Alta

KRONSTAD / ELVEKANTEN: 3-roms hjørneleilighet i 1.etasje med flott utsikt. Parkering i garasje. Varme og varmtvann inkl.

Elvekanten 16 , 9515 Alta

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Daniel André Adamsen
Daniel André Adamsen Daglig leder / Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
Robert Baardsen
Robert Baardsen Saksbehandler / Medieprodusent

NABOLAGSPROFIL

76%

eier sin egen bolig

72%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

61%

har bolig på over 120 kvm

81%

av boligene er eldre enn 20 år

42%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 75 m²
Bruksareal 82 m²
Tomt 4 680 m² / Eiet tomt
Soverom 2
Etasje 1
Byggeår 2020
Gårdsnummer 33
Bruksnummer 1058
Energimerking D
FINN.no 253041071
Sist endret 28.04.2022 07:04
Prisantydning 4 290 000,-
Totalpris 4 406 269,-
Fellesutgifter 1 764,-

Beregnet totalkostnad

4 290 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 107 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 290 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 116 269,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 406 269,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Elvekanten 16 H0106 er en flott leilighet på 82 kvm med gjennomgående god kvalitet. Leiligheten består av stue med store vindusflater, kjøkken med Sigdal innredning, to soverom, entré, bod og bad med verdibevis. Denne hjørneleiligheten har nydelig utsikt, gjennomgående moderne fargevalg og parkett på gulvet. Videre er det utstrakt bruk av spot lights. Fra stuen er det utgang til balkong på ca 17 kvm.

Vannbåren gulvvarme og forbruk av varmtvann er inkl i felleskostnadene, slik at man vil ha lave strømutgifter. Leiligheten disponerer parkeringsplass i garasjeanlegg, og lagringsplass i frittstående utebod.

Elvekanten kan friste med flotte uteområder, med Tverrelva som nærmeste nabo. Det er laget en tursti som går langs elva. Fra leiligheten er det nært til områder for tur og rekreasjon.

Innhold

1.etasje: Stue/kjøkken, to soverom, entré, bad, bod/teknisk rom.

Entré

Leiligheten er praktisk plassert i hjørnet i 1. etasje. Inne i leiligheten er det en grønnmalt entré. Fra entréen er det enkel adkomst inn til boden. I rommet er det montert porttelefon.

Stue

Leiligheten har en stue som er delvis adskilt fra kjøkkenet på en elegant måte med en vegg. Stue / kjøkken er på til sammen ca. 35 kvm. I stuen er det plass til sofa og tv-løsning, og rommet har flott utsikt mot Tverrelva og områdene rundt. Siden dette er en hjørneleilighet, er det godt med lysinnslipp gjennom store vinduer på flere vegger. Fra stuen er det utgang til balkong på ca 17 kvm. Balkongen har utebelysning og utvendig stikkontakt.

Kjøkken

Kjøkkeninnredningen er av merket Sigdal. Innredning har hvite, glatte fronter og benkeplate av laminat. Her er det integrert stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser. I taket er det spot lights. I kjøkkensonen er det plass for spisebord ved vinduet som har utsyn mot Tverrelva.

Bad

I leiligheten er det et moderne baderom med dusjhjørne, vegghengt toalett og servantmøblement med skuffer, vask og speil. På vegger er det hvite våtromsplater med flismønster, og på gulvet er det belegg med varme. I taket er det det spot lights. I rommet er det opplegg for vaskemaskin.

Uteareal

Elvekanten kan friste med flotte uteområder, med Tverrelva som nærmeste nabo. På tomten er det to lekeområder - ett som er tiltenkt de minste barna og ett annet for de litt større. Det er asfalterte kjøreveier, gangveier, parkeringsplasser og nedkjøringsrampe med varmekabler til garasjeanlegget. Rundt boligbyggene er det sådd plen.

Soverom

Det er to gode soverom i leiligheten. Hovedsoverommet er på vel 12 kvm, og er malt i en behagelig blåfarge. For oppbevaring av klær er det frittstående garderobeskap. Det andre soverommet er på ca. 7,7 kvm. For ytterligere lagring er det innvendig bod og en utvendig bod i felles anlegg.

Beliggenhet

Elvekanten er på Kronstad, ca. 7 km øst for Alta Sentrum. På Kronstad er det matbutikk. Til Elvebakken er det ca. 1,5 km.

Alta kommune er "15-minutt-byen". Uansett hvor du er i byen, så er du nærmest aldri lenger unna enn 15 minutter - enten det er til badeland, snøscooterløyper, alpinbakke, kjøpesenter eller flyplass. Jakt, fiske og fantastiske turforhold er heller omtrent aldri mer enn 15 minutter unna.

I Sentrum er det bl.a. badeland, kino, bibliotek, treningssenter og Nordlyskatedralen med sin unike arkitektur. Her finner du også kjøpesentrene Parksentret og Amfi Alta med til sammen cirka 90 butikker.

I Alta er det mange idrettsklubber uansett hvilket lokalmiljø du velger, og en god dugnadsånd er noe som gjerne kjennetegner en Altaværing fra øst til vest.

Felleskostnader

1 764 pr. mnd.
Felleskostnadene dekker følgende:
" Forsikring av bygninger (ikke innbo og løsøre)
" IF-avtalenr. SP0003183568
" Godtgjørelse til styret i sameiet.
" Utvendig drift og vedlikehold.
" Strøm til varmtvann og oppvarming, og til fellesanlegg (utvendige gatelys, varmekabler på felles vannledninger, motorvarmekontakter)
" Vann - og avløpsavgift
" Snøbrøyting og sandstrøing.
" Forretningsførerhonorar til Polarlys Boligbyggelag.

Andel formue

15 643

Sameie

«Elvekanten» trinn 1 består av 41 leiligheter fordelt på to bygg, på henholdsvis tre og fire etasjer. Sameiet Elvekanten vil bestå av 4 sameier og totalt omfatte ca 150 enheter bestående av 2, 3 og 4 roms leiligheter. Prosjektet vil ha 4 byggetrinn hvor første byggetrinn omfatter 41 leiligheter.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Styret har arbeidet med følgende i 2020:
- Styret har jobbet med innhenting av ulike tilbud og vedlikeholdsavtaler.
- Løsning for elbillading.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

IF Polisenummer: SP0003183568
Bygningsmassen er forsikret via sameiet og premien betales via fellesutgiftene. Innbo og løsøre er ikke inkludert.

Regnskap

Leilighetens renteinntekter er kr. 43-, renteutgiftene er kr. 116,- og annen formue er Kr. 15.643, -. Alle tall hentet fra ligningen for 2021.

Årsregnskapet for 2021 viser et overskudd på på kr 350.908,-. sameiets disponible midler pr. 31.12.2020 er kr. 350.908,-.

Polarlys Boligbyggelag er forretningsfører for Sameiet. Enter Revisjon Finnmark AS er revisor.

Vedtekter / husordensregler

Vedtekter er vedlagt i salgsoppgaven.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2:

- Øvrige rom:
Overflate gulv: Det registreres stedvise gliper mellom gulvets overflatemateriale og gulvlist. Eksakt årsak er ukjent. Ytterligere undersøkelser anbefales.

- Vannbåren varme: Det er observert rust i bunnen av fordelerskap på bod. Det kan indikere lekkasje eller kondens i skapet. Det er ikke observert fukt på befaringsdagen. Forholdet bør holdes under oppsikt. Tiltak kan bli nødvendig.

Fordelerskap har ikke avrenning til rom med sluk, eller tilsvarende sikring mot fuktskader. Konsekvens kan være at eventuelle lekkasjer fra fordelerskapet ikke synliggjøres. Tiltak anbefales.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgaoppgaven:
- Pkt. 11: Kjenner du til om det er/har vært utettheter i terrasse/garasje/tak/fasade? Litt drypp fra takrenne,dette er meldt til byggherre og de skal fikse det.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 75 kvm, Bruksareal: 82 kvm

Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entre, 2 soverom, bad og stue/kjøkken.

Leiligheten disponerer en utvendig bod oppmålt til ca 3 m2.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Arealbekreftelse

Areal er opplyst av takstmann og ikke kontrollmålt av megler.

Adkomst

Eiendommen har adkomst via privat vei. Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 4 680 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Leiligheten disponerer en parkeringsplass i garasjeanlegg. Gjesteparkering på felles oppstillingsplasser.

Byggemåte

Boligbygg oppført i 2020. Grunnmur av betong. Fundamentert på ukjent byggegrunn. Bygget er oppført med støpt gulv mot grunn. Yttervegger av trekonstruksjoner. Fasaden er kledd med stående trekledning og fasadeplater. Etasjeskillere av betong. Flatt tak (ikke besiktiget). Leiligheten har entrédør med brannklasse A60 og lydklasse db50. Vinduer og balkongdør med karmer av tre, og tre-lags glass. Oppvarming med vannbåren gulvvarme i stue/ kjøkken, entre, bad og bod (ifølge huseier). Øvrig oppvarming med elektrisitet. Mekanisk balansert ventilasjon.

Ferdigattest / brukstillatelse

Boligen har midlertidig brukstillatelse datert 19.10.2020.

Barnehage / skole i området

Fra leiligheten er det ca. 2 km å gå eller sykle til Elvebakken skole. På sentrum ligger både Alta videregående skole og UiT - Norges arktiske universitet, med et rikt utvalg av studietilbud. Alta ungdomsskole er på "Gamle Sentrum". Kommunen byr ellers på et godt utvalg av barnehager, og nærmeste barnehage er på Kronstad ca. 1 km unna.

Oppvarming

Oppvarming med vannbåren gulvvarme i stue/kjøkken, entre, bad og bod (ifølge huseier). Øvrig oppvarming med elektrisitet. Mekanisk balansert ventilasjon.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter D

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ikke opplyst av selger.

Kommunale avgifter

Kr. 10 735 pr. år
Beløpet er en årsprognose for 2022. Kommunale avgifter inkluderer vann, avløp, renovasjon og eiendomsskatt. Nybygg har 3-års fritak fra eiendomsskatt, så kjøper må regne med at denne vil øke etterhvert. Avgifter kan være avhengig av forbruk.

Eiendomsskatt

Det er i Alta kommune vedtatt eiendomsskatt. Eiendomsskatten utgjør X promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 826 580 pr. 31.12.20 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 975 689 pr. 31.12.20 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Prosjektet "Elvekanten" vil ha 4 byggetrinn med totalt ca. 150 boenheter, hvor første byggetrinn som nå er ferdig omfatter 41 leiligheter. Kjøper må derfor regne med at det vil bli anleggstrafikk i området. Detaljregulering for Kronstad boligområde, planid: 20140006, gjelder. Opplysninger fra Alta Kommune 02.03.2022.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

2020/2284136-1/200  Bestemmelse om vann/kloakk  
30.03.2020 21:00 
Rettighetshaver:ALTA KOMMUNE  
Org.nr: 944588132
Rett till annlegg, drift og vedlikehold av kommunalteksniske anlegg
Gjelder også private vann-og avløpsledninger
Overført fra: 5403-33/1058
Gjelder denne registerenheten med flere

2020/2314111-1/200  Bestemmelse om medlemskap i velforening/huseierforening  
06.04.2020 21:00 
Rettighetshaver:ELVEKANTEN VELFORENING  
Org.nr: 924863838
Kan ikke slettes uten samtykke fra:ALTA KOMMUNE  
Org.nr: 944588132
Overført fra: 5403-33/1058
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet privat vei. Offentlig vann- og avløpsanlegg via private stikkledninger.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til adamsen@partners.no eller SMS: 95 02 67 64 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Elvekanten 16, 9515, Alta, Gnr. 33 bnr. 1058 snr. 23 orgnr. 925877875 i Alta kommune

Oppdragsnummer

89-22-0030

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling Alta AS sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.