Alta

Sentrum - Lys og velholdt 3-roms leilighet med garasjeplass. Gangavstand til alle fasiliteter.

Granshagen 3 , 9511 Alta

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Mia Benedicte Lund
Mia Benedicte Lund Eiendomsmegler
Type / Eierform Leilighet / Borettslag
Primærrom 90 m²
Bruksareal 76 m²
Tomt 5 930 m² / Eiet tomt
Etasje 3
Byggeår 2011
Gårdsnummer 27
Bruksnummer 428
Energimerking D
FINN.no 228733008
Sist endret 07.09.2021 13:02
Prisantydning 1 350 000
Totalpris 3 105 054
Ligningsverdi 630 665,-

Beregnet totalkostnad

1 350 000,- (Prisantydning) 1 747 072,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 097 072,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 7 982,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 105 054,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Granshagen 3 H0305 er en tiltalende 3-roms selveierleilighet med en sentral beliggenhet. Den ligger i tredje etasje, har en gjennomgående planløsning og holder en moderne standard. Fra stuen er det utgang til innglasset balkong med gode solforhold. Parkering gjøres bekvemt i felles garasjekjeller, og det er heis til alle etasjer.
Leiligheten er holdt i pene, lyse farger som er lette å like. Den har en stue med god plass og åpen løsning til et bruksvennlig kjøkken. Badet er  flislagt og har blant annet dusjhjørne. Vegg-i-vegg ligger det eget vaskerom. Videre har boligen entré med garderobe og flislagt gulv, samt to soverom med garderobeskap. For lagring er det bod ved entrèen og det disponeres en kjellerbod.
Kort fortalt
- Selveierleilighet
- Moderne og tiltalende 3-roms.
- Parkering i felles garasjekjeller.
- Innglasset balkong.
- Med gode sol -og lysforhold.
- Entré med garderobe.
- Stor bod ved entrèen.
- Innbydende stue med mye lys.
- Åpen løsning til et pent kjøkken.
- Et flislagt bad med dusjhjørne.
- Et praktisk innredet vaskerom.
- To soverom med garderobe.
- God lagringsplass i kjellerbod.
- Elskap med jordfeilautomater

Innhold

Denne flotte leligheten i 3. etasje har fin og skjermet beliggenhet.
P-rom (76 kvm.): Gang, bad, vaskerom, stue/kjøkken og 2 soverom
S-rom (14 kvm.): Innglasset balkong.
Ved inngangen er det en bod som er oppgitt som P-rom i verditaksten.

Standard

Innvendige overflater:
Gulv: parkett, belegg og fliser.
Vegger: Malt strie, belegg og fliser.
Himlinger: Malte overflater.

Entré

Boligen ligger i andre etasje, og det er adkomst til etasjen med heis både fra bakkeplan og garasjen. Vel innenfor dørstokken blir man møtt av en entré som gir et godt og førsteinntrykk av denne leiligheten. Gulvet er hensiktsmessig flislagt og har underliggende varme, mens veggene er lysmalte. Ved entrèen er det stor bod med god plass til oppbevaring.

Stue

Leiligheten har en stue som ligger i åpen løsning med kjøkkenet. Rommet har en fin vinkelform, hvor kjøkkenet er godt tilbaketrukket og det er plass til sofaløsning og spisegruppe. Rommet oppleves som lyst og luftig med gode vindusflater og utgang til innglasset balkong. Gulvet er lagt med parkett og veggene er hvitmalte. I stuen er også en porttelefon.

Kjøkken

Kjøkkenet har en innredning som passer godt inn i rommet. Den er montert i en funksjonell L-form med mye skapplass og fine arbeidsflater. Innredningen har mørke, glatte fronter og en grå laminatbenkeplate med nedfelt oppvaskkum i stål. Veggen bak benken er lagt med lyse fliser, og under overskapene er det montert belysning. Hvitevarer medfølger i handelen.

Bad

Leiligheten har bad og eget vaskerom. Badet er stilrent flislagt med små, sorte gulvfliser og hvite veggfliser. Det er gulvvarme, downlights, vegghengt toalett og et badekar. Den øvrige baderomsinnredningen består av hvite underskap med heldekkende, hvit benkeplate med nedfelt servant. Det er speil over servanten, og ved siden av møblementet er det et innfelt helfigursspeil.
Vaskerom
Vegg-i-vegg med badet ligger det et separat vaskerom. Det er belegg på gulv og malte vegger. Det har ekstra toalett og servant på vaskerommet. Her er det også plass til tørketrommel.

Soverom

I leiligheten er det to soverom som begge har hvite garderobeskap. I tillegg er det stor bod ved entrèen. For lagring disponeres det en kjellerbod på ca. 5 kvm med hylleinnredning.

Beliggenhet

Leiligheten ligger meget sentralt til på Alta sentrum med gågate, kino, dagligvarehandel og kjøpesenter i kort gangavstand. Sentrum har i de senere år vært under sterk utvikling og modernisering, og har en nyere kino og bibliotek. Det er også bowlinghall, kunnskapspark, flere treningssentre, fotballbaner og idrettshaller, samt konsertsaler og kunstgalleri.
Alta Museum er en stor turistattraksjon, velkjent for blant annet 7000 år gamle helleristninger. Nordlyskatedralen - Alta Kirke med sin unike arkitektur, har også beliggenhet i sentrum. I tillegg går Byløypa sentralt gjennom Alta med ca. 6 mil oppkjørte lysløyper.
Altas vakre natur er lett tilgjengelig. Fra leiligheten er det kort vei til naturskjønne friluftsområder med mulighet for blant annet jakt, fiske, båt, scooterkjøring og toppturer, noe som gir gode rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter. Altaelva er velkjent utenfor landets grenser for sin storvokste laks og sitt eksklusive fiske. Nærmeste alpinanlegg ligger i Rafsbotn, ca. 2 mil fra Alta.
Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Kiwi, Rema 1000 og Bunnpris & Gourmet. Innen kort gangavstand finner du de to kjøpesentrene Parksenteret og Amfi Alta, hvor sistnevnte er et av Nord-Norges største kjøpesentre.
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste holdeplass er Myrbakken som ligger snaut 200 meter fra leiligheten. Ved å benytte bil tar det ca. 6 timer til Tromsø, ca. 2 timer til Hammerfest, ca. 1 time og 45 min til Kautokeino og ca. 2 timer og 30 min til Karasjok.

Felleskostnader

11 087.,-/mnd
Felleskostnader består av - avdrag kr. 5 324.-, renter kr. 1 945.- og FK kr. 3 850.-.
Felleskostnadene dekker følgende:
- Forsikring av bygninger (ikke innbo og løsøre)
- IF Skadeforsikring Avtalenr. SP766394.4.1
- Premie til boligsamvirkes sikringsordning.
- Godtgjørelse til styret i borettslaget.
- Kommunale avgifter.
- Utvendig drift og vedlikehold, samt drift av garasje og heis
- TV/bredbånd
- Strøm til fellesanlegg (utvendige gatelys, varmekabler på felles vannledninger, motorvarmekontakter)
- Snøbrøyting og sandstrøing.
- Forretningsførerhonorar til Polarlys Boligbyggelag.

Felleskostnader etter avdragsfri periode

Borettslaget betaler avdrag.

Løpende kostnader

Medlemsskap i Polarlys Boligbyggelag. Innmeldingsavgift kr. 600,- fordelt på - andel kr. 300,- og første års årskontingent kr.300,-. Deretter kr. 300,- pr. år for å være medlem.

Andel fellesgjeld

1 747 072

Avdrag fellesgjeld

5 324,-/mnd

Andel formue

36 886

Borettslag

Eierseksjonssameiet Gartnerihagen boligsameie består av 50 seksjonerte borettslagsleiligheter og 15 seksjonerte selveierleiligheter.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Den enkelte andelseier skal holde boligen, og andre rom og annet areal som hører boligen til, i forsvarlig stand og vedlikeholde slikt som vinduer, rør, sikringsskap fra og med første hovedsikring/inntakssikring, ledninger med tilbehør, varmekabler, inventar, utstyr inklusive vannklosett, varmtvannsbereder og vask, apparater og innvendige flater. Våtrom må brukes og vedlikeholdes slik at lekkasjer unngås. Se ellers vedtekter som er vedlagt i salgsoppgaven.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Borettslaget er medlem av Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS. Vilkår vedlagt.

Fellesgjeld / lånevilkår

Lånenr: 6714.05.03747
Lånebeløp: 56.067.990
Utbetalt år: 2019
Innfris år: 2048
Fradragsberettige renter i 2020: 989.133
Effektiv rente: 1,19
Avdrag betalt i 2020: 1.924.000
Restgjeld pr. 31.12.2020: 53.179.990

Rentekostnader fellesgjeld

1 945,-/mnd

Forsikring

IF skadeforsikring Polisenummer: SP766394.4.1
Bygningsmassen er forsikret via borettslaget og premien betales via fellesutgiftene. Innbo og løsøre er ikke inkludert.

Regnskap

Fjorårets regnskap viste et overskudd på 2.022.749,-. Disponible midler pr. 31.12.2020 utgjør kr. 792.683,-. Se ellers årsregnskap som er vedlagt i salgsoppgaven.

Vedtekter / husordensregler

Vedtekter er vedlagt i salgsoppgaven.

Husdyrhold

Det er vedtatt forbud mot dyrehold, men styret kan samtykke i at brukeren av boligen holder dyr dersom gode grunner taler for det, og dyreholdet ikke er til ulempe for de andre brukerne av eiendommen.

Boligens areal

Primærrom: 90 kvm, Bruksareal: 76 kvm
2. etasje:
Bruksareal: 90 m².
Primærrom: 76 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: 
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Arealbekreftelse

Areal er opplyst av takstmann og ikke kontrollmålt av megler.
Annmerkning: Bod er oppgitt som p-rom i verditaksten, se vedlegg.

Adkomst

Eiendommen har adkomst via offentlig vei. Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 5 930 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten er fellesareal. Fra stuen er det utgang innglasset balkong . Gode solforhold, og på solskinnsdager kan glassene skyves til siden.
I tillegg er det en godt opparbeidet fellestomt med asfalterte parkeringsplasser og gangveier, samt grøntarealer beplantet med gressplen, prydbusker og trær. Fellestomten har også en lekeplass, til glede for de yngste.

Garasje / Parkering

Det medfølger en plass i felles garasjekjeller. Det er også felles, utendørs gjesteparkering. Garasjekjelleren har fjernstyrt åpner, samt heis til alle etasjer. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Byggemåte

Fundamentering, grunnmur og kjellergulv: Blokka er fundamentert på betongfundamenter med grunnmur av betong med asfaltert gulv i parkeringskjeller, betonggulv i øvrige rom i kjeller og betongelementer i etasjeskillere.
Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader: Yttervegger består av prefabrikerte betongelementer kledd med isolerte trekonstruksjoner med utvendig stående trepanel og innvendige malte overflater på plater og betong. Inngangsparti er innfelt mot nordøst, innglassede balkonger ut fra stue er mot nordvest og nordøst. Vegger og etasjeskillere mot naboleiligheter er brann og lydisolert etter byggeårets forskrifter, etasjeskillere er av betongelementer. Nedkjøring til parkeringskjeller er på hjørne mot sydøst.
Takkonstruksjon med yttertak: Takkonstruksjon anntas å være hulldekke som flatt tak, isolert og tekket med folie.
Piper, ildsteder og oppvarming: Leiligheten har ikke pipe eller ildsted, oppvarming er med varmekabler i gang og på bad, samt balansert ventilasjon og vegghengte panelovner.

Ferdigattest / brukstillatelse

Boligen har ferdigattest datert 14.06.2011

Barnehage / skole i området

Fra eiendommen er det gangavstand til Bossekop barneskole, og det er kort vei til Alta ungdomsskole. På sentrum ligger både Alta videregående skole og universitet, med mange studietilbud.

Adgang til utleie

Andelseieren kan ikke uten samtykke fra styret overlate bruken av boligen til andre. Se vedtekter for utleieregler.

Oppvarming

Boligen er elektrisk oppvarmet med panelovner, samt gulvvarme i bad og entré. Sikringsskapet har jordfeilautomater. Det er et balansert ventilasjonsanlegg, med aggregat plassert i vaskerommet. I vaskerommet finnes det også varmtvannsbereder, og fordelerskap for rør-i-rør-systemet.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnader.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 630 665 pr. 13.08.21 10:55 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 270 394 pr. 13.08.21 10:55 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen  er regulert til X. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Reguleringsplan for Gartneritomta, planid: 20040016, gjelder. Opplysninger fra Alta Kommune 15.04.2021.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

1989/88-2/82  Bestemmelse om veg  
10.01.1989 
rettighetshaver:Knr:5403 Gnr:27 Bnr:639  
Overført fra: 5403-27/428
Gjelder denne registerenheten med flere
1995/1757-1/82  Bestemmelse om veg  
13.06.1995 
rettighetshaver:Knr:5403 Gnr:27 Bnr:1093  
Overført fra: 5403-27/428
1995/3759-1/82  Bestemmelse om veg  
16.11.1995 
rettighetshaver:Knr:5403 Gnr:27 Bnr:1224  
rettighetshaver:Knr:5403 Gnr:27 Bnr:1224 Snr:1-40

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei. Offentlig vann- og avløpsanlegg via private stikkledninger.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Dødsbo

Eiendommen selges som et dødsbo, og arvingene har begrenset med kunnskap om boligens tilstand, da de aldri har bebodd den.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til lund@partners.no eller SMS: 41 45 20 78 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Polarlys Boligbyggelag er forretningsførere for borettslaget. Borettslaget er nå  kommet inn under Sikringsordningen, det gir trygghet for økonomien for hver enkelt beboer og for borettslaget.
Her har man også hatt en endring i finaniseringsmodellen slik at borettslaget nå sparer store beløp i rentekostnader. Dette har medvirket til at borettslaget nå har redusert felleskostnader på andelsleilighetene betraktelig.
Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Forkjøpsrett

Utprøving av forkjøpsrett tar inntil 20 dager etter at leiligheten er solgt. Alternativt kan man avklare forkjøpsretten på forhånd, vi vil da ha inntil 7 dager på å avklare forkjøpsretten.

Adresse og matrikkel

Granshagen 3, 9511, Alta, Gnr. 27 bnr. 428, andelsnr. 33 i Granshagen boligsameie borettslag med orgnr. 991938702 i Alta kommune

Eier

Inger Johanne Kristensen Oskar William Kristensen Jan Kristian Kristensen Helge Kristiensen Kari Synnøve Kristensen

Oppdragsnummer

89-21-0191

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling Alta AS sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.