Alta

Tollevikbergan: Velholdt 2-roms leilighet med stor terrasse og garasjepass

Tollevikbergan 3 , 9511 Alta

BE OM SALGSSUM
Mia Benedicte Lund
Mia Benedicte Lund Eiendomsmegler
Lars Erik Bjørn
Lars Erik Bjørn Eiendomsmegler
Type / Eierform Leilighet / Borettslag
Primærrom 45 m²
Bruksareal 49 m²
Bruttoareal 59 m²
Tomt 6 155 m² / Fellestomt
Etasje 2
Byggeår 2012
Gårdsnummer 27
Bruksnummer 1519
Energimerking B
FINN.no 226907460
Sist endret 09.09.2021 12:05
Prisantydning 1 800 000
Totalpris 2 348 935
Ligningsverdi 537 652,-

Beregnet totalkostnad

1 800 000,- (Prisantydning) 535 453,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 335 453,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 5 500,- (Gebyr utlysning forkjøpsrett) -------------------------------------------------------- 13 482,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 348 935,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Tollevikbergan har fantastisk beliggenhet med nærhet til Sentrum og flott natur. Og ikke minst; fantastisk utsikt  utover Altafjorden i midnattsol og i nordlys.
På det som nok er en av byens flotteste tomter, har det blitt bygget pene og moderne lavenergiboliger. I byggeperioden har det vært lagt vekt på å skåne tomten mest mulig, så rett utfor bygningene er det  bergknauser, mose og små kronglete furuer. Noen meter lenger ned skvulper sjøen i fjærsteinene. Her er lite og ingenting som minner deg om at du har gangavstand til sentrum og det meste innenfor rekkevidde.
Dette er en meget velholdt 2-roms leilighet med livsløpsstandard og alt på ett plan. Leiligheten ligger i 2. etasje. Den har en ekstra stor terrasse og du kan gå rett ut i naturen. Den har også egen P-plass i byggets garasjeanlegg. Det er få 2-roms leiligheter i Tollevika Terrasse borettslag, så dette er en sjelden mulighet!

Innhold

Leiligheten inneholder: Vindfang, gang, soverom og stue/kjøkken med utgang til terrasse.
Sportsbod i eget bodrom.
P-plass for en bil i byggetsgarasjeanlegg.

Standard

Velkommen til Tollevikbergan 3-H0202. Leiligheten har hatt samme eier siden den var ny og bærer preg av å være tatt godt vare på. Denne leiligheten har også en ekstra stor terrasse.
Tollevikbergan 3 stod ferdig i 2012 og er et moderne bygg med gode tekniske løsninger og heis. Det ble bygget som en lavenergibygg og er derfor ekstra isolert i forhold til byggetidens standard. Oppvarming skjer via vannbåren gulvvarme, som er en meget behagelig varmekilde. Oppvarming av leiligheten er inkludert i den månedlige felleskostanden.
Innvendig standard og materialvalg er følgende:
Gulv: Fliser med vannbåren guvlvarme på bad. Eikeparkett med gulvvarme i øvrige rom.
Vegger: Malt strie på vegger. Veggfliser på bad.
Tak: Malt betonghimling i de fleste rom.
Kjøkken: Hvit, laminert, kjøkkeninnredning fra HTH. Komfyrvakt.
Bad: Hvit, laminert baderomsinnredning med speil og veggskap. Vegghengt toalett, dusjhjørne med glassdører og opplegg for vaskemaskin/kondestørketrommel.
Diverse/Teknisk: Skyvedørsgardeober fra HTH i entrè, gang og på soverom. klargjort for TV/internett fra Signal og Alta Kraftlag. Balansert ventialsjonsanlegg og sentralt brannvarslingssystem for hele bygget.

Entré

Fra bakkeplan kommer du inn i entreen`. Her er det gulvfliser og en skyvedørsgarderobe med speildører. Gangen tar deg videre til kjøkken/stuedelen. Det er skyvedørsgardobe lang hele gangveggen. Denne fungerer både som bod og til oppbevaring. En meget praktisk løsning.

Stue

Stue og kjøkken er i åpen løsning. Rommet har parkett på gulv og malte vegger og takflater. De store vinduene mot sør gir rekelig med naturlig lys til rommet. Fra stue og kjøkken er det adkomst til terrassen.

Kjøkken

Kjøkkenet er i åpen løsning med stuen. Kjøkkeninnredningen er fra HTH og har meget god størrelse med god skap og benkeplass. Her er det også parkett på gulv og malte flater på vegger og tak.

Bad

Badet er helflislagt med grå gulvfliser og hvite veggfliser. Baderomsinnredningen er hvit, laminert med speil og veggskap. Øvrig innredning er vegghengt toalett, dushjørne med glassvegger og opplegg for vaskemaskin.

Terrasse

Denne leiligheten ligger i etasjen over garasjeanlegget og har derfor en ekstra stor terrasse. Fra terrassen har du direkte adkomst til naturen. En perfekt løsning om du for eksempel  har hund.

Uteareal

Tomten er i hovedsak naturtomt med furutrær, mose og svaberg. Den er pent opparbeidet med lekeplass med sittegruppe, asfalterte gang og trafikkarealer og  noe plen.

Soverom

Leilighten har et stort soverom. Her er det parkett på gulv og malte flater på vegger og tak. Det er en stor og innholdsrik skyvedørsgarderobe på soverommet.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i  byggets 2. etasje (3 plan pga. skråtomt) med inngangsparti og soverom mot nordøst og stue mot sørvest. Fra både stue/kjøkken og terrassen har du en flott utsikt over Altafjorden og fjellene rundt. Denne leiligheten har direkte adkomst fra bakkeplan, uten at du må inn i heis/trapperommet.
Tollevika Terrasse  er et nyere boligområde med unik nærhet til natur og sjø, samtidig som det er gangavstand til sentrum. Borettslaget er vakkert beliggende i Tollevika, bare ca. 80 meter fra sjøen. Like nedenfor ligger en vakker bukt. Fra stuedøra kan du gå rett ut i et av Altas mest populære friområder. Komsa med bla. akebakke ligger i nærheten og du kan gå rett inn på ski- og turløypas nederste sløyfe i Tollevika. Blokkene ligger i Tollevikbergan, som er et helt nytt boligområde i en  endevei uten gjennomgangstrafikk.

Felleskostnader

4 871 pr. mnd.
Fordeling felleskostnader:
Felleskostnader kr. 1 751,-
Renter og avdrag kr. 2 820,-
Strøm varmtvann kr. 300,-
Felleskostnader inkluderer:
Oppvarming via vannbåren varme, renter og avdrag på borettslagets lån i Husbanken, forsikring av bygninger (ikke innbo og løsøre), premie til boligsamvirkets sikringsordning mot husleietap, godtgjørelse til styret i borettslaget, kommunale avgifter, utvendig drift og vedlikehold, strøm til fellesanlegg (utvendige gatelyst, varmekabler på felles vannledninger, garasjeanlegg), snøbrøyting og sandstrøing og forretningsførerhonorar til Polarlys Boligbyggelag AL.

Felleskostnader etter avdragsfri periode

Borettslaget betaler avdrag på sin fellesgjeld.

Løpende kostnader

Tv/internettabbonement, strøm (eks. til oppvarming),  innbo og ev. løsøreforsikring kommer i tillegg til de månedlige felleskostandene.

Andel fellesgjeld

535 453

Avdrag fellesgjeld

Renter og avdrag utgjør kr. 2.820,- pr. mnd. Fordeling er ikke spesifisert av forretningsfører Polarlys BBL.

Andel formue

9 105 pr. 31.12.2020.

Borettslag

Tollevikbergan Borettslag, org.nr. 997 324 153.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Borettslaget er sikret i Stiftelsen Borettslagenes Sikringsfond, som ble opprettet av NBBL i 1994. Borettslaget er sikret mot tap som følge av at en andelseier unnlater å betale sine felleskostnader. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 01. desember med gyldighet fra kommende årsskifte. Borettslagenes Sikringsfond har pr. 2019 en totalkapital på 149,9 MNOK.
Det er ikke IN (individuell nedbetaling) ordning i borettslaget.

Fellesgjeld / lånevilkår

Borettslaget har ett lån:
Husbanken, Annuitetslån: 2 terminer per år.Rentesats per 29.06.2021: 2.58% pa. Saldo per 29.06.2021: kr. 28 248 596,- (Andel av saldo: kr. 535 453,-). Siste termin 01.10.2042. Betaler avdrag.
Borettslaget har tegnet et 20 års fastrentelån i Husbanken med en nominell rente på 2,583%, fastrentebindingen gjelder til den 01.10.2032. Dette gjør at felleskostnaden er stabil.

Rentekostnader fellesgjeld

Renter og avdrag utgjør kr. 2.820,- pr. mnd. Fordeling er ikke spesifisert av forretningsfører Polarlys BBL.

Forsikring

IF Skadeforsikring NUF Polisenummer: SP607738.6.1

Regnskap

Borettslagets regnskap for 2020 viser et overskudd på kr. 794 933,-. Disponible midler pr. 31.12.2020 var kr. 286 621,-. I 2021 budsjetteres det med et overskudd på kr. 1 002 706,-.

Vedtekter / husordensregler

Vedtekter og ev. husordensregler kan oversender ved henvendelse til ansvarlig megler. Ingen kan eie mer enn en andel. Borettslagets vedtekter forutsetter at kjøper blir godkjent av styret som ny eier.

Husdyrhold

Ifølge borettslagets ordensregler er det lov å holde en hund eller innekatt pr. bolig under forutsetning om at  borettslagets "erklæring om dyrehold" blir lest og undertegnet før anskaffelsen. Før anskaffelsen skal naboer i etasjen også informeres skriftlig. Tilsvarende regler vil også gjelde for leieboere.

Boligens areal

Primærrom: 45 kvm, Bruksareal: 49 kvm, Bruttoareal: 59 kvm
2. etasje:
Bruksareal: 49 m².
Primærrom: 45 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:  Entre`, gang, 1 stk soverom, bad, stue og kjøkken
Har i tillegg en sportsbod i parkeringskjeller på ca 5 m2.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Arealbekreftelse

Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Adkomst fra offentlig vei. Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 6 155 kvm, Eierform: Fellestomt
Tollevika Terrasse borettslag ligger på en fantastisk utsiktstomt på 6155  kvm. Tomten er eiet av borettslaget.  Den strekker seg helt ned til friområdet ved fjorden i Tollevika. Tomten er i hovedsak naturtomt med furutrær, mose og svaberg. Den er pent opparbeidet med lekeplass med sittegruppe, asfalterte gang og trafikkarealer og  noe plen. Eiendommen er praktisk tilrettelagt med bla. moloksystem for søppel, sykkeparkering m.m, overbygget postkassestativ. Det er laget trapp opp til Tollevikveien  og det går en sti ned til sjøen.

Garasje / Parkering

Egen, merket, P-plass for en bil i borettslagets felles garasjeanlegg.

Byggemåte

Fundamentert med armert betong på stedlige masser av sprengt /knust fjell med tilkjørte avrettingsmasser. Isolert med med skumplast mot telehiv. Grunnmur av armert betong isolert med skumplast. Lagt drens og grunnmursplast. Bærende konstruksjoner av betongsøyler og dragere.
Yttervegger av betong og noe reisverk isolert med skumplast og glassull. Utvendig kledning av sementbaserte plater. Vinduer utført i 3-lags energiglass i malte trekarmer. Isolert ytterdør. Heve/skyvedør. Takkonstruksjon Ikke inspsiert pga manglende tilgang.  Regnes som felleskonstruksjoner. Etasjeskillere Utført i hulldekke med opplekting med tilfarer system. Moderne vvs anlegg med vannrør utført i rørirør system. 200 liters varmtvannstank. avløp i plast. Moderne elektrisk anlegg med automatsikringer. Ingen fysiske skader funnet på det elektriske anlegget. Anlegget er ikke vurdert utover dette da det ligger utenfor takstingeniørens kompetansefelt. Innvendige overflater: Har fliser i gang. Parkett på soverom og stue og kjøkken. Malt strie på vegg. Malte betongelementer i tak. Vurdering: det ble funnet en knust flis i gang, og at det var boom under flere av flisene. Noe "løse" fuger mellom flisene.
Ifølge tilstandsrapport foretatt av Takst og tilstand AS den 29.07.2021. Denne beskrivelsen er ikke utfyllende. Se tilstandsrapporten for nærmere vurdering av byggemåte og tilstand. Tilstandsrapporten er vedlagt i salgsoppgaven.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest, datert 03.07.2012 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Barnehage / skole i området

Det er gangavstand til Komsa skole. Kort vei til flere barnehager i omårdet Midtbakken. Kontakt Alta Kommune på tlf. 78 45 50 00 for spørsmål om skole, SFO og barnehage.

Adgang til utleie

Reglene om utleie i borettslag følger av borettslagsloven. Ev. utleie må søkes styret i borettslaget. Kontakt megler for spørsmål om dette.

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme i alle rom. Oppvarming av leiligheten er inkludert i den månedlige felleskostanden.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter B
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter og eiendomsskatt er inkludert i månedlige felleskostnader.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 537 652 pr. 01.01.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 935 547 pr. 01.01.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen  er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Det er reguleringsplan for Skaialuft/Tollevika, vedtatt den 30.04.2007,  som gjelder for området. Eiendommens tomt er regulert til boligbebyggelse. Området Tollevikbergan er regulert for total 10 boligblokker, hvorav 8 blokker er bygget. Anleggstrafikk og byggeaktivitet må derfor påregnes når arbeidet med de to siste blokkene igangsettes.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Adkomst fra offentlig vei. Private vann og avløpsrør til offentlig nett.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Ingenting opplyst.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis. Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til bjorn@partners.no eller SMS: 91 59 82 89 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Overtakelse etter nærmere avtale med selger. Det oppfordres til å nevne ønsket overtagelse i evt. bud.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Tollevikbergan 3, 9511, Alta, Gnr. 27 bnr. 1519, andelsnr. 5 i Tollevika terrasse borettslag med orgnr. 997324153 i Alta kommune

Eier

Thyra Henriksen

Oppdragsnummer

89-21-0179

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling Alta AS sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.

Forkjøpsrett

Polarlys Boligbyggelags medlemmer har forkjøpsrett ved salg. Denne må meldes til Boligbyggelaget på mail:forkjopsrett@polarlys.no innen annonsert frist. Boligen er utlyst med forhåndsvarsel, og meldefrist er satt til xxxxxx, kl 13.00. Dersom leiligheten ligger for salg i mer enn 3 måneder etter denen dato, skal forkjøpsretten avklares nytt.