Alta

Kaiskuru: Attraktivt beliggende enebolig med uthus, grillstue og dobbelgarasje.

Sildreveien 5 , 9516 Alta

BE OM SALGSSUM
Daniel André Adamsen
Daniel André Adamsen Daglig leder / Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
Robert Baardsen
Robert Baardsen Saksbehandler / Medieprodusent
Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 172 m²
Bruksareal 185 m²
Bruttoareal 206 m²
Tomt 965 m² / Festet tomt
Soverom 4
Byggeår 1980
Gårdsnummer 33
Bruksnummer 400
Energimerking E
FINN.no 234323241
Sist endret 15.10.2021 12:31
Prisantydning 4 950 000
Totalpris 5 097 742

Beregnet totalkostnad

4 950 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 133 750,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 147 742,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 097 742,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Sildreveien 5 er en enebolig som ligger i et rolig boligområde - nær barnehage, skole og flotte friluftsområder. I boligens hovedetasje er det et moderne kjøkken fra 2020 med bl.a. 6,5 meter benkeplate, to stekeovner, platetopp med integrert vifte og cooker. Stuen oppleves som romslig, og har noe utsikt mot Altafjorden. Badet i hovedetasjen er oppgradert i 2018, og det er separat toalettrom. Videre i samme etasje er det to soverom, hvorav ene med utgang til terrasse. Lysanlegg i stue, kjøkken, gang og trapp har spotter med trådløse brytere og app-styring. I kjelleren er det vaskerom, to soverom, bod, trapperom, gang og kjellerstue.
Eiendommen har romslig hage med plen, lekestativ, grillstue og hekk på deler av eiendommen. For parkering er det dobbeltgarasje og delvis asfaltert innkjørsel.

Innhold

1 etasje: Stue, kjøkken, 2 stk soverom, gang, trapperom, wc og bad.
Kjeller: Tv-stue, gang/trapperom, 2 stk soverom, bad/vaskerom, bod og garderobe inn til bad/vaskerom

Entré

Boligen har trapp opp til et inngangsparti som er tilknyttet en stor og romslig terrasse. Gjennom en hvit ytterdør med kodelås kommer man inn i entréen. En skyvedørsgarderobe med speilfront sørger for oppbevaringsplass av yttertøy og sko. I tillegg er det knagger på veggen. Fra rommet er det direkte adkomst til øvrige rom i samme etasje, samt trapp ned til kjeller.

Stue

Stuen oppleves som stor og fin med god plass til det man måtte ønske av møblement. I rommet er det bra med lysinnslipp fra store vinduer, og det er utsikt mot fjorden og fjellene rundt. I rommet er det en peisovn fra 2020 som er ubrukt. På gulvet er det laminat med vinyltopp, og rommet er malt i en behagelig blåfarge, samt en kontrastvegg i svart. Fra stuen er det utgang til terrasse. Det er lagt nytt lysanlegg i stue, kjøkken, gang og trapp med spotter i tak, trådløse brytere samt app-styring.
I kjelleren er det en kjellerstue dersom man ønsker å trekke seg litt unna. Dette rommet er oppusset i 2014 med nye veggplater, delt av rom til bod, lektret ned himlingsplater med innlagte spotter og nytt gulv.

Kjøkken

Kjøkkenet er oppgradert i 2020 og innredningen er i en moderne sortfarge. Med en benkeplate på hele 6,5 meter innbyr rommet til matlaging og baking. Integrert i innredningen er hvitevarer som oppvaskmaskin, 2 stekeovner, mikrobølgeovn, platetopp med integrert vifte, kaffemaskin og kombi kjøl- og fryseskap. Av annet praktisk tilbehør er det cooker, stikkontakt i benkeplate med usb lading, komfyrvakt, soft lukker, skuff i skuff og stikkontakt i "kjøkkenmaskin-skap".  I sonen mot stue er det plass til spisebord.

Bad

Badet i hovedetasjen er renovert i 2018. På gulvet er det belegg med gulvvarme, og på vegger er det hvite flismønstret våtromsplater. Bak innredningen er det en kontrastvegg med gråe plater. I rommet er det dusjkabinett, vegghengt toalett og en servantinnredning med speil og lys. Det er montert dør ut, dersom man ønsker å ha utgang til f.eks. utendørs jacuzzi. I hovedetasjen er det også et separat toalettrom med adkomst fra entré.
I kjelleren er det et kombinert bad-/ vaskerom med belegg og våtromstapet. I dette rommet er det toalett, vask, utslagsvask, dusj og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Uteareal

Eiendommen har en romslig hage med plen, lekestativ, grillstue og hekk på deler av eiendommen.

Soverom

Det er fire soverom i boligen - to i hver etasje. I hovedsoverommet er det et frittstående garderobeskap og utgang til terrasse. For lagring er det en stor bod i kjelleren, utebod og dobbelgarasje.

Beliggenhet

Sildreveien 5 er i Kaiskuru, ca. 7 km fra Alta sentrum, og 3 km fra Elvebakken. I nærområdet er det blant annet skole, barnehage, skiløype, rulleskiløype og flotte turområder.
Alta kommune er "15-minutt-byen". Uansett hvor du er i byen, så er du nærmest aldri lenger unna enn 15 minutter - enten det er til badeland, snøscooterløyper, alpinbakke, kjøpesenter eller flyplass. Jakt, fiske og fantastiske turforhold er heller omtrent aldri mer enn 15 minutter unna.
I Sentrum er det bl.a. badeland, kino, bibliotek, treningssenter og Nordlyskatedralen med sin unike arkitektur. Her finner du også kjøpesentrene Parksentret og Amfi Alta med til sammen cirka 90 butikker.
I Alta er det mange idrettsklubber uansett hvilket lokalmiljø du velger, og en god dugnadsånd er noe som gjerne kjennetegner en Altaværing fra øst til vest.

Forsikring

IF Polisenummer: 0047809

Boligens areal

Primærrom: 172 kvm, Bruksareal: 185 kvm, Bruttoareal: 206 kvm
Kjeller:
Bruksareal: 85 m².
Primærrom: 72 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Tv-stue, gang/trapperom, 2 stk soverom og Bad/vaskerom. S-rom: Bod og garderobe inn til bad/vaskerom.
1. etasje:
Bruksareal: 100 m².
Primærrom: 100 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue, kjøkken, 2 stk soverom, gang, trapperom, wc og bad.
Garasje:
Bruksareal: 41 m².
Grillstue:
Bruksareal: 10 m².
I tillegg er det en utebod på ca. 7,4 kvm, men denne er ikke målbar pga. høyde.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Arealbekreftelse

Areal er opplyst av takstmann og ikke kontrollmålt av megler.

Adkomst

Eiendommen har adkomst via offentlig vei. Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 965 kvm, Eierform: Festet tomt, Utløpsår feste: 2061, Festeavgift: 2849, Neste regulering av festeavgift 22.08.2028 eller ved overdragelse av festerett (salg av bolig).

Garasje / Parkering

Det er parkeringsmuligheter i dobbelgarasje, og på innkjørsel/parkering som er delvis asfaltert.

Byggemåte

Grunn og Fundamenter: Nedgravd fundament er ikke synlig for inspeksjon. Grunnforholdene er ikke dokumentert. Boligen er sannsynligvis fundamentert på
utskiftende masser. Det ble ikke foretatt geologiske undersøkelser i forbindelse med utarbeidelse av denne rapporten. På bakgrunn av observasjoner gjort på
befaringsdagen, vurderes grunnforholdene å være stabile. Fundament ligger under bakkenivå og er ikke tilgjengelig for inspeksjon. Det ble kun foretatt utvendig inspeksjon av boligen for å se etter tegn til setninger og avvik i konstruksjonen. Ingen tegn til setninger eller avvik.
Grunnmur: Antatt 20 cm Leca, grunnmurspapp fra byggeår til dels synlig. Pusset/slammet utvendig. Visuell kontroll over bakkenivå ga ingen tegn til
sprekker eller svikt i grunnmuren. Fremstår i normalt god stand.
Drenering: Antatt steinfylte grøfter. Det er en begrensning at selve drenering/fuktsikring ligger under bakkenivå og er ikke tilgjengelig for inspeksjon. Utvendig fuktsikring/drenering er i fra byggeår, det registreres ingen synlige tegn til fukt innsig/opptrekk i gulvkonstruksjonen. Ingen forhøyet verdier på fuktindikator etter fukt søk i kjeller gulv eller nedre del av vegg på befaringsdatoen.
Veggkonstruksjon og utvendige fasader: Bindingsverk bygget antatt i 6" etter byggetid forskrift. Utvendige fasader har stående panel fra byggeår. Etter visuelle observasjoner ble det ikke registrert skader, råte eller manglende lufting på ytterkledning. Kledning vurderes å være i generell god stand og godt vedlikeholdt.
Vinduer og dører: 3 lags isolerglass i hvite trekarmer, fra 2014 på sørvegg og 2019 på nordvegg 1.etg. Vinduene fra 2019 har aluminiumsbeslag og er
vedlikeholdsfrie. Vinduer på soverom i kjeller er fra byggeår, nye vinduer medfølger. Disse vinduene har folierte 3-lags isolerglass. Standard ytterdør har Yale doorman. Dør bad 1 etg, vedlikeholdsfri av ukjent type. Standard terrasse dør av nyere årgang.
Takkonstruksjon: Valmtak på boligen med 10 cm Glava og sydde matter, normal gjennomlufting. Shingel tekking fra 2018 ifølge eier og renner og nedløp i
metall, noen eldre vannmerker i taktro rundt gjennomføring. Loftet er kontrollert med fuktindikator fra loftsluke. Loftet fremstår som godt ventilert, tørt og fint under befaringen.
Terrasse, balkonger og utvendige trapper: Bygget i impregnert materiell. Ifølge eier støpte punkter i pilarblokk. Det medfølger også fastmontert terrassemarkise to stk terrassevarmere og en vindskydd.
Piper og ildsteder: Vedovnen er fra 2020 og er ikke brukt, etter samtale med eier er det ingen avvik fra feier.
Etasjeskillere: Etasjeskille av tre. Det opplyses at etasjeskille og vegger ikke ble målt med instrument for å finne eventuelt avvik og retning på overflate. På visuelt grunnlag observeres det ikke retningsavvik i etasjeskille utover det som kan forventes av alderen på konstruksjonen.
Garasje: Fundamentert antagelig på utskiftende masser, plate på mark og bygget i 4" bindingsverk, takkonstruksjonen er valmtak med shingel som primær tekking. Garasjen er ikke isolert men har to isolerte porter ifølge eier og en standard ytterdør med Yale Doorman. Vinduene er 2 lags glass.
Oppgraderinger ifølge eier.
2008: Toalett på bad i kjeller
2014: Mekanisk avtrekk i bad kjeller.
2014: Kjellerstue oppusset med nye veggplater, delt av rom til bod, lektret ned himlingsplater med innlagte spotter, nytt gulv.
2014: Grillstue oppført.
2014: Carport og bod omgjort til dobbel garasje
2014: Vinduer på sørvegg, terrassedør og ny ytterdør.
2014: Montert flaggstang i glassfiber
2015: Utebelysning.
2015: Sikringsskap omgjort til automatsikringer.
2016: Ny terrasse oppført.
2017: Montert skyvedørsgarderobe i gang kjeller.
2018: Renovert bad og lagt gulvvarme i 1 etg.
2018: Wc renovert, også renovert i 2021.
2019: Vindu nordvegg, laminert glass ifølge eier.
2 stk soveroms vindu til kjeller følger med.
2019: VV-bereder.
2019: Byttet himlingsplater vaskerom kjeller.
2019: Hovedinntak vann.
2020: Kjøkken.
2020: Lagt nytt lysanlegg i stue, kjøkken, gang og trapp med spotter i tak, trådløse brytere samt app-styring.
2020: Gulvvarme: Stue, kjøkken og gang.
2020: Wall to paint plater i hele 1 etg utenom soverom og bad.
2020: Lektet ned himling og byttet himlingsplater.
2020: Vegg ved kjeller trapp.
2020: Skyvedørsgarderobe 0.6x 1.56 1 etg.
Diverse fra takst og egenerklæring:
- Vannmerker på taktro ved gjennomføringer. Ingen registrert fukt.
- Bad/vaskerom i kjeller: Belegg har løsnet i våtsonen. Himling er noe vannmerker på rundt rør installasjonen. TG2 pga. levetiden på våtrom.
- Ca 10 cm syltynn sprikk, mulig bare i murpuss, ved et kjellervindu under lufteveranda.
- Stikkontakt under vindu på soverom 2 i hovedetasje er byttet av ufaglært.
- Korttids radonmåling, over noen døgn, er utført av huseier. Ikke forskriftsmessig lengde på målingen. Radonmåling viste tegn til radon, så huseier har montert radonbrønn. Lavere målinger etter dette. Ikke forskriftsmessig måling.
- De to soverommene i kjeller er på bygningstegninger godkjent av kommunen som hobby/klær/mat-rom. Dette er kjøpers risiko og ansvar.
- I entré og soveromsgang er det malt panel og tapetserte veggplater. Kjøkkenvegg er fibo baderomsplater ved vegg langs benkeplate. Stue har walls-to-paint plater.

Ferdigattest / brukstillatelse

Boligen har midlertidig brukstillatelse datert 01.12.80. Garasjen har ferdigattest datert 06.07.2015.

Barnehage / skole i området

Fra eiendommen er det ca. 250 meter til Kaiskuru Nærmiljøsenter. Det er ca. 6,5 km til Alta ungdomsskole. På sentrum ligger både Alta videregående skole og universitetet, med mange studietilbud. I nærområdet er også barnehage.

Adgang til utleie

Det foreligger bare en bruksenhet i boligen.

Oppvarming

Varmepumpe.
Gulvarme: Stue, kjøkken, bad og gang. Kjeller: Bad/vaskerom.
Vedovn fra 2020 (ikke tatt i bruk)

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter E
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ikke opplyst av selger.

Kommunale avgifter

Kr. 21 147 pr. år
Beløpet gjelder for 2020. Kommunale avgifter inkluderer vann, avløp, renovasjon, feiing, festeavgift og eiendomsskatt. Avgifter kan være avhengig av forbruk.

Eiendomsskatt

Det er i Alta kommune vedtatt eiendomsskatt. Eiendomsskatten utgjør X promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 913 800 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 289 680 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Rettighetshavere til eiendomsrett
0/900785-1/82  Hjemmel til eiendomsrett  
Vederlag: NOK 0
KJØPER:ALTA KOMMUNE  
Org.nr: 944588132
Rettighetshavere til festerett
2008/760334-2/200  Hjemmel til festerett  
19.09.2008 
Vederlag: NOK 2.350.000
KJØPER:Kolstad Eivind  IDEELL: 1/2 
KJØPER:Kolstad Marit
Pengeheftelser i eiendomsrett
1981/242-4/82  Festekontrakt - vilkår  
29.01.1981 
festetid: 40 år
ÅRLIG AVGIFT NOK 185
PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT
Kan ikke overdras uten samtykke av hjemmelshaver/utleier
 
2008/760334-3/200   ** Nye vilkår - feste  
19.09.2008 
ÅRLIG FESTEAVGIFT: NOK 2.319

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei. Offentlig vann- og avløpsanlegg via private stikkledninger.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til adamsen@partners.no eller SMS: 95 02 67 64 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Sildreveien 5, 9516, Alta, Gnr. 33 bnr. 400 i Alta kommune

Oppdragsnummer

89-21-0223

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling Alta AS sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.