Alta

SAGA: Innbydende enebolig fra 2015 med 4 soverom. Solrike uteplasser, flott utsikt og garasje.

Saga 32 , 9517 Alta

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Mia Benedicte Lund
Mia Benedicte Lund Eiendomsmegler
Lars Erik Bjørn
Lars Erik Bjørn Eiendomsmegler
Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 148 m²
Bruksareal 148 m²
Tomt 613 m² / Eiet tomt
Soverom 4
Byggeår 2015
Gårdsnummer 38
Bruksnummer 728
Energimerking B
FINN.no 234362296
Sist endret 18.10.2021 14:14
Prisantydning 5 250 000
Totalpris 5 395 242

Beregnet totalkostnad

5 250 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 131 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 250 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 145 242,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 395 242,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Velkommen til Saga 32 - en innholdsrik og moderne enebolig fra 2015. Beliggenheten er barnevennlig og attraktiv, med nærhet til skole, busstopp og turområder, samt kort vei til barnehager, matbutikk og skistadion. Videre kan eiendommen skilte med gode solforhold, flott utsikt, nyere velkomstterrasse, vestvendt terrasse, østvendt terrasse og tilbygd garasje på ca. 25 kvm.
Inne fremstår eneboligen med tidsmessige farge- og materialvalg, god standard og familievennlig planløsning. Stuen og kjøkkenet danner et innbydende allrom med god takhøyde, og stuen har peisovn, mens det lekre kjøkkenet har integrerte hvitevarer. Videre har boligen et bad/wc, wc-rom, vaskerom, hall, entré og fire soverom. Flere rom har garderobeløsning, og det er lagringsplass i en utebod på ca. 8 kvm fra 2018. 
- Flott, innholdsrik enebolig fra 2015.
- Tidsmessig og smakfullt innredet.
- Tilbygget garasje på ca. 25 kvm. 
- Meget attraktiv, solrik beliggenhet.
- Trafikkstille og barnevennlig blindvei.
- Velstelt, skrånende tomt på 613,8 kvm.
- Romslig velkomstterrasse fra 2018.
- Vestvendt, herlig terrasse ved stuen.
- Fin, østvendt terrasse ved kjøkkenet.
- Pen entré med varme i flislagt gulv.
- Både entré og hall har garderober.
- Åpen og luftig stue-/kjøkkenløsning.
- Allrommet har peisovn og downlights.
- Kjøkkenet har integrerte hvitevarer.
- Bad/wc, wc-rom og eget vaskerom.
- 4 soverom, ett er pusset opp i 2017.
- Lagring i en utebod på ca. 8 kvm.
- Sikringsskap med automatsikringer.

Innhold

1. etasje: Entré, hall, 3 soverom, bad/wc og vaskerom.
2. etasje: Stue, kjøkken, soverom og wc-rom.
Annet: Utebod på ca. 8 kvm fra 2018 og garasje på 28 kvm.

Entré

Eneboligen har et pent, overbygd inngangsparti med gruslagt adkomst, stor velkomstterrasse og moderne utebelysning. Vel inne blir vi ønsket velkommen i en tiltalende entré med lyseblå panelplater på veggene og grå høytrykkslaminat på gulv med gulvvarme. Yttertøyet ryddes bort i en plassbygd skyvedørsgarderobe med speilfronter, og mer oppbevaringsplass finnes i en ytterligere skyvedørsgarderobe i neste rom.

Stue

Stuen ligger i åpen løsning med kjøkkenet, og sammen danner de et langstrakt og innbydende allrom med god møbleringsfrihet. Den gode takhøyden skaper en luftig atmosfære, og store vinduer byr på dagslys som gir unik, naturlig lyssetting. På kveldstid settes stemningen med fyr i peisovnen og downlights i himlingen.
Allrommet har en kombinasjon av blå- og hvitmalt panelplater på veggene, og det er lagt tidsmessig, enstavs klikkvinyl på gulvet. Fra stuen er det utgang til en vestvendt terrasse med utmerkede solforhold og nydelig utsikt.

Kjøkken

Kjøkkenet har et smakfullt og moderne design med gode benkeflater og mye oppbevaringsplass. Innredningen har slette, hvite fronter og mørkegrå laminatbenkeplate med underlimt oppvaskkum.
Videre er kjøkkenet utstyrt med integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, kjøl-/fryseskap, mikro, stekeovn og koketopp, samt ventilator, benkestikk og god arbeidsbelysning. Fra kjøkkenet er det utgang til en østvendt, koselig terrasse - en perfekt plass for dagens første kaffekopp i morgensolen.

Bad

Boligen inneholder et bad/wc, et wc-rom og et vaskerom. Badet ligger i første etasje, og har hvite våtromsplater i flisimitasjon på veggene, downlights i himlingen og belegg på gulv med gulvvarme. Innredningen har hvite fronter og består av en heldekkende dobbelservant på en skuffeseksjon, et høyskap og et stort speil med integrert belysning. Videre har badet et vegghengt toalett og et dusjhjørne med buede glassdører.
Wc-rom
I andre etasje er det et separat wc-rom som ble pusset opp i 2019. Rommet har hvitmalt panel på veggene og tidsriktig klikkvinyl på gulvet. I tillegg til et vegghengt toalett er wc-rommet utstyrt med et speilskap og en enkel servant på en hvit skuffeseksjon.  
Vaskerom
Vaskerommet ligger i hendig tilknytning et hallen i første etasje, og rommet har hvite våtromsplater i flisimitasjon på veggene og grått belegg i flisimitasjon på gulvet. Av innredning er det hvite underskap og hvit laminatbenkeplate, og rommet er for øvrig utstyrt med en utslagsvask i stål, samt opplegg for vaskemaskin.

Uteareal

Eiendommen ligger barnevennlig og attraktivt til i en trafikkstille blindvei i naturnære omgivelser. Tomten på 613,8 kvm er pent opparbeidet med gressplen, prydbusker, hekk og gruslagt gårdsplass, og flott utsikt og gode solforhold kan nytes fra flere herlige uteplasser.
Ved inngangspartiet er det en dels overbygd, vestvendt velkomstterrasse fra 2018, og over denne er det en flott terrasse med adkomst fra stuen. Her er utsikten misunnelsesverdig, og det er god plass til grill og utemøblement. Fra kjøkkenet er det utgang til en østvendt, koselig terrasse - den perfekte plassen for dagens første kaffekopp i morgensolen.

Soverom

Det er hele fire soverom i eneboligen - tre i første etasje og et i andre etasje. Sistnevnte soverom ble pusset opp i 2017, og har fått en hel kontrastvegg med finér mot de ellers hvitmalte overflatene. Alle soverommene er av god størrelse, og hvert av rommene har store vinduer or rikelig med lysinnslipp. Det er plassbygde skyvedørsgarderober i entreen og i hallen, og lagringsplass finnes i en utebod på ca. 8 kvm.

Beliggenhet

Saga 32 er i Saga, ca. 8 km fra Alta Sentrum og 3 km til Elvebakken med butikker og bensinstasjoner. Saga har en veldig bra beliggenhet for de som ønsker å bo like ved skole, barnehage og rekreasjonsområder. Det er nærhet til skiløype, og ikke lange turen til Skogvannet og Olavbakken. Dette er en populær akebakke med gapahuk og grillplass. I tillegg er det fotballbane ved Saga Skole.
Alta kommune er "15-minutt-byen". Uansett hvor du er i byen, så er du nærmest aldri lenger unna enn 15 minutter - enten det er til badeland, snøscooterløyper, alpinbakke, kjøpesenter eller flyplass. Jakt, fiske og fantastiske turforhold er heller omtrent aldri mer enn 15 minutter unna.
I Sentrum er det bl.a. badeland, kino, bibliotek, treningssenter og Nordlyskatedralen med sin unike arkitektur. Her finner du også kjøpesentrene Parksentret og Amfi Alta med til sammen cirka 90 butikker.
I Alta er det mange idrettsklubber uansett hvilket lokalmiljø du velger, og en god dugnadsånd er noe som gjerne kjennetegner en Altaværing fra øst til vest.

Forsikring

Gjensidige Polisenummer: 86159808

Boligens areal

Primærrom: 148 kvm, Bruksareal: 148 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 74 m².
Primærrom: 74 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:
2. etasje:
Bruksareal: 74 m².
Primærrom: 74 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: 
Garasje:
Bruksareal: 28 m²
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.
Vaskerom i 1. etg, var opprinnelig en bod og soverom/bad i 2. etg er omgjort fra spisestue.  Boligens fasade ble ikke endret og det er derfor ikke søkt Alta Kommune om disse tiltakene. Da takstmanns arealmåling baserer seg på den faktiske bruken av et rom, så vil taktmannens beregning av P-rom kunne avvike med det som er registrert hos Alta kommune.

Arealbekreftelse

Areal er opplyst av takstmann og ikke kontrollmålt av megler.

Adkomst

Eiendommen har adkomst via offentlig vei. Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 613 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Det er parkering i en tilliggende garasje på ca. 25 kvm. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Byggemåte

GRUNNFORHOLD OG FUNDAMENT:
Plate på mark. Det ble ikke foretatt geologiske undersøkelser i forbindelse med utarbeidelse av denne rapporten. På
bakgrunn av observasjoner gjort på befaringsdagen, vurderes grunnforholdene å være stabile.
Fundament ligger under bakkenivå og er ikke tilgjengelig for inspeksjon. Det ble kun foretatt utvendig inspeksjon av
boligen for å se etter tegn til setninger og avvik i konstruksjonen. Ingen tegn til setninger eller avvik.
YTTERVEGGER:
Antatt 8 bindingsverk isolert vegg konstruksjon med liggende utvendig kledning.
TAKKONSTRUKSJON:
Sperre konstruksjon antatt 400 mm isolert med tilsvarende. Utvendig Decra som primærtekking med renner og nedløp i
metall.
VINDUER OG YTTERDØRER:
3 lags isolerglass i hvite trekarmer.
BALKONGER, VERANDAER, TERRASSER, ETC.:
57 kvm terrasser bygget i imprignert materiell. Eier har montert dryppstopp under terrassene ved vf. Terassen over
utebod er også utført med dryppstopp.
ETASJESKILLERE:
Antatt 300 mm ibjelker antatt isolert og dimmensjonert etter byggetids forskrift
GARASJE:
Plate på mark med oppkant, 6 bindingsverk uisolert innlagt strøm men lys og port med automatikk. Liggende
utvendig kledning og standard ytterdør.

Ferdigattest / brukstillatelse

Boligen har ferdigattest datert 19.02.2015

Barnehage / skole i området

Fra eiendommen er det ca. 500 meter til Saga barneskole (1.-4.klasse og barnehage). Det er ca. 6 km til Alta ungdomsskole. På sentrum ligger både Alta videregående skole og universitetet, med mange studietilbud. Det er gangavstand til bussholdeplass.

Adgang til utleie

Det foreligger bare en bruksenhet i boligen.

Oppvarming

Eneboligen er elektrisk oppvarmet med panelovner og med gulvvarme i hele første etasje. Dette suppleres med vedfyring i peisovn i stuen. Det er balansert ventilasjon, samt mekanisk avtrekk fra kokesonen på kjøkkenet. Sikringsskapet har automatsikringer, og boligens varmtvannsbereder står på vaskerommet.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 20 920,76 pr. år Kommunale gebyrer fakturert på eiendommen i 2020. Prognose kommunale gebyrer fakturert på eiendommen inneværende år er på kr. 20 222,-

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 204 989 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 337 960 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Reguleringsplanen "Bebyggelsesplan for felt B8, B9 og B10, Saga/Nerskogen", planid: 19980115, gjelder. Opplysninger fra Alta Kommune 23.03.2021.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

2013/437261-2/200  Bestemmelse om bebyggelse  
31.05.2013 
Bestemmelse vedr maksimal mønehøyde
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2013/437261-3/200  Best. om adkomstrett  
31.05.2013 
rettighetshaver:Knr:5403 Gnr:38 Bnr:355 Snr:1  
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2013/437261-4/200  Best. om adkomstrett  
31.05.2013 
rettighetshaver:Knr:5403 Gnr:38 Bnr:355 Snr:2  
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2017/14410-1/200  Pantedokument  
05.01.2017 
Panthaver:DNB BOLIGKREDITT AS  
Org.nr: 985621551
2012/832614-1/200  Registrering av grunn  
08.10.2012 
Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:5403 Gnr:38 Bnr:613
2020/1791827-1/200  Omnummerering ved kommuneendring  
01.01.2020 00:00

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei. Offentlig vann- og avløpsanlegg via private stikkledninger.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til lund@partners.no eller SMS: 41 45 20 78 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg. Fra 01.01.2022 vil avhendingslova endres slik at det ikke lengre er adgang til å selge eiendom "as is" til forbruker.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Saga 32, 9517, Alta, Gnr. 38 bnr. 728 i Alta kommune

Oppdragsnummer

89-21-0224

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling Alta AS sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.