Alta

KRONSTAD: Oppgradert enebolig med solrike uteplasser og barnevennlig beliggenhet

Skogveien 66 , 9515 Alta

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Daniel André Adamsen
Daniel André Adamsen Daglig leder / Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
Robert Baardsen
Robert Baardsen Saksbehandler / Medieprodusent
Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 127 m²
Bruksareal 149 m²
Bruttoareal 164 m²
Tomt 986 m² / Eiet tomt
Soverom 3
Byggeår 1948
Gårdsnummer 33
Bruksnummer 93
Energimerking F
FINN.no 221506884
Sist endret 21.09.2021 21:43
Prisantydning 3 450 000
Totalpris 3 550 242
Ligningsverdi 827 792,-

Beregnet totalkostnad

3 450 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 86 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 450 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 100 242,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 550 242,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Skogveien 66 er en betydelig oppgradert enebolig fra 1948 med familievennlig planløsning over to plan pluss kjeller. Beliggenheten er etablert og barnevennlig, med gangavstand til skoler, barnehager, idrettsanlegg og idylliske turområder. Videre kan eiendommen skilte med en lun, sydvendt markterrasse, en solrik balkong på ca. 9,5 kvm og en romslig, gruslagt gårdsplass.
Inne fremstår eneboligen med innholdsrike etasjer, lyse, delikate fargevalg og god standard, og flere rom er pusset opp i senere tid. Boligen har to luftige og innbydende stuer, to kjøkken og to bad/wc/vaskerom, og ett bad og ett kjøkken er av nyere dato. En av stuene har vedovn, og det er gulvvarme i nesten hele første etasje. Videre er det tre gode soverom og rikelig med lagringsplass i flere kjellerboder.
Kort fortalt
- Omfattende oppgradert familiebolig.
- Innholdsrik planløsning over 2 plan.
- Solrik tomt og gruslagt gårdsplass.
- Sydvendt markterrasse og balkong.
- Gulvvarme i nesten hele 1. etasje.
- Stue med god vedovn i 1. etasje.
- Lys, luftig og romslig stue på loftet.
- Moderne kjøkken med spiseplass.
- Enkelt kjøkken i loftsetasjen.
- Et bad/wc/vaskerom i hver etasje.
- Tre soverom, flere rom med skap.
- Lagringsplass i flere kjellerboder.
- Sikringsskap med automatsikringer.

Innhold

1. etasje: Vindfang, stue/kjøkken, 2 soverom og bad/wc.
2. etasje: Gang/trapperom, stue/kjøkken, bad/wc/vaskerom og soverom.
Kjeller: Gang/trapp, 2 boder og fyrrom.

Entré

Eneboligen har et pent, overbygd inngangsparti med gruslagt adkomst, støpt velkomstterrasse og repos i tre. Vel inne er det et lyst vindfang med gråmalt panel på veggene og klikkvinyl på gulv med gulvvarme.

Stue

Stuen i første etasje oppleves som luftig og innbydende, med store vindusflater som bader rommet i naturlig lys. Stuen har lysmalte vegger og tidsmessig klikkvinyl på gulv med gulvvarme, og sentralt i rommet er det en god vedovn i støpejern. Det er fin plass til sofagruppe, lenestol og tv-møblement.
Loftstue
Eneboligen har også stue i loftsetasjen - et kjærkomment element for barnefamilier. Loftstuen har hvitmalte vegger og lysgrått vinylbelegg på gulvet. Rommet er på ca. 21 kvm, og har god plass til sofagruppe og tv-/mediastasjon.

Kjøkken

Kjøkkenet i første etasje innbyr til kokkelering og baking, så vel som hyggelige stunder med venner og familie. Her er det plass til spisebord, og innredningen har god skap- og benkeplass. Innredningen, som er fra Sigdal, har hvite, profilerte fronter og grå laminatbenkeplate med nedfelt kum i stål.
Videre er kjøkkenet utstyrt med ventilator, benkebelysning og opplegg for oppvaskmaskin. Rommet har lysmalt panel på veggene, spotskinne i himlingen og grått klikkvinyl på gulv med gulvvarme.
Kjøkken 2
Kjøkkenet i loftsetasjen har hvite, profilerte fronter, hvit laminatbenkeplate og benkebeslag i stål med utslagsvask og oppvaskkum. Innredningen har nisje til komfyr, og det er installert ventilator, benkebelysning og opplegg for oppvaskmaskin. Kjøkkenet har hvite vegger og grått klikkvinyl, og rommet får rikelig med dagslys fra stort vindu.

Bad

Eneboligen inneholder to bad/wc/vaskerom - ett i hver etasje. Badet i første etasje er av nyere dato, og fremstår som moderne og velholdt. Rommet har våtromsplater i flisimitasjon på veggene, downlights i himlingen og grått belegg på gulv med gulvvarme.
Baderomsinnredningen har hvite, glatte fronter og består av en heldekkende servant på en skapløsning, to veggskap og speil med belysning. Videre har badet et toalett, opplegg for vaskemaskin og et dusjhjørne med innfellbare glassdører.
Bad/wc 2
Badet i loftsetasjen har lyseblå våtromsplater på veggene, hvitt panel i himlingen og lyst belegg på gulvet. Baderomsinnredningen har hvite fronter og består av en nedfelt servant i en skap-/skuffeløsning, to veggskap og speil med belysning. Videre er badet utstyrt med toalett, utslagsvask, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin.
Soverom og garderobe
Det er tre gode soverom i eneboligen - to i første etasje og ett i loftsetasjen. Alle soverommene har hvitt panel på veggene og tidsmessig, grått klikkvinyl på gulvet. Rommene får fint lys fra store vinduer, og det er plass til ønsket soveromsmøblement. Flere rom i boligen har garderobeskap, og det er gode lagringsmuligheter i boder i kjelleren.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et idyllisk og etablert boligområde på Kronstad, ca. 5,6 km øst for Alta sentrum i Alta kommune. På Kronstad er det gangavstand til barnehage, nærbutikk og lekeplasser. Flyplassen ligger tre minutter unna med bil, så området passer fint for pendlere.
Kronstad ligger rett ved Altaelva, fjorden og fjellet. De naturskjønne friluftsområdene gir mulighet for bl.a. jakt, fiske, båtliv, scooterkjøring og toppturer. Altaelva er velkjent utenfor landets grenser for sin storvokste laks og sitt eksklusive fiske.
Kaiskuru skistadion, ca. 1,5 km fra eiendommen, har flotte lysløyper. Her er det også mulighet for skiskyting, og i 2015 ble det innviet en rulleskiløype med høy standard. Kaiskuru IL har base her med fin sjuerbane. Byløypa går sentralt gjennom Alta med ca. 6 mil oppkjørte lysløyper, og nærmeste alpinanlegg ligger i Rafsbotn, ca. 2 mil fra Alta.
Alta har moderne badeland, bowlinghall, kunnskapspark, kino og bibliotek, samt flere treningssentre og idrettshaller. Nordlysbadet byr bl.a. på konkurransebasseng, grotte, klatrevegg, barnebasseng, samt velværeavdeling med badstuer, iskulp og stamp. I tillegg har Alta konsertsaler og kunstgalleri. Alta Museum er en stor turistattraksjon, velkjent for bl.a. 7000 år gamle helleristninger. Nordlyskatedralen, Alta Kirke med sin unike arkitektur, har også beliggenhet i sentrum.
Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Coop Extra Kronstad som ligger ca. 350 meter fra boligen. Alta sentrum har i de senere årene vært under stor utvikling og modernisering. I sentrum finner man bl.a. Parksenteret og Amfi Alta, hvor sistnevnte er et av Nord-Norges største kjøpesentre.
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon i form av buss og hurtigbåt. Nærmeste bussholdeplass ligger ca. 170 meter fra eiendommen. Det er ca. 2 km til Alta Lufthavn og her ligger også Hurtigbåtkaia.  Ved å benytte bil tar det ca. 10 min til Alta sentrum, 3 min til Alta lufthavn, 11 min til Bossekop og to timer til Hammerfest.

Forsikring

Sparebank1 Nord Norge Polisenummer: 15407134

Boligens areal

Primærrom: 127 kvm, Bruksareal: 149 kvm, Bruttoareal: 164 kvm
Kjeller:
Bruksareal: 20 m².
Inneholder gang/trapp, 2 boder og fyrrom. Alle er oppgitt som S-rom.
1. etasje:
Bruksareal: 77 m².
Primærrom: 75 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, stue/kjøkken, 2 soverom, bad/wc.
2. etasje:
Bruksareal: 52 m².
Primærrom: 52 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang/trapperom, stue/kjøkken, bad/wc, soverom
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Arealbekreftelse

Areal er opplyst av takstmann og ikke kontrollmålt av megler.

Adkomst

Eiendommen har adkomst via offentlig vei. Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 986 kvm, Eierform: Eiet tomt
Eneboligen ligger fint plassert på en flat, solrik tomt på 985,8 kvm. Tomten er opparbeidet med gressplen, og gårdsplassen er gruslagt. Ved inngangspartiet er det en dels overbygd, sydvendt terrasse med støpt dekke. Her er det gode solforhold, og fin plass til både utemøblement og grill. Over denne er det en en balkong på ca. 9,5 kvm med adkomst fra loftsetasjen. Balkongen er dels overbygd, og har dekke og rekkverk i tre.

Garasje / Parkering

Det er parkering på en romslig, gruslagt gårdsplass. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Byggemåte

Grunn og fundamenter: Såle av antatt betong grus, samt grunnmur av betong/betonghullstein som er pusset og malt på begge sider. Ringmur under tilbygget av leca. Det foreligger ingen opplysninger om drenering.
Gulv på grunn: Gulv i kjeller av betong.
Yttervegger: Yttervegger over bindingsverk med 15 cm isolasjon.
Utvendige overflater: Utvendig kledning av liggende beiset/malt luftet tre kledning.
Vinduer: Vinduer er 3 lag superenergi glass i malte tre karmer.
Takkonstruksjon: Trekonstruksjoner som saltak som er etterisolert, samt isolert med 20 cm mineralull i tilbygget.
Taktekking: Tekket med Decra stålplater på hovedbygget, og korrigerte stålplater og papp på tilbygget. Takrenner og nedløp av galvanisert stål.
Piper og ildsteder: Vedovn i stua er tilkoblet teglstein-pipe.
Etasjeskillere: Isolerte tre bjelkelag.
Oppgraderinger:
- Nytt tak, pipebeslag og takrenne (2018)
- Nytt undertak og etterisolert (2018)
- Ny panel (2019)
- Lektret ut og etterisolert vegg (2018)
- Ny vindsperre (2018)
- Nye vindu (2019)
- Nye ytter- og terassedører (2019)
- Nytt strøminntak og skap med måler utvendig (2018)
- Nye stikk, utelys og spotter utvendig (2018)
- Ny terasse i 2. etg (2018)
- Ny trapp (2019)
- Nytt bad (2016)
- 1. etg pusset opp i 2015
- Nytt rør i rør system i 1 etg
- Nytt sikringsskap 1 etg. (2015)
- Nytt gulv i stue kjøkken 1 etg (2020)
Forhold av betydning fra takst og egenerklæringsskjema:
- Avskalling/kalkutslag på innsiden av grunnmuren flere steder i kjelleren.
- Det er registrert en del fuktutslag på innsiden av grunnmuren, noe som tyder på at det ikke er tilfredsstillende drenering og tetting av den. Videre er det en del sprekker i ringmuren rundt tilbygget og for dårlig ventilasjon, lagt plast på bakken, men vannskelig for takstmann å sjekke den fordi det var lagret en del ting i kjelleren.
- En del sprekker i gulvet i kjeller.
- Terrassen i andre etasje er ikke helt tett, ved store regn nedfall kan det dryppe vann.
- I 2.etasje er det ikke plast i vegg og tak.
- Dårlig vanntrykk på varmtvann. Det står i dag en eldre fyrkjele som varmer opp vannet. Rørene til varmtvannet er fra byggeåret og derfor behov for utbytting av fyrkjele til varmtvannsbereder.
- Har opplevd at vannet til dusjen har frøsse ved -20. Dette er utbedret og testet vinteren 20/21. Det blir isolert bedre før salg.
- Nedgravd oljetank på eiendommen. Fossil oljefyring er forbudt fra 1.1.2020. Selger vil ikke fjerne oljetanken med tilhørende ledningsnett. Dette er kjøpers risiko og ansvar. For mer informasjon, ta kontakt med megler eller les på www.oljefri.no.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger verken midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest i Alta kommunes arkiv. Boligen er oppført før bygningsloven trådte i kraft i 1965. Kontakt eiendomsmegler for mer informasjon.

Barnehage / skole i området

Fra eiendommen er det ca. 850 meter til Kronstad barnehage. På Elvebakken ca. 1,6 km unna ligger Elvebakken skole med SFO og fotballbane. For elever i ungdomstrinnene er det skolebussordning til Alta/Sandfallet ungdomsskole. I sentrum ligger Alta videregående skole, i tillegg til UiT - Norges arktiske universitet med et rikt utvalg av studietilbud.

Adgang til utleie

Det foreligger bare en bruksenhet i boligen.

Oppvarming

Eneboligen er elektrisk oppvarmet med gulvvarme i stue/kjøkken, bad og vindfang/entré i første etasje. Dette suppleres med vedfyring i stuen i første etasje. Det er naturlig ventilasjon, med unntak av mekanisk avtrekk fra bad og kjøkken i første etasje og fra kjøkken i andre etasje. El-skapet i første etasje har automatsikringer, og el-skapet i loftsetasjen har skrusikringer. Boligens varmtvannsbereder er plassert i kjelleren.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ikke opplyst av selger.

Kommunale avgifter

Kr. 16 912 pr. år Kommunale avgifter inkluderer vann, avløp, eiendomsskatt, feiing og renovasjon
Beløpet gjelder for 2020. Avgifter kan være avhengig av forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 827 792 pr. 09.06.21 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 980 049 pr. 09.06.21 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei. Offentlig vann- og avløpsanlegg via private stikkledninger.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til adamsen@partners.no eller SMS: 95 02 67 64 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Skogveien 66, 9515, Alta, Gnr. 33 bnr. 93 i Alta kommune

Eier

Hanne Guri Arnesen Steinar Arnesen

Oppdragsnummer

89-21-0130

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling Alta AS sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.
Vedlegg:
Tilstandsrapport, datert 31.05.2021
Selgers egenerklæring, datert 06.06.2021
Energiattest, datert 05.05.2020
Bygningstegninger, datert 01.10.1948
Grunnkart, datert 09.06.2021
Planstatus, datert 19.05.2021
Eiendomsinformasjon, datert 04.05.2020

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.