Alta

VISNING 17/6 KL.17 - EIBY: Enebolig med hybelleilighet i landlige omgivelser. Carport, 60kvm uthus og 3797 kvm tomt.

Eibyveien 56 , 9518 Alta

VISNINGER

17. juni torsdag kl. 17:00-18:00

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Robert Baardsen
Robert Baardsen Saksbehandler / Medieprodusent
Daniel André Adamsen
Daniel André Adamsen Daglig leder / Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 149 m²
Bruksareal 155 m²
Bruttoareal 170 m²
Tomt 3 797 m² / Eiet tomt
Soverom 4
Byggeår 1987
Gårdsnummer 24
Bruksnummer 60
Energimerking F
FINN.no 209835456
Sist endret 12.06.2021 17:31
Prisantydning 3 999 000
Totalpris 4 112 962
Ligningsverdi 882 567,-

Beregnet totalkostnad

3 999 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 99 970,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 999 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 113 962,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 112 962,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Eibyveien 56 er en innholdsrik enebolig i landlige omgivelser. Bor du her så har du nærhet til flotte turområder, scooterløyper, skiløype, fiskeelv samt skog og mark.
Boligen består av stue, kjøkken, gang, vaskerom, toalett, bad, bod og 3 soverom. I tillegg er det en egen hybelleilighet som kan gi gode leieinntekter. Denne består av gang, bad/vaskerom, stue, kjøkken og et soverom. Ønsker man å bruke denne delen selv kan man enkelt gjøre det.
Eiendommen er romslig, og er på nesten 4 mål. Det er terrasseplatter foran ved inngangsparti og foran stue mot øst. Det er også terrasseplatt på baksiden av boligen mot vest. På tomten er det ellers en carport, lekestue og et uthus på ca. 60 kvm som gir gode lagringsmuligheter.

Innhold

1.etasje hoveddel: Gang, vaskerom, toalett, stue, kjøkken, gang 2, bad, bod og 3 soverom.
1.etasje hybel: Gang, bad/vaskerom, stue, kjøkken og et soverom.

Entré

Boligen har trapp opp til et innfelt inngangsparti som er delvis overbygget. Her er det adkomst til hoveddelen og egen dør inn til hybelleiligheten. I hoveddelen er det en stor entré med belegg på gulvet i flislignende mønster. Fra dette rommet er det dør inn til hybelleiligheten, bod, vaskerom eller videre til stuen.
I entréen i hybelleiligheten er det skyvedørsgarderobe.

Stue

I boligen er det en stue med god plass til sofagruppe og tilhørende møblement. Det er også plass til "godstoler". Sentralt i stuen er det en vedovn som gir varme og hygge. Stuen er i lyse farger, og naturlig lys slipper inn gjennom store vindusflater. Fra stuen er det utgang til terrasse.
I hybelleiligheten er den en stue som er i åpen løsning med kjøkkenet.

Kjøkken

I kjøkkenet er man litt avskjermet fra stuen. Kjøkkeninnredningen har malte fronter og laminerte benkeplater med nedfelt vaskekum. Det er integrerte hvitevarer, og rikelig med skap- og benkeplass. Det er god plass for spisebord.
I hybelleiligheten er det en moderne kjøkkeninnredning som inneholder alt man trenger; integrert stekeovn og platetopp, opplegg til vaskemaskin og plass for kjøleskap. Her er det også plass for et lite spisebord ved vinduet.

Bad

Badet i hoveddelen har belegg på gulv med gulvvarme. Her er det hvite flismønstret baderomsplater på vegger og malte plater i himling. Av utstyr, innredninger og sanitær har badet dusjkabinett og servantinnredning.
Badet i utleiedelen har et moderne preg med mørk belegg på gulv og hvite baderomsplater på vegger. I rommet er det toalett, dusjkabinett, opplegg til vaskemaskin samt skap og servant.
Vaskerommet som er plassert i hoveddelen er pusset opp i 2019. Fra vaskerommet er det utgang til terrasse mot vest. På gulvet er det mørkegrå belegg og hvite baderomsplater på vegger. Av utstyr og sanitær er det opplegg til vaskemaskin, varmtvannsbereder, vanninntak, stoppekran og vaskekum.

Uteareal

Tomten rundt boligen er opparbeidet med plen. Det er terrasseplatter foran ved inngangsparti og foran stue mot øst. Det er også terrasseplatt på baksiden av boligen mot vest.

Soverom

Boligen har tre soverom i hoveddelen, og ett soverom i hybelleiligheten. I det ene soverommet er det skyvedørsgarderobe for oppbevaring av klær. For ytterligere lagring er det en innvendig bod, og det er godt med oppbevaringsplass i uthuset.

Beliggenhet

Boligen er på vestsiden av Eibyveien. Område består av spredt bolig- og landbruksbebyggelse med dyrket mark og utsikt til fri natur/skog, samt gode solforhold på dagtid. Eiendommen har nærhet til lysløype, fiskeelv, scooterløypenett, skog og mark.
Eibyveien 56 er ca. 12 km fra Alta Sentrum. I sentrum finner man bl.a. badeland, kino, bibliotek, treningssenter og Nordlyskatedralen med sin unike arkitektur. I sentrum er også kjøpesentrene Parksentret og Amfi Alta med til sammen cirka 90 butikker. Det er gangavstand til bussholdeplass.
 
Alta kommune er "15-minutt-byen". Uansett hvor du er i byen, så er du nærmest aldri lenger unna enn 15 minutter - enten det er til badeland, snøscooterløyper, alpinbakke, kjøpesenter eller flyplass. Jakt, fiske og fantastiske turforhold er heller omtrent aldri mer enn 15 minutter unna.
I Alta er det mange idrettsklubber uansett hvilket lokalmiljø du velger, og en god dugnadsånd er noe som gjerne kjennetegner en Altaværing fra øst til vest.

Boligens areal

Primærrom: 149 kvm, Bruksareal: 155 kvm, Bruttoareal: 170 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 117 m².
Primærrom: 111 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, vaskerom, toalett, stue, kjøkken, gang 2, bad og 3 soverom.
1. etasje, hybel:
Bruksareal: 38 m².
Primærrom: 38 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:  Gang, bad/vaskerom, stue, kjøkken og et soverom.
Uthus:
Bruksareal: 60 m².
Eiendommen har i tillegg en carport på 15 kvm. Denne er ikke medtatt i arealberegningen i følge takstbransjens måleregler.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.
Byggeår enebolig: 1987 (tilbygg 1997)
Carport: 1992
Uthus: 1992

Adkomst

Eiendommen har adkomst via offentlig vei. Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 3 797 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Det er godt med parkeringsplasser på egen tomt. Innkjøring og parkering er gruset. Det er carport på ca. 15 kvm for parkering av bilen.

Arealbekreftelse

Areal er opplyst av takstmann og ikke kontrollmålt av megler.

Byggemåte

Fundamentering, grunnmur og kjellergulv: Fundamenter, grunnmurer og kjellergulv er av betong og murblokk. Ventilerte krypekjellere med stubb under bolig.
Krypekjellere har utvendig adkomst via luker.
Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader: Yttervegger og etasjeskillere er av trekonstruksjoner, vegger er utvendig kledd med stående trepanel.
Innfelt inngangsparti og treplatt mot øst, utgang fra vaskerom til terrasse mot vest.
Dører og vinduer: Vinduer med trekarmer og glass. Det er skiftet vindu på 2 soverom. Dører i malt/finert/tre utførelse, altandør med glassfelt.
Takkonstruksjon med yttertak: Saltak av trekonstruksjoner bygd som ventilert kaldtloft med lett undertak av plast og papp. Taktekke av stålplater med takrenner og nedløp av plast. Takkonstruksjonen har innvendig adkomst via trappeluke i gang.
Piper, ildsteder og oppvarming: Boligen har en elementpipe og brannmur i lettbetongprodukt som er malt innvendig, utvendig har pipen heldekkende
beslag og stige fra takfot og opp til pipe. Feieluken til pipen er i stue. Boligen har en vedovn i stue.
Elektrisk anlegg: Skjult el-anlegg med automatsikringer, et sikringsskap i gang og et på bod i hoveddel.
VVS-installasjoner: Boligene har synlige vannrør av kobber og avløpsrør av plast. Vv-bereder, stoppekran og vanninntak er plassert i vaskerom. Ventilasjon av boligen er gjennom ventiler i vinduer. Utleiedel har ikke egen stoppekran for vann og vv-bereder
Carport:
Frittstående carport bygd av trekonstruksjoner med saltak tekket med stålplater. Carport har utelys.
Uthus:
Frittstående uthus bygd av trekonstruksjoner med saltak. Uthuset har betongulv og innlagt lys og stikk. En langvegg har dobble dører.
Påkostninger utført i senere tid er:
- Vaskerom pusset opp i 2019 etter vannskade.
- Lagt nytt gulvbelegg på toalett og i gang etter tilbakeslag av kloakk.
- Innredet tilbygg for utleie i 2014.
- Et soverom og en del innvendige overflater er pusset opp.
- Nytt kjøleskap og oppvaskmaskin.
- Det er skiftet vinduer på 2 soverom.
Forhold av betydning registrert på befaringen:
- Lukt inne i bolig som kan minne om mugglukt.
- Vinduer fra byggeår har vedlikeholdsbehov.
- Ikke montert snøfangere over inngangsparti.
- Grunnvannet i området er høyt oppe noe som har sammenheng med at bakken i krypekjellere er fuktig.
- Rekkverk på terrasse mot vest er skadet.
- En utvendig pakning har løsnet nede på takplate mot vest over terrasse.
- Misfarging på gulvbelegg, hevelser på himling over dusjkabinett, område med hevelser er kontrollert med fuktindikator ingen fukt er funnet på befaringsdagen.
- Det er ikke montert bunnlist og fuget under baderomsplater iht. monteringsanvisning for denne type plater.
- Mansjett rundt et vannrør som kommer opp av gulv er løsnet.
- Mangler en dørfront til et underskap på kjøkkeninnredningen, samt øvre del av front til oppvaskmaskin.
- Sokkel mot gulv under oppvaskmaskin på kjøkkenet er løs og ikke innfestet.
- Mangler sokler mot gulv på deler av innredning i hybel.
- Himling i stue til hoveddel har fargeforskjell på takplater.
- Under snesmelting kan vårvann komme inn i garasjen.
Det anbefales å lese grundig gjennom egenerklæring samt verditakst.

Ferdigattest / brukstillatelse

Boligen har ferdigattest datert 12.11.87. Tilbygget mangler ferdigattest, men er fra før 1998 så det vil ikke få ferdigattest.

Barnehage / skole i området

Fra eiendommen er det ca. 6,5 km til Øvre Alta skole (1-7). Alta ungdomsskole er på Gamle Sentrum. Her finner man også Alta videregående skole og universitet, med mange studietilbud.

Adgang til utleie

Det foreligger bare en bruksenhet i boligen.

Oppvarming

I stuen er det vedovn. Oppvarming av boligen ellers er med vegghengte panelovner, stråleovner og noe elektrisk gulvvarme.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ikke opplyst av selger.

Kommunale avgifter

Kr. 15 570 pr. år
Beløpet gjelder for 2020. Kommunale avgifter inkluderer vann, septiktømming, renovasjon og eiendomsskatt. Avgifter kan være avhengig av forbruk.

Eiendomsskatt

Eiendomsskatt for 2020 utgjør kr. 3594,- pr. år. Beløpet er inkludert i opplyste kommunale avgifter.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 882 567 pr. 01.03.21 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 177 240 pr. 01.03.21 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er regulert til følgende:
Delareal 3 751 kvm
KPHensynsonenavn H_
KPFare Flomfare
Delareal 3 751 kvm
Arealbruk Spredt boligbebyggelse,Framtidig
Delareal 46 kvm
Arealbruk LNFR areal for nødvendige tiltak for landbruk og reindrift og gårdstilknyttet næringsvirksomhet basert på gårdens ressursgrunnlag,Nåværende. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Heftelser:
1906/900028-1/82  Rettigheter iflg. skjøte  
03.11.1906 
Bestemmelse om veg
1983/1237-1/82  Jordskifte  
28.04.1983 
Grensegangssak
Gjelder denne registerenheten med flere
2014/456571-1/200  Bestemmelse om veg  
05.06.2014 
rettighetshaver:Knr:5403 Gnr:24 Bnr:182  
2014/593835-2/200  Forkjøpsrett på vilkår  
15.07.2014 
Rettighetshaver:Heitmann Jann  
2014/593835-3/200  Bestemmelse om veg  
15.07.2014 
rettighetshaver:Knr:5403 Gnr:24 Bnr:182
Grunndata
1906/900023-1/82  Registrering av grunn  
03.11.1906 
Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:5403 Gnr:24 Bnr:1
1927/900034-1/82  Registrering av grunn  
21.05.1927 
Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr:5403 Gnr:24 Bnr:91
1968/1162-1/82  Registrering av grunn  
29.07.1968 
Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr:5403 Gnr:24 Bnr:182
2014/456559-1/200  Registrering av grunn  
05.06.2014 
Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr:5403 Gnr:24 Bnr:415
2014/456564-1/200  Registrering av grunn  
05.06.2014 
Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr:5403 Gnr:24 Bnr:416
2020/828474-1/200  Omnummerering ved kommuneendring  
01.01.2020 00:00

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei. Offentlig vann og privat septik.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til adamsen@partners.no eller SMS: 95 02 67 64 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Forkjøpsrett

5/6-2014 FORKJØPSRETT PÅ VILKÅR
RETTIGHETSHAVER: HEITMANN JANN F. NR: 311059

Adresse og matrikkel

Eibyveien 56, 9518, Alta, Gnr. 24 bnr. 60 i Alta kommune

Eier

Evy Natalie Heitmann

Oppdragsnummer

89-21-0064

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Adamsen Eiendomsmegling sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.
Vedlegg:
Verditakst, datert 01.03.2021
Selgers egenerklæring, datert 02.03.2021
Energiattest, datert 01.03.2021
Bygningstegninger, datert 03.04.1992/17.02.1997/29.08.1984
Ferdigattest, datert 12.11.1987
Grunnkart, datert 23.02.2021
Planstatus, datert 23.02.2021
Eiendomsinformasjon, datert 23.02.2021