Alta

KAISKURU: Halvpart av tomannsbolig, totalrenovert i 2020. God standard.

Myrullveien 35A , 9516 Alta

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Daniel André Adamsen
Daniel André Adamsen Daglig leder / Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
Robert Baardsen
Robert Baardsen Saksbehandler / Medieprodusent
Type / Eierform Tomannsbolig / Eierseksjon
Primærrom 103 m²
Bruksareal 185 m²
Tomt 949 m² / Fellestomt
Soverom 2
Byggeår 1983
Gårdsnummer 33
Bruksnummer 419
Energimerking C
FINN.no 193928216
Sist endret 16.10.2020 21:38
Prisantydning 4 050 000
Totalpris 4 165 242
Ligningsverdi 707 731,-

Beregnet totalkostnad

4 050 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 101 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 050 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 115 242,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 165 242,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendomsskatt

Eiendomsskatt er inkludert i kommunale avgifter, og er beregnet å være 4500-5000kr. pr. år.

Beskrivelse

Myrullveien 35 A og B er en totalrenovert, vertikaldelt tomannsbolig med to like, speilvendte seksjoner over to plan. Beliggenheten er barnevennlig, i et solrikt område, nær skole, barnehage og turområder. Tomten er opparbeidet med stor, gruset gårdsplass, hage med tilsådd plen og en stor veranda med adkomst fra stuen.
Boligen har uinnredet kjeller, men som er etterisolert og klar for innredning. På hovedplan er det en romslig, tiltalende stue med åpen kjøkkenløsning, to soverom, et stilig bad og en stor gang. Stuen har moderne peisovn og kjøkkenet har en godt utstyrt kjøkkeninnredning fra Sigdal med integrerte hvitevarer. Både kjøkken, stue og gang har gulvvarme og downlights. I kjelleren er det romløsning for blant annet to soverom, kjellerstue, bad, vaskerom og bod. Velkommen til visning!
Kort fortalt
- Totalrenovert, vertikaldelt tomannsbolig.
- Uinnredet kjeller, men etterisolert.
- Gruset gårdsplass med god plass.
- Stor veranda og hage med tilsådd plen.
- Pene, tidsriktige overflater i alle rom.
- Gerflor vinyl av god kvalitet.
- Romslig entré med garderobeplass.
- Utbredt bruk av downlights.
- Gulvvarme i stue/kjøkken.
- Stuen har peisovn med tre glassfelt.
- Mulighet for kjellerstue.
- Stilig bad med dusjhjørne.
- Mulighet for ekstra bad og vaskerom.
- To soverom, mulighet for to til.
- Lagringsplass i bod i begge etasjer.
- Vindu og altandør fra NorDan.
- Compacte innerdører fra Sweedor med +karm og tettelist.
- Ytterdør Swedoor Michigan klarglass.
- Balansert ventilasjonsanlegg.

Innhold

1. etasje: Entré/hall, 2 soverom, gang, bod, bad/wc/vaskerom, kjøkken og stue.
Kjeller: Trapperom, samt uinnredet gang, kjellerstue, bad/wc, vaskerom, bod og 2 soverom.

Standard

Entré
Boligen har inngang fra en felles veranda til en stor entré. Entreen har sort vinylgulv som ser ut som flis, type Gerflor Rigid 55 lock akustikk - et gulv som føles både lunt og behagelig å gå på, og har sterk slitesjikt. Entreen/gangen har gulvvarme, slette, lysmalte veggflater og slett, hvitmalt himling med innfelt downlights. Det er god plass til garderobeløsning. Trappen ned til kjelleren er hvitmalt.
Stue
Stuen og kjøkkenet ligger i delvis åpen løsning - et innbydende oppholdsrom med store vinduer, pene overflater og utgang til veranda. Stuen har et moderne vinylgulv, type Gerflor topsilence, med sokkellist i samme farge som gulvet. Veggene er slette og malt i gråbeige og i taket er det downlights. Én vegg er malt i kontrast. Videre har stuen gulvvarme og en smart plassert peisovn med glass på tre sider, slik at flammebildet blir synlig fra alle vinkler av rommet.
Kjøkken
Kjøkkenet har en tidløs, stilren innredning fra Sigdal, montert i hesteskoform for god arbeidsflyt og mye benkeplass. Det er en underlimt vask, mange kolonialskuffer, takhøye overskap og integrerte hvitevarer. Frontene er hvite og glatte, og benkeplaten er i laminat.
Av hvitevarer har kjøkkenet nedfelt induksjonstopp, stekeovn i høyskap, kombinert kjøl/frys og oppvaskmaskin. Over koketoppen er det ventilator med avtrekk. Samme type gulv som stuen er lagt med sømløs overgang inn i kjøkkenet, og det er varme i gulvet og downlights i taket.
Bad/wc/vaskerom
Boligen har et stilig bad i første etasje, og mulighet for et ekstra bad og vaskerom i kjelleren. Badet har belegg på gulvet i betongimitasjon og vegger med Fibo baderomsplater med flismønster. Videre har badet gulvvarme, downlights, åpningsbart vindu og avtrekk via det balanserte ventilasjonsanlegget.
Badet har dusjhjørne med innfellbare glassdører, vegghengt toalett og hvitt baderomsmøblement med skuffer og heldekkende servant. I dusjen og på sisternen er det plater i kontrast mønster.
Soverom og garderobe
Boligen har to soverom i første etasje og mulighet for ytterligere to soverom i kjelleren. Soverommene har vinyl på gulvet og en kombinasjon av malte panelplater og malte, slette vegger. Det er plass til garderobeskap på begge rom. For øvrig er det garderobeplass i entreen og lagringsplass i bod.

Beliggenhet

Tomannsboligen ligger i et barnevennlig og attraktivt boligområde på Kaiskuru i Alta, ca. 7 km fra sentrum. Kaiskuru har en flott beliggenhet for familier som ønsker å bo like ved skole, barnehage og gode rekreasjonsområder. Flyplassen ligger ca. 7 minutter unna med bil, så området passer også fint for pendlere.
Alta har vakker, nordnorsk natur og gode muligheter for blant annet jakt, fiske, scooterkjøring og toppturer. Ved Kaiskuru skistadion finner du flotte lysløyper og mulighet for skiskyting, og i 2015 ble det innviet en rulleskiløype med høy standard. Her har du også Kaiskuru IL med fin sjuerbane og ballbinge. Byløypa går sentralt gjennom Alta med ca. 6 mil oppkjørte lysløyper.
Nerskogen ILs terrengløype til sykkel, løping og ski ligger i forbindelse med Saga skole. Her er det også ballbinge. Nærmeste alpinanlegg ligger i Rafsbotn, ca. 2 mil fra Alta. Alta har moderne badeland, bowlinghall, kunnskapspark, kino og bibliotek, samt flere treningssentre og idrettshaller. Nordlysbadet byr blant annet på konkurransebasseng, grotte, klatrevegg, barnebasseng og herlig velværeavdeling.
Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Coop Extra Kronstad, Rema 1000 eller Kiwi. Det er ca. 10 min med bil til Alta sentrum som i de senere årene har vært under stor utvikling og modernisering. I sentrum finner man blant annet Parksenteret og Amfi Alta, hvor sistnevnte er et av Nord-Norges største kjøpesentre.
Området byr på offentlig kommunikasjon i form av buss. Hurtigbåtkaia ligger ved Alta Lufthavn. Med bil tar det ca. 15 min til Rafsbotn, 12 min til Hjemmeluft, 23 min til Kåfjord og 2 timer og 32 min til Karasjok.

Tomt

Areal: 949 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Det er god plass til å parkere flere biler på gårdsplassen. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Barnehage / skole i området

Kaiskuru nærmiljøsenter ligger i kort gangavstand, og her finner du barnehage, 1.-4. trinn barneskole og SFO. På Elvebakken ca. 3 km fra eneboligen ligger Elvebakken barne- og ungdomsskole. Det er skolebussordning til Alta ungdomsskole, som ligger ved sentrum. I sentrum finner du også Alta videregående skole og en lokal avdeling av UiT - Norges arktiske universitet.

Sameie

Eiendommen er under seksjonering, og det vil bli opprettet et sameie.

Boligtype, eierform og byggeår

Tomannsbolig (Eierseksjon), byggeår: 1983

Antall soverom

2

Byggeår

1983
Enebolig bygd i 1983, som har blitt totalrenovert helt til bindingsverket i 2020.

Byggemåte

- Grunn og fundamenter: Ringmur leca med fasadeplate, kjeller er etterisolert, men ikke innredet
- Yttervegger: 200 mm isolasjon.
- Takkonstruksjoner: Powertekk Nordic sort, blåseisolert kaldloft
- Piper og ildsteder: Vedovn av type Jøtul F 373 Advance
- Type gulv: Gerflor topsilence og sokkellist i samme gulvfarge
- Gang: Gerflor Rigid 55 lock akustikk flis fargen 0011 Trondheim
- Type vegger: Gips og noe ferdigmalte plater på soverom
- Tak: Gipsplater
- Fibo baderomsplater og belegg på gulv
- Vindu og altandør fra NorDan
- Ytterdør Swedoor Michigan klarglass.

Ferdigattest / brukstillatelse

Eiendommen har p.t. ikke brukstillatelse, men dette vil foreligge innen overtagelse.

Boligens areal

Primærrom: 103,70 kvm, Bruksareal: 185,50 kvm
U . etasje/kjeller:
Bruksareal: 90,2 m².
Primærrom: 11,7 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trapperom
1. etasje:
Bruksareal: 95,3 m².
Primærrom: 91,3 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré/Hall, stue, kjøkken, gang, bad og 2 soverom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Arealbekreftelse

Areal er hentet fra bygningsteninger og ikke kontrollmålt av megler.

Adgang til utleie

Det foreligger bare en bruksenhet i boligen.

Oppvarming

Boligen har oppvarming med gulvvarme i stue/kjøkken, gang og bad. Soverommene har panelovn. Det er også vedfyring i peisovn i stuen. Boligen har balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Sikringsskapet har jordfeilautomater og i flere rom er det downlights. Varmtvannsbereder er plassert i bod/teknisk rom.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ikke opplyst av selger.

Kommunale avgifter

Kr. 20 157 pr. år
Beløpet er stipulert, og kan være avhengig av forbruk. Kommunale avgifter inkluderer vann, avløp, renovasjon, feiing og eiendomsskatt.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 707 731 pr. 02.10.20 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 547 833 pr. 02.10.20 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Eiendommen har adkomst via offentlig vei. Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

1990/2860-2/82  Rettigheter iflg. skjøte  
20.08.1990 
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Eiendommen er under seksjonering, og det vil bli opprettet et sameie.

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei. Offentlig vann- og avløpsanlegg via private stikkledninger.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til adamsen@partners.no eller SMS: 95 02 67 64 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.
Vedlegg:
Energiattest, datert 01.10.2020
Bygningstegninger, datert 26.02.2019
Grunnkart, datert 18.09.2020
Planstatus, datert 18.09.2020
Eiendomsinformasjon, datert 03.07.2020