Talvik

Talvik: Hytte med god standard. Utebod, bod/scootergarasje, grillstue og jacuzzi. Bilvei helt frem.

Vassbotnveien 13 , 9540 Talvik

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Daniel André Adamsen
Daniel André Adamsen Daglig leder / Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
Robert Baardsen
Robert Baardsen Saksbehandler / Medieprodusent
Type / Eierform Hytte / Selveier
Primærrom 65 m²
Bruksareal 69 m²
Bruttoareal 75 m²
Tomt 1 014 m² / Eiet tomt
Byggeår 2006
Gårdsnummer 12
Bruksnummer 197
Energimerking D
FINN.no 219364172
Sist endret 20.08.2021 12:45
Prisantydning 2 995 000
Totalpris 3 081 112
Ligningsverdi 2 087 936,-

Beregnet totalkostnad

2 995 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 74 870,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 995 000,-)) 9 900,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 86 112,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 081 112,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Vassbotnveien 13 er en koselig hytte med god standard, like ved Storvannet i Talvik. Her kan du ta på deg turskoene og gå rett ut i naturen - et område for alle årstider.
Hytten som er bygd i 2006 består av vindfang/gang, stue/kjøkken, to soverom i hovedetasjen, bad/vaskerom med badstue. I tillegg hems med to disponible rom som benyttes som soverom samt en stue. I tillegg til dette er det på eiendommen bod/scootergarasje på 21 kvm og uthus fra 2008 på ca. 5 kvm
Eiendommen består hovedsakelig av naturtomt med stor inngangstrapp/terrasse mot vest.  Det er bilvei helt frem, og eiendommen har fin utsikt og gode solforhold.

Innhold

Vindfang/gang, stue/kjøkken, 2 soverom, bad/wc/vaskerom, badstue.
Hems med to soverom og stue.

Entré

Hytta har en stor terrasse og inngangstrapp mot vest. Denne er delvis overbygd. Inne i hytta kommer man inn i en trivelig entré/gang, med panel på vegger og tak. På gulvet er det fliser, og spot lights i himling. I gangen er det knagger på veggen for å henge fra seg klær, samt en åpen garderobeløsning.

Stue

Hytten har en innbydende stue hvor man får en god romfølelse med den høye himlingen, og flere vindu som strekker seg fra gulv til tak. Det er plass til sofa- og tv-løsning i rommet. I tillegg har stuen en peisovn for ekstra varme og hygge. På veggen bak ovnen er det en fin steinkledning. Fra stuen er det trapp opp til hems.

Kjøkken

Kjøkkenet har en delvis åpen løsning ut mot stuen. Her er det en kjøkkeninnredning med innebygd stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/frys. På en kjøkkenøy er det gassovn og avtrekksvifte. Det er god plass for kjøkkenbord innerst i kjøkkenet hvor det er vindu på tre sider. Her kan maten kan nytes samtidig som man nyter utsikten. Fra kjøkkenet er det dør ut til terrasse.

Bad

I hytta er det et romslig bad/vaskerom. Her er det fliser på både gulv og vegger. Fra badet er det adkomst til en badstu hvor det er sittebenker og panel på vegger og tak.

Uteareal

Hytta er i et skrått terreng. Eiendommen består hovedsakelig av naturtomt med stor inngangstrapp/terrasse mot vest. På eiendommen står det i tillegg til hytta en utebod samt utebod/scootergarasje.

Soverom

Det er totalt fire soverom. To av dem er i hovedetasjen, og to på hemsen (disse er ikke godkjent). I hoved-soverommet og i de to rommene på hemsen er det plass til dobbeltseng.  For oppbevaring er det bod/scootergarasje på 21 kvm samt uthus fra 2008 på ca. 5 kvm.

Beliggenhet

Fritidsboligen er i Talvik, ca. 3 mil utenfor Alta Sentrum. I Talvik er det bl.a. skole, barnehage, butikk og båthavn. Fra fritidsboligen er man tett på muligheter for jakt, fiske og fantastiske turforhold.
I Alta sentrum er det badeland, kino, bibliotek, treningssenter og Nordlyskatedralen med sin unike arkitektur. I sentrum finner du også kjøpesentrene Parksentret og Amfi Alta med til sammen cirka 90 butikker. Det er kort vei til bussholdeplass.

Forsikring

Tryg

Boligens areal

Primærrom: 65 kvm, Bruksareal: 69 kvm, Bruttoareal: 75 kvm
Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang/gang, stue/kjøkken, 2 soverom, bad/wc/ vaskero, badstue
Hems med to soverom og stue, dette er ikke med i arealet.
Uthus/Garasje (byggeår 2006).
Bruksareal: 21 kvm.
Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod/scootergarasje.
Uthus/vedbod (byggeår 2008)
Bruksareal: 5 kvm.
Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod/vedbod.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Arealbekreftelse

Areal er opplyst av takstmann og ikke kontrollmålt av megler.

Adkomst

Eiendommen har adkomst via privat vei. Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 1 014 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Opparbeidet innkjørsel og parkering som er gruset.

Byggemåte

HYTTE
Utvendig: Ringmur og gulv av betong på innfylt grusmasser og skumplast isolasjon. Yttervegger av 15cm isolert bindingsverk med liggende beiset hugget stokkpanel utvendig. Vindu med 3 lags energi glass med gjennomgående stolper, samt isolerte ytterdører og balkongdører med glass i fabrikk malte
karmer. Yttertak av trekonstruksjoner som salt tak, isolert med 20 cm mineralull og tekket Decra stålplater, samt takrenner og nedløp av stål. Utvendige stor inngangstrapp og terrasse av impregnert trematerialer. Leca pipe.
Innvendig: Gulvoverflatene er hovedsakelig av massiv eike parkett og fliser på bad, badstua og gang/vindfang. Vegg overflater er hovedsakelig av malte trepanel, fin steinkledning i deler av stue, fliser p bad, malt plater på soverom og badstue panel i badstue samt fliser på bad/vaskerom. Himlingene er av beiset
trepanel. Fin og romslig kjøkkeninnredning med gassovn, avtrekksvifte over ovn, integrerte kjøl/frys og oppvaskmaskin, samt baderoms innredning på bad.
Tekniske installasjoner: Sanitæranlegg med dusjhjørnet, servant, klosett, tilkobling for vaskemaskin og varmtvannsbereder, samt tilkobling for oppvaskbenk og maskin på kjøkken. Elektrisk 400 volts elektrisk anlegg i god hytte standard med automatsikringskurser, samt innfelte spotter i himling i gang og utvendig takutstikk foran inngang. Oppvarming med elektriske varmekabler i gulv, samt vedovn i stua. Tilkoblet Verisure alarm, samt montert røykvarslere.
UTHUS/GARASJE
Gulv av betong. Yttervegger av uisolert bindingsverk med liggende hugget stokkpanel utvendig. Yttertak av trekonstruksjoner som saltak, tekket med Decra stålplater. Vindu med 2 lag isolerglass, isolert ytterdør med glass og uisolert leddheiseport.
UTHUS/VEDBOD
Fundamentert på trapp med peler. Yttervegger av dels isolert og dels uisolert bindingsverk med liggende villmarkspanel utvendig. Yttertak av dels isolert og dels uisolert trekonstruksjoner som er tekket med Decra stålplater, sa,t takrenner og nedløp av stål.. Isolert ytterdør til boden og uisolert dør til vedboden. Innlagt strøm for lys og stikk.
Info fra egenerklæringsskjema:
"Kjenner du til om det er/har vært skjevheter/setningsskader, f. eks. riss/sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende?" Spørsmålet er besvart med "Ja, gulv i garasjen".
Annet:
- Det er toalett på badet som ikke er søkt godkjent hos kommunen. Dette er kjøpers risiko og ansvar.

Ferdigattest / brukstillatelse

Fritidsboligen har ferdigattest datert 23.08.2006

Barnehage / skole i området

Fra eiendommen er det ca. 1,6 km til Talvik skole, og omtrent like nært til barnehage. I Alta sentrum ligger både Alta videregående skole og universitet, med mange studietilbud.

Adgang til utleie

Det foreligger bare en bruksenhet.

Oppvarming

Oppvarming med elektriske varmekabler i gulv, samt vedovn i stua.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ikke opplyst av selger.

Kommunale avgifter

Kr. 2 301 pr. år
Beløpet gjelder for 2020. Kommunale avgifter inkluderer eiendomsskatt. Avgifter kan være avhengig av forbruk.

Eiendomsskatt

Eiendomsskatt for 2020 var kr. 2301,- og er inkludert i opplyste kommunale avgifter.

Formuesverdi

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 087 936 pr. 10.05.2021
Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).
Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er regulert til fritidsbebyggelse. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Privat vann og avløp. Eiendommen er tilknyttet privat vei.

Tilbehør

Boblebad og grillstue følger ikke med i handelen. Møbler og inventar etter avtale med selger.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til adamsen@partners.no eller SMS: 95 02 67 64 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Vassbotnveien 13, 9540, Talvik, Gnr. 12 bnr. 197 i Alta kommune

Eier

Siv Jendine Pedersen Svein Roar Wistven

Oppdragsnummer

89-21-0124

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling Alta AS sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.
Vedlegg:
Verditakst, datert 10.05.2021
Energiattest, datert 14.05.2021
Bygningstegninger, datert 01.07.2004/10.08.2004/13.10.2006
Ferdigattest, datert 23.08.2006
Grunnkart, datert 10.05.2021
Planstatus, datert 10.05.2021

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.