Alta

VISNING 20.09 kl.1730: Kaiskuru: Enebolig m/familievennlig beliggenhet. Solrik terrasse/platting og dobbelgarasje

Sølvbunkeveien 9 , 9516 Alta

VISNINGER

20. september mandag kl. 17:30-18:30

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Lars Erik Bjørn
Lars Erik Bjørn Eiendomsmegler
Mia Benedicte Lund
Mia Benedicte Lund Eiendomsmegler
Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 287 m²
Bruksareal 339 m²
Tomt 815 m² / Eiet tomt
Soverom 5
Byggeår 1995
Gårdsnummer 33
Bruksnummer 873
Energimerking D
FINN.no 231235543
Sist endret 08.09.2021 13:20
Prisantydning 5 750 000
Totalpris 5 909 742
Ligningsverdi 1 675 590,-

Beregnet totalkostnad

5 750 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 143 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 750 000,-)) 14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 159 742,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 909 742,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Sølvbunkeveien 9 er en attraktiv, innholdsrik enebolig over tre etasjer med dobbelgarasje. Den fine beliggenheten gir gangavstand til skoler, barnehager, idrettsanlegg og turområde. Tomten er ellers pent opparbeidet med asfaltert gårdsplass og lettstelt hage, og solrike dager kan tilbringes på de store plattene eller på verandaen. I tillegg er det balkong utenfor loftstuen.
Boligen har en pen stue med peis, spisekjøkken med integrerte hvitevarer og en lys loftstue. Videre er det bad i alle etasjer, separat vaskerom og fem soverom.
Kort fortalt
- Innholdsrik enebolig over tre plan.
- Parkering er i en dobbelgarasje.
- Solrik terrasse og stor platting på begge sidene av huset.
- Kjøkkenet har god plass til spisebord.
- Innredning har malte fronter og stein benkeplate.
- Kjøkkenet har integrerte hvitevarer.
- Stor og lys stue med peis.
- Hyggelig ekstra stue i loftetasjen.
- Bad i alle etasjer, eget vaskerom.
- Badstue i kjelleren.
- Fem soverom, to av dem med garderobeskap.
- Lagringsplass i boder i kjelleren og på loftet
- Sikringsskap med automatsikringer.
- Ny drenering utvendig rundt boligen utført i 2016.
- Oppussing i deler av kjeller etter feil med drenering i 2016
- Ny veranda, platt, trapp og balkong utført i 2017/2018
- Byttet dører/ytterdør i 2018/2019
- Malt opp innvendige vegger og listet 2016-2018
- Utvendig beleggningsstein lagt i 2018

Innhold

Kjeller:
P-rom (79 kvm): Trappegang, gang, kjellerstue, omkledningsrom, dusjrom, toalett og badstue. Gang har adkomst til trapperom og utearealer.
S-rom (43 kvm.): 5 Boder og trapperom
1. etg:
P-rom (125 kvm): Vf, toalett, trappegang, bad, vaskerom, gang, stue, kjøkken og 2 soverom. Stue har adkomst til terrasse og utearealer.
Loft:
P-rom (83 kvm): Trappegang, loftstue, 3 soverom og bad, loftstue har adkomst til balkong.
S-rom (9 kvm): 2 Boder
Garasje: (BRA: 40 kvm)
Alle målene er som følge av tilstandsrapporten. I følge tegninger fra kommunen er kjellerstuen i kjelleren klassifisert som disp.rom. På grunn av dette kan det være avvik på primærrommene. Takstmann har ansett disse rommene som primærrom pgr. av bruken.

Entré

Eneboligen har et pent inngangsparti og er  tilknyttet terrasse/platt. Her er det inngang til entré med gulvbelegg, malt veggpanel og plassbygd trapp opp til loftetasjen og ned til kjelleren. God plass til oppheng av klær.

Stue

Eneboligen har en romslig stue med lysmalt veggpanel og en flott planløsning som legger til rette for møblering i flere soner. Stuen har også en peis for hyggelig stemning i den mørke delen av året. Store vinduer slipper dagslyset inn og det er utgang til en stor terrasse hvor solen kan nytes.
I kjelleren er det et oppholdsrom som i dag brukes som kjellerstue. Her er det god plass til møblementer. I kommunens tegninger er dette kalt et disp.rom som betyr at arealet kan tas i bruk, men høyst sannsynlig ikke oppfyller gjeldende krav til "varig oppholdsrom".

Stue 2

I loftetasjen ligger en pen stue - et kjærkomment ekstra rom i familiehverdagen. Loftstuen har en dus farge på vegger, noe skråhimling og stående rekkverk mot trappeløpet. Fra loftstuen er det adkomst til alle rom i denne etasjen.

Kjøkken

Kjøkkenet er av god størrelse med romslig innredning, plass til spisebord under vinduene og dør ut til stuen. Innredningen er lys laminat overflate og lys stein benkeplate med nedfelt skylle- og oppvaskkum. Ble lagt kork over kjøkkenbenken i 2018. Integrert i innredningen er det platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Over kokesonen er det montert hvit ventilator.

Bad

Eneboligen har gode baderom i både kjelleren, 1. etg og loftet, samt et eget vaskerom i 1. etasje og eget toalettrom ved inngangsdøren. Badet i første etasje ble total renovert i 2014, den har flislagte overflater, gulvvarme og mekanisk avtrekk. Hvit og moderne servant og stort speil. For øvrig har badet toalett og dusjhjørne. Er også eget toalettrom ved inngangsdøren med toalett og enkel servant.
Bad på loftet
I andre etasje ligger et bad som også ble total renovert i 2014, med gulvbelegg, belegg på vegger,  mekanisk avtrekk og noe skråhimling. Den hvite innredningen byr på rikelig med oppbevaringsplass bak profilerte fronter og har nedfelt servant og speil. Badet har ellers toalett og badekar.
Bad/badstue i kjelleren:
I kjelleren er det eget bad med enkel servant, toalett i eget rom og dusj. På badet er det belegg på gulvet, gulvvarme og vinyltapet på veggene. I tilknytning til badet er det badstue med sittebenk og el-ovn.
Vaskerom:
I 1. etasje ligger et separat vaskerom med gulvbelegg, tapetserte vegger, skyllekum, samt gulvvarme. Det er selvfølgelig opplegg for vaskemaskin, og god plass til tørketrommel.

Uteareal

Eneboligen ligger fint plassert i et veletablert boområde med gode solforhold og fin utsikt. Tomta er pent opparbeidet med hage, belegningsstein i gangarealene, samt asfaltert innkjørsel og gårdsplass. Hagen er lettstelt med plenarealer, trær, ripsbusker, solbærbusk og stikkelsbærbusker. Boligen har for øvrig utekran.
Boligen har stor platt både ved inngangen og på baksiden. Her har du fantastiske sol forhold hele dagen. I tillegg er det en balkong i loftsetasjen.

Soverom

Eneboligen har fem soverom, hvorav to ligger i første etasjen og tre i loftetasjen. Alle soverommene er av god størrelse og er malt i flotte farger. På hovedsoverommet er det stor skyvedørsgarderobe, og det er ekstra lagringsplass i boder/omkledningsrom i kjelleren, boder på loft og lagringsplass på hems over garasjen.

Beliggenhet

Sølvbunkeveien 9 ligger i et populært boområde i Kaiskuru, ca. 7 km fra Alta Sentrum. I Kaiskuru er skistadion som har godt preparerte skiløyper gjennom hele vinteren. På sommeren er det rulleskiløype. Like i nærheten av boligen er også sykkelløype og flotte turområder.
Alta kommune er "15-minutt-byen". Uansett hvor du er i byen, så er du nærmest aldri lenger unna enn 15 minutter - enten det er til badeland, snøscooterløyper, alpinbakke, kjøpesenter eller flyplass. Jakt, fiske og fantastiske turforhold er heller omtrent aldri mer enn 15 minutter unna.
I Sentrum er det bl.a. badeland, kino, bibliotek, treningssenter og Nordlyskatedralen med sin unike arkitektur. Her finner du også kjøpesentrene Parksentret og Amfi Alta med til sammen cirka 90 butikker.
I Alta er det mange idrettsklubber uansett hvilket lokalmiljø du velger, og en god dugnadsånd er noe som gjerne kjennetegner en Altaværing fra øst til vest.

Forsikring

Gjensidige Polisenummer: 869572241

Boligens areal

Primærrom: 287 kvm, Bruksareal: 339 kvm
U . etasje/kjeller:
Bruksareal: 122 m².
Primærrom: 79 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trappegang, gang, kjellerstue, omkledningsrom, dusjrom, toalett
og badstue. Gang har adkomst til trapperom og utearealer.
1. etasje:
Bruksareal: 125 m².
Primærrom: 125 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vf, toalett, trappegang, bad, vaskerom, gang, stue, kjøkken og 2
soverom. Stue har adkomst til terrasse og utearealer.
2. etasje:
Bruksareal: 92 m².
Primærrom: 83 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:  Trappegang, loftstue, 3 soverom og bad, loftstue har adkomst til
balkong
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.
- Plantegningen er endret i forhold til hva det står i kommunen sine tegninger, som betyr at endringer ikke er søkt om. I kommunen sine tegninger er kjellerstue beskrevet som disp. rom. Som betyr at det er en uformell klassifisering av rom i bolig/bygning som innebærer at arealet kan tas i bruk, men høyst sannsynlig ikke oppfyller gjeldende krav til "varig oppholdsrom"

Arealbekreftelse

Areal er opplyst av takstmann og ikke kontrollmålt av megler.

Adkomst

Eiendommen har adkomst via offentlig vei. Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 815 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Parkering i dobbelgarasje og på egen, asfaltert gårdsplass. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Byggemåte

Grunn og Fundamenter: Fundamenter er av antatt betong,det er ikke utført grunnundersøkelse så ukjent hva slags type grunn det er rundt og under bolig. Bygningen har grunnmur av betong. Rom i kjeller er påforet på innsiden, det meste av grunnmur er ikke synlig for kontroll.
Drenering: Utvendig drenering ble utbedret i 2016 av firma Roy Yngve Thomassen AS, dette ble gjort etter vanninnsig i kjeller.
Det opplyses av firma at det er lagt duk, byttet masser, lagt drenering i shingel, ny grunnmursplast ble lagt på mur.
Drenering er byttet ut til sandfangkumme.
Veggkonstruksjon og utvendige fasader: Yttervegger av isolerte trekonstruksjoner med liggende luftet kledning utvendig.
Veggkonstruksjoner og utvendige fasader er fra byggeår. Utvendige fasader er sist malt i 2018.
Vinduer og dører: Vinduer med hovedsaklig malte trekarmer og 3 lag glass. Doble balkongdør av standard kvalitet med glassfelt.
Isolert ytterdør i malt utførelse med innfelt husnummer og kodelås. Innerdører i malt utførelse, 2 innerdører i 1 etasje er skyvedører med glassfelt. Innerdører og ytterdør er skiftet i 2018 og 2019
Takkonstruksjon: Boligen har saltak med ark av trekonstruksjoner med lett undertak. Ventilering er mellom takstein og undertak, samt ventiler i røst og ventilering ved raftekasser. Vindskier, vannbord og raftekasser er av tre. Kontrollen er utført fra bakkenivå og innside kaldtloft. Øvre del av takkonstruksjon har adkomst gjennom trappeluke i loftstue, adkomst til knevegger er gjennom kottdører. Taket har tekking med betongtakstein med bølgeform på lekter og sløyfer. Det er nylig skiftet skadet stein på taktekke, utført av fagmann.
Terrasse, balkonger og utvendige trapper: Boligen har terrasseplatter av tre ved inngang mot øst, ut fra stue mot vest og fra loftstue som er forankret i yttervegger og punktfundamentert. Deler av platter er bygd rett på bakken.
Piper og ildsteder: Boligen har en elementpipe med vedovn i kjellerstue og stue 1 etasje, feieluken i kjellerstue.
Pipa er pusset og malt innvendig i 1 etasje og på loft, i kjeller er pipa pusset. Utvendig har pipa heldekkende beslag.
Etasjeskillere: Etasjeskillere mot kjeller og loft er av trebjelkelag.
Annmerkninger fra takst:
- Skjevhet på gulv i soverom 1 etasje og soverom på loft på 2 cm.
- Gulvplate løs i vaskerom, småknirk i gulv på kjøkken og vaskerom.
- Sprekt veggflis mellom dør og dusjkabinett på bad.
- Misfarging etter fukt på himlingsplater i trappegang kjeller.
- Høye utslag på fuktindikator på gulv i bad kjeller under servant.
- Sprekker i gulv på største bod i kjeller.
- En sprekk i betongvegg over ytterdør inn til kjeller.
- Sprekker i gulv garasje.

Ferdigattest / brukstillatelse

Boligen har ferdigattest datert 07.11.1995

Barnehage / skole i området

Kaiskuru Nærmiljøsenter med skole og barnehage er i gangavstand fra boligen. Det er buss til Alta ungdomsskole. På sentrum ligger både Alta videregående skole og universitetet, med mange studietilbud.

Adgang til utleie

Det foreligger kun en brukesenhet i boligen.

Oppvarming

Oppvarming er med el-gulvvarme, vegghengte el-ovner, vedfyring og luft til luft varmepumpe. Ventilasjon av boligen er basert på naturlig ventilasjon gjennom klaffeventiler i yttervegger/ventiler og vinduer som kan
åpnes. Mekanisk avtrekk på våtrom og kjøkken.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter D
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 25 023 pr. år Kommunale gebyrer fakturert på eiendommen i 2020. Prognose kommunale gebyrer fakturert på eiendommen inneværende år er på kr. 24 179,75 kr.

Eiendomsskatt

Det er i Alta kommune vedtatt eiendomsskatt. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 675 590 pr. 06.09.21 11:01 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 6 032 122 pr. 06.09.21 11:01 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. Disse er tatt med i punktet: Kommunale opplysninger. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Ingen kjente.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

1999/1006-2/82  Rettigheter iflg. skjøte  
 26.04.1999 
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Grunndata
1991/1162-1/82  Registrering av grunn  
 25.04.1991 
Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:5403 Gnr:33 Bnr:2
 
2020/461925-1/200  Omnummerering ved kommuneendring  
 01.01.2020 00:00

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei. Offentlig vann- og avløpsanlegg via private stikkledninger.

Tilbehør

Spesifiseres at veggmontert "skostativ" med blå stålramme i gang/hall og blått kleskap på det rosa soverommet på loftet medfølger ikke salget.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til bjorn@partners.no eller SMS: 91 59 82 89 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Sølvbunkeveien 9, 9516, Alta, Gnr. 33 bnr. 873 i Alta kommune

Eier

Maiken Larsen

Oppdragsnummer

89-21-0203

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling Alta AS sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.