Alta

Midtbakken: 3-roms selveieleilighet med sentral beliggenhet, parkeringsplass og balkong.

Lunden 9 , 9511 Alta

VISNINGER

19. mai torsdag kl. 17:00-17:40

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Mia Benedicte Lund
Mia Benedicte Lund Eiendomsmegler / Fagansvarlig

NABOLAGSPROFIL

72%

eier sin egen bolig

75%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

45%

har bolig på over 120 kvm

75%

av boligene er eldre enn 20 år

30%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 65 m²
Bruksareal 66 m²
Tomt 1 042 m² / Eiet tomt
Soverom 2
Etasje 2
Byggeår 1966
Gårdsnummer 29
Bruksnummer 330
Energimerking G
FINN.no 258009833
Sist endret 11.05.2022 10:53
Prisantydning 2 750 000,-
Totalpris 2 827 769,-
Fellesutgifter 613,-

Beregnet totalkostnad

2 750 000,- (Prisantydning) Omkostninger 68 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 750 000,-)) 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 77 769,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 827 769,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Lunden 9 er en sentrumsnær leilighet med god standard.. Leiligheten inneholder to soverom, kombinert bad og vaskerom som er flislagt, innvendig og utvendig bod samt kjøkken og stue i åpen løsning. Her er det store vindusflater som er med på å gi rikelig med naturlig lys inn i rommet. Fra stuen er det utgang til terrasse.

Leiligheten ligger meget sentralt til på Midtbakken, ca. 600 meter fra Alta sentrum. Fra leiligheten har du dermed gangavstand til alt av sentrumsfasiliteter. Ikke langt fra leiligheten er byløypa, en skiløype som går gjennom hele Alta.

Innhold

Vindfang, stue, kjøkken, bad og to soverom

Entré

Leiligheten ligger i andre etasje og har adkomst via en egen trappeoppgang.  Vel inne blir man ønsket velkommen av en åpen gang med oppheng og en liten innebygd bod til oppbevaring.

Stue

Det er åpen løsning mellom stue og kjøkken, noe som er med på å skape et trivelig samlingssted for familien. Det er store vindusflater som gir rikelig med naturlig lys inn i rommet, og det er vedovn i stuen. En dør med stort glassfelt fører ut til veranda.

Kjøkken

Leiligheten har et velutstyrt kjøkken med hvite glatte fronter. Kjøkkenet har plass til oppvaskmaskin, platetopp, stekeovn,  og kjøleskap. Røde filser overbenkeplate gir et moderne utrykk.
TG2: Vannrør Valgt tilstandsgrad er satt ut fra alder og materialvalg på rørene. Restlevetid er usikker. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.

Bad

På badet er det fliser på gulvet og på veggene. Rommet inneholder dusjhjørne, vegghengt toalett og en innredning med servant, speil, lys og skapplass. Det er opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Det er gulvvarme i rommet. Mulighet for å bruke felles vaskekjeller.
TG2:
- Overflater vegger:  Vinduets plassering i våtsone er uegnet. Fare for fukt i konstruksjon. Vindu må skjermes. Så lenge det er montert dusjkabinett (som på befaringstidspunkt) vil det ikke bli skader i konstruksjonen.
- Vannrør: Vannrør er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er overskredet. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.
- Sanitærutstyr / innredning: Drenering fra innebygget sisterne er ikke registrert. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.
- Membran, tettesjikt og overgang til sluk: Det er ikke observert synlige skader, men membranen har en alder som tilsier at
restlevetiden er ukjent. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.
- Fukt i tilliggende konstruksjoner: Det er ikke praktisk mulig å gjennomføre fuktmåling/hulltaking, grunnet våtsonens
plassering. TG2 er satt for å belyse risiko.
- Fallforhold (gulv): Det er ikke mulig å måle lokalfall rundt sluket grunnet plassering av dusjkabinett.

Uteareal

Fra stue er det utgang til terrasse. Tomten er opparbeidet med plen og et lekeområde.

Soverom

Leiligheten har to soverom med god plass. For lagring er det stor innvendig bod på loftet.

Beliggenhet

Lunden 9 er på Midtbakken, ca. 600 meter fra Alta sentrum. Fra leiligheten har du dermed gangavstand til alt av sentrumsfasiliteter. Ikke langt fra leiligheten er byløypa - en skiløype som går gjennom hele Alta.

Alta kommune er "15-minutt-byen". Uansett hvor du er i byen, så er du nærmest aldri lenger unna enn 15 minutter - enten det er til badeland, snøscooterløyper, alpinbakke, kjøpesenter eller flyplass. Jakt, fiske og fantastiske turforhold er heller omtrent aldri mer enn 15 minutter unna.

I Sentrum er det bl.a. badeland, kino, bibliotek, treningssenter og Nordlyskatedralen med sin unike arkitektur. Her finner du også kjøpesentrene Parksentret og Amfi Alta med til sammen cirka 90 butikker.

I Alta er det mange idrettsklubber uansett hvilket lokalmiljø du velger, og en god dugnadsånd er noe som gjerne kjennetegner en Altaværing fra øst til vest.

Felleskostnader

613.,- pr. mnd.

Andel formue

8 941

Sameie

Sameiet Lunden 9, Org.nr. 924408715

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

- Seksjon 4 har bygd ulovlig og er i tvist med Alta kommune. Kontakt megler for mer informasjon.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Framtid Polisenummer: 23405843

Regnskap

Saldo pr. november 2021 er på kr. 15 560,-

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene følger som vedlegg.

Husdyrhold

Dyrehold kan være tillatt. Må ikke være til sjenanse for de øvrige brukerne av eiendommen. Det er ikke tillatt med husdyr uten styres forhåndsgodkjenning. For mer info, se vedlagte vedtekter.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2 og 3:
-TG2, øvrige rom: Overflater gulv Det er stedvis knirk i gulvet. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.
-TG2, teknisk anlegg:
*Varmtvannsbereder (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom) TG2 er valgt på grunn av alder og tilstand. Det kan ikke utelukkes behov for reparasjoner/utskiftning innen rimelig tid.
*Vannrør (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom) Vannrør i boligen er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er overskredet.
* Avløpsrør. (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom) TG2 er valgt på avløpsrør i boligen som er fra husets opprinnelige byggeår. Tilstandsgrad er satt ut fra alder og materialvalg.
- TG2, Elektrisk anlegg: Forenklet vurdering av det elektriske anlegget
Det er ikke kjent gjennomført vedlikehold på det elektriske anlegget, og det foreligger
ingen dokumentasjon. Med bakgrunn i de registrerte avvik bør det gjennomføres en utvidet el-kontroll av en kvalifisert elektrofaglig person.
- TG2, kjøkken: Vannrør Valgt tilstandsgrad er satt ut fra alder og materialvalg på rørene. Restlevetid er usikker. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.
- TG2, bad:
*Overflater vegger:  Vinduets plassering i våtsone er uegnet. Fare for fukt i konstruksjon. Vindu må skjermes. Så lenge det er montert dusjkabinett (som på befaringstidspunkt) vil det ikke bli skader i konstruksjonen.
*Vannrør: Vannrør er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er overskredet. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.
*Sanitærutstyr / innredning: Drenering fra innebygget sisterne er ikke registrert. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.
* Membran, tettesjikt og overgang til sluk: Det er ikke observert synlige skader, men membranen har en alder som tilsier at
restlevetiden er ukjent. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.
*Fukt i tilliggende konstruksjoner: Det er ikke praktisk mulig å gjennomføre fuktmåling/hulltaking, grunnet våtsonens
plassering. TG2 er satt for å belyse risiko.
*Fallforhold (gulv): Det er ikke mulig å måle lokalfall rundt sluket grunnet plassering av dusjkabinett.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:
- Malt og fikset rekkverk
-  Søknad om utvidelse inngangsparti og ekstra boenhet fra seksjon 4, avslått fra Alta kommune og Statsforvalter. Seksjon 4 har en sak med Alta kommune.

- Seksjon 2 og 4 har søkt om det. Seksjon 2 kjeller, seksjon 4 loft. Seksjon 4 får avslag
-  Seksjon 4 har bygd ulovlig og er i tvist med Alta kommune.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 65 kvm, Bruksareal: 66 kvm

2. etasje:
Bruksareal: 66 m².
Primærrom: 65 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, stue, kjøkken, bad og to soverom

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Arealbekreftelse

Areal er opplyst av takstmann og ikke kontrollmålt av megler.

Adkomst

Eiendommen har adkomst via offentlig vei. Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 1 042 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Leiligheten disponerer 2 parkeringsplass på eiendommen.

Byggemåte

Støpt gulv mot grunn. Grunnmur av betongkonstruksjoner. Etasjeskillere av trekonstruksjoner. Yttervegger av trekonstruksjoner utvendig kledd med stående trepanel. Tak i saltaksform tekket med skifer, renner og nedløp av stål og plast. Hvit slett entredør til leilighet. Vinduer og balkongdør med 3- lags glass, karmer/rammer av tre. Vannrør med kobber og synlige avløpsrør av plast. Ventilasjon i leiligheten er basert på naturlig ventilasjon med ventiler i yttervegg, mekanisk avtrekk på kjøkken og bad. Oppvarming med elektrisitet og vedfyrt ovn.

Ferdigattest / brukstillatelse

Etter gjennomgang i Plan- og bygningsmyndighetenes saksmappe kan vi ikke se at det forefinnes bekreftelse på ferdigattest eller brukstillatelse på boligen. Registrert tatt i bruk. 31.12.1966
Boligen har ferdigattest på tilbygget datert: 19.11.2015

Barnehage / skole i området

Fra eiendommen er det ca. 1 km til Komsa barneskole. Det er ca. 2 km til Alta ungdomsskole. På sentrum ligger både Alta videregående skole og universitetet, med mange studietilbud. I nærområdet er også flere barnehager.

Adgang til utleie

Det foreligger bare en bruksenhet i boligen.

Oppvarming

Oppvarming med elektrisitet og vedfyrt ovn.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 15 715 pr. år Kommunale gebyrer fakturert på eiendommen i 2021. Prognose kommunale gebyrer fakturert på eiendommen inneværende år er på kr. 16 531 kr.

Eiendomsskatt

Det er i Alta kommune vedtatt eiendomsskatt. Eiendomsskatten utgjør X promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 578 743 pr. 31.12.20 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 083 474 pr. 31.12.20 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Reguleringsplan for Lunden 5, 7 og 9, planid: 20040001, gjelder. Opplysninger fra Alta Kommune 28.03.2022. I reguleringsplanen er det avsatt areal til boliger på gnr./bnr. 29/223 som er på andre siden av veien.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

2020/1544455-1/200  Omnummerering ved kommuneendring  
01.01.2020 00:00 
2005/2270-1/82  Seksjonering  
01.07.2005 
 
opprettet seksjoner:
snr: 3
formål: Bolig
sameiebrøk: 90/393

For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei. Offentlig vann- og avløpsanlegg via private stikkledninger.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til lund@partners.no eller SMS: 41 45 20 78 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Lunden 9, 9511, Alta, Gnr. 29 bnr. 330 snr. 3 orgnr. 924408715 i Alta kommune

Oppdragsnummer

89-22-0038

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling Alta AS sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.