Alta

Hjemmeluft: Innholdsrik enebolig med stor garasje, 6 soverom og hybelleilighet.

Mårsvingen 9 , 9512 Alta

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Robert Baardsen
Robert Baardsen Saksbehandler / Medieprodusent
Daniel André Adamsen
Daniel André Adamsen Daglig leder / Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 202 m²
Bruksareal 217 m²
Bruttoareal 248 m²
Tomt 904 m² / Eiet tomt
Soverom 6
Byggeår 2002
Gårdsnummer 26
Bruksnummer 471
Energimerking D
FINN.no 216936068
Sist endret 15.06.2021 20:57
Prisantydning 5 590 000
Totalpris 5 743 742
Ligningsverdi 1 491 631,-

Beregnet totalkostnad

5 590 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 139 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 590 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 153 742,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 743 742,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Mårsvingen 9 er en stor og attraktiv enebolig med hybel i kjeller og isolert garasje på 50 kvm.
Boligen går over tre plan, og har hele seks soverom fordelt på loft og kjeller/hybel. Det ene soverommet har utgang til luftebalkong. Det er bad i alle tre etasjer, og i tillegg et separat vaskerom. I hovedetasjen er det en stor stue og kjøkken, og hybelen har stue og kjøkken i åpen løsning. 
Boligen har bra med lagringsplass i disponibelt rom/bod på loft og i to boder i kjelleren. Garasjen er også delt av slik at det er bod innerst. Utover dette er det lagringsplass på garasjehems og i frittstående utebod.
Eiendommen ligger i et attraktivt område, og i en blindvei med lite trafikk.

Innhold

1.etasje: Vindfang, gang/trapperom, vaskerom, bad, stue og kjøkken.
Loft: Trapperom, bad, 4 stk soverom
Kjeller hoveddel: trapperom, teknisk rom, bod og 1 soverom
Kjeller hybel: trappenedgang, gang, 1 stk soverom, bad kombinert vaskerom, bod, stue og kjøkken.

Entré

Boligen har trapp opp til et overbygd inngangsparti. Her er det spot lights i taket, og plass til et cafésett. Inne i entréen er det skyvedørsgarderobe med speilfront som sørger for oppbevaringsplass av yttertøy og sko. Her er også trapp opp til loftet.
Hybelleiligheten har egen inngang på baksiden av boligen.

Stue

Boligen har en vinkelstue som har vindu på tre sider slik at naturlig lys slipper bra inn i rommet. Stuen har god plass til det man måtte ønske av møblement i ulike soner. For varme og hygge er det vedovn/peis. På gulvet er det varmekabler. Fra stuen er det utgang til en stor terrasse.
I hybelleiligheten er det stue som er i åpen løsning med kjøkkenet.

Kjøkken

I hovedetasjen er det et romslig kjøkken som har plass til spisebord. I taket er det spot light, og gulvet har varmekabler. Innredningen har integrerte hvitevarer som platetopp, stekeovn, ventilator, oppvaskmaskin og kjøle/fryseskap. Overskapene er takhøye. Innredningen har heltre-fronter og laminert benkeplate.
I hybelleiligheten er det en innredning med hvite, slette fronter. Det er mulighet å ha komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap. Videre i kjøkkensonen er det plass til spisebord.

Bad

Det er tre bad i boligen, et i hver etasje. I tillegg er det vaskerom i 1.etasje med fliser på gulv og plater på vegg. Her er det skyllekum samt opplegg for vaskemaskin/tørketrommel. Det er også skyvedørsgarderobe i rommet, og en praktisk arbeidsbenk.
Badet i hovedetasjen er av god størrelse. Her er det en stor innredning med dobbel servant, skap, speil og lys. Utover dette inneholder badet et boblebad/badekar, dusjnisje og vegghengt toalett. Vegger og gulv er flislagt.
Badet på loftet har belegg på gulv og vegger. Rommet inneholder dusjkabinett, toalett samt innredning med servant og speil.
I hybelleiligheten har badet fliser på gulv og baderomsplater på vegger. Malte plater i tak. Innredningen er hvit, og har skapplass, servant, speil og lys. Ellers er det toalett, dusjkabinett samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Uteareal

Tomten er tilnærmet flat. Opparbeidet med gruslagt adkomst og parkering. Asfalt og brostein ved inngangsparti.

Soverom

Det er hele seks soverom i boligen. Fire av dem er på loftet, et i kjelleren til hoveddelen samt et soverom i hybelen. Flere av soverommene på loftet har plassbygd seng i knevegger. I det største soverommet på loftet er det skyvedørsgarderobe. Boligen har ellers bra med lagringsplass i disponibelt rom/bod på loft og i kjeller. Garasjen er også delt av slik at det er bod innerst. Utover dette er det lagringsplass på garasjehems og i frittstående utebod.

Beliggenhet

Mårsvingen 9 er ca. 4 km fra Alta Sentrum, og til bydelsenteret Bossekop er det ca. 2km. Nærområdet er bebygget med borettslagsleiligheter og eneboliger - samt flotte turområder i umiddelbar nærhet.
Alta kommune er "15-minutt-byen". Uansett hvor du er i byen, så er du nærmest aldri lenger unna enn 15 minutter - enten det er til badeland, snøscooterløyper, alpinbakke, kjøpesenter eller flyplass. Jakt, fiske og fantastiske turforhold er heller omtrent aldri mer enn 15 minutter unna.
I Sentrum er det bl.a. badeland, kino, bibliotek, treningssenter og Nordlyskatedralen med sin unike arkitektur. Her finner du også kjøpesentrene Parksentret og Amfi Alta med til sammen cirka 90 butikker.
I Alta er det mange idrettsklubber uansett hvilket lokalmiljø du velger, og en god dugnadsånd er noe som gjerne kjennetegner en Altaværing fra øst til vest.

Forsikring

Gjensidige Polisenummer: 57993456

Boligens areal

Primærrom: 202 kvm, Bruksareal: 217 kvm, Bruttoareal: 248 kvm
Kjeller hoveddel:
Bruksareal: 33 m².
Primærrom: 20 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: trapperom, teknisk rom og 1 stk soverom. S-rom: Bod.
Kjeller hybel:
Bruksareal: 42 m².
Primærrom: 40 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: trappenedgang, gang, 1 stk soverom, bad kombinert vaskerom. S-rom: Bod.
stue og kjøkken.
1. etasje:
Bruksareal: 85 m².
Primærrom: 85 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, gang/trapperom, vaskerom, bad, stue og kjøkken.
Loft:
Bruksareal: 57 m².
Primærrom: 57 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trapperom, bad, 4 stk soverom.
Garasje:
Bruksareal: 50 m².
Har i tillegg hems over garasje som ikke er måleverdig. Det er også innredet et rom over vaskerom som ikke er registert på tegninger. Rommet har heller ikke takhøyde nok til å være måleverdig.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Arealbekreftelse

Areal er opplyst av takstmann og ikke kontrollmålt av megler.

Adkomst

Eiendommen har adkomst via offentlig vei.

Tomt

Areal: 904 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Parkering på gruslagt innkjørsel. Deler av parkeringen er asfaltert.

Byggemåte

Grunn og Fundamenter: Fundamentert med armert betong på stedlige masser av leire, tilkjørte avrettingsmasser, antatt benyttet jordduk.
Grunnmur: Grunnmur utført asv lettklinkerblokker, utlektet innvendig med 48x98 glassull. Pusset utvendig. Det er oppgitt av eier at det ikke er lagt plast/damsperre innvendig i kjeller, kun delvis ned fra tak og et stykke ned på veggen.
Drenering: Det ble påvist drensledninger som stikker opp ved taknedløp. Oppgitt av eier at det er lagt drens rundt boligen i nedkant av fundamenter.
Veggkonstruksjon og utvendige fasader: Reisverk av 48x148 isolert med 15 cm glasull, vindtetting med plater og vindduk. Utlektet liggende falset kledning.
Vinduer og dører: Vinduer i 1.etasje og loft er utført med 3-lags energiglass i malte trekarmer, utenpåliggende sprosser. Vinduer i kjeller er utført med 2-lags energiglass i lakkerte trekarmer. Isolert6e ytterdører og terrassedører. Innevndige dører er utført i lakkerte trefyllingsdører.
Takkonstruksjon: A-takstoler av tre innredet. Isolert med glassull. Yttertak av betongtakstein, undertak av diffusjonssåpen membran (brettex). Har snøstoppere.
Terrasse, balkonger og utvendige trapper: dDkker utført i impregnert treverk, rekkverk utført i malt treverk noe impregnert.
Piper og ildsteder: Har en lettklinkerpipe med påmontert vedovn/peis i stue 1.etasje hoveddel.
Garasje:
Garasje med betongplate på mark, markisolert. Ringmur av armert betong. Reisverk av tre dimensjon 48x98. isolert med 10 cm glassull i vegger 15 cm glassulli tak. Vindtetting med plater. Utvendig kledning av liggende utlektet falset kledning. 2 stk isolerte porter. Isolert ytterdør, vinduer med 2-lags energiglass. A-takstoler av tre med yttertak av betongtakstein. Har en hems med ikke måleverdig areal pga lav takhøyde.
Utebod:
Enkel uisolert utebod oppført i bjelkelag, reisverk og takkonstruksjon i tre. Utvendig kledning av liggende falset panel.
Forhold av betydning som er kommentert i tilstandsrapport:
- Det ble funnet noen mindre riss i grunnmuren eller pussen på grunnmuren.
- Vinduer i kjeller og loft har behov for vedlikehold som pussing og overflatebehandling innvendig. Terrassedør loft har behov for vedlikehold.
- Behov for normalt vedlikehold som beis av terrassebord
- Det er noe bom på fliser i gang 1.etasje og sprekker på fliser golv vaskerom 1. etasje. Dette kan skyldes noe bevegelse/nedbøying i bjelkelag.
- Vindu på soverom i hybel er noe lite for å tilfredstille kravet til dagslysflate. Kan også være noe for lite vindusflate i stue/kjøkken hybel kjeller.
- Mangler håndlist på trapp ned til hybel utenfra.
- Eier opplyser at det drypper noe fra kran i bod kjeller.
- Trapp opp til hems på garasje mangler rekkverk.
- Det er funnet en mindre skade i en av portene, men porten fungerer.
- Det antas at soverom med for liten takhøyde i 2.etasje og trimrom i kjeller ikke er registert / eller meldt inn til kommunen. Det samme kan også gjelde resterende rom i kjeller. Dette er kjøpers risiko og ansvar.
- Uthus, lekehus og søppeldunkstativ er ikke isolert under med isopor.
- Brostein bak garasjen har isopor under, men stikker litt for lite ut der bak, så den hever seg litt i kanten bak mot uthuset.
- Leieboeren parkerer delvis på friområdet og eiendommen.
- Det ene hjørnet på garasje går noe utenfor tomtegrensen. Dette er kjøpers risiko og ansvar.
Diverse fra egenerklæring:
- Badekaret funker, men boblebadet er ikke bra.
- I alle år har parkeringen til leieboeren vært bak på langsiden av garasjen, men må være obs på at litt av parkeringen foregår på friområde. Garasjen er vel 1-1,5(?) m fra tomtegrensa.
- Sentralstøvsuger fungerer ikke
Se egenerklæring for mer info.

Ferdigattest / brukstillatelse

Boligen har ferdigattest datert 05.01.2009.

Barnehage / skole i området

Fra eiendommen er det ca. 2,2 km til Gakori skole. I Gakori er det også barnehage. Til Alta ungdomsskole er det bussforbindelse. På sentrum ligger både Alta videregående skole og universitet, med mange studietilbud.

Adgang til utleie

Det er hybelleilighet i boligen som for tiden er utleid. Det foreligger bare en bruksenhet i boligen.

Oppvarming

Gulvvarme i store deler av boligen, panelovn og vedfyring.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ikke opplyst av selger.

Kommunale avgifter

Kr. 20 391 pr. år
Beløpet gjelder for 2020. Kommunale avgifter inkluderer vann, avløp, renovasjon, feiing og eiendomsskatt. Avgifter kan være avhengig av forbruk.

Eiendomsskatt

Eiendomsskatt er inkludert i kommunale avgifter.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 491 631 pr. 28.04.21 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 5 369 873 pr. 28.04.21 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er regulert til følgende:
Delareal: 91 kvm
Formål: Klimavernsone
Delareal: 813 kvm
Formål: Frittliggende småhusbebyggelse
Feltnavn: B6
For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Reguleringsplan for Gakorimyra boligfelt - del 1, planid: 19980111, gjelder. Opplysninger fra Alta Kommune 28.04.2021.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

2001/3715-2/82  Rettigheter iflg. skjøte  
01.11.2001 
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei. Offentlig vann- og avløpsanlegg via private stikkledninger.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til adamsen@partners.no eller SMS: 95 02 67 64 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Mårsvingen 9, 9512, Alta, Gnr. 26 bnr. 471 i Alta kommune

Eier

John-robert Vekve Strøm

Oppdragsnummer

89-21-0093

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Adamsen Eiendomsmegling sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.