Alta

Thomasbakken: Vertikaldelt 1/2 part av tomannsbolig - 3 soverom - asfaltert innkjørsel.

Reistadhaugen 39 , 9513 Alta

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Robert Baardsen
Robert Baardsen Saksbehandler / Medieprodusent
Daniel André Adamsen
Daniel André Adamsen Daglig leder / Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
Type / Eierform Tomannsbolig / Selveier
Primærrom 93 m²
Bruksareal 98 m²
Bruttoareal 112 m²
Tomt 228 m² / Eiet tomt
Soverom 3
Byggeår 2007
Gårdsnummer 27
Bruksnummer 1419
Energimerking C
FINN.no 228297905
Sist endret 08.09.2021 08:52
Prisantydning 3 860 000
Totalpris 3 970 492
Ligningsverdi 737 092,-

Beregnet totalkostnad

3 860 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 96 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 860 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 110 492,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 970 492,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Reistadhaugen 39 er en vertikaldelt tomannsbolig fra 2007 og tilbygd i 2017. Boligen har en arealeffektiv planløsning med gode romstørrelser i alle rom, og alt på ett plan.
Innvendig inneholder boligen gang/entré, stue, kjøkken, 3 soverom, bad/wc og vaskerom. Stuen har delvis åpen løsning med kjøkken, noe som skaper et stort allrom og gir et luftig inntrykk. Her er det moderne farge- og materialvalg, og store vindusflater som gir bra med naturlig lys inn på rommet. I taket er det ledspotter, og det er montert varmepumpe.
For oppbevaring er det utvendig sportsbod. Utearealet på baksiden er pent opparbeidet med terrasse, plen og plass til f.eks. trampoline.

Innhold

Vindfang, gang/entré, stue/kjøkken, 3 soverom, bad/wc, vaskerom og sportsbod.

Entré

Boligen har et takoverbygget utvendig inngangsplatt. Gjennom en hvit ytterdør kommer man inn i entréen. Vel inne blir man møtt av en innbydende gang med to skyvedørsgarderober - hvorav den ene har speilfront.

Stue

Det er delvis åpen løsning mellom stue og kjøkken, noe som skaper et stort allrom og gir et luftig inntrykk. Her er det moderne farge- og materialevalg, og store vindusflater som gir bra med naturlig lys inn på rommet. I taket er det down lights. Mellom kjøkken og stue er det montert varmepumpe.

Kjøkken

I boligen er det et moderne kjøkken med integrerte hvitevarer. Ventilator, oppvaskkum og hvitevarer er i fargen svart - og gir et eksklusivt preg. Det er plass til spisebord i rommet.

Bad

I boligen er det bad, og i tillegg et separat vaskerom. Badet er renovert i 2021, og har fliser på gulvet og baderomsplater med sementimitasjon på vegger. Innredningen er i fargen mørkegrå. Rommet inneholder ellers toalett og dusjvegger.
I vaskerommet er det vinyl på gulvet. Rommet inneholder skyllekum, tilkobling for vaskemaskin, varmtvannsbereder, sentralstøvsuger, ventilasjonsaggregat og samleskap på vannledning.

Uteareal

Innkjørsel er asfaltert og det er gruset parkering. Utvendig overbygd inngangsplatt. Pent opparbeidet uteareal på baksiden med terrasse, plen og plass til f.eks. trampoline.

Soverom

Det er tre soverom, alle av god størrelse. Det ene soverommet har dør ut til platting på baksiden av huset. Alle soverommene har huntonittplater på vegg, og to av soverommene har garderobeskap.

Beliggenhet

Reistadhaugen 39 er på Thomasbakken, ca. 4 km fra Alta sentrum, og 1,5 km fra Bossekop.
Alta kommune er "15-minutt-byen". Uansett hvor du er i byen, så er du nærmest aldri lenger unna enn 15 minutter - enten det er til badeland, snøscooterløyper, alpinbakke, kjøpesenter eller flyplass. Jakt, fiske og fantastiske turforhold er heller omtrent aldri mer enn 15 minutter unna.
I Sentrum er det bl.a. badeland, kino, bibliotek, treningssenter og Nordlyskatedralen med sin unike arkitektur. Her finner du også kjøpesentrene Parksentret og Amfi Alta med til sammen cirka 90 butikker.
I Alta er det mange idrettsklubber uansett hvilket lokalmiljø du velger, og en god dugnadsånd er noe som gjerne kjennetegner en Altaværing fra øst til vest.

Forsikring

Gjensidige

Boligens areal

Primærrom: 93 kvm, Bruksareal: 98 kvm, Bruttoareal: 112 kvm
Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, gang/entre, stue/kjøkken, 3 soverom, bad/wc, vaskerom. S-rom: Sportsbod.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Arealbekreftelse

Areal er opplyst av takstmann og ikke kontrollmålt av megler.

Adkomst

Eiendommen har adkomst via offentlig vei. Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 228 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Innkjørsel er asfaltert og det er gruset parkering.

Byggemåte

Byggeår: 2007 - Tilbygg: 2017 (Inngangsparti, soverom og utvendig bod)
Grunn og Fundamenter: Ringmur av betong grus. Ingen opplysninger om drenering er fremlagt. Gulv av betong på skumplastisolasjon og antatt radonsperre.
Veggkonstruksjon og utvendige fasader: Utvendig kledning av liggende beiset luftet tre kledning. Yttervegger over bindingsverk med 20 cm isolasjon.
Vinduer og dører: Norges vindu med 3 lag energi glass i fabrikkmalte tre karmer. Isolerte ytterdør og balkongdør med 3 lag energi glass i fabrikkmalte tre karmer.
Takkonstruksjon: Trekonstruksjoner som saltak som er isolert med 30 cm mineralull, med pappkubbing mellom taksperrene for lufting. Tekket med under tak av brettex og betongtakstein. Takrenner og nedløp av stål.
Terrasse, balkonger og utvendige trapper: Utvendig overbygd inngangsplatt og romslig terrasse med levegg av impregnert tre. Isolert standard lofts luke med stige til kaldloft.
Piper og ildsteder: Leca pipe mellom stue og kjøkken som er pusset og malt.
Diverse fra takst:
- Fukt på overgurtene. Isolasjonen/pappkubbingen er presset helt opp til undertaket. Det er noe fuktmerker på noen takstolene mot undertaket, årsak er ikke klarlagt bør undersøkes nærmere.
- Noe overflateslittasje og sprekker i horisontale skjøter i stua.
- Boligen ble bygd ut i 2017 med et ekstra soverom som ikke er registrert hos kommunen. Dette er kjøpers risiko og ansvar.

Ferdigattest / brukstillatelse

Boligen har ferdigattest datert 03.12.2008.

Barnehage / skole i området

Fra eiendommen er det ca. 2 km til Bossekop barneskole. Det er ca. 4,5 km til Alta ungdomsskole. På sentrum ligger både Alta videregående skole og universitetet, med mange studietilbud. I nærområdet er også barnehage.

Adgang til utleie

Det foreligger bare en bruksenhet i boligen.

Oppvarming

Varmepumpe med luft til luft i stua. Elektriske varmekabler i gulv.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ikke opplyst av selger.

Kommunale avgifter

Kr. 15 335 pr. år
Beløpet gjelder for 2020. Kommunale avgifter inkluderer vann, avløp, renovasjon, feiing og eiendomsskatt. Avgifter kan være avhengig av forbruk.

Eiendomsskatt

Det er i Alta kommune vedtatt eiendomsskatt. Eiendomsskatten utgjør X promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 737 092 pr. 13.08.21 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 653 531 pr. 13.08.21 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Reguleringsplan for Thomasbakken B21, planid: 20050004, gjelder. Opplysninger fra Alta Kommune 04.08.2021.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Andel i realsameie
2016/375047-1/200  Opprettelse av realsameie  
27.04.2016 
Denne matrikkelenhet har andel i: 
Knr:5403 Gnr:27 Bnr:1417  1/2 
2006/2468-2/82  Rettigheter iflg. skjøte  
28.06.2006 
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Gjelder denne registerenheten med flere
2006/2552-1/82  Erklæring/avtale  
04.07.2006 
Rettighetshaver: Alta kommune
Utbyggingsavtale for Thomasbakken felt B21 - del I
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei. Offentlig vann- og avløpsanlegg via private stikkledninger.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til adamsen@partners.no eller SMS: 95 02 67 64 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Det er ikke et aktivt sameie.
Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Reistadhaugen 39, 9513, Alta, Gnr. 27 bnr. 1419 i Alta kommune

Eier

Amalie E Ingvaldsen Gard Even Kristoffersen

Oppdragsnummer

89-21-0185

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling Alta AS sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.