, og har blitt oppgradert med bl.a. flytebrygge, sandstrand, slengtau, balansetau og sittebenker. Skientusiaster har milevis med løyper, inkludert Byløypa som går sentralt gjennom Alta med ca. 6 mil oppkjørte lysløyper. Ønskes alpine utfordringer kan du ta turen til Rafsbotn, ca. 2 mil fra Alta.
Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Extra Gakori. Like ved ligger også Alta Bistro og Pizzeria take away. Alta sentrum har i de senere årene vært under utvikling og modernisering, og byr på bl.a. Parksenteret og Amfi Alta, hvor sistnevnte er et av Nord-Norges største kjøpesentre.
Nærmeste bussholdeplass er Apanes, som ligger ca. 570 meter fra boligen. Ved å benytte bil tar det ca. 4 min til Bossekop, 10 min til Alta sentrum, 12 min til Alta lufthavn, og drøye to timer til Hammerfest.

Tomt

Areal: 6 903 kvm, Eierform: Fellestomt
Leiligheten ligger skjermet mot et populært friluftsområde, noe som gir gode rekreasjonsmuligheter rett utenfor inngangsdøren. Tomten er opparbeidet med plen på tre sider, samt parkeringsareal med noe grus utenfor inngangspartiet. Frodig beplantning gir noe avskjerming av utearealet.
Fra stuen i første etasje er det utgang til en romslig, vestvendt terrasse med flotte solforhold. Her ute er det fin utsikt til nærmiljø og natur. Uteplassen har tremmegulv, hvitmalt rekkverk i tre, tette levegger og god plass for utemøblement.
Utenfor inngangspartiet finnes det en overbygd, vestvendt terrasseplatting i impregnert trevirke, også denne med plass for utemøblement. Det pågår for tiden arbeider med skifting av ytterkledning og vindsperrer.

Etasje 1 etasje

Garasje / Parkering

Det er parkeringsmuligheter for to biler utenfor inngangspartiet. Videre finnes det utendørs gjesteparkering i borettslaget. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Barnehage / skole i området

Fra eiendommen er det kort gangavstand til Gakori barneskole og barnehage, og ca. 5,3 km til Alta ungdomsskole. På sentrum ligger Alta videregående skole og UiT - Norges arktiske universitet. Kommunen byr ellers på et godt utvalg av barnehager.

Felleskostnader

4 476 pr. mnd.
Felleskostnader består av avdrag kr. 848,-, renter kr. 1139,- og felleskostnader 2489,-

Felleskostnader etter avdragsfri periode

Borettslaget betjener allerede renter og avdrag.

Borettslag

Gakoriåsen borettslag består av 40 boenheter.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

For tiden pågår det rehabilitering av borettslaget. Det er fjernet oljetank, blir etterisolert, byttet kledning og nytt taktekke.

Forkjøpsrett

Utprøving av forkjøpsrett tar inntil 20 dager etter at leiligheten er solgt. Se borettslagets vedtekter som er vedlegg i salgsoppgaven for mer informasjon.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Borettslaget har sikring mot tap av felleskostnader gjennom Skadeforikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS.

Fellesgjeld / lånevilkår

Fellesgjeld pr. 31.12.2019 er kr. 17.757.426,- (andel av saldo kr. 467.894,-)  Betaler avdrag.

Andel fellesgjeld

467 894

Rentekostnader fellesgjeld

1139,-/mnd.

Avdrag fellesgjeld

848,-/mnd.

Andel formue

311 212

Forsikring

IF skadeforsikring
Bygningsmassen er forsikret via borettslaget og premien betales via fellesutgiftene. Innbo og løsøre er ikke inkludert.

Regnskap

Regnskapet for 2019 viser et underskudd på kr. 8.492.298,- Borettslagets disponible midler pr. 31.12.2019 er kr. 11.805.183,- Regnskap er vedlagt i salgsoppgaven.

Vedtekter / husordensregler

Vedtekter er vedlagt i salgsoppgaven.

Husdyrhold

Det er vedtatt forbud mot dyrehold. Styret kan likevel gi tillatelse dersom gode grunner taler for det, og dyreholdet ikke er til ulempe for andre beboere.

Boligtype, eierform og byggeår

Rekkehus (Borettslag), byggeår: 1977

Antall soverom

3

Byggeår

1977

Byggemåte

Fundamentering, grunnmur og kjellergulv: Fundamenter og grunnmur av mur og betong. 1.etasje( sokkel) golv er av betong.
Antatt isolert med skumplast i golv samt som markisolering mot telehiv. Registert "knotteplast" men ikke drens. Ikke funnet tegn eller indikasjoner på setningsskader eller fuktskader.
Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader: Antatt reiskverk av tre, antatt isolert med glassull. Vindtetting med plater og papp. Utvendig kledning av stående panel, det pågår utskiftning av vindsperre og utvendig kledning. Etasjeskiller antatt utført i tre 48x198 og isolert med 20 cm glassull. Ikke funnet tegn eller indikasjoner på skader eller konstruksjonssvikt
Dører og vinduer: Vinduer og dører fungerer fint og er i bra stand. Nyere 2-lags vinduer med energiglass. Ny isolert ytterdør og ny terrassedør
Innvendige dører er nyere formpressede dører.
Takkonstruksjon m/tekking: W-takstoler av tre isolert med 15 cm glassull pluss sydde matter. Undertak av taktroplater og yttertak av shingel. Uisolert takluke som mangler pakning.
Piper og ildsteder: Det er pipe i bygningen med påmontert vedovn, tidligere oljefyringsanlegg er fjernet.
Oppgraderinger:
Det pågår for tiden arbeid med skifting av ny kledning og vindsperre.
Anmerkninger:
- Varmtvannstank lekker og det er laget en avrenning fra varmtvannstank til sluk.
- Mangler tettelist i uisolert takluke

Ferdigattest / brukstillatelse

Boligen har ferdigattest datert 15.08.1979

Boligens areal

Primærrom: 101 kvm, Bruksareal: 108 kvm, Bruttoareal: 120 kvm
Sokkel:
Bruksareal: 53 m².
Primærrom: 46 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, gang/trapperom, 2 stk soverom, bad, vaskerom, toalett.
S-rom: 2 stk boder.
1. etasje:
Bruksareal: 55 m².
Primærrom: 55 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: trapperom, 1 stk soverom, stue og kjøkken.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Andelseieren kan ikke uten samtykke fra styret overlate bruken av boligen til andre. Se vedtekter som er vedlagt salgsoppgaven for mer informasjon.

Oppvarming

Rekkehusleiligheten er elektrisk oppvarmet med panelovnet og varmeelementer, supplert med vedovn i stuen. Tidligere oljefyringsanlegg er fjernet. Videre har leiligheten 200 liters varmtvannsbereder plassert på vaskerom.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ikke opplyst av selger.

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnader.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 744 710 pr. 13.07.20 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 680 957 pr. 13.07.20 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Eiendommen har adkomst via offentlig vei. Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Ny avlastningsvei er planlagt å gå ikke så langt fra boligen. Reguleringsplan "Avlastningsveg gjennom Alta Parsell I, Hjemmeluft - Alta Sentrum" er vedlagt i salgsoppgaven. Interesserter anbefales å sette seg inn i denne.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kopi fra grunnboken er vedlagt i salgsoppgaven.
1979/3019-1/82  Fellesobl. for bor.innsk.  
26.10.1979 
BELØP: NOK 2.100.700
Panthaver:Andelseierne I Borettslaget  
Lnr: 2183031
Overført fra: 5403-26/166
Gjelder denne registerenheten med flere
1979/3019-2/82   ** Prioritetsbestemmelse  
 26.10.1979 
Prioritet etter obligasjon til Husbanken, som til enhver tid hviler på eiendommen
 
2006/4145-1/82   ** Prioritetsbestemmelse  
12.10.2006 
Veket for OBL NOK 2.130.000 TIL HUSBANKEN OG OBL NOK
2.130.000 TIL SPAREBANKEN NORD-NORGE
2019/291865-1/200   ** Prioritetsbestemmelse  
11.03.2019 21:00 
veket for: OBLIGASJON 2006/4211-1/82
2019/291865-2/200   ** Prioritetsbestemmelse  
11.03.2019 21:00 
veket for: PANTEDOKUMENT 2019/63673-1/200
2006/4211-1/82  Obligasjon  
13.10.2006 
BELØP: NOK 2.130.000
Panthaver:SPAREBANK 1 NORD-NORGE  
Org.nr: 952706365
Overført fra: 5403-26/166
Gjelder denne registerenheten med flere
2006/4842-2/82  Rettigheter iflg. skjøte  
24.11.2006 
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Gjelder denne registerenheten med flere

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig. Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne. Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei. Offentlig vann- og avløpsanlegg via private stikkledninger.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til adamsen@partners.no eller SMS: 95 02 67 64 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1 % beregnet av salgssummen. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 3.825,-, tilrettelegging. kr. 7.250,-, fotopakke kr. 5.000,-, markedspakke kr. 6.600,-, eierskiftegebyr Polarlys boligbyggelag 7.070,- og grunnpakke kr. 2.990,-.  Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.
Vedlegg:
Verditakst, datert 09.07.2020
Selgers egenerklæring, datert 05.07.2020
Energiattest, datert 13.07.2020
Bygningstegninger, datert 02.09.1976
Ferdigattest, datert 15.08.1979
Grunnkart, datert 02.07.2020
Planstatus, datert 02.06.2020
Grunnboksinformasjon
Kopi av vedtekter
Regnskap og budsjett 2019