Alta

GAMLE SENTRUM: 4-roms selveierleilighet i 2.etasje. Garasjeplass.

Kvilesletta 11 , 9510 Alta

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Robert Baardsen
Robert Baardsen Saksbehandler / Medieprodusent
Daniel André Adamsen
Daniel André Adamsen Daglig leder / Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 72 m²
Bruksareal 75 m²
Tomt 7 639 m² / Eiet tomt
Soverom 3
Etasje 2
Byggeår 2011
Gårdsnummer 29
Bruksnummer 419
Energimerking C
FINN.no 222284941
Sist endret 08.07.2021 09:13
Prisantydning 3 600 000
Totalpris 3 698 992
Ligningsverdi 767 877,-

Beregnet totalkostnad

3 600 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 90 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 600 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 98 992,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 698 992,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Kvilesletta 11 er en lys og luftig 4-roms selveierleilighet beliggende i boligkompleks over tre etasjer med parkeringskjeller under. Denne leiligheten er i 2.etasje, med adkomst via heis til felles svalgang på etasjeplan.
Innvendig fremstår leiligheten med tidsmessig preg, og leiligheten er holdt i lyse farger. Badet er flislagt, og det er videre fliser på gulv i gang og parkett i stue/kjøkken og soverom. Stue og kjøkken er i åpen løsning, noe som gir et sosialt allrom. Fra kjøkkenet er det utgang til terrasse.
Her bor du sentrumsnært, med gangavstand til Alta Sentrum. I umiddelbar nærhet er det flotte tur- og skiløyper - både på Sandfallet og i Komsa. Byløypa går nærmest rett utenfor døra med 6 mil oppkjørte lysløyper på vinterstid.

Innhold

2.etasje: Gang, bad/vaskerom, 3 soverom, stue/kjøkken, vaskerom og bod.
Sportsbod i kjeller.

Entré

Det er adkomst med heis til felles svalgang på etasjeplan. Vel inne ønskes man velkommen av en hvitmalt entré med flislagt gulv. For oppbevaring av klær og sko er det skyvedørsgarderobe med speilfronter.

Stue

Leiligheten har stue i åpen løsning med kjøkkenet. Rommet er luftig med god takhøyde, og hvitmalte vegger. Vindusflatene gir utsyn til fellesarealer og nærområdet. På gulvet er det parkett.

Kjøkken

I leiligheten er det et tidsmessig kjøkken med laminerte fronter med eikelister samt laminert benkeplate. Innredningen inneholder plass for komfyr, oppvaskmaskin, ventilator og kjøle/fryseskap. Fra kjøkkenet er det utgang til terrasse.

Bad

Badet er kombinert bad/vaskerom. Her er det hvite fliser på vegg, mot gråe gulvfliser som har varmekabler. Rommet inneholder dusjhjørne, toalett, innredning med servant og speil, opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Uteareal

Tomten er tilnærmet flat. Det er asfaltert innkjørsel og parkering. Utearealer er opparbeidet med plen og busker.

Soverom

Leiligheten har tre lyse soverom med parkett på gulvet. Alle rommene har garderobeskap. For ytterligere lagring er det innvendig bod, samt sportsbod i kjelleren.

Beliggenhet

Kvileskogen 11 ligger i et populært boområde på Gamle Sentrum, vel 1 km fra Alta Sentrum. I umiddelbar nærhet er det flotte tur- og skiløyper - både på Sandfallet og i Komsa.
Alta kommune er "15-minutt-byen". Uansett hvor du er i byen, så er du nærmest aldri lenger unna enn 15 minutter - enten det er til badeland, snøscooterløyper, alpinbakke, kjøpesenter eller flyplass. Jakt, fiske og fantastiske turforhold er heller omtrent aldri mer enn 15 minutter unna.
I Sentrum er det bl.a. badeland, kino, bibliotek, treningssenter og Nordlyskatedralen med sin unike arkitektur. Her finner du også kjøpesentrene Parksentret og Amfi Alta med til sammen cirka 90 butikker.
I Alta er det mange idrettsklubber uansett hvilket lokalmiljø du velger, og en god dugnadsånd er noe som gjerne kjennetegner en Altaværing fra øst til vest.

Felleskostnader

2 734 pr. mnd.
På styremøte 3.februar 2021 ble det enstemmig bestemt at styret vil vurdere økning av felleskostnadene fra 2. halvår 2021.

Andel formue

14 088

Sameie

Sameiet Kvilesletta består av 26 seksjoner.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Det var vurdert å male hele sameiet i 2021, men med bakgrunn i kostnader og sameiets totaløkonomi utsettes dette vedlikeholdet med ett år. Det tas sikte på å uføre arbeidet over to år. Leder tar kontakt med beste tilbyder Brødrene Ek AS med sikte på en avtale i 2022 og 2023.
Den enkelte sameier skal holde bruksenheten forsvarlig vedlike slik at det ikke oppstår skade eller ulempe for de andre sameierne. Sameiernes vedlikeholdsansvar for innvendige vann- og avløpsledninger går fram til forgreiningspunktet på eiendommens hovedledninger, og innvendige elektriske ledninger til og med bruksenhetens sikringspunkt. Se ellers vedtekter som er vedlagt i salgsoppgaven.

Forsikring

Fremtind
Bygningsmassen er forsikret via sameiet og premien betales via fellesutgiftene. Innbo og løsøre er ikke inkludert.

Regnskap

Regnskapet for 2020 viser et overskudd på kr: 63 648,-
Sameiets disponible midler: 336 993,- per 31.12.2020.

Vedtekter / husordensregler

Vedtekter er vedlagt i salgsoppgave.

Husdyrhold

Husdyrhold er i følge vedtektene / husordenssreglene tillatt. Så lenge det ikke er til ulempe for andre beboere, se vedtekter for informasjon.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 72 kvm, Bruksareal: 75 kvm
Følgende rom er oppgitt som primærrom:  Gang, bad/vaskerom, 3 soverom, stue/kjøkken og vaskerom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Arealbekreftelse

Areal er opplyst av takstmann og ikke kontrollmålt av megler.

Adkomst

Offentlig adkomst med privat stikkvei inn til eiendommen. Kun innkjøring til eiendommene.

Tomt

Areal: 7 639 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Garasjeplass i fellesgarasje.

Byggemåte

Utvendige forhold: Fundamentert med betong på stedlige masser av antatt morene. Grunnmur med parkeringskjeller utført i armert betong. Antatt etasjeskillere av betonghuldekker. Reisverk av tre isolert med glassull. Utvendig vindtetting med plater og duk. Utvendig kledning av stående falset kledning. Pulttak med yttertak av asfaltpapp. Vinduer utført med 3-lags energiglass i malte trekarmer. Balkong med impregnerte dekker og malt/beiset rekkverk. Alle disse konstruksjoner regnes som felleskonstruksjoner til sameiet.
Innvendige forhold: Har fliser på golv i gang, parkett i stue/kjøkken og soverom. Malt strie på vegger. Malte betongelementer i tak. I god stand.
Tekniske installasjoner: Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner. Avløpsrør i plast. Vanntilførsel med rørirør plastrør med vannskap. Automatsikringer i sikringsskap. Varmekabler i golv bad/vaskerom.
Diverse fra takst og egenerklæring:
- Svakt fall på gulv mot sluk.
- Svært små sprikker i tak på ett soverom

Ferdigattest / brukstillatelse

Boligen har ferdigattest datert 21.09.2012.

Barnehage / skole i området

Fra eiendommen er det gangavstand til Komsa barneskole og Alta ungdomsskole. På sentrum ligger både Alta videregående skole og universitetet, med mange studietilbud. Nærmeste barnehage er bare 100 meter unna leiligheten.

Adgang til utleie

Det foreligger bare en bruksenhet i boligen. Den enkelte sameier har full rettslig rådighet over sin seksjon, herunder ett til salg, bortleie og pantsettelse.

Oppvarming

Varmekabler på bad/vaskerom. Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ikke opplyst av selger.

Kommunale avgifter

Kr. 14 877 pr. år
Beløpet gjelder for 2020. Kommunale avgifter inkluderer vann, avløp, renovasjon og eiendomsskatt. Avgifter kan være avhengig av forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 767 877 pr. 16.06.21 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 764 355 pr. 16.06.21 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Reguleringsplan "Utvidelse av Kvileskogen boligfelt", planid: 20080010, gjelder. Opplysninger fra Alta Kommune 19.05.2021.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

2010/468376-1/200  Erklæring/avtale  
25.06.2010 
rettighetshaver:Knr:5403 Gnr:29 Bnr:184  
Rett til byløype
Traseen er åpne for allemenn ferdsel hele året.
Overført fra: 5403-29/419
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei. Offentlig vann- og avløpsanlegg via private stikkledninger.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til adamsen@partners.no eller SMS: 95 02 67 64 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 1 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Kvilesletta 11, 9510, Alta, Gnr. 29 bnr. 419 snr. 10 i Alta kommune

Eier

Kirsti Finstad Nilsen

Oppdragsnummer

89-21-0129

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Adamsen Eiendomsmegling sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.