Alta

TVERRELVDALEN: Enebolig med tomt på over 3,2 mål, jacuzzi, dobbelgarasje og driftsbygning.

Stillaveien 23 , 9517 Alta

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Daniel André Adamsen
Daniel André Adamsen Daglig leder / Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
Robert Baardsen
Robert Baardsen Saksbehandler / Medieprodusent
Type Enebolig / Selveier
Primærrom 186 m²
Bruksareal 192 m²
Bruttoareal 208 m²
Tomt 3 249 m² / Eiet tomt
Soverom 4
Byggeår 1958
Gårdsnummer 38
Bruksnummer 446
Energimerking G
FINN.no 188351588
Sist endret 21.09.2020 21:52
Prisantydning 5 990 000
Totalpris 6 153 742
Ligningsverdi 860 191,-

Beregnet totalkostnad

5 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 149 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 990 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 163 742,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 153 742,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Stillaveien 23 er en stor, velholdt og betydelig påkostet enebolig. Boligen går over to plan og har en svært familievennlig planløsning. Eiendommen er på over 3,2 mål, og de gode solforholdene kan nytes fra storslåtte terrasser, balkong eller jacuzzi.
Det er oppført drivhus til glede for hobbygartneren, en stor dobbelgarasje og en scootergarasje. I tillegg er det en velholdt driftsbygning på ca. 76 kvm, tilrettelagt for forskjellige typer dyrehold.
Eneboligen har stor stue med innsatspeis og plass til spisebord. Videre er det et velutstyrt spisekjøkken fra 2014 med integrerte hvitevarer, og en trivelig loftstue. Boligen har velværebad med badstue, et bad fra 2017 og et vaskerom fra 2020. Det er fire store soverom og rikelig med oppbevaringsplass i garderober, boder og øvrige bygninger.
Kort fortalt
- Stor, velholdt og påkostet bolig.
- Familievennlig med god standard.
- Dobbelgarasje og scootergarasje.
- Driftsbygning perfekt for dyrehold.
- Terrasser, balkong og et jacuzzi.
- Velstelt eiendom på over 3,2 mål.
- Vindfang med fliser og gulvvarme.
- Spisekjøkken med hvitevarer.
- Stue med ildsted og spiseplass.
- En loftstue gir ekstra spillerom.
- Flislagt velværebad med badstue.
- Flislagt bad med dusjkabinett.
- Flott vaskerom med innredning.
- Boligen har fire store soverom.
- Garderober og lagringsboder.
- Sikringsskap med automatsikringer.
- Gulvvarme og innfelte downlights.
- Montert luft-til-luft varmepumpe.
- Tilknyttet fibernett for tv/data.
Oppgraderinger
Eneboligen ble påbygget og totalrenovert i 1990. Bad i første etasje renovert i 2002 og kjøkkeninnredningen var ny i 2014. I 2017 ble badet på loft renovert og boligen ble malt utvendig i 2019. Samme året ble terrasser og balkong bygget, og det ble støpt fundament til jacuzzi. Vaskerommet ble renovert i 2020. Vinduer i boligen ble skiftet ut i perioden 2002 til 2017.

Innhold

1. etasje: Vindfang, bad, badstu, vaskerom, bod, kjøkken og stue.
Loft: Gang, bad, loftstue, bod og 4 soverom.
Annet: Driftsbygning, garasje og scootergarasje.

Standard

Entré
Fra steinsatt gangvei går det trinn opp til overbygget inngangsparti med belysning. Inngangspartiet er del av en storslått terrasse som fortsetter rundt boligen. Hoveddøren har elektronisk kodelås, og fører inn i et pent vindfang med gulvfliser og vegger malt i en varm farge. Åpen garderobeløsning og skyvedørsgarderobe med speilfronter tar seg av bekledningen. Varme i gulvet tørker effektivt opp etter våte klær og sko.
Kjøkken
Kjøkkenet var nytt i 2014, og har en velutstyrt innredning med svært god benke- og lagringsplass. Her er alle hvitevarer integrert, inkludert en stilig kaffemaskin. Innredningen har hvite rammefronter, vitrineskap med belysning, benkebelysning og benkeplate med nedfelt kum. Det er lagt kledelige fliser på vegg mellom over- og underskap. Hvitevarer består av stekeovn, kombiovn, koketopp, nevnte kaffemaskin, kjøleskap og oppvaskmaskin. Kjøkkenet fikk nytt gulvbelegg og tak i 2014. Rommet har karnapp med plass til spisebord - en trivelig plass for alt fra morgenkaffen til større måltider.
Stue
Stuen har en romslig utforming med god plass for sittegrupper og spisebord. Sistnevnte er en naturlig møteplass for alle anledninger. Dessuten er stuen delt i flere soner, noe som skaper fleksibilitet med tanke på møblering. Midt i rommet sørger en innsatspeis for ekstra kos og varme. En rekke vinduer fyller rommet med dagslys fra flere retninger, og byr samtidig på utsikt mot hønsegård, driftsbygg og skogkledde områder. Vinduer mot syd har markise. Stuen fikk nytt gulvbelegg i 2014 og veggen er malt i moderne fargekombinasjoner. En hvitmalt tretrapp svinger seg opp til andre etasje.
Loftstue
Loftstuen har god plass for sofa og tv-møblement. Rommet ligger som et sosiale samlingspunkt utenfor soverommene, og kan gi ytterligere privatliv og spillerom for alle generasjoner. Loftstuen benyttes i dag som trimrom, og har utgang til en hyggelig balkong med fint utsyn over området.
Bad/wc/vaskerom
Boligen har to bad, badstue og eget vaskerom. Badet i første etasje ble renovert i 2002, og er en liten velværeavdeling med romslig dusjhjørne, badstue - og dør ut til terrasse med jacuzzi. Badet har fliser på gulv og vegg, varme i gulvet, downlights i himling og mekanisk avtrekk. Videre er det en innholdsrik innredning med speil, belysning, heldekkende servant på møblement og to matchende høyskap med vitrinedører. Rommet har vegghengt toalett og et dusjhjørne med vegg i glassbyggerstein. Badstuen har flislagt gulv, plassbygde sittebenker, belysning og elektrisk ovn.
Bad 2
Badet på loftet ble renovert i 2017. Her er det sjakkmønstrede fliser på gulv, dels flis og dels lysmalte panelplater på vegg, varme i gulvet, downlights i himling og mekanisk avtrekk. Rommet har speil, hyller og servant på skapmøblement. Det er gulvmontert toalett og et dusjkabinett med takdusj.
Vaskerom
Vaskerommet ble renovert i 2020 og fremstår som en liten drøm for barnefamilier. Her er det rikelig med oppbevaringsplass i skuffer og skap. Dessuten er opplegg for vaskemaskin og tørketrommel integrert i god arbeidshøyde. Innredningen har mørke, glatte fronter og en praktisk arbeidsbenk med nedfelt kum. Det er pent gulvbelegg, varme i gulvet og lysmalte plater på vegg. Vaskerommet er direkte tilknyttet bod, hvilket bidrar til å holde hele sonen ryddig.
Soverom og garderobe
Eneboligen har fire gode soverom. Alle rommene ligger på loftet, hvorav tre soverom er av den romslige sorten med god plass for dobbeltseng og nattbord. Med muligheter for kontormøblement legges også alt til rette for hjemmekontor - kanskje perfekt i disse tider. Det er rikelig med oppbevaringsplass i to innvendige boder og skyvedørsgarderobe i vindfanget. I tillegg kommer den store dobbeltgarasjen, scootergarasjen og driftsbygningen.
Driftsbygning
Driftsbygningen er på ca. 76 kvm og ble malt utvendig i 2014. Bygningen fremstår som velholdt og har en isolert del på ca. 30 kvm. Taket er tekket med skifer, det er enkle dører og vinduer, adkomstrampe, samt innlagt strøm med lys og stikk. Bygget har fire lagringsboder, og det er laget både hønsegård og hundegård.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et landlig og naturskjønt område i Tverrelvdalen i Alta kommune, ca. 13 km utenfor Alta sentrum. Tverrelvdalen har barnehage og barne- og ungdomsskole. I forbindelse med skolen er det fine skiløyper, akebakker og en stor gymsal/volleyballhall.
Tverrelvdalen idrettslag har et godt tilbud innen fotball, håndball, ski og ulike innendørsaktiviteter. Det arrangeres også toppturer med godt merkede stier til blant annet Isberget, Borras, Nalganas og Kufot. Tverrelva byr på gode fiskeforhold og ligger ca. 230 m i luftlinje fra boligen. Nærområdet har gode rekreasjonsmuligheter i fin natur gjennom hele året, og det er gode muligheter bærsanking og jakt.
I Alta sentrum er det moderne badeland, bowlinghall, kunnskapspark, kino og bibliotek, samt flere treningssentre og idrettshaller. Nordlysbadet har blant annet konkurransebasseng, grotte, klatrevegg, barnebasseng og velværeavdeling med badstuer, iskulp og stamp. I tillegg har Alta konsertsaler og kunstgalleri. Nordlyskatedralen, Alta Kirke, med sin unike arkitektur har også beliggenhet på sentrum.
Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Joker Tverrelvdalen og Coop Extra Kronstad. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei til Elvebakken og Alta sentrum som i de senere årene har vært under stor utvikling og modernisering. I sentrum finner man blant annet Parksenteret og Amfi Alta, hvorav sistnevnte er et av Nord-Norges største kjøpesentre.
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon i form av buss. Nærmeste holdeplass er Sagslotten som ligger ca. 380 m fra boligen. Ved å benytte bil tar det ca. 10 min til Saga, 13 min til Alta lufthavn,18 min til Alta sentrum, 22 min til Bossekop og drøye 2 timer til Hammerfest.

Tomt

Areal: 3 249 kvm, Eierform: Eiet tomt
Eiendommen er på 3 249,2 kvm og har gode solforhold. Tomten er velstelt og pent opparbeidet med plenareal, beplantninger, trær, asfaltert adkomst og steinsatte partier. Det åpne plenarealet legger til rette for ballspill, trampoline, lek og moro, og et drivhus på ca. 6 kvm appellerer til hobbygartneren.
Til venstre for inngangspartiet er det anlagt en markterrasse på ca. 40 kvm. Til høyre for inngangspartiet svinger en terrasse på ca. 70 kvm seg videre rundt boligen. Denne terrassen har også adkomst fra stuen og badet - og med herlig jacuzzi får hele uteplassen et estetisk løft. Fra loftstuen er det utgang til en balkong på ca. 7 kvm. Utvendige terrasser, balkong og fundament for jacuzzi ble bygget i 2019.
Med slike utefasiliteter blir det god plass for sittegrupper, solsenger, grilling og sosiale sammenkomster. Her kan man enkelt flytte seg etter solen eller finne en sval plass i skyggen. Det bys på gode solforhold og nydelig utsikt mot omkringliggende natur.

Garasje / Parkering

Det er parkering i dobbelgarasje på ca. 57 kvm med strømuttak og to motoriserte stålporter. Elbillader er montert. I tillegg er det scootergarasje tilknyttet driftsbygningen. Scootergarasjen har lys, stikk og to vippeporter. Øvrig parkering på tomten og etter områdets gjeldende bestemmelser.

Barnehage / skole i området

Fra eiendommen er det gangavstand til Tverrelvdalen barnehage og Tverrelvdalen barne- og ungdomsskole. Kommunen har ellers et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. I sentrum ligger Alta videregående skole, samt UiT - Norges arktiske universitet med et rikt utvalg av studietilbud.

Forsikring

Årlig premie utgjør for selgers vedkommende kr. 8279,-.

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 1958

Antall soverom

4

Byggeår

1958
Tilbygg (i 1990) Boligen er totalrenovert og påbygd.
Driftsbygning: 1958
Garasje: 1998
Scootergarasje: 1998
Drivhus: 1998

Byggemåte

Grunn og fundamenter: Betongsåle, antar fundamenter til faste eller komprimerte masser.
Grunnmur: Grunnmur i betong med krypekjeller som framstår som tørr og normalt godt utluftet.
Yttervegger: Vegger er oppført av 6" bindingsverk med utvendig liggende kledning, isolert med 15 cm mineralull. Boligen er nymalt i 2019.
Vinduer: Vinduer med 3 lag isolerglass og trekarmer. Vindu på bad er skiftet i 2002, 2 stk vinduer i stue skiftet i 2014 og 4 stk skiftet i 2017. Vinduene på et av soverommene tilfredstiller ikke dagens krav til rømning.
Ytterdør: Ytterdør er standard og balkongdører med glass. Elektronisk dørlås montert på ytterdør.
Takkonstruksjoner: Yttertak som saltak av trekonstruksjoner, tekket med stålplater. Isolert på kaldloft med sagspon og sydde matter. Overbygget inngangsparti.
Taktekking: Taktekking med stålplater. Takrenner og nedløp i stål.
Piper og ildsteder: Loddpipe i elementer. Innvendig røykløp er ikke innspisert. Pipa er montert i 1990.
Gulvsystemer: Etasjeskille med trebjelkelag.
Driftsbygning:
Bygningen er fundamentert på grunnmur i betong. Gulv over eldre fraukjeller er i betong. Murte vegger og uisolert bindingsverk, med liggende kledning (nymalt 2014). Saltakkonstruksjoner i tre tekket med skifer. Enkle dører og vinduer. Innlagt strøm med lys og stikk. Ca 30 kvm av bygningen er isolert. Det er anlagt hønsegård og hundegård, samt adkomstrampe
Garasje:
Bygningen er fundamentert som gulv på grunn, med varmekabler i gulv. Isolert bindingsverk, med isolerglass i vinduer og isolert biinngangsdør.
Takkonstruksjoner i tre, tekket med Decra. 2 stk stålporter med automatikk. Innvendig er tak og vegger kledd med malte plater. Innlagt strøm med lys og stikk. Elbil lader er montert.
Scootergarasje:
Bygget med gulv på grunn. Uisolert bindingsverk. Stålplater på taket. Enkle vinduer og dører. 2 stk vippeporter i tre. Innlagt strøm med lys og stikk.
Drivhus:
Drivhuset er fundanmentert som plate på mark. Prefabrikert drivhus.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger verken midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest i Alta kommunes arkiv. Boligen er oppført før bygningsloven trådte i kraft i 1965. Kontakt eiendomsmegler for mer informasjon.

Boligens areal

Primærrom: 186 kvm, Bruksareal: 192 kvm, Bruttoareal: 208 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 104 m².
Primærrom: 101 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Kjøkken, stue, bad, vindfang , badstu, vaskerom.
2. etasje:
Bruksareal: 88 m².
Primærrom: 85 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, 4 stk soverom, bad, loftstue.
Driftsbygning:
Bruksareal: 76 m².
Garasje:
Bruksareal: 57 m².
Scootergarasje:
Bruksareal: 22 m².
Drivhus:
Bruksareal: 6 m².
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Arealbekreftelse

Areal er opplyst av takstmann og ikke kontrollmålt av megler.

Adgang til utleie

Det foreligger bare en bruksenhet i boligen.

Oppvarming

Boligen varmes opp med stedvis panelovner, luft-til-luft varmepumpe, samt gulvvarme i første etasje og på bad i andre etasje. Det suppleres med innsatspeis i stuen. Luftbehandling skjer ved naturlig og mekanisk ventilasjon. Det er tilknyttet offentlig vann og avløpet går til septikanlegg.
Boligen har hovedsakelig skjult elanlegg, flere rom med downlights og sikringsskap med automatsikringer. Det er alarmanlegg med ekstern overføring og seriekoblede brannvarslere. Dessuten er det lagt inn fibernett for tv/data.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter G
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ikke opplyst av selger.

Kommunale avgifter

Kr. 18 384 pr. år
Kommunale avgifter inkluderer eiendomsskatt, feiing, renovasjon, slam og vann. Beløpet gjelder for 2019. Avgifter kan være avhengig av forbruk. Årsprognose for 2020 er kr. 17.749,-

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 860 191 pr. 16.08.20 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 096 689 pr. 16.08.20 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Eiendommen har adkomst via offentlig vei. Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til landbruksområde. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei. Offentlig vann. Privat septik.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til adamsen@partners.no eller SMS: 95 02 67 64 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.
Vedlegg:
Verditakst, datert 13.08.2020
Selgers egenerklæring, datert 13.08.2020
Energiattest, datert 16.08.2020
Bygningstegninger, datert 02.09.1976
Grunnkart, datert 07.08.2020
Planstatus, datert 07.08.2020
Eiendomsinformasjon, datert 07.08.2020