Alta

ALTA SENTRUM: Helt ny, delikat 4-roms topp- og hjørneleilighet med takterrasse. Sentralt plassert i hjertet av Alta.

Løkkeveien 33 , 9510 Alta

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Daniel André Adamsen
Daniel André Adamsen Daglig leder / Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
Robert Baardsen
Robert Baardsen Saksbehandler / Medieprodusent
Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 97 m²
Bruksareal 101 m²
Tomt 1 105 m² / Festet fellestomt
Soverom 3
Byggeår 2019
Gårdsnummer 28
Bruksnummer 232
Energimerking D
FINN.no 185116876
Sist endret 15.09.2020 09:29
Prisantydning 6 990 000
Totalpris 7 003 792
Ligningsverdi 911 956,-

Beregnet totalkostnad

6 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 172,- (Pantattest kjøper) 4 800,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 990 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 13 792,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 7 003 792,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendomsskatt

Nye boliger har fritak fra eiendomsskatt i 3 år fra den dagen de tas i bruk. Etter 3 år er stipulert eiendomsskatt ca. 2250kr i året.

Beskrivelse

Løkkeveien 33 er en lys og delikat 4-roms leilighet midt i sentrum av Alta. Herfra har man umiddelbar nærhet til samtlige sentrumsfasiliteter, samt kort vei til flotte friluftsområder. Leiligheten kan friste med en egen, usjenert takterrasse på hele 35 kvm. Det er mulighet for leie av parkering i garasjekjeller.
 
Leiligheten ligger i kombinert kontor- og leilighetsbygg. Den ligger i byggets toppetasje, fjerde, og har en gjennomgående god standard med lekre fargevalg og nytt, moderne inventar, hvorav hjørnebeliggenhet sørger for gode lysforhold. Leiligheten inneholder tre soverom og et bad, samt en åpen stue- kjøkkenløsning. Hovedsoverommet er i tillegg tilknyttet eget toalettrom, og det er plass for vaskemaskin i teknisk rom.
 
Kort fortalt
- 4-roms toppleilighet i fjerde etasje.
- Lyse, nordisk-inspirerte fargevalg.
- Sentral beliggenhet i hjertet av Alta.
- Mulighet for leie av parkeringsplass.
- Takterrasse på hele 35 kvm.
- Utsikt mot Komsatoppen og torget.
- Lys og åpen stue- kjøkkenløsning.
- Plass for sofa og spisebord i stue.
- Stilrent baderom med gulvvarme.
- Plass for vaskemaskin i teknisk rom.
- Tre lyse soverom med klesskap.
- Hovedsoverom med eget toalettrom.

Innhold

4. etasje: Entré, stue/kjøkken, bad/wc, wc, vaskerom/teknisk rom, gang og 3 soverom.
Annet: Sportsbod i kjeller.

Standard

Entré
Leiligheten ligger i fjerde etasje i kombinert kontor- og leilighetsbygg med heisadkomst. Entreen er malt i lysegrått, kombinert med belegg på gulv i parkettimitasjon som strekker seg videre innover i leiligheten. Det er plass for garderobeløsning om ønskelig. Leiligheten holder en gjennomgående god standard med nordisk-inspirerte farge- og materialvalg.
 
Kjøkken
Kjøkkenet har en stilren, spesialtilpasset innredning fra Sigdal av modellen Sand, med lyse, delikate skapfronter og hvitlaminert benkeplate. Innredningen er utstyrt med integrerte hvitevarer fra Bosch, inkludert stekeovn, koketopp, kjøl- fryseskap og oppvaskmaskin. Veggen mellom benker og overskap er kledd med hvite terminalfliser for enkelt renhold. Kjøkkenet har åpen løsning mot stue hvor det er plass for spisebord.
 
Stue
Leiligheten har en lys og innbydende, åpen stue- kjøkkenløsning med store vinduer og god takhøyde. Rommet er malt delikat lyst, og har belegg på gulv i parkettimitasjon. Stuen har en fin utforming med plass for både sofagruppe og spisebord. På varme sommerdager kan man åpne opp ut til egen takterrasse.
Bad/wc/vaskerom
Badet er lekkert innredet med flislagte overflater og gulvvarme. Det er satt inn en moderne baderomsinnredning med heldekkende servant og lyse eikefronter, samt speil med integrert belysning i overkant.
 
Videre er badet utstyrt med vegghengt toalett og dusjhjørne med glassvegger. I tillegg har leiligheten et separat toalettrom med adkomst fra hovedsoverom. Det er opplegg for vaskemaskin i teknisk rom/vaskerom.
 
Soverom og garderobe
Leiligheten har tre lyse soverom, hvorav alle er innredet med hvert sitt garderobeskap. Hovedsoverommet har hjørnebeliggenhet, hvor store vindusflater byr på mye naturlig lys. Rommet har utgang til takterrasse og er tilknyttet eget toalettrom. Soverommene er malt i tidsriktige, lyse fargevalg som enkelt lar en innrede til både store og små. I tillegg til garderober er det lagringsplass i sportsbod i kjeller.
Fellesarel:
- Heis og trapperom.
- Felles garasjeanlegg i kjeller. Her er det mulig å leie plass.
- Felles avfallsrom i kjeller.
- Felles dusjrom i kjeller.

Beliggenhet

Leiligheten ligger meget sentralt til på Alta sentrum med gågate, kino, dagligvarehandel og kjøpesenter i kort gangavstand. Sentrum har i de senere år vært under sterk utvikling og modernisering, og har en nyere kino og bibliotek. Det er også bowlinghall, kunnskapspark, flere treningssentre, fotballbaner og idrettshaller, samt konsertsaler og kunstgalleri.
Alta Museum er en stor turistattraksjon, velkjent for blant annet 7000 år gamle helleristninger. Nordlyskatedralen - Alta Kirke med sin unike arkitektur, har også beliggenhet i sentrum. I tillegg går Byløypa sentralt gjennom Alta med ca. 6 mil oppkjørte lysløyper.
Altas vakre natur er lett tilgjengelig. Fra leiligheten er det kort vei til naturskjønne friluftsområder med mulighet for blant annet jakt, fiske, båt, scooterkjøring og toppturer, noe som gir gode rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter. Altaelva er velkjent utenfor landets grenser for sin storvokste laks og sitt eksklusive fiske. Nærmeste alpinanlegg ligger i Rafsbotn, ca. 2 mil fra Alta.
Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Kiwi, Rema 1000 og Bunnpris & Gourmet. Innen kort gangavstand finner du de to kjøpesentrene Parksenteret og Amfi Alta, hvor sistnevnte er et av Nord-Norges største kjøpesentre.
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Ved å benytte bil tar det ca. 6 timer til Tromsø, ca. 2 timer til Hammerfest, ca. 1 time og 45 min til Kautokeino og ca. 2 timer og 30 min til Karasjok.

Tomt

Areal: 1 105 kvm, Eierform: Festet fellestomt
Fra stue og hovedsoverom er det utgang til egen takterrasse på hele 35 kvm med god plass for flere sittegrupper. I byggets toppetasje får man en usjenert uteplass. Fra terrassen har man utsikt mot Komsatoppen og til Alta sentralpark med lekeplass og grøntareal. Tomten er opparbeidet med noe gressplen og steinlagte internveier. Festeavgift fordeles etter sameiets brøk til hver enkelt seksjon. Beregnet årlig festeavgift er kr. 965,-? (med forbehold).

Etasje 4 etasje

Garasje / Parkering

Det er mulighet for leie av en eller flere parkeringsplasser i tilknyttet garasjekjeller. Prisen for dette er 1375,- pr. mnd. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Barnehage / skole i området

Eiendommen har gangavstand til både Bossekop og Komsa barneskole. For elever i ungdomstrinnene er det kort vei til Alta ungdomsskole. Kommunen har et godt utvalg av barnehager, og i sentrum ligger Alta videregående skole. UiT - Norges arktiske universitet har også sentral beliggenhet i sentrum.

Felleskostnader

2 525 pr. mnd.
Beløpet er stipulert og gjelder første driftsår. Felleskostnadene inkluderer felles bygningsforsikring, snømåking/sandstrøing, utvendig vedlikehold og strøm til fellesareal.

Sameie

Eierseksjonsameiet Gjensidigegården består av 3 næringsseksjoner og 6 boligseksjoner. Hver seskjon utgjør en sameieandel med tilknyttet enerett til bruk av bruksenhet og rett til bruk av sameiets fellesarealer.
Sameiet er pliktig til å avholde årsmøter hvor regnskap og budsjett fremlegges. Sameiets styre har ansvar for at eiendommen forvaltes etter retningslinjer og vedtekter som fastsettes av årsmøtet. Det er laget utkast til vedtekter, men disse er p.t. ikke endelig vedtatt.

Forsikring

Bygningsmassen er forsikret via sameiet og premien betales via fellesutgiftene. Innbo og løsøre er ikke inkludert.

Vedtekter / husordensregler

Det er utarbeiet et utkast til protokoll og vedtekter. Ta kontakt med megler ved interesse.

Husdyrhold

Det kan ikke holdes dyr uten forutgående samtykke fra sameiets styre. Samtykke kan ikke nektes dersom gode grunner taler for at dyrehold tillates, og dyreholdet ikke er til ulempe for de øvrige brukere av eiendommen, jf.  eierseksjonsloven  § 28 .

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Eierseksjon), byggeår: 2019

Antall soverom

3

Byggeår

2019
Leilighetene i 4. etasje er helt nye, bygd i 2019. "Skallet rundt" i 4.etg er bygd på midten av 2000-tallet. Resten av bygget er fra 1996.

Byggemåte

Fasaden er en kombinasjon av glass, noe tre og gips med møreroyal panel.
Etasjeskille av betong.
Isolert flatt tak med folie.
Gulv: Granab
Terrassedekke: MøreRoyal terrassebord.

Ferdigattest / brukstillatelse

Boligen har midlertidig brukstillatelse datert 28.05.2020.

Boligens areal

Primærrom: 97 kvm, Bruksareal: 101 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA).

Arealbekreftelse

Leilighetene er ikke oppmålt. Areal er hentet fra plantegning og avvik kan forekomme.

Adgang til utleie

Det foreligger bare en bruksenhet i boligen. Den enkelte seksjonseier rår som en eier over seksjonen, og har herunder rett til salg, bortleie og pantsettelse.

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med stedvis panelovner, samt gulvvarme på bad og vaskerom. Det er balansert ventilasjon med varmegjenvinning av typen Flexit. Varmtvannsberederen er plassert på vaskerom/teknisk rom.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ikke opplyst av selger

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter er ikke fastsatt p.t. Dette estimeres til å ligge på kr 12.000-16.000,- pr år. I kommunale avgifter inngår vann, avløp, renovasjon, eiendomsskatt og festeavgift. Ta kontakt med Alta kommune ved spørsmål.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 911 956 pr. 15.07.20 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 283 043 pr. 15.07.20 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).
Vi gjør oppmerksom på at eierseksjonen er nyoppført, og formuesverdi ikke er endelig fastsatt. Se skatteetaten.no og/eller ta kontakt med megler for mer informasjon.

Adkomst

Eiendommen har adkomst via offentlig vei. Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til sentrumsformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Reguleringsplan for Alta sentrum-uterom, planid: 19980092, gjelder. I tillegg reguleringsplan for Alta sentrum, revisjon, planid: 20060011. Opplysninger fra Alta Kommune 06.07.2020.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Grunndata
2020/2070642-1/200 Reseksjonering  
05.02.2020 21:00 
snr: 8
formål: Bolig
sameiebrøk: 115/3293
Seksjon opprettet fra fellesareal
Endring av tilleggsdel
Endring av fellesareal

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei. Offentlig vann- og avløpsanlegg via private stikkledninger.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til baardsen@partners.no eller SMS: 45 77 22 22 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.
Omkostninger: Det tas forbehold om at Statens Kartverk vil kunne kreve 2,5% dokumentavgift av salgssum og kjøper aksepterer dette.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.
Vedlegg:
Energiattest, datert 15.07.2020
Bygningstegninger, datert 31.05.2018
Midlertidig brukstillatelse, datert 28.05.2020
Grunnkart, datert 05.07.2020
Planstatus, datert 06.07.2020
Eiendomsskatt
Eiendomsinformasjon, datert 06.07.2020