Kviby

KVIBY: Hytte med fantastisk fjordutsikt og usjenert beliggenhet. Stor terrasse, 3 soverom og hems.

Arnebyvann 15 , 9519 Kviby

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Daniel André Adamsen
Daniel André Adamsen Daglig leder / Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
Robert Baardsen
Robert Baardsen Saksbehandler / Medieprodusent
Type / Eierform Hytte / Selveier
Primærrom 78 m²
Bruksareal 83 m²
Bruttoareal 89 m²
Soverom 3
Byggeår 1994
Gårdsnummer 43
Bruksnummer 1
Energimerking E
FINN.no 223672584
Sist endret 20.07.2021 11:20
Prisantydning 2 100 000
Totalpris 2 163 742
Ligningsverdi 2 090 462,-

Beregnet totalkostnad

2 100 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 52 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 100 000,-)) 9 900,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 63 742,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 163 742,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Arnebyvann 15 er en innbydende hytte over ett plan, i naturskjønne omgivelser i Kviby. Kun 30 min kjøring fra Alta og 350 meter til parkeringsplassen gjør det enkelt å ta et avbrekk fra hverdagens kjas og mas. Hytta ligger høyt og usjenert til med en imponerende utsikt mot fjorden, og ikke lange turen til Arnebyvann. Utsikten kan nytes fra en terrasse som går langs to sider av hytta.
Hytta ble oppført i 1994, er godt vedlikeholdt og har en tradisjonell stil. Det ikke innlagt vann, men det er utedo og mulighet for å legge inn strøm. Hjertet i hytta er den romslige stua med vedovn og store vindusflater ut mot fjorden. Stua ligger i åpen løsning med et furukjøkken. Videre har hytta entré, bod klargjort for badstue, hems på ca. 10 kvm, samt tre gode soverom, hvor ett har skyvedørsgarderobe.
Kort fortalt
- Velholdt og luftig hytte.
- Usjenert beliggenhet.
- Kun en halvtime fra Alta.
- 350 meter til parkering.
- Terrasse på ca. 33 kvm.
- Nydelig utsikt til fjorden.
- Romslig stue med vedovn.
- Store vinduer og utsikt.
- Praktisk utformet kjøkken.
- Åpen stue/kjøkkenløsning.
- Tre soverom og en hems.
- Skyvedørsgarderobe i ett soverom.
- Bod klargjort for badstue.
- En frittstående utedo.
- Strøm kan installeres.

Innhold

1. etasje: Entré, 3 soverom, bod, stue og kjøkken.
Annet: Hems og utedo.

Entré

Det er adkomst til hytta via et skjermet inngangsparti på terrassen. Entreen innenfor er hendig tilknyttet bod og har ellers plass til knaggrekke. Vegg- og himlingsflatene i entreen og øvrige rom er kledd i lutet granpanel.

Stue

Hyttas romslige stue blir et naturlig samlingspunkt for gode middager og lange kvelder med brettspill. Her er det en velfungerende åpen løsning til kjøkkenet, samt god plass for langbord og sofagruppe. Rommet er luftig med mønet himling og ekstra takhøyde.
En vedovn gir for god varme på kalde kvelder, og på dagtid sørger store vindusflater i to himmelretninger for rikelig med naturlig lys. Vindusflatene går helt opp til mønet og ivaretar den flotte utsikten.

Kjøkken

Kjøkkenet har en praktisk innredning i heltre furu med profilerte fronter. Det er montert i en funksjonell L-form, med diskløsning, vitrineskap og åpne hyller ut mot stuen. Benkeplaten har en nedfelt utslagskum. Ellers har kjøkkenet plass for komfyr og kjøleskap+.

Uteareal

Fritidseiendommen ligger høyt i terrenget på en punktfestet naturtomt, i Arnebyvann hyttefelt. Hyttefeltet har spredt bebyggelse og skjermende naturlig vegetasjon, noe som sørger for usjenerte uteområder. Plasseringen høyt i terrenget gir en imponerende og uforstyrret utsikt til Altafjorden og mektige fjell.
Utenom hytta er tomten bebygd med terrasse og en frittstående utedo på ca. 2 kvm. Terrassen strekker seg langs to sider av hytta og er oppført i impregnerte materialer. Arealet på ca. 33 kvm gir god plass til grill og flere sittegrupper.

Soverom

I hytta er det tre soverom som ligger på rekke og rad. Soverommene er av god størrelse og i hovedsoverommet er det satt inn en skyvedørsgarderobe på 1,5 meter med en speilfront. Hemsen måler ca. 10 kvm og gir ekstra fleksibilitet. For lagring er det en innvendig bod på ca. 5 kvm. Boden er klargjort som badstue, med gulvbelegg med sluk, kledning og badstuedør.

Beliggenhet

Hytta er ca. 37 km fra Alta Sentrum, og ligger usjenert og nydelig til.
Alta kommune er "15-minutt-byen". Uansett hvor du er i byen, så er du nærmest aldri lenger unna enn 15 minutter - enten det er til badeland, snøscooterløyper, alpinbakke, kjøpesenter eller flyplass. Jakt, fiske og fantastiske turforhold er heller omtrent aldri mer enn 15 minutter unna.
I Sentrum er det bl.a. badeland, kino, bibliotek, treningssenter og Nordlyskatedralen med sin unike arkitektur. Her finner du også kjøpesentrene Parksentret og Amfi Alta med til sammen cirka 90 butikker.

Løpende kostnader

Pr i dag er kontigenten for hytteforieningen kr. 300,-/år. Dette gir tilgang til felles bod/plass ved vannet og opparbeid parkeringsplass for hyttefeltet. Parkeringsplassen blir brøytet på vinteren. I tillegg til kontingenten har hver hytteeier betalt ca. 300, - kr pr år for brøytinga.

Forsikring

Gjensidige Polisenummer: 59968319

Boligens areal

Primærrom: 78 kvm, Bruksareal: 83 kvm, Bruttoareal: 89 kvm
Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue, kjøkken, 3 stk soverom, vindfang.
Det er i tillegg hems på ca 10 kvm, ikke målbar ihh til NS 3940.
Utedo
Bruksareal: 2 kvm.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Arealbekreftelse

Areal er opplyst av takstmann og ikke kontrollmålt av megler.

Adkomst

Det er ca. 350 meter fra opparbeidet parkeringsplass ved hovedvei. Følg sti opp til hytten.

Tomt

Eierform: Punktfestetomt, Festeavgift: 1220, Prisen reguleres etter konsumprisindeks hvert 10 år. Neste regulering i 2026.

Garasje / Parkering

Hytta ligger 350 meter unna hovedveien, hvor det er opparbeidet parkeringsplass. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Byggemåte

HYTTE
Grunn og Fundamenter: Hytta er fundamentert på søyler av betong. Søylene er ført til fjell og foranklet.
Veggkonstruksjon og utvendige fasader: Vegger er oppført av 6" bindingsverk, med utvendig stående panel. Isolasjonstykkelse 15 cm mineralull.
Vinduer og dører: Vinduer med 3 lag isolerglass og trekarmer. Solavskjerming medfølger. Standard isolert ytterdør. Profilerte innvendige tredører.
Takkonstruksjon: Yttertak som saltak av trekonstruksjoner limtre og takåser, tekket med shingel. Isolert i tak med 20 cm mineralull. Taktekking med shingel. Takrenner og nedløp i plast.
Terrasse, balkonger og utvendige trapper: Terrasse ved hovedinngang i impregnerte materialer på ca 33 kvm.
Piper og ildsteder: Loddpipe i elementer. Innvendig røykløp er ikke inspisert.
Etasjeskillere: Etasjeskille med trebjelkelag, isolert med 20 cm mineralull.
UTEDO
Bygningen er fundamentert på betong blokker. Bygget med uisolert bindingsverk. Papptekking på taket. Innvendig panel på vegger og i tak. Enkel inngangsdør.
Diverse fra salgsoppgave:
- Rekkverk er ikke montert på terrasse og overflatene har noe avskalling.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse iflg. kommunen. I henhold til plan- og bygningsloven § 21-10 (5) utstedes det ikke lengre ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1/1-98.

Adgang til utleie

Det foreligger bare en bruksenhet i hytta.

Oppvarming

Hytta er oppvarmet med vedfyring i stuen. Ventilasjonen er naturlig. Det er opplegg med trekkerør for installering av strøm.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ikke opplyst av selger.

Kommunale avgifter

Kr. 2 069 pr. år
Beløpet gjelder for 2020. Kommunale avgifter inkluderer eiendomsskatt. Avgifter kan være avhengig av forbruk.

Eiendomsskatt

Det er i Alta kommune vedtatt eiendomsskatt. Eiendomsskatten utgjør X promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig.

Formuesverdi

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 090 462 pr. 27.06.2021.
Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).
Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Området er regulert til jord-og skogbruk. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Reguleringsplan for Arnebyvann Kviby, planid: 19980098, gjelder. Opplysninger fra Alta Kommune 23.06.2021.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Rettighetshavere til eiendomsrett
2006/3469-1/82  Hjemmel til eiendomsrett  
05.09.2006 
Vederlag: NOK 0
KJØPER:FINNMARKSEIENDOMMEN  
Org.nr: 989480731
Gjelder denne registerenheten med flere
 
Rettighetshavere til festerett
1988/1052-2/82  Hjemmel til festerett  
29.02.1988 
Vederlag: NOK 0
KJØPER:Kristoffersen Anders E  
Pengeheftelser i festerett
1988/1052-4/82  Festekontrakt - vilkår  
29.02.1988 
festetid: 80 år
ÅRLIG AVGIFT NOK 170
Kan ikke overdras uten samtykke av hjemmelshaver/utleier
Gjelder feste
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei/vann/avløp

Eiendommen er ikke tilknyttet noen form for vei, vann eller avløp.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til adamsen@partners.no eller SMS: 95 02 67 64 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Arnebyvann 15, 9519, Kviby, Gnr. 43 bnr. 1 Fnr. 20 i Alta kommune

Eier

Anders E Kristoffersen

Oppdragsnummer

89-21-0164

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Adamsen Eiendomsmegling sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.