Alta

Innholdsrik enebolig med stor dobbelgarasje på to plan. Mulighet for godkjent utleiedel.

Linekroken 8 , 9515 Alta

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Daniel André Adamsen
Daniel André Adamsen Daglig leder / Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
Robert Baardsen
Robert Baardsen Saksbehandler / Medieprodusent
Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 174 m²
Bruksareal 183 m²
Bruttoareal 203 m²
Tomt 632 m² / Eiet tomt
Soverom 4
Byggeår 2006
Gårdsnummer 30
Bruksnummer 142
Energimerking C
FINN.no 223847034
Sist endret 09.07.2021 13:08
Prisantydning 4 900 000
Totalpris 5 036 492
Ligningsverdi 1 089 642,-

Beregnet totalkostnad

4 900 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 122 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 900 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 136 492,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 036 492,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Linekroken 8 er en innholdsrik og smakfullt innredet enebolig oppført i 2006, med mulighet for godkjent utleiedel i underetasjen. Tomten er lett skrånende og pent opparbeidet med asfaltert gårdsplass og en herlig hage med god plass til lek. I tillegg er det en stor dobbelgarasje på to plan og en delvis overbygget terrasse.
Det er egen inngang på hvert plan som har en tiltalende stue med peisovn, et romslig bad og et praktisk innredet vaskerom. Stuen i første etasje ligger åpen mot et stilrent kjøkken som ble oppgradert i 2018 med ny himling, klikkvinyl på gulvet og integrerte hvitevarer. Stuen i underetasjen har gulvvarme og det følger med et umontert kjøkken. Videre har boligen tilsammen fire soverom, hvor ett er tilknyttet bad, samt et garderoberom og en isolert sportsbod.
Kort fortalt
- Flott, innholdsrik enebolig over to plan.
- Mulighet for godkjent utleiedel i u. etg.
- Det følger med et umontert kjøkken.
- Stor dobbelgarasje over to plan.
- Nordvestvendt terrasse på 48 kvm.
- Separate innganger til hvert etasjeplan.
- Kjøkken i åpen løsning med hovestuen.
- Integrerte hvitevarer var nye i 2018.
- Flotte stuer med ildsted på hvert plan.
- To pene, romslige bad med dusj.
- Ett bad har inngang fra soverom.
- To praktisk innredede vaskerom.
- Fire soverom, ett med garderobeløsning.
- Garderoberom og isolert sportsbod.
- Varmepumpe er montert i hovedstuen.

Innhold

1. etasje: Entré/gang, trapperom, bad/wc, vaskerom, kjøkken, stue, soverom og sportsbod.
Underetasje: Entré, stue, 3 soverom, bad/wc, vaskerom og garderobe.

Entré

Inngangspartiet er tilknyttet en delvis overbygget velkomstterrasse med isolert sportsbod. I overbygget er det downlights og ytterdøren, som er hvit, har glassfelt og kodelås. Vel innenfor er det en tiltalende entré som gir et riktig og godt førsteinntrykk av boligen. Her er det gulvbelegg med historisk mønster og panelplater på veggene som er malt i en tidsriktig farge som matcher gulvet.
Knaggrekker er montert på veggen og det er plass til skoskap eller lignende. Fra entreen er det trapp ned til underetasjen. Underetasjen har for øvrig også egen inngang til en entré med malte vegger og samme belegg som entreen i første etasje.

Stue

Boligen har flotte stuer i hver etasje, noe som gir god fleksibilitet med tanke på innredning og bruk. Stuen i første etasje er todelt så her er det nok av plass til flere sittegrupper, inkludert et spisebord i grensen mot kjøkkenet. I den ene delen av stuen er det panelplater malt i grått og hvitt, og i den andre delen er det hvite glatte vegger i fin kombinasjon med lekker, mønstret tapet som henter opp igjen fargen fra kjøkkenet.
Himling og klikkvinyl på gulvet var nytt i 2018. Det er godt lysinnslipp via flere vinduer og utgang til den nordvestvendte terrassen. Av oppvarming har rommet varmepumpe som suppleres med en peisovn på de kalde dagene.

Stue 2

Stuen i underetasjen er et hyggelig oppholdsrom med skipsgulv av laminat og en mørkeblå kontrastvegg til ellers hvitmalte panelplater på veggene. Det er velplasserte downlights i himlingen og tre vinduer gir fint utsyn til hagen. Stuen lar seg enkelt møblere med sofa og tv-møblement. Av oppvarming er det gulvvarme og en peisovn med stort glassfelt.

Kjøkken

Det stilrene kjøkkenet ligger åpent i stuen og har et klassisk hjørnedesign med god skap- og benkeplass. Innredningen har takhøye skap, hvite høyglansfronter og laminatbenkeplate med nedfelt oppvaskkum. Over benken er det downlights, malte vegger i en blågrå farge og glassplater i utsatte soner.
Kjøkkenet ble oppgradert i 2018 med en lekker ventilator, samt integrerte hvitevarer. Det følger også med en kjøkkeninnredning til underetasjen som ikke er montert.

Bad

I hver etasje har boligen et romslig bad og et separat vaskerom. Badet i første etasje har inngang fra entreen. Her er det hvite flisplater på veggene og gråsjatterte gulvfliser med gulvvarme. Videre er det dusjkabinett og et gulvmontert toalett. Baderomsmøblementet er i lys utførelse. Det består av et stort speil med belysning, heldekkende servant, underskap og to veggmonterte høyskap med frostede glassdører.
Bad 2
Det romslige badet i underetasjen har adkomst både fra gangen og et soverom. På veggene er det sandfargede fliser og på gulvet er det mørkegrå fliser med gulvvarme. Himling er pent lyssatt med downlights. Baderomsinnredningen er i grå utførelse med enkelte fronter i glass og har rikelig med plass til både håndklær og velværeartikler. Den består av speilskap med belysning, heldekkende servant på servantskap og et vegghengt skap. I tillegg er det en åpen, vegghengt hylle og et vegghengt skap. Videre har badet veggmontert toalett og et dusjhjørne med glassdør og dusjvegg av glassbyggerstein.
Vaskerom
Vaskerommet i første etasje har gråsjattert gulvbelegg og lyse baderomsplater på veggene. Et justerbart hyllesystem er montert på flere vegger og det er opplegg for vaskemaskin. Videre har rommet sentralstøvsuger, varmtvannsbereder og sluk.
Vaskerom 2
På vaskerommet i underetasjen er det lyse flisplater på veggene og mørke gulvfliser med sokkelflis. På to sider er det montert en innredning med hvite, glatte fronter, en arbeidsbenk hvor man kan brette tøy og nedfelt skyllekum. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel finnes i arbeidshøyde. Rommet har også installasjoner som varmtvannsbereder, sentralstøvsuger og sluk i gulvet.

Uteareal

Tomten er lett skrånende og pent opparbeidet med store plenareal som innbyr til lek og aktivitet. Gårdsplassen er asfaltert og herfra er det hellelagt areal til inngangspartiet i underetasjen. Naturlig vegetasjon, prydbusker og trær gjør det frodig og fint.
Fra stuen er det utgang til en nordvestvendt hjørneterrasse på hele 48 kvm. Terrassen har dekke av terrassebord og rekkverk med stående panel. På vestsiden er terrassen delvis overbygget med klare bølgeplater på taket og levegg på den ene siden - perfekt for lune sommerkvelder og på dager med fare for regn.

Soverom

Boligen har fire soverom med pene gulv og malte vegger i moderne farger. Tre av soverommene ligger i underetasjen, hvor det ene har skyvedørsgarderobe og intern adkomst til bad. I underetasjen er det også et garderoberom på 4 kvm med adkomst via skyvedører fra trapperommet.
Det er ellers godt med oppbevaringsplass på vaskerommene og i isolert sportsbod ved inngangspartiet. I garasjen er det et eget teknisk rom på 4 kvm med varmtvannstank, utslagskum, sentralstøvsuger og sikringsskap med automatsikringer. Det er også lagringsmuligheter i et åpent rom under terrassen.

Beliggenhet

Fra Linekroken 8 er det ca. 6 km til Alta Sentrum, og 4 km til Elvebakken. Fra eiendommen er det gangavstand til tur-/friluftsområder, skiløype og akebakke.
Alta kommune er "15-minutt-byen". Uansett hvor du er i byen, så er du nærmest aldri lenger unna enn 15 minutter - enten det er til badeland, snøscooterløyper, alpinbakke, kjøpesenter eller flyplass. Jakt, fiske og fantastiske turforhold er heller omtrent aldri mer enn 15 minutter unna.
I Sentrum er det bl.a. badeland, kino, bibliotek, treningssenter og Nordlyskatedralen med sin unike arkitektur. Her finner du også kjøpesentrene Parksentret og Amfi Alta med til sammen cirka 90 butikker.
I Alta er det mange idrettsklubber uansett hvilket lokalmiljø du velger, og en god dugnadsånd er noe som gjerne kjennetegner en Altaværing fra øst til vest.

Forsikring

Fremtind via DNB Polisenummer: 21751749/101

Boligens areal

Primærrom: 174 kvm, Bruksareal: 183 kvm, Bruttoareal: 203 kvm
Sokkel:
Bruksareal: 88 m².
Primærrom: 84 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: 3 stk soverom, stue, vf, bad og vaskerom.
S-rom: Skyvedører 4 kvm klesskap/garderobe
1. etasje:
Bruksareal: 95 m².
Primærrom: 90 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Kjøkken, stue, vaskerom, bad, vf/gang, trapperom og soverom.
S-rom: Isolert utebod.
Garasje:
Bruksareal: 91 kvm
Bruttoareal: 102 kvm
Hovedetasje: 47 kvm bruksareal
Garasje kjeller: 44 kvm bruksareal
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Arealbekreftelse

Areal er opplyst av takstmann og ikke kontrollmålt av megler.

Adkomst

Eiendommen har adkomst via offentlig vei. Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 632 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Det er parkering i frittstående dobbelgarasje som går over to plan samt på romslig, asfaltert gårdsplass. Garasjen er isolert og har porter på hvert plan. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Byggemåte

GRUNNFORHOLD OG FUNDAMENT:
Bolig:
Nedgravd fundament er ikke synlig for inspeksjon. Grunnforholdene er ikke dokumentert. Boligen er sannsynligvis fundamentert på utskiftede masser.
Garasje:
Nedgravd fundament er ikke synlig for inspeksjon. Grunnforholdene er ikke dokumentert. Boligen er sannsynligvis fundamentert på utskiftede masser.
YTTERVEGGER:
1 etg:
6" bindingsverk med 15 cm mineralull, innvendige vegger er malt strie og tapet
Under etg:
Røst vegg på nordvest side er i 6" bindingsverk isolert med mineralull. Betong vegger med påfort 4" bindingsverk og ferdig malte plater.
TAKKONSTRUKSJON:
Saltak konstruksjon w-takstoler 25 cm mineralull m/papir og bretex undertak. Betong stein som primær tekking. Metall renner og nedløp.
VINDUER OG YTTERDØRER:
3 lags isolerglass med tre karmer.
BALKONGER, VERANDAER, TERRASSER, ETC.:
48 kvm balkonger bygget i impregnert materialer. Delvis tak over balkongen på vestvegg.
ETASJESKILLERE:
Trolig bjelkelag.
ANDRE BYGNINGER:
Lagring under terrasse med dryppstopp plate under terrasse, plate på mark bygget opp med kantsteiner og panelt på søylene til terrasse.
Garasje - 1 etg:
Nedgravd fundament er ikke synlig for inspeksjon. Grunnforholdene er ikke dokumentert. Boligen er sannsynligvis fundamentert på utskiftede masser. Garasje på to plan, med port i kjeller og port i hoved etg. Garasjen er isolert med ett teknisk rom 4 kvm, med varmtvann vask, sentralstøvsuger og automatsikringer.
Takkonstruksjonen er a-takstoler med gulv for lagring (ikke målbart areal pga høyden) Isolert meg glava uten papir. Veggene er i 4" bindingsverk med malte plater innvendig og liggende utvendig kledning. Betong gulv, vegg og himling er hvitmalt.
Garasje - kjeller:
Røstvegg på nordvest side er av bindingsverk med ett vindu og en mindre garasje port. Grå malt betong gulv, vegg og himling er hvitmalt.
Oppgraderinger i følge eier.
2018: Kjøkken med integrerte kjøleskap, to stekeovner, oppvaskmaskin, platetopp.
2018: Gulv i stue og kjøkken, klikkvinyl med nye gulv lister.
2018: Himling i stue kjøkken med nye tak lister.
Diverse:
- Hellelagt areal som er på siden av garasjen er på friområde. Hjørnet på garasjen stikker noe inn på dette området. Videre er garasjen bygd uten godkjenning / dispensasjon fra kommunen. Det foreligger inne en søknad nå, men dette er kjøpers risiko og ansvar.
- Vann og avløp i garasjen er ikke søkt godkjent hos kommunen, og er kjøpers risiko og ansvar.

Ferdigattest / brukstillatelse

Boligen har ferdigattest datert 07.04.2010.

Barnehage / skole i området

Fra eiendommen er det ca. 4 km til Elvebakken skole (1-7). På Elvebakken er det også barnehage. På sentrum ligger både Alta ungdomsskole, videregående skole og universitet, med mange studietilbud.

Adgang til utleie

Boligen er godkjent hos kommunen med to boenheter. P.t. er det ikke leilighet i sokkeletasjen, men tilrettelagt for dette.

Oppvarming

Eneboligen er oppvarmet med gulvvarme på begge bad, samt stue og gang i underetasjen. I tillegg er det varmepumpe og peisovn i stuen i første etasje og peisovn i stuen i underetasjen. På vaskerommet i underetasjen er det panelovn.
Det er naturlig avtrekk på vaskerommene og mekanisk avtrekk på bad og kjøkken. For øvrig er det naturlig lufting gjennom ventiler. Sikringsskapet har automatsikringer. Boligen har videre to varmtvannsberedere og sentralstøvsugerenheter som er plassert på hvert sitt vaskerom.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter C
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ikke opplyst av selger.

Kommunale avgifter

Kr. 19 783 pr. år
Beløpet gjelder for 2020. Kommunale avgifter inkluderer vann, avløp, renovasjon, feiing og eiendomsskatt. Avgifter kan være avhengig av forbruk.

Eiendomsskatt

Det er i Alta kommune vedtatt eiendomsskatt. Eiendomsskatten utgjør X promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 089 642 pr. 30.06.21 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 922 710 pr. 30.06.21 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Reguleringsplan for Sjåbukta-Amtmannsnes, planid: 19980079, gjelder. Opplysninger fra Alta Kommune 18.06.2021.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

2005/4422-2/82  Rettigheter iflg. skjøte  
17.11.2005

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei. Offentlig vann- og avløpsanlegg via private stikkledninger.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til adamsen@partners.no eller SMS: 95 02 67 64 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Linekroken 8, 9515, Alta, Gnr. 30 bnr. 142 i Alta kommune

Eier

Martin Larssen

Oppdragsnummer

89-21-0171

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Adamsen Eiendomsmegling sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.