Kviby

STOREKORSNES: Hytte med fire soverom, scootergarasje, jacuzzi og anneks med badstue.

Storekorsnesveien 206 , 9519 Kviby

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Daniel André Adamsen
Daniel André Adamsen Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Robert Baardsen
Robert Baardsen Saksbehandler / Medieprodusent
Type / Eierform Hytte / Selveier
Primærrom 79 m²
Bruksareal 81 m²
Tomt 1 058 m² / Eiet tomt
Soverom 4
Byggeår 2008
Gårdsnummer 48
Bruksnummer 269
Energimerking D
FINN.no 251869474
Sist endret 04.02.2023 11:04
Prisantydning 2 500 000,-
Totalpris 2 573 769,-

Beregnet totalkostnad

2 500 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 62 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 500 000,-)) 9 900,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 73 769,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 573 769,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Storekorsnesveien 206 er en fritidseiendom med hytte fra 2008, med beliggenhet som gir nærhet til sjø og fjell.

Hytta har god standard og inneholder stue og et romslig kjøkken i åpen løsning, flislagt bad/vaskerom, fire soverom, bod, entré og gang. Fra stue og kjøkken er det nydelig utsikt mot fjorden, fjellene rundt og øvrige hytter i nabolaget.

Det er godt tilrettelagt for utendørs hygge på hytta. Det er terrasse med utgang fra stue samt en stor terrasseplatt ved inngangen på ca. 53 kvm som knytter sammen hytta og et anneks. I annekset er det badstue og oppholdsrom. På utsiden er det jacuzzi og utegrill. Videre er det scootergarasje.

Hytta ligger i et område med scooterløype like ved, og her det mulighet for turer både på fjell og sjø til alle årstider.

Innhold

Hytte: Kjøkken, stue, 4 stk soverom, bad/vaskerom, gang, entré, bod.
Anneks: Oppholdsrom, dusjrom, badstue
Scootergarasje

Entré

Fra en stor inngangsplatt kommer man inn i entréen hvor det er knagger på veggen for å henge fra seg klær. Herfra er det adkomst til et soverom eller videre inn i en gang som leder til øvrige rom i hytten. Soverommet og entré er et tilbygg fra 2011.

Stue

Hytta har en hyggelig stue med nydelig utsikt mot fjorden, fjellene rundt og øvrige hytter i nabolaget. Det er god plass til sofa og tv-løsning. De mange vinduer gir bra med naturlig lys inn i rommet, og det er også utgang til terrasse fra stuen. For varme og hygge er det vedovn i rommet. I taket er det spot lights. Rommet er for øvrig i åpen løsning med kjøkken.

Kjøkken

Kjøkkenet er romslig, med god plass til spisebord. I kjøkkensonen er det vindu som gir naturlig lys inn i rommet, samt utsikt som kan nytes med gode retter ved kjøkkenbordet. Innredningen er fra byggeåret, og har profilerte folierte fronter. Hvitevarer som platetopp m/gass, komfyr, kaffemaskin, kjøleskap og oppvaskmaskin er integrerte i innredningen.

Bad

I hytten er det et flislagt bad med dusjkabinett, toalett med servantinnredning og opplegg for vaskemaskin. I annekset er det dusjrom og badstue, men det er p.t. ikke tilkoblet vann/avløp.

TG2:
- Rommet har kun naturlig ventilasjon. Elvifte bør monteres.
- Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet.
- Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm.
- Ingen dokumentasjon av utført membranarbeider foreligger.

Uteareal

Hytta er godt tilrettelagt for utendørs hygge med en stor terrasseplatt ved inngangen på ca. 53 kvm som knytter sammen hytta og annekset. På utsiden av annekset er det jacuzzi og utegrill. I tillegg er det terrasse med utgang fra stuen på ca. 27 kvm. Fra eiendommen er det nydelig sjøutsikt. Tomten er svakt skrånende terreng mot nord.

Soverom

Det er fire soverom i hytta. I soverommene er det vindu som tilfører naturlig lys. For oppbevaring er det innvendig bod.

Beliggenhet

Storekorsnes er ca. 56 km fra Alta Sentrum og 25 km fra tettstedet Kviby. I Kviby er det nærbutikk. Inne i Alta finner man bl.a. badeland, kino, bibliotek, treningssenter og Nordlyskatedralen med sin unike arkitektur. I sentrum er også kjøpesentrene Parksentret og Amfi Alta med til sammen cirka 90 butikker.

Alta kommune er "15-minutt-byen". Uansett hvor du er i byen, så er du nærmest aldri lenger unna enn 15 minutter - enten det er til badeland, snøscooterløyper, alpinbakke, kjøpesenter eller flyplass. Jakt, fiske og fantastiske turforhold er heller omtrent aldri mer enn 15 minutter unna.

I Alta er det mange idrettsklubber uansett hvilket lokalmiljø du velger, og en god dugnadsånd er noe som gjerne kjennetegner en Altaværing fra øst til vest.

Forsikring

Storebrand

Boligens areal

Primærrom: 79 kvm, Bruksareal: 81 kvm
Følgende rom er oppgitt som primærrom: Kjøkken, Stue, Soverom, Soverom 2, Soverom 3, Soverom 4, Bad/vaskerom, Gang, Entré.

Anneks:
Bruksareal: 14 m².
Primærrom: 14 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Badstue, Dusjrom, Oppholdsrom.

Scootergarasje:
Bruksareal: 14 m².

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Arealbekreftelse

Areal er opplyst av takstmann og ikke kontrollmålt av megler.

Adkomst

Eiendommen har adkomst via privat vei. Det er tinglyst veirett over gnr. 48 bnr 91. Veien fortsetter inn på Fefo-grunn hvor det er opparbeidet felles parkeringsplass. I følge reguleringsplanen skal brukerne av felles avkjørsel og parkeringsplass sørge for brøyting og vedlikehold. Selger opplyser at de betaler ca. 3000,- pr. år for brøyting.

Tomt

Areal: 1 058 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Fra hytten er det ca 2-300 meter til privat vei hvor det også er felles parkering.

Byggemåte

HYTTE (Byggeår 2008 - Påbygget inngangsparti og et soverom i 2011).
UTVENDIG
Taket er tekket med shingel fra byggeåret. Takrenner og nedløp i stål. Takkonstruksjoner i tre, Isolert på kaldloft med 20 cm mineralull. Vegger av 6" bindingsverk, med utvendig
liggende kledning. Isolert med 15 cm mineralull. Grunnmur i betong. Vinduer med 2 lags glass i trekarmer. Standard isolert ytterdør og balkongdør med glass. Terrasse med utgang fra stue og terrasseplatt
ved hovedinngang.

INNVENDIG
Innvendige overflater er parkett, laminat og fliser på gulv, panel og malte plater på vegger, samt panel i himling. Etasjeskille med trebjelkelag, ukjent isolering. Isolert stålpipe. Krypekjeller under trebjelkelag og stubbgulv. Profilerte malte dører.

TEKNISKE INSTALLASJONER
Naturlig ventilering.
Plastrør og kobberrør med plastkappe.
Avløpsrør i plast.

ANNEKS (Byggeår 2012).
Annekset er fundamentert på impregnerte tilfarere. isolert bindingsverk. Isolerglass i vinduene. Fliser på gulvene. Panel og fliser på vegger. Panel i takene. Innlagt strøm med lys og stikk. Elektrisk badstuovn.
Flislagt uteplass. Jacuzzianlegg som oppvarmes elektrisk. Ingen vann tilknyttett annekset p.t.

Bod (Byggeår 2008)
Bygningen er fundamentert på betongfundamenter. Uisolert bindingsverk, som er klargjort for isolering. Saltak konstruksjoner i tre, tekket med shingel. Leddheiseport i tre. Innlagt strøm med lys og stikk.

Ferdigattest / brukstillatelse

Hytta har ferdigattest datert 30.12.2013 samt ferdigattest på tilbygg 13.02.2022.

Adgang til utleie

Det foreligger bare en bruksenhet i hytta.

Oppvarming

Oppvarming med panelovner og vedovn, samt varmekabler i gulv, entré og bad/vaskerom. Vedovn i stue.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ikke opplyst av selger.

Kommunale avgifter

Kr. 3 735 pr. år
Beløpet er en årsprognose for 2022. Kommunale avgifter inkluderer tømming av septik samt eiendomsskatt. Avgifter kan være avhengig av forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 292 600 pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er regulert til fritidsbebyggelse. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Eiendommen er i hensynsone for kulturminner, H_910.
Sikringssonen for kulturminnet går delvis inn på eiendommen, her vil det ikke kunne gjøres tiltak uten samtykke fra kulturminnemyndigheten.
Reguleringsplan for Storekorsnes hytteområde, planid: 20020007, gjelder. Opplysninger fra Alta Kommune 16.02.2022.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Rettigheter på 5403-48/91
Rettigheter i eiendomsrett

2009/96779-1/200  Bestemmelse om veg  
10.02.2009 
rettighetshaver:Knr:5403 Gnr:48 Bnr:231  
rettighetshaver:Knr:5403 Gnr:48 Bnr:264-271

Vei/vann/avløp

Ca. 2-300 meter til felles privat vei og felles parkering. Vann fra felles brønnanlegg, sammen med fem andre hytter. Eiendommen har avløp via septiktank, med overløp til grøft e.l.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 95 02 67 64 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2:

AVVIK SOM KAN KREVE TILTAK
Våtrom > Ventilasjon > Bad/vaskerom
Rommet har kun naturlig ventilasjon.
Ventil i vindu. Elvifte bør monteres.
Kostnadsestimat : Under 10 000

AVVIK SOM IKKE KREVER UMIDDELBARE TILTAK
Utvendig > Balkonger, terasser og rom under balkonger
Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder.

Våtrom > Overflater Gulv > Bad/vaskerom
Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet.
Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm.

Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad/vaskerom
Ingen dokumentasjon av utført membranarbeider foreligger.

Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter - 2
Det kan forekomme små bevegelser i påbygget, noe som merkes ved bevegelser på ytterdøra.

Diverse:
- Rør og avløpsanlegg til anneks/badstue er frakoblet. Skal dette kobles på igjen og tas i bruk er dette søknadspliktig ovenfor kommunen.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.

(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Storekorsnesveien 206, 9519, Kviby, Gnr. 48 bnr. 269 i Alta kommune

Oppdragsnummer

89-22-0016

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling Alta AS sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.